door Soare in Politiek  ·  28 Reacties

  • 2
  • 475x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ook dat is een opdracht van hogerhand lijkt wel, stop nu eens met dat "affirmative action" geouwehoer! Liberalisme en dat SJW-leger moet je niet toelaten!

0
1 caso

Je kan nog zo je best doen, maar als je de juiste identiteit niet hebt ga je niet meer gekozen worden. de wereld is voor gelukkigen met de juiste identiteit. Dus domme, gekleurde, gehandicapte, islamitische, lesbische vrouwen zijn nu het neusje van de zalm.

0
2 Soare

@2 , probleem is dat er al 71 geslachtsvormen zijn binnen FB bij aanmaken account, lul je nog?

0
3 caso

Laat dat het bedrijfsleven zelf bepalen. En voer je controlerende functie uit. Zo werkt het. Niet op basis van (politiek) geleuter

0
4 Lerac

@4 , wat je wel gaat krijgen is een verplicht genderneutraal schijthuis in bedrijven en instituten. (invalide toilet is dat al decennia.)

0
5 caso

@2 , was u verbaasd waarom "the shape of water" de oscar winnaar was trouwens?

1
6 caso

Ik wil de juiste mensen in de top van het bedrijfsleven anders zou het discriminatie zijn!

question

1
7 ikzelf66

Ik wil ook meer genderdiversiteit in het kabinet en niet alleen maar van die slappe lullen. En ook meer genderdiversiteit in het koningshuis.

3
8 Remkraan

Het is gewoon discriminatie.
Op den duur zullen vrouwen de meeste hoog opgeleide banen hebben maar je moet gewoon de beste persoon beschikbaar aannemen, en niet voorzeren.
Op de meeste hoge plekken zitten oude mannen met veel werkervaring en als je nu vrouwen voortrekt dan hebben hun mannelijke studiegenoten niet de zelfde kansen.

Als je iemand voortrekt discrimineer je een ander.

Bij vuilophaal zijn bijna geen vrouwen gaan ze daar ook vrouwen voortrekken of juist aanmoedigen te solliciteren?

Wel vreemd dat we in een land wonen waar de politiek discrimineert.

0
9 TheoTheo

Hou eens op met die onzin en doe een normaal !

"genderneutraal ",.... was dat nou weer ???

0
10 B55

@9 , precies, er zijn te weinig vrouwen in de offshore industrie, en te weinig mannen in de verpleging. Succes.

0
11 caso

Dat gender gedoe is kolder, je bent vrouw of je bent man, iets daartussen is er niet.

1
12 Interessant

Zijn inmiddels alle economische theorieën verlaten waarbij bedrijven alleen kunnen overleven en groeien als de meest getalenteerde mensen op de essentiële functies worden aangesteld.
Overdreven gesproken zou je om iedere vorm van discriminatie te voorkomen ook mensen met een geestelijke handicap zoals bijv. het syndroom van Down in de top moeten aanstellen, ga nu niet denken dat dat niet kan is dit met goede ondersteuning van medewerkers en adviseurs prima op te lossen.
Weet je alles kan,als je maar wil. Echter op een gegeven moment............

0
13 doxbar

@13
Kan je je tent sluiten, en word er in een lage loonland iets soortgelijks opgezet.
Links weer janken want geen banen, nee joh we vreten wel gras als het moet.
Wat een volk....

0
14 Mesjokke

Ben zelf een Tribal S.A.G. (Straight Acting Gay). Ja ik ben een ietwat verwilderde homoseksuele man.

Vraag me echt af waar heel die discussie goed voor is. Om een vorm van neppige gelijkheid te tonen, terwijl dit systeem steeds grotere groepen mensen de hoek in drijft en op grote schaal elders op de wereld mensenrechten worden geschonden voor onze goedkope meuk. Ook zie ik veel mensen die op een andere manier denken in de breedste zin van de betekenis steeds verder in de hoek gedrukt worden. Want dat is niet commercieel te maken als je de leugens van heel dit systeem doorziet.

Nee op deze neppige gelijkheid zit ik niet te wachten. En ondertussen heeft men wel een nieuwe letter in het LGBT spectrum waar in eens een overdreven focus op is. - Let wel: Heel dit gedoe heeft zeer weinig te maken met het bespreekbaar maken van bepaalde minderheidsgroepen, maar hier worden minderheidsgroepen voor het karretje gespannen om een vals egalitair beeld op te hangen.

Het begint langzamerhand op propaganda te lijken. Maar zoals je van homo's geen hetero's kunt maken kan je van hetero's ook geen homo's maken. We hebben wel kritiek op die Christelijke idioten die van homo's hetero's proberen te maken, maar we mogen geen kritiek hebben op dit overdreven gedoe waar mensen zowat verleidt worden om in het LGBT+ spectrum plaats te nemen. En bovendien proberen politici hiermee een wit voetje te halen.

Ik zie liever iemand uit de kast komen in een subgemeenschap waar het nog niet bespreekbaar is, zoals de topsport hockeyier Thijs v/d Greef. Dat zet tenminste zoden aan de dijk om taboe's in bepaalde kringen te doorbreken. Zie liever dat mensen in het LGBT spectrum met de armen over de schouder / hand in hand op straat kunnen lopen, zoals hetero's dit ook kunnen. - Maar probeer dit niet in de grote steden. Potenrammerij komt helaas steeds vaker voor. question Voor propaganda koop ik NIETS.

En doe de kinderen een groot plezier en geef eens wat meer aandacht aan het gezin, ipv de sleutel/opvang kinderen cultuur. Ze zijn al enkele decennia al de kind van de rekening.

1
15 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Sommige taken kunnen door vrouwen niet uitgeoefend worden omdat ze kracht of inzicht missen. Bij ons worden vrouwen dan ook minder betaald omdat ze altijd begeleiding vragen van een man, omdat ze bepaalde taken niet kunnen en niet zelfstandig genoeg zijn. Ze laten zware dingen altijd aan mannen over en moeilijke dingen. Dan is het van kan jij dat doosje even pakken of die pallet? Hoezo? Ja te zwaar voor mij. En dus verdienen ze minder. Logisch. De vrouwen die blijken wel meer te kunnen en net zo veel presteren als een man krijgen bij ons wel hetzelfde salaris. Maar als je laat zien dat je fysiek zwakker bent hoor je minder salaris te krijgen

2
16 Jan met de korte achternaam

Goed idee.
Alle nichten en baan in een leerwinkel question

1
17 Rex

@16

- "Sommige taken kunnen door vrouwen niet uitgeoefend worden omdat ze inzicht missen" -

Kun je een paar voorbeelden geven?

2
18 Pegasus

@18 ik zal voorbeelden geven. Bij ons maken ze componenten die in een zonnebank geplaatst worden. Eenvoudige zaken als kabelschoentjes persen word vaak aan de vrouwen overgelaten, al maken ze daar nog veel fouten mee door te veel praten en afgeleid zijn. Complexere zaken laten ze aan de mannen over die het beter kunnen. Die maken daar zelden fouten mee en zijn zelflerend, wat de vrouwen bij ons zeker niet zijn. Die hebben bij elke actie hulp nodig. Complexe apparaten met veel onderdelen laten ze dus aan mannen over die veel dingen tegelijk kunnen doen. Zelfs met één dezelfde handeling gaat het bij ons vaak fout bij vrouwen door afleiding en kletsen. Ook dingen tillen kunnen vrouwen niet dan roepen ze gelijk een man er bij al weegt het maar 20 kilo. Terwijl wij tot 35 kilo gaan. Een pallet weg brengen doen ze ook niet. Bij iedere actie roepen ze de baas erbij of een collega.

0
19 Jan met de korte achternaam

@19

Dan nemen jullie vast vrouwen aan gebaseerd op uiterlijk in plaats van competentie. Kortom: een slecht aanname beleid.

3
20 Pegasus

Ik wil gewoon de juiste mensen op de juiste plaats met de meest geschikte kwalificaties en competenties, ongeacht welke sekse of geaardheid.
Het is allemaal niet zo moeilijk hoor.

0
21 Jojotje

@20 . wij nemen geen personen aan op basis van uiterlijk of competentie. De leiding word uiteraard wel aangenomen op basis van competentie. De gewone mannen en vrouwen komen gewoon binnen en daarna kijkt men welke handelingen de persoon kan doen op basis van de kennis en vaardigheden. Ik zelf had een opleiding tot installateur gehad wat de meeste niet als achtergrond hebben. Vele zijn zelfs ongeschoold. Ook veel uitheemse werknemers bij ons zonder opleiding maar wel met enige kennis. Maar men kijkt per persoon wat die kan en hoe die gecoacht worden

0
22 Jan met de korte achternaam

@18

0
23 Lucifer De Vil

@22

- "wij nemen geen personen aan op basis van uiterlijk of competentie" -

Dat blijkt ja.

2
24 Pegasus

@24 er zijn dus bedrijven waar alleen kaderleden aangenomen worden op competentie en waarbij "de rest" gewoon binnenstroomt en een contract krijgt en waarbij ze erna kijken wat je kan

0
25 Jan met de korte achternaam

@25

Waarom gebruik je het dan als argument voor vaardigheiden van geslachten terwijl je zelf meldt dat je bedrijf personeel willekeurig uit de bodem van de samenleving schraapt?

1
26 Pegasus

En waarom niet achter de vuilniswagen? Of telt het daar niet. Is dit niet gewoon weer net hetzelfde als vroeger? Je heel vrouwelijk naar de top NEUKEN?!

1
27 Scholar002

@25 ons personeel komt niet geheel uit de bodem van de samenleving. Veel van ons hebben een vak geleerd maar zijn afgekeurd. Een autospuiter b.v. die teveel giftige stoffen heeft ingeademd en zijn handen te vaak met thinner heeft schoongemaakt. Is een vakman. maar kan nu maar 12 uur werken per week. Maar ik zie zeer duidelijk verschil tussen mannen en vrouwen, Ook in het kader waar grote fouten worden gemaakt door vrouwen.

0
28 Jan met de korte achternaam

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

12 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

17 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

26 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

28 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

34 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

35 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

1 uur geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Xxx Bengali Bf VideoBi Couple PornRealitykings Full VideosStarfire Cosplay PornBaddies TvHindu Girl SexFemdom Joi ComIs Youporn SafeSexe BondageValerie Kay XxxTitspankingCougar PivLesbian Stepsisters PornhubRory KnoxBangala X VideoBest Hot PornSonakshi Sinha Hot XxxBrazzers TtBeti Ne Baap Se ChudwayaSilk Smitha Xxx VideosNura Massage VideosJapanese SleepingpornReluctant Hand Jobسكس عربي نارDojinOlder Nude Women PhotosLootmaarAgatha Vega NudeFegalvaoPakistan All SexRent PornPawg Emily XxxRin Daughters Of MnemosyneXnxx KoriaRuri SuijoBouncing Boobs PornXxx Hot Indian PornHd Lesbians PornsSara Gold PornBubblebtatz PornDesi Wife Sex MmsXavier Woods PaigeViolet SummerspornForce Sister PornTeenporn VirginFollo Ami MamaBokep Indonesia ThreesomeRedtubevideosHd Porn ComixsGrupos De Sexo TelegramLez Strapon AnalHd SxeRose Monroe FullMileenakanePorn Movies TeluguIndan Xxx VedioTamil Actress Hd Sex Videos300maan-823Ashley AlbanMelhores Filmes PornoresBomga CansX Vi DAhgeao PornPorn5Free Porno MovieLesbianporn PicturesLivejadminFree 4k P O R NKik K SextapeLupuwellness SexMoonlight Lady HentaiXvideos34Chaturbate PornWife Cuckold CreampiesTit VideosPussayAshemaletibeDesenho AnalShannen Doherty NakedDanny Porn VideoYoung MasturbatedSpank XxxBailey Brooke BbcAllison Parker NudeBikini AnalHusband And Wife First SexBeautiful Nude BreastsFemdom CreampieTokxxxTelugu Hyderabad Sex VideosXxx MyanmarMoms Blow BestAsian Porn VideoParon SexSe Xi FilmBeurette Sexe VideoAssistir PornosSite Pornografico GratisChat RadomAdam Devine NakedSunny Leone AdventureHiroin Sex VideoShameless Nude ScenesMia Malkova Charles DeraEnglish Blue Film Full VideoJav Mom ComMissionary Love MakingFucking Movie In HindiHard Core Sexual VideosScat LinaBbw Porn TrexFatalmodeuAdulthubHorny Indian Girl Cheating Her BoyfriendVedhika HotBella.poarch Nudes LeakedHandbraQuad PenetrationWww Sex ThamilBrandi Love Onlyfans LeakedSmarty-kat 314Lesbian Threesome HardcoreFallout 4 Cait PornDoes Tiktok Allow NudesDanika MoriAna FoxxxPorn Stars In MexicoOlgun PornosuLesbian Sex XxxXxxvidi0Kiki Vhyce NudeOncyAssmassageGang X VideosAnuska Sen XnxxXxx Desi MomSexmex New VideosFuncking VideoFat Women Sex ComVery Hot Indian PornSwing On Playboy TvWowbirls.comVenus LuxPor N SosWhat Is A PornhubPorn With Big ButtsHot Bj GifMilf FifFree Indian Hot PornLoona Porn