Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump schept op over zijn 'uitstekende schrijverskwaliteiten' en J.K. Rowling kan niet stoppen met lachen

ShowbizzDat Donald Trump geen last heeft van een laag zelfbeeld, hoeven we u niet meer te vertellen. Gisteren schepte hij op Twitter bijvoorbeeld op over de 'vele bestsellers' die hij al geschreven heeft en zijn uitstekende spellingkwaliteiten. Al maakte hij daarbij een nogal pijnlijke fout.

9 reacties

  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    @Robert Soeloo. Triestig om te zien hoe de president van Amerika denkt dat hij over van alles en nog wat een tweet in de wereld moet sturen, meestal zonder enige kennis van zaken, veelal met domme spellingfouten, en altijd tjokvol flagrante leugens. Heeft kennelijk nooit iets beter te doen. Privilege van een zesvoudig failliete ultrarechtse flapdrol.
  • Freek De Meyer

    6 jaar geleden
    Een intelligente president kun je hem nauwelijks noemen, wat niet wegneemt dat hij soms een rake opmerking maakt,... soms. JKR maakt hierbij ook een domme reactie met deze tweet, maar haar op taalfouten wijzen zal al wat moeilijker worden, gezien haar opleiding als leerkracht.
  • Robert Soeloo

    6 jaar geleden
    Hilarisch om te zien hoe heel links America en de rest van de wereld iedere tweet van Trump leest en er binnen seconden op reageert. Hebben kennelijk nooit iets beters te doen. Privilege van rijk links.
  • Meert Dominique

    6 jaar geleden
    Donald is obsceen en vulgair zoals altijd, Trump blijft de beste president sinds Al Capone.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Lore Kluwer, haar reactie is idd zielig, kinderlijk zelfs. Maar ik denk niet dat ze een manuscript binnenlevert bij de uitgever maar een typoscript. En dat je fouten zal vinden is normaal. Al hetgeen je zelf schrijft mag je tien maal herlezen, je leest over je fouten heen. Zo gaat dat.