door Inter in Binnenland  ·  44 Reacties

  • 0
  • 420x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nou meid, wees er maar trots op dat je het Grondwettelijk recht op onaantastbaarheid van het lichaam* hoogst persoonlijk de nek omgedraaid hebt.

(*Bron: http://wetten.overheid.nl/BWBR0001840/2017-11-17#Hoofdstuk1_Artikel11)

11
1 rolstoeltje

Pia, ik denk niet dat je over een tijdje daar nog zo trots op zult zijn

7
2 Roomboterbabbelaar

Misschien krijgt ze laten een topfunctie in de organisatie die met de organen van Pia, een nieuwe tak in de gezondheidsinstustrie gaan oprichten.

6
3 Marrie

Zoiets is ook aan de Mengele verbonden.

6
4 MARCUSAURELIUS

Pia is een landverrader die letterlijk de huid van haar eigen volk verkoopt want vinger aan de pols wordt hand op de knip dankzij deze d66 penthouse aanbidder

9
5 knakworst

@1 @2 @3

Dat grondwettelijk recht staat nog steeds fier overeind.
Je moet alleen even aangeven, dat je geen donor wilt zijn. Te moeilijk zeker..?
Het opzoeken van die link in @1 kostte ongeveer net zoveel tijd en moeite....

9
6 Münchhausen

Dat was het enige waar het haar om ging. ‘Mijn naam blijft voor altijd verbonden aan '.

2
7 Tyler

Dr Pia... voor al uw organen en weefsels.

3
8 Marrie

@4

Ja.., laten we Mengele er bij halen...! Je reacties worden steeds stompzinniger, Marcus.

Maar je had jezelf al eerder compleet gediskwalificeerd....

9
9 Münchhausen

@6 : feit is dat je nu gedwongen wordt om aan te geven dat jij niet wilt dat er met je lichaam gerommeld wordt. Voorheen werd er gewoonweg niet met je lichaam gerommeld.
Dus nr. 2.

4
10 flauwekulallemaal

Het pia monster.

4
11 flauwekulallemaal

Lijkenpikker Dijkstra.

6
12 sparta

Zij toont zich een ware politica, ze heeft het idee dat ze belangrijke dingen heeft bereikt.
Het is vooral duidelijk dat zij de dingen hoort die ze graag hoort, los van de werkelijkheid.

3
13 Al

Orgaanhandel is gouden handel! Vooral in conflict- en oorlogsgebieden floreert direct de organenroof en -handel! Dat beseffen politici en daarom wordt het geïntegreerd in het systeem!
Nog even en D66 geeft het fiat voor het kweken van hoofdeloze lichamen om zo de organen zonder morele en juridische bezwaren, vrijelijk te kunnen oogsten....

8
14 CoolMemories

Totdat ineens een familielid van de dood wordt gered door deze donorwet.

Superwet. Als je te lui bent om even naar een website te surfen en een vinkje te zetten dat je geen donor wil zijn - wat je tijdens het lezen van dit bericht al had kunnen doen - dan ben je gewoon een fucking aansteller. Het redden van levens prevaleert op het recht van zelfbeschikking, waarbij moet worden opgemerkt dat je dit laatste nog steeds volledig in eigen hand hebt, tenzij je te lam bent om 2 minuten van je tijd even een website te openen en een vinkje te zetten, maar dan moet je gewoon ook niet lopen zeiken.

7
15 Kopkaas

@14

Je weet jezelf steeds weer te overtreffen qua idioterie Cool.....

3
16 Münchhausen

Ik hoop van harte dat die stompzinnige schreeuwers hier ooit nog eens op een orgaan moeten wachten omdat ze anders doodgaan.
Dan wil ik nog wel eens zien wat er van die grote bekken overblijft

6
17 Rinze

@10
En dat is wel degelijk een aantasting van de persoonlijke, lichamelijke integriteit van jouw lichaam!
En dat is schandalig. Ze had er beter voor kunnen zorgen dat er beter om wordt gegaan met de organen ed die beschikbaar zijn, dat er ook voldoende artsen beschikbaar zijn die donor operaties uit kunnen voeren, dat er voldoende budget is om te opereren, dat er beter wordt samengewerkt. daar valt nog ontzettend veel winst te behalen. Dit strijkt alleen maar tegen de haren in. van een ja-donor ben ik iig nu een 'niet' donor.

3
18 Bleke Betty

@14
Compleet idioot

5
19 Rinze

@10
Feit is, dat die wet er nu eenmaal gewoon IS.
Dus i.p.v. dat jullie hier collectief lopen te janken over het onrecht dat jullie wordt aangedaan, zou je beter even het advies van @15 kunnen opvolgen.
Maar dat zal wel teveel moeite kosten.....

Stelletje losers.....

5
20 Münchhausen

@18
Want jij weet het natuurlijk veel beter en je weet precies waar de pijnpunten zitten dan de complete gezondheidszorg bij elkaar

5
21 Rinze

@21

Ons Bleekneusje heeft overàl verstand van.., dat weet iedereen....question

4
22 Münchhausen

Zelfbeschikking....ten alle tijden!
Iedereen mag zelf weten wat hij/zij doet.

Zelf vanaf mijn 16e donorcodicil, ik zou graag zien dat ik dan aan gelijkgestemden (of indien mogelijk) aan kinderen mag doneren en niet aan mensen zonder codicil.

3
23 Dunkelheit

Vroeger hadden we de slavenhandel, nu hebben we mensenhandel, en straks de organenhandel.
Het kan niet op in Nederland, alles is mogelijk.

4
24 Marrie

@20 : allang op 2 gezet.

0
25 flauwekulallemaal

Jouw naam blijft voor altijd verbonden met het begrip nepdemocratie. Gewonnen omdat iemands' trein vertraging had, knap hoor!

4
26 Ness

@23
Ja, maar dat mag niet.

1
27 Marrie

@25

Goedzo... Hopelijk was het niet àl te vermoeiend..?

3
28 Münchhausen

Als ik dood ga dan mogen ze alle bruikbare onderdelen van mij afslopen voordat ze mijn lichaam de oven in drukken
Ik ben er toch niet meer bij en als ik iemand op deze manier kan helpen dan doe ik het graag.

4
29 Rinze

Nou Pia, eerder aan stofzuigers.

2
30 grovi

@28 : och, voorheen werd er niet met je lichaam gerommeld zonder jouw toestemming. Nu gaat men er vanuit dat je toestemming geeft en dat principe klopt imo. Ook de reden om van donor geen donor meer te zijn. Anders was ik nog steeds donor geweest, omdat ik dat had aangegeven en niet omdat de overheid over mijn lichaam beschikt na mijn overlijden.

1
31 flauwekulallemaal

@31

Tsja.., ik vind het jammer dat je dat soort overwegingen een doorslaggevende rol laat spelen maar blijkbaar heb jij in ieder geval de moeite genomen en dat moet dan ook gerespecteerd worden.

Dit in tegenstelling tot die jankers hier, waarvan ik vrijwel zeker weet dat ze erg druk zijn met kankeren maar te belazerd om met hun luie reet van de bank af te komen, om hun keuze kenbaar te maken.

3
32 Münchhausen

@22
Begin je weer racistisch te worden omdat je weer geen argumenten he? Stumper.
Je maakt niet zo'n opmerking tegen mensen met een zwarte nickname, Je zal Black Ninja bv niet aanspreken met hé "Zwartneus"
Zo stom ben je dat je niet eens weet dat je zelf een grote racist bent met je bleekneusje.
Je bent te dom voor woorden en lachwekkend door je zielige manier van reageren. Je bent niets!

2
33 Bleke Betty

@21
Als je zelf eens wat tijd zou steken en je zou interesseren in die materie of welke materi dan ook, dan zou je misschien ook eens een keer een zinnige opmerking kunnen plaatsen,. Want nee, ik weet het niet beter dan....? Maar de opmerkingen die ik gemaakt heb zijn wel degelijk waar. Niks onzin, gewoon waar en als u opgelet had dan had u dat ook geweten, genoeg keer in het nieuws geweest!
Ze kunnen beter meer inzetten in het orgaan kweken, 3d printen en nano, veel beter en veel effectiever.

2
34 Bleke Betty

@33

Maar Lief Bleekneusje toch.... Ik heb jouw naam "Bleke Betty" niet gekozen..., dat heb je toch ècht zelf gedaan. Ik vind dat alleen zo lastig tikken....
Zie het maar als een koosnaampje...ok...? question

1
35 Münchhausen

nu komt de aap uit de mouw, Pia

4
36 Jeb

@29
"Ik ben er toch niet meer bij"
daar zijn de meningen nog over verdeelt .

1
37 ongelovenloos

@32 geen probleem... de familie zal wel zeggen dat er niks uit mag... dan rekenen ze zich rijk en als puntje bij paaltje komt dan zoeken ze het maar uit en gaan ze lekker op hun bek..tevens.laten we eerlijk wezen.. wat kan mij dat interesseren dat iemand het nodig is.. ik ben ook wel eens dingen nodig die anderen mij ook niet gratis geven toch? Je kan niet alles in het leven hebben... mogen ze toch niks aan doen. Die wet is een farce.. het meest nutteloze dat ooit uit dit kabinet gekomen is.. en dat zegt veel.

1
38 John

@18 Doordat ik voorheen verplicht was om aan te geven dat ik niet wil dat mijn lichaam plus organen nutteloos wegrotten, was dit voor mij een aantasting van de persoonlijke en lichamelijke integriteit van mijn lichaam.

2
39 Bluth

@38 Je geeft als orgaan donor niets gratis, omdat je dood bent, je bestaat niet meer.

Daar komt bij dat als je er zo'n kijk op hebt, ik me afvraag waarom ik automatisch met als één van de kenmerken gebrek aan empathie, terwijl het bij jou vele malen erger lijkt te zijn.

0
40 Bluth

@32 .Klopt, ik wil niet actief aan hoeven te geven dat ik van een grondrecht gebruik wil maken. Een grondwettelijk recht moet automatisch voor iedereen gelden en niet alleen voor mensen die een papiertje daarvoor gaan invullen.
Moet je voorstellen dat we dit ook voor artikel 1 zouden doen. Je wordt alleen niet gediscrimineerd als je die keuze met je Digid in een register van de overheid laat registreren. Maak je geen keuze dan mag je wel gediscrimineerd worden.

Een grondrecht is een grondrecht en Pia Mengele, sorry Pia Dijkstra bedoel ik natuurlijk, heeft dat grondrecht de nek omgedraaid.

2
41 PFL

@41 Grondwettelijke richten gelden voor levenden. Op het moment dat uw organen gebruikt worden om levens te redden bent u dood. Ik vind het in deze discussie zulk kleutergedrag, dat stampvoeten dat uw rechten geschonden worden.

1
42 Smiling

@42 . Waar staat dat;
Ik lees in artikel 1 nog steeds:
Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

Er staat : ALLEN en niet alleen levende personen.
En ik lees er dat geen enkele (!) grond reden kan zijn om hier van af te wijken. Dus ook een dode persoon mag niet gediscrimineerd worden. Verschil tussen leven en dood wordt hier duidelijk NIET gemaakt. (welke grond dan ook !!).

Maar goed PIA Mengele, sorry Pia Dijkstra natuurlijk heeft de rest van haar leven om na te denken over deze doodzonde van haar.

3
43 PFL

@43

Wat een aparte uitleg...
Jij hebt er duidelijk lang over nagedacht.....question

1
44 Münchhausen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

9 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@8 Niet dat ik Schil ben XD maar ik zal het heb zeggen, ikzelf ook naar bed. #DikkeTor XD...

15 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

@21 Als dat zo was zouden we nu een andere discussie voeren. Die zwaarbewapende vijand gaat nu pas komen. Veel plezier in je flatje Vage. ...

16 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@5 Truste Schil ! ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Tussenderegels
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

Je weet hier pas wat het wordt als het geweest is 😎...

16 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

Die gaat eerder later geweld gewoon ronduit plegen, want de tijd van debatteren is voorbij xD...

18 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

1 iemand is daar het pertinent niet mee eens, XD maar gaat ook niks zeggen :P...

18 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Nude Ariana Grande PicsTease ClitBodacious Ta TasHuman Furries PornMilf 50Desi Xxx ViralDress Up PorngamesBoobs Sucking TeacherMitani AkariPutas Cerca De MiNatelie MonroeArmani Black FutanariNaughty America MomHotel Room XxxPenthouse CenterfoldsPornduddDakota Skye Found Dead In MotorhomeXx Indian BfWww.nifty.oegTantebugilIndian Boob LickingStep Aunty PornReluctantpornJav Cum In MouthXxx Video MorningBest Hentai CompilationSexy Chudai ComBest Indian Porn DownloadDaddy.daughter Forced PornHandecap PornXomarym PornHqpornedMujer Desnuda En FotoFree Erotica MoviesVideo Pornos TravestisPienis PicsBlackpages Los AngelesMandicat NudesAlcia Witt NudeXxx ShTelugu College Sex ComMissionary AnalBorderpatrolsexNia Nacci PovAgentredgirlsKhloie KapriFortnite PorngamesRui Kiriyama - Lcbd-00780Carmel CluthBlonde Reverse CowgirlHot.comFree PornićiHot Couple Having SexNawtyinnocentnxtdrNathan Bronson PornSouth Africa XvideoTwinkcumshotsBokep TarzanXcomics PornPo Rn TubJacquie Et Michel JourLynn Collins NudeNaked AnamayBadi MummyBig Tits Xxx HdMia Mia KhalifaKat AphrodisiacAlexxxis OnlyfansKalani Rodgers OnlyfansSuagr Daddy PornTitsplayPhimsexvietLust Of CinemaHentaitube PornFilms Erotiques VintageStripper OutfitDesi Porn XxxxKamasutra Sexy FilmSheismichaela PornBdsm CoupleHentia Mom And SonHentsi MangaRealicamAmador Porno.Audrey RoyalBig Tits Boobs BbwWww XsexXnxx Indian BfCuminmouthBig Butt XvideosSkinny Indian PornPornbbFetish WebsiteMass Effect PornMom ThongBhabi XhamsterPure TaboGina Gerson GifSunnyrayxo Onlyfans LeakedLiiias LeakedHana HookShemail FuckSloppy Cock SuckersNsfw Gif ScrollerSara Underwood NudGladiator Sex SceneBondage HubOlivia AustinPorn BrazzrrsKajal XnxxSex Video MamiTsukada AoiMensexMia Khalifa Hot SexyMost Romantic Porn VideosBig Boobs Nude DanceBlowjob Under DeskXvideoelsXlgirlsVer Películas PornoPorn Amat FrX Videos MobileMariagjieli PornVanezuela PornFighting In The NudeCalle PornGirlsgone HypnotizedReal Family Porn.Homemade Lezbian PornPorn HermanaSarah Michelle Gellar NudaXxx Desi GoldHasumirenPaimon R34Thamanna X VideosChina Sex VediosPornocartoonFilm Pornographique ArabeNudevisaEscorttCojiendo ViejaEllie PornhubErotic Wife StoriesDesi Choti GolpoXxxsexpicSex Video GrandmotherI Need More Bullets GuyNude Celeb BoobsHentai KeyAryanna Aiden