door Havermout in Overig  ·  248 Reacties

  • 17
  • 1381x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ja, de impopulaire Rutte heeft een fijne neus voor het één keer per jaar op het juiste publiciteitsmoment met de vuist op tafel te slaan zoals hij vlak voor de verkiezingen ook tegen Erdogan deed waarna hij de verkiezingen won en gewoon weer door ging met Erdogan gedogen en wegkijken.....

Dit 'no moment' bij Trump moet zijn toekomstige topbaan in Brussel veilig stellen....niks anders!

8
201 CoolMemories

@201

En wat is daar mis mee als Rutte de Europese zaak dient? De man heeft bewezen capaciteiten door zich staande te houden in de Haagse slangenkuil. De Brusselse slangenkuil is een decisie hoger.

14
202 WijzeDwaas

@184 "....maar de mannen met de witte jassen...."

Die witte jassen van de disciplinaire macht zouden Rutte eens moeten meenemen voor klinisch onderzoek naar zijn schizofrenie en permanente leugenachtigheid waarmee hij Nederland verkwanseldt, anderhalf miljard weg geeft aan buitenlandse aandeelhouders, beroepsleugenaar Halve Zijlstra probeerde te redden en Groningen laat verzakken...!!

En deze windbuil die nog geen fractie van de populariteit van Trump bezit gaat Trump met een getimed 'no' in de rede vallen om zijn eigen baantje in Brussel te bewerkstelligen en zo op tijd het zinkende schip Nederland te kunnen verlaten..?!

En alle simpele zielen roepen: 'kijk hoe dapper van Rutte!' Hij durft 'no' te zeggen tegen Trump himself...!

7
203 CoolMemories

@203

Dat zouden ze bij Trump moeten doen.
Maar dan met een integere arts die zich niet laat omkopen om te beweren dat Trump een genie is.

3
204 Endandit

Ik denk dat Trump vet onder de indruk zal zijn van Rutte. Haha.

4
205 Chauvinist

@205 Politiek olympiër Trump is gewend voor enthousiast publiek te spreken ......puppet Rutte zal bijtijds moeten uitwijken naar Brussel als zijn geloofwaardigheid en populariteit tot het nulpunt zijn gedaald....!

7
206 CoolMemories

@204
Zoiemand als u bijvoorbeeld?
U schijnt namelijk al te kunnen beweren dat hij geen genie is.

Ik laat het liever aan een expert over aangezien ik mijzelf niet bekwaam vindt om te kunnen bepalen of hij wel of niet een genie is.

8
207 BenErWeer

@204 "...Dat zouden ze bij Trump moeten doen...."

Welnee! Dacht je nou echt dat de president van het machtigste en meest complexe land ter wereld zo'n witte jas serieus neemt...?!

6
208 CoolMemories

Men vraagt zich wel eens af waarom de VVD telkens als grootste partij uit de bus komt.


Dat komt door de berichtgeving in de media en vooral op de televisie waar Rutte in diverse programma's waaronder Nieuwsuur in bedekte termen opgehemeld wordt en Asscher op een sluwe manier onderuitgehaald wordt door de PvdA als zondebok te zien van alle dingen die fout gaan.De leugens van Rutte worden terzijde geschoven.Ook de kop van het artikel insinueert dat Rutte Trump de baas was in het gesprek.

1
209 jantje van leiden

Rutte en Trump hebben beide gelijk. Voor de VS is de handelsoorlog minder erg dan voor Europa. Dus Trump zegt dat het ook goed is als er geen akkoord wordt bereikt en Rutte geeft aan dat het niet goed is als er geen akkoord wordt bereikt. Amerika heeft een flink handelstekort. Als dus de Amerikanen massaal voor eigen consumptie gaan produceren dan is dat relatief gunstig voor hun economie. Nederland en Duitsland hebben een enorm handelsoverschot en voor hun is het wegvallen van een markt zeer ongunstig.

5
210 RazorBlade

@209 Ik denk dat het gewoon komt omdat er in Nederland relatief veel ondernemers zijn en mensen die zich ondernemer voelen. Die mensen zullen over het algemeen op rechtse partijen stemmen.

0
211 RazorBlade

@207
Van een genie verwacht ik op zijn allerminst een minimum aan fatsoen en respect voor zijn/haar medemens, en geen scheldpartijen en grove leugens.
Je kan dan ook rustig en met volkomen zekerheid stellen dat Trump over niet meer genialiteit beschikt dat de gemiddelde alfagorilla.

1
212 linksepisser

@208
Nee en dat is een goed deel van het hele probleem met Trump. Hij kán niemand serieus nemen. Wederom obsessief - volkomen ongeschikt voor zijn ambt, dat hij ook al niet serieus neemt.

0
213 linksepisser

@210 -Voor de VS is de handelsoorlog minder erg dan voor Europa.-

Nee hoor. Bovendien voert Trump die oorlog tegelijkertijd met de hele wereld. Niet bijster slim.

0
214 linksepisser

@212 Maar hij is wel de baas. question

3
215 RazorBlade

@214 Hoe denk je dat China een wereldmacht is geworden? Dat hebben ze ook niet bereikt door vrijhandelsakkoorden.

4
216 RazorBlade

@215
Eerlijk, zou jij op die manier de baas willen zijn?

0
217 linksepisser

@203 [ En deze windbuil ..... ]
Als u daarbij doelt op Rutte, kan ik u melden dat Trump toch echt de aller grootste windbuil van is.... maar dan een windbuil van zo'n gigantisch formaat, dat u het niet meer kunt waarnemen.


Ook u heeft uw beperkingen.

2
218 TedjeR

@211 ZZP-ers de groep die u als ondernemers betitelt zijn beter af met een links Kabinet.Alleeen weten ze dat nog niet.

0
219 jantje van leiden

@216 maar ook niet door handelsoorlogen te starten.... China heeft een veel slimmere strategie gebruikt dan waar Trump toe in staat is te bevatten.

1
220 TedjeR

@215

Nope, ook dat niet.
Hij zou leiding moeten geven, mensen moeten sturen, mensen met de neuzen dezelfde kant op krijgen. Maar hij doet niets van dat alles. In tegendeel.
De man denkt dat hij alles kan doen wat hij wil, maar heeft feitelijk voor vrijwel alles de steun en instemming van de regering nodig.

Strikt gezien heeft Trump meer bazen van wie dan ook: elke individuele inwoner van de USA.

0
221 Endandit

@221 [ Strikt gezien heeft Trump meer bazen van wie dan ook: elke individuele inwoner van de USA. ]
en DAT is nu democratie question

1
222 TedjeR

@219 En de MKB ook zij zijn beter af met een links Kabinet want zij zouden minder vennootschapsbelasting gaan betalen en de dividendbelasting zou niet zijn afgeschaft

1
223 jantje van leiden

Ach ja, we staan weer even op de kaart.

2
224 greenmango

@216
China is sowieso alleen al qua bevolkingsaantallen niet uit te vlakken als wereldmacht, en draait al heel wat eeuwen mee in de vaart der volkeren. Helaas zijn ze in een periode van onachtzaamheid de communistische toer opgegaan. En daarvan zijn ze nu herstellende. Ze zitten nu in een fase waarin ze zich meer en meer zullen moeten conformeren aan de eisen die de internationale handel stelt. Trump doet het omgekeerde.

0
225 linksepisser

@209
En ook nu weer.
Bij velen kan Rutte - terecht - geen goed meer doen, maar nu hij, nauwelijks hoorbaar, "nee" en nog wat onduidelijks mompelt tegen Trump, is hij, eveneens voor velen, weer ineens de grote politicus, de gevierde held die het bestaat om Trump "terecht te wijzen".
Geen wonder dat met een dergelijke zeer ernstige GVD (nee, niet de vloek, maar "Gezond Verstand Deficiëntie") nog steeds veel te veel mensen VVD - en andere foute partijen overigens (zijn er nog andere?) - blijven stemmen.

3
226 jfvannieuwenhuijzen@gmail.com

@217 Nee, persoonlijk heb ik geen behoefte om de baas te zijn. Ik ben een eenvoudige ICT'er die gewoon gedeeltelijk in loondienst werkt. Er zijn wel aanbiedingen geweest om ICT manager te worden maar die heb ik afgewezen. Ik vind het veel leuker om met de techniek bezig te zijn. Thuis is mijn vrouw de baas.

1
227 RazorBlade

@226

Wat een kortzichtige verklaring.
Ik vind dat Rutte (of liever de VVD) nodig eens niet moet regeren omdat zijn economische beleid rampzalig dreigt te worden.
Maar ik ben niet zo verblind door haat of afkeer of iets dergelijks dat ik niet kan zien en accepteren wanneer hij iets goed aanpakt. En Trump heeft hij gewoon perfect aangepakt.

Wat je verder ook van Rutte vindt: onderhandelen kan hij beslist wel. Anders zou hij niet keer op keer een coalitie hebben kunnen vormen die onveranderlijk (helaas) feitelijk een VVD-beleid uivoert met een paar zoethoudertjes voor de meelopers.

Qua onderhandelen is Trump geen match voor Rutte.
Voor niemand eigenlijk omdat ie niet weer waar hij mee bezig is. En alleen hoort wat hij wenst te horen.

1
228 Endandit

@219 Kun je ook uitleggen waarom ZZP-ers beter af zijn met een links kabinet?

3
229 Dune

@229

Het grote probleem van het beleid van de VVD is dat ze consequent één van de belangrijkste pijlers van de economie vergeten. De VVD richt zich alleen op de Overheid en de Producenten maar vergeet dat beide niet zonder de Consument kunnen. Als de Consument geen geld verdient waarover hij belasting kan betalen (naar Overheid) en om goederen te kopen (naar Producent) dan maakt hiet niet uit hoeveel geld je doorpompt naar Overheid of Producenten.

Als een van de pijlers te kort gehouden wordt dan wankelt de hele brug.

1
230 Endandit

@219 De groep die ik bedoel zijn mensen die door eigen initiatief goed voor zichzelf kunnen zorgen. Dit kunnen mensen zijn die een bedrijfje hebben met werknemers. Dit kunnen ook mensen zijn die ZZP'er zijn maar niet alle ZZPérs reken ik tot deze groep. Sommige ZZP'ers leven in armoede en zijn min of meer gedwongen ZZPér en wellicht beter af bij linkse partijen. Ik reken onder de mensen die zich ondernemer noemen ook de professionals die wellicht in loondienst werken maar wie zichzelf als hun belangrijkste handelswaar zien en zichzelf verhuren aan de hoogste bieder. Deze mensen die ruim boven modaal verdienen zijn beter af bij een partij die voor lage belastingen en lage uitkeringen is. Zij zijn namelijk de mensen die deze belastingen moeten opbrengen. Ik stem overigens zelf geen VVD meer.

0
231 RazorBlade

@230 Je vergeet voor het gemak even dat de VVD alleen iets te vertellen heeft in Nederland. Veel van het geld wat we in Nederland verdienen komt uit het buitenland. Als de uitkeringstrekkers in Nederland niet veel te besteden hebben dan hebben Nederlandse ondernemers daar in veel gevallen weinig problemen mee. Zeker als dan de ondernemers zelf meer overhouden en dus ook meer uitgeven aan andere ondernemers.

2
232 RazorBlade

@228 Kortzichtig?
"En Trump heeft hij gewoon perfect aangepakt."
Dat is nou juist de overdreven kortzichtige en daarom afkeurenswaardige interpretatie.

"Verblind door haat"? Nou nee. Ik ben geen fan van Rutte, maar wanneer hij iets goed aanpakt is dat zeker te waarderen.
Maar schuchter nee roepen is nog heel wat anders dan iets goed aanpakken.

Onderhandelen, oftewel praten kan hij inderdaad goed, maar wel op zijn manier: je moet het niet al te nauw met de waarheid nemen. En jammer genoeg is dat onderhandelen het enige wat je met een beetje goeie wil een pluspunt van 'm kunt noemen.

5
233 jfvannieuwenhuijzen@gmail.com

@229 Omdat links voor een minimum uurloon voor ZZP-ers is die voorkomt dat ZZP-ers bij indiening van een offerte zich genoodzaakt voelen om zo goedkoop mogelijk te werken in de hoop aan het werk te komen.Een uurloon van 12,50 euro is eerder gebruikelijk dan een uitzondering.Nu de economie groeit is het probleem minder geworden maar het blijft niet altijd zo goed gaan.

0
234 jantje van leiden

@229 Uiteraard is VVD tegen,die vertegenwoordigt de bedrijven vandaar.

0
235 jantje van leiden

Rutte doet het prima. Dat de azijnzeikers dat niet zien maakt het niet minder waar. Er zullen altijd mensen zijn de de verantwoordelijkheid voor hun mislukte leven bij anderen leggen.

7
236 Mrs. K

@223 De dividendbelasting zou niet afgeschaft zijn onder links? Lol. Als iemand een hekel heeft aan het bedrijfsleven en aan aandelenbezitters is het links wel.

@230 Onze economie drijft vooral op export, diensten en doorvoer. Maar een heel klein deel op consumenten en al helemaal niet op arme consumenten die weinig luxe artikelen aanschaffen en die het grootste deel van hun inkomen besteden aan de vaste lasten.

8
237 Mrs. K

@237 Sorry hoor ik moet u wijzen op uw verkeerde gedachtengang.Als iemand een hekel heeft aan het bedrijfsleven en aan aandelenbezitters is links het wel.Dus daarom zou de dividendbelasting onder links nooit afgeschaft worden.Begrijpt u het nu? Overigens is het best vermoeiend om rechtse mensen te wijzen op hun denkfouten.Lol.

Binnenlandse bestedingen maken een groot deel uit van de economie.Bij elke besteding wordt er B.T.W.betaald.Een belangrijke inkomstenbron.

2
238 jantje van leiden

'Nee!': Mark Rutte wijst Trump terecht in Witte Huis

Heb net even met Donald gebeld, hij was nog helemaal onder de indruk van Markie en kan er niet van slapen.
Heeft wel een uur lang huilend met me aan de telefoon gehangen.

5
239 Wil je niet weten

@238 Dividendbelasting heeft enkel als voordeel dat bedrijven een stuk administratie kwijt zijn: zij hoeven de dividendbelasting niet meer af te dragen. Dat doet nu de aandeelhouder. Ook links had de dividendbelasting af moeten schaffen. Er kopen meer mensen Nederlandse aandelen dan Nederlanders, er zijn ook buitenlandse investeerders. Heb jij buitenlandse aandelen en dividendbelasting moeten betalen? Ik wel en dat zou een stuk handiger geregeld kunnen worden dan achteraf een formulier in moeten vullen ter voorkoming van dubbele heffing. Veel beter om de buitenlandse aandeelhouder de dividendbelasting te laten afdragen (of niet, in geval van vrijstelling). Iets wat ook linkse partijen inzien omdat dit direct het bedrijfsleven benadeelt en dus belastinginkomsten op de lange termijn.

2
240 Mrs. K

Lol, in Amerika denken ze: Wie the fuck is Rutte hahaha, premier of Denmark: https://www.dumpert.nl/mediabase/7466915/f429dc84/de_new_york_times_weet_t_ook_niet.html

0
241 netcat




Trump zegt als we uit kunnen regelen goed, als niet ook goed. Rutte zegt dan neen, we regelen wel iets.

En dan banen en veiligheid is belangrijk maar denk Rutte aan banen als in "de service maatschappiij ?" want Trump wil mensen die hun baan verloren omdat productie verlegd is naar China etc.. terug in de USA.

0
242 nosuchname

@212
Tja, als u dat onder genie verstaat en verwacht?
Ik verwacht namelijk helemaal niets, ik vindt mijzelf geen expert op dat gebied.
Maar u blijkbaar wel?
U kunt het wel voor anderen bepalen?

Grappig..
Dat dachten Mao, Stalin, Pol Pot en die consorten ook.
Oh, wacht es effe..
Zijn dat niet allemaal linkse mensen?

Het zou toch niet.., nee toch?

2
243 BenErWeer

Noooo ... the underste steejn must boven!

0
244 Kopkaas

Klein duimpje denkt de reus een lesje te leren.

0
245 upanddown

Filmpje gekeken en het is allemaal extreem overdreven en aangedikt. Praat hij als een onbeschofte hork al grijnzend door Trump heen? Ja! Wijst hij iemand terecht? Zeker niet, sterker nog Trump gaat gewoon door met zijn verhaal alsof kleutertje Rutte er niet eens zou zijn. Zeer vreemde interpretatie van RTL nieuws!

1
246 Boortjedont

@243
Als ik een rood vierkantje zie ben ik prima in staat te bepalen dat het geen blauw rondje is.

0
247 linksepisser

@247
Tja, als je kleuren en vormen kunt defineren wil nog niet zeggen dat je dat ook voor anderen kunt doen.
LKos van dat: wie zegt mij dat uw vierkantje een vierkantje is?

Maar goed: ga lekker door met bepalen voor anderen wat een genie (en bovenal wie geen genie) is.
Als dat u zo blij maakt.

Heb hieronder nog een interessant linkje voor u, ook van zogenaamde experts die zeker wisten wie wat was en wie zeker niet was..:

1
248 BenErWeer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@123Omg. Wat jij mij vraagt interesseert me geen bal....

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@118 "De BlokkeerFriezen mogen toch ook demonstreren?" Nogmaals: anderen verhinderen aan een geoorloofde betoging deel te nemen is ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@120 Ik geloof er niets van. Ik vind je een tokkie, en anderen zullen dat ook gevonden hebben....

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@120 Weet je wat mij opvalt? Dat je binnen een minuut vier plusjes hebt.Enfin, je geeft toe dat jij gepest hebt.Je bent er zelfs nooit mee g...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

En dan zullen je weer zien huilen, hoogopgeleide taal hoor. 🤣...

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@118Tweede keer.https://nos.nl/artikel/2308424-blokkeerfriezen-ook-in-hoger-beroep-veroordeeld-wel-lagere-straffen...

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@119 Er wordt jou zo vaak wat gevraagd BV om inhoudelijk te zijn wat je nooit bent dus bemoei je maar met JE EIGEN. 😂...

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Botlleneck
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

190 euro boete voor een voetganger op de snelweg.Geen ID,90 euro.Handhaven!...

7 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@118 Ik wist dat jij zo zou reageren. Daarom bracht ik het ook te berde. Jij begrijpt namelijk het verschil niet tussen vreedzaam demonstreren ...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Pirates Xxx MovieTamil House Wife PornX SceneNaked Big Titty WomenFree Use Sister PornHood Hoes PornTub X PornJavhd PornBest Porno SiteHotub PornBrazonkAnne Margeret NudeDesnudos Maite PerroniTelugu Bf Full HdBhai Ne Bahan Ko ChodaXx Video ClipXxx Kiss PicPorn VargenBbw Porn ActressMalayalam PronBus Ki Blue FilmTouching PussysMhbhj PornPorna 4kPhuncelebMinecraft Porn ComicsMarwadi Blue FilmOdia Local SexPron ApkMy Porn Wap ComIndian Girls Sleeping Sex VideosRoblox PirnFilms Pornos GratuitsHumsterAssmassageBazzers VidoesXhamster Porn MovieAriana Grande Nude ImagesIndian Bollywood Actress X VideoAdult Video CatalogBlacked Porn HdPorn Asian AmatuerSunny Leone New SexCory Chase GangBrendan Phillips And Ethan Slade Gay PornBlonde Gang BangedNude Victoria BeckhamBroke Monk PornTamil Movie Rape SceneSunny Leone Xvideo NewXxx Free PornAlsscansDavin StrongAbella Danger Porn VideosIndian C Grade MoviesNudeteen VideosTik Tok PornooSexemodleAlinity NudrJasonvarioNoami WoodsGym Pron VideoBusty JavTelugu Bf KavaliComxxxxSquirter TeensKim Basenger NudeJapanese Cheating Wife PornKorean PornhdCartone Porn VideoSxyptnAmeteur Porn CastingTransgender Comics PornPpornoJailyne Ojeda NudeSniperwolf NakedYoung Nude SelfieVrkm-1130Sara Jay YoungLapksHot Naked Anime BabesSunny Leone Ki Bf PictureLesbian Porn TreesomeGanjagoddess PornPornos AdolesentesBlackrdrawPramila Sex VideoAbused PornosLa Tecia ThomasGeisha Kyd AnalAda Wong HentaiBush PornPeachy Keen FilmsHot Girl Xxx VideoButterface NudesNew Hindi Bf VideoMother And Son Sex Video TamilPorn Movie Hindi MePornstar LingerieKarmen Karma XxxSleep MompornThot RedditThick Booty PornShruti Hassan Hot SceneYasmina PornDadcrush Layla JennerCumshot On UnderwearPorn Brother And SisterOld Grannies PornPorn U Tube VideoNsfw Doscord ServerPobrecita MeaningNina Agdal BjEva Lovie AnalTgrubePornorama.comIxxxxLovely CreampiesGoa Beach SexDeep Throating A BananaHot TiktoksWomen Bent Over In ThongsXnxx JungalSex Video Com MomEnglish Sexy Film Full HdVidéos Pornographique FrançaisHoke Made PornCheating Wife PornvideoSelena Gomez ToplesssRunpornSunny Leone SxePayton Preslee MylfHd Porn MoviseThe Pirate Bay Siteسكس وؤعانPorn Big Hero 6Mia Khalifa Sex SceneMallu PornstarHindi Sexy BalatkarXxx Xvideo IndianXnxx Indian HousewifeNokar And Malkin SexBrazzers Com SisterMarvadi Aunty SexWife Tries A BbcAsian Teenagers NudeCarol ConnorsBlow Job CompilationElizabeth Olson SexyAjapplegate