door Havermout in Binnenland  ·  43 Reacties

  • 1
  • 650x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

gekken genoeg die nu in hun handen zitten te wrijven om die lieve ganzen af te schieten. de ganzenmoordenaars

10
1 Roomboterbabbelaar

Lever dan tenminste het vlees bevroren en wel aan de voedselbanken.

4
2 Wendel

Volstrekt zinloos en uitermate ernstig dat een instituut als de Raad van State hier akkoord voor geeft. De zinloosheid van de ecocide wordt door geen bioloog ontkent. Domme zinloze vernietiging van een van de weinige 'wilde' dieren in Nederland. Je schaamt je soms Nederlander te zijn. In dit geval ik zeker. Walgelijk.

5
3 Lidpver

@3 : Nou, bij vliegvelden is het begrijpelijk, hoewel ze de omgeving daar alleen maar minder aantrekkelijk hoeven te maken. En in de stad worden die dieren sowieso gegapt en geslacht door nieuwkomers. Er zaten fazanten op het eiland Zeeburg, die waren al weg voordat men de Piet Hein tunnel bouwde.

7
4 Wendel

Mensen van de volkstuintjes zagen er Afrikanen mee onder hun arm wegsluipen, met die fazanten.

8
5 Wendel

@5
En hoe vingen die Afrikanen die fazanten?
Broodje aap, oh oh, die nieuwkomers toch, daar wordt arme Wendel helemaal overstuur van.

3
6 PuurHagelslag

Prima vlees. Zet ze op de kaart in de horeca, een delicatesse. En biedt ze aan in winkels en op markten. En wat over is inderdaad naar de voedselbanken. Weer eens wat anders dan zo'n bleke, smakeloze plofkip.

5
7 grasnaaier

Stompzinnig en schandalig, als die dieren terug zouden kunnen schieten zou het snel afgelopen zijn met die moordpartijen.

4
8 PuurHagelslag

Ook zo'n prachtig voorbeeld van versluierd taalgebruik "faunabeheerders", het zijn gewoon gekken met een geweer.

5
9 PuurHagelslag

Dit zouden ze eens met eh kutventjes moeten doen.

0
10 Ektoplasma

@6 : Met zijn allen van verschillende kanten opdrijven en dan een net eroverheen. Heb het ze zelf zien doen.

4
11 Wendel

@6 : U bent gek op ze, om één of andere duistere reden. U bent in ieder geval iemand die autochtonen liefst zo snel mogelijk onder de knoet van islam wil hebben, zoveel is wel duidelijk.

U verdedigt continu, ook als er niets te verdedigen valt en mensen de middenweg zoeken. U bent als het ware de vastgelopen grammofoonplaat die steeds dezelfde groef blijft afspelen.

5
12 Wendel

@11 Dan had je A; De politie moeten bellen en B; Dat gaat niet met fazanten.

Fazanten vliegen weg. Die laten zich niet opdrijven.

2
13 Violier

@9 En florabeheerders zijn gekken met een snoeischaar, bosmaaier en kettingzaag? Of dat dan weer niet?

2
14 grasnaaier

@13 : Zei hij autoritair. Misschien is er op dat gebied wat van die immigranten te leren, ze komen zo uit een omgeving waar ze professioneel stroper waren, wie weet.

3
15 Wendel

@13 : De politie bellen? Als ze eenmaal door hebben dat er ergens wat te halen valt, blijven ze net zo lang terugkomen tot het is kaalgeplukt, dat heeft dus geen nut.

5
16 Wendel

Het kwam ook de gemeenteraad goed uit dat er daar geen beschermde diersoorten waren want ze wilden het volbouwen voor migranten e.d., en dat hebben ze sindsdien ook gedaan.

5
17 Wendel

@13 Ik vermoed dat je je nog nooit een fazant van dichtbij hebt gezien in het wild.
Het is onmogelijk fazanten op die manier te vangen.

Het lijkt er op dat je net eens weet dat fazanten kunnen vliegen. Dat wat je vertelt kan onmogelijk waar zijn.

Kortom: je liegt dat je barst.

2
18 Violier

@16 Hou maar op. Je verhaal is verzonnen.

2
19 Violier

@13 Dat gaat wel degelijk met fazanten. Ze kunnen inderdaad goed vliegen maar opstijgen is een ander verhaal. Patrijzen idem dito.

3
20 grasnaaier

@19 : Dan niet. Best. Het is ook een onbelangrijke gebeurtenis in het grote geheel, en als u het beter wenst te weten en autoriteit wenst te claimen, okay.

@12 : Ik vind het vervelend voor u, dat u als een gekwetste mossel de schelp stijf hebt dichtgetrokken en voorgoed stijf dicht houdt. Dat verkrampt en maakt uw leven ongenietbaar. Dat meen ik, en dus geen sarcasme. Misschien kunt u er iets mee, op termijn.

5
21 Wendel

@13 Nee dat gaat niet. Zo dicht kom je zomaar niet bij een fazant. Opdrijven is helemaal een idioot verhaal.

1
22 Violier

@21 Een onbelangrijke gebeurtenis.

Nou! Je verzint gewoon een verhaal. Zegt dat je het zelf hebt gezien en ineens is het onbelangrijk?

Je liegt gewoon dat je scheel ziet!
Waarom lieg je zo?

1
23 Violier

@22 Dat gaat wel. Vertel mij wat. Opdrijven is misschien het verkeerde woord maar insluiten is goed mogelijk. Jij gelooft zeker ook niet dat ik met mijn blote handen een broedende eend van het nest kan pakken.

3
24 grasnaaier

De moslimpje zeiden toen altijd al. gak gak.

4
25 Bets Muts

Moslimpjes. sorry gak gak,

4
26 Bets Muts

@24 Ja, dat geloof ik wel want dat zou ik inderdaad ook kunnen. Dat is een fluitje van een cent.

Maar fazanten op die manier vangen is vrijwel onmogelijk. Ze kunnen namelijk nog tamelijk hard rennen ook. Er hoeft er maar een alarm te slaan en de rest is met een hoop kabaal op de vleugels.

Wendel liegt gewoon. Dat geeft ie min of meer nog toe ook.

2
27 Violier

Wendel heeft een tikje. Die komt van het afschieten van zwanen op immigranten die fazanten stropen.

Hoe bizar.

2
28 Violier

Heel zielig, maar er moet wel wat gedaan worden aan de enorme ganzenpopulatie. Ze beschadigen natuurgebieden en maken er modderpoelen van, verdringen andere dieren en vreten enorme stukken land kaal. Daarbij gaat het voor een deel ook nog eens om exoten zoals de Canadeze gans en de nijlgans. Dit had grotendeels voorkomen kunnen worden als er eerder ingegrepen had mogen worden en er op grote schaal minder dieronvriendelijke methodes zoals het prikken of schudden van de eieren toe waren gelaten. Dat werd continu tegen gehouden door een groep natuurliefhebbers met een bijzondere kijk op dit probleem en nu zitten we vervolgens met een groot ganzenoverschot en gaan dezelfde dierenliefhebbers moeilijk doen over het afschieten van die ganzen. Ze hebben dit probleem voor een groot gedeelte aan zichzelf te danken, als ze eerder niet zo geprotesteerd hadden tegen ingrijpen in de hoeveelheid ganzen die er geboren werd dan hadden er nu niet allemaal ganzen afgeschoten hoeven te worden.


Het is geen optie om al die dieren te laten leven, het worden er steeds meer en het zijn er veel te veel. Het is wel heel sneu voor die dieren en ik denk eerlijk gezegd dat er niemand (behalve misschien een paar dolle figuren) blij van wordt dat die dieren nu afgeschoten moeten worden

2
29 RoosjeB

@29 moet Canadese gans zijn.

2
30 RoosjeB

@3 Het is niet volstrekt zinloos, er zit een idee achter. Het is niet mogelijk om al die dieren rond te laten vliegen en ze zich voort te laten planten, op die manier gaan er allemaal natuurgebieden (bijzondere planten etc) verloren en worden andere dieren uiteindelijk ook verdrongen. Het zijn ook niet allemaal "wilde dieren" uit Nederland, maar ook exoten die de wilde natuur in Nederland juist in gevaar brengen.

2
31 RoosjeB

@27 Ik acht het niet onmogelijk. En je moet onze gasten uit Afrika wat dat betreft niet onderschatten.

2
32 grasnaaier

Als stedelingen zonder enig verstand van de natuur, maar met een grote voorliefde voor "zielige dieren" het beleid zouden mogen bepalen dan was Nederland nu op dierengebied volkomen overbevolkt en waren er alleen nog maar dorre, kaalgevreten natuurgebieden waar al het water in modder veranderd was en was er geen gewas op de landbouwgrond meer over. Het redden van dieren klinkt allemaal heel leuk, maar is helaas geen realistische optie als je wilt dat er ook nog planten groeien en er ook andere dieren in Nederland leven dan herten en ganzen.

2
33 RoosjeB

@8 Nu heb je eens de kans om bij de voedselbank een goed stuk echt biologisch vlees op te halen en dan is het wéér niet goed.

3
34 grasnaaier

@34 Voor sommige mensen is het ook nooit goed question

3
35 RoosjeB

* Verwijderd door de redactie *

36 grasnaaier

@27 : U claimt een deskundigheid die u duidelijk niet bezit. U liegt zelf. Bewijs maar eens dat u zo deskundig bent om te kunnen beoordelen, wat ik heb gezien. Als ik mijn woorden moet bewijzen en anders van liegen mag worden beschuldigd, dan u dus zeker, aangezien u met het vingertje naar een ander wijst.

3
37 Wendel

@29 : Inderdaad. Hier dichtbij is een fietspad op de dijk langs de Amstel en op een bepaalde plek komen steeds veel ganzen, die als ze met genoeg zijn, over het fietspad uitzwermen en zelfs wat aggressief gedrag vertonen. Dat is dan verkeersgevaarlijk. En teveel ganzen betekent automatisch minder eenden, dat is duidelijk te merken in een flinke straal rondom die plaats, daar zijn de eenden verdwenen. Hoeft niet door de ganzen te komen, ze hebben ook minder kans door meer ratten en reigers, maar toch, de ganzen doen er vast geen goed aan.

4
38 Wendel

@12
Welke drugs gebruik jij dat je dergelijke onzin opschrijft? Je pleegt smaad. Continue, je doet niets anders. Je lijkt obsessief, een kenmerk van verslaving.
Het gaat hier niet over Afrikanen, het gaat over ecocide op ganzen.

1
39 Lidpver

@15
Stropen is nog zinniger dan zinloos uitmoorden. Alleen stropen is strafbaar, ecocide plegen sinds kort niet meer.

1
40 Lidpver

@29
Met jouw argumentatie lijkt het me zinniger mensen af te gaan knallen (inmiddels 7 miljard en uitermate schadelijk voor de natuur: plasticsoup, broeikasgassen, roofbouw, slopen van oerbossen, etc). Die natuur zorgt zelf voor een balans, het is de mens die die balans willens wetens verstoort, gewoon omdat die mens wel wapens hebben en die ganzen niet.

1
41 Lidpver

@38
Heel vreemd dat daar dan geen 'Afrikanen' ganzen aan het pakken zijn maar heel moeilijk te vangen fazanten uit een weiland gaan plukken. Tuurlijk joh...
Je lult uit je nek en kan het niet laten kleurlingen te beschuldigen. Ongeacht het onderwerp. Dat je zelf niet inziet hoe sneu je bent is typerend voor mensen die weigeren zich ergens in te verdiepen en een fors minderwaardigheidscomplex hebben.

1
42 Lidpver

@41 Flauwe reactie, we hebben het nu over de ganzen en niet over mensen.

1
43 RoosjeB

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@167Het zegt zeker meer over hem dan over jou. Maar jij moet leren zo'n figuur te negeren. Ga niet zo door, het geeft ze enkel meer zin om j...

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@166 " lees dit topic even rustig terug" Ja, gedaan, en daar staat niet één (1) uitspraak van mij waaruit blijkt dat ik een 'islamk...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@165 Ja dank je, ik zag het, en dat niet voor het eerst. Ach, zegt meer hem/hen dan over mij, ik kan er niet mee zitten. Prettige...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@161 Hou je maar van de domme, lees dit topic even rustig terug, dan zal je zien dat jij een verdediger bent van de islam. Ook nu ontwijk je wee...

5 minuten geleden geplaatst door Biscanna

FrisseBries
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@163Goedemorgen Wedergeboren,Het hier tegen ingaan heeft geen enkele zin. Het is zoals zo iemand op Offtopic gisteren al zei: "en ik vin...

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Strongoli
Gast-imam Blauwe Moskee Amsterdam blijkt virulente jodenhater - Joop - BNNVARA

Zelfde onderwerp (iets andere insteek) met uitgebreidere reacties:https://www.nieuwskoerier.nl/news/981810-bizarre-oproep-van-gastimam-moskee-...

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Ambtenaren schrappen bewust het woord “moeder”

@9 Precies. Maar je weer toch dat er voldoende draadjes moeten zijn om ook links af te kunnen zeiken (zie @1 van TS). Alsof iedereen die links...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

Goedemorgen. 😁...

11 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Ambtenaren schrappen bewust het woord “moeder”

@8 Ik heb het over wat ik op 4 schreef. En daar staat iets anders dan wat jij schrijft.En is door 8 conservatieven gemind. Beter lezen dus z...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

Defcte burger
Muziekdraadje

Glass: Solo Piano Music (Full Album) played by Jeroen van Veenhttps://youtu.be/6S2d54-QxA8...

15 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

NK. App
Kannada Ramya SexSexy Bf Video Full HdBabita FuckBig Tits OnlyfansTwink FuckedCameltoe VidoesGlasses Big TitStep Mom Daughter PornNina Unrated OnlyfansNsfw DiscrodAmpute PornSlime HentaiRealtoxxxmaria'sPrivate Black ComGay Suck PornMallu AnalAmezing Sex VideoCumloaderXxx JapanBokep Abg IndoAdultprimeBeast Girl PornTalia SataniaBokep Jepang TerbaruSexstories.comUkpuntingTvxhixCarla Gugino NudeMini Sex DollViolet SrarrPointy NipplesTeens Orgasm OutdoorsGayhentaiNaim.darrechi PornLana Rose Sex VideosDiwali XnxxCutlerx PornHot Bed SceneBangkok Porn VideosMom Daughter LickValeria NemchekoHuge Natural Tits AmateurFilme Pornográfico De LésbicasSites De Porn GayKitana PornKinsleykarterFemale Soccer Players NudeShe Hulk TransformationHothit Sex VideosKarup ComPorn Sexy BhabhiNude SororityPantydealsBrazzers Full.vidDocotor PornDominocan PornFemale Naked PornSexswingLilian StoneIndian Desi Porn DownloadBombay Sex HdWww Porm VideosPornô BrutalBusty Mom NudeSexryNicsindian PornXvid AmateurX Hamster.comRa Ra KnuppsFc2-ppv-1262038Futoku No Guild PornPorn Hub Free DownloadOviposition HentaiFalconstudiosShoujo Ramune UncensoredPorrn MoviesAnime Girlsnudeرهف القنون سكسHot Oral Sex VideoNew Hd XnxxAir Hostess Sex ComPov FfmAnton Harden BbcHqpprnedTemagayChelsea FieldJapanese Time Stop PornTelugu Heroine Tamanna Sex VideosMassage Parlir PornLeia ParkerMom Farts PornFilipino Porn TeensHentai SearchPornobrasilKarely Ruiz Videos PornDoctor Ne ChodaSelti SweetPornstickyDoggystyle PicsXxxx Video VillageDominicanraqCallescprtT EscorteCarne Del MercadoxxxSuperhero PornPron MilkVideo Mom SexSexmexfull Videos[pornhubMissav.comRiley Mae LeakHot Porn VideoGirlfrirnd PornNina Mercedez SexIncestflix.cokReallifecam VoyLiaandrea NudeKenzi ReevesTrinity LorenPuchi PhotoRiley Black LeakedRachita Ram BfCallescort OrgPornographie Sexe GratuitTherealbrittfit ThreesomeXxx Com Indian HdShort Dress PornHot Kissing PrankXnxx Sanny LeonInterracial BreadingReedtubeErmomeSex AmateursPorn DeapLacey Chabert NudeMonkia FoxJenna Foxx AnalRyan Keely MomDry Humping In PublicTubeporn GayP O R RPorn Of SquirtingAdn 405Oriya Sex ComPorn Anime HardcoreOdd PornLesbopornNia Long NakedMila JadeBffvideos