U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Gezondheid
  • 17
Een kind kan begrijpen dat vaccins, miljoenenvoudig verspreid door overheden, tot de best uitgeteste medicijnen behoren. De bijgehouden statistieken zijn glashelder en openbaar. Als vaccinatie tot de dood of tot verschrikkelijke bijwerkingen zou leiden, zou het heel gauw afgelopen zijn met ...

ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama

REAGEER MET EEN EMOJI
25

@191 : Als je de eerste paar zinnen van dat stukje leest, neem je de rest dan nog serieus?
Wat ze daar doen is negatief cherry picking. Ze pakken onderzoeken en mensen waar ze iets tegenin kunnen brengen, doen dat meerdere keren en doen alsof dat bewijs is van het tegengestelde.
Zo werkt het niet.

201 Jackd    
ongeveer 1 jaar geleden door Jackd
6
Meld

@193 ''minst slechtste'' is dus ook goed,dat doe ik liever,ik wantrouw euforie,dat geeft altijd ellende.

202 billib    
ongeveer 1 jaar geleden door billib
0
Meld

@192
Het is in werkelijkheid een miljardenindustrie:
https://www.psiram.com/de/index.php/Vitamin-C-Infusion

(**) Ascorbinsäureproduktion und Vitamin C-Markt

Ascorbinsäure (Vitamin C) wird unter der Nummer E 300 zahlreichen Produkten zugesetzt. Weitere E-Nummern von Ascorbinsäurederivaten sind E 301 (Natriumascorbat), E 302 (Calciumascorbat), E 304a (Ascorbylpalmitat) und E 304b (Ascorbylstearat).

Die Jahresproduktion für Ascorbinsäure liegt weltweit bei etwa 110.000 Tonnen (Stand 200question.[8] Diese Menge hat sich seit 1999 mehr als verdoppelt (1999: 35.000–40.000 t[9], 2004: >50.000 t[10]). Marktführer war lange Zeit das Schweizer Pharmaunternehmen Hoffmann-La Roche (30% Weltumsatz), gefolgt vom BASF-NPEG Kartell (auch etwa 30 %) und der Firma Merck KGaA. 2002 hat Hoffmann-La Roche seine Vitaminsparte für 3,4 Milliarden Schweizer Franken (etwa 2,1 Milliarden Euro) an die niederländische Koninklijke DSM verkauft. Ascorbinsäure wird zurzeit hauptsächlich in der Volksrepublik China produziert.

Der größte Teil des weitweit hergestellten Vitamin C stammt von gentechnisch veränderten Mikroorganismen (sog. "GMO-Ascorbinsäure"). (**)

203 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
2
Meld

@191 : Ik vergeet iets:
Je reageert niet op het onderzoek of artikel. Je gooit er een algemene tekst met link tegenaan.

204 Jackd    
ongeveer 1 jaar geleden door Jackd
4
Meld


@202 zo mag je het ook uitdrukken als je wilt.

Hoe je het ook uitdrukt, Robin wil de geneeskunde opheffen en vervangen door iets slechters.

We hebben hem vaak om uitleg gevraagd. Helaas weigert Robin zijn standpunt toe te lichten.

205 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector
1
Meld

Die zogenaamde hipster uit Amsterdam moet je zo en zo niet geloven ongeacht wat voor niveau ze zeggen dat ze hebben.
Ze beweren dat ze hoogopgeleid zijn, maar hebben nog steeds verstand van 5 jarige.

206 Handalf    
ongeveer 1 jaar geleden door Handalf
5
Meld

@203 : Klinkt leuk, maar waar wordt al dat ascorbinezuur voor gebruikt?
Vooral als conserveermiddel en anti-oxidant in voedsel, heeft dus niks met het onderwerp hier te maken.

207 Jackd    
ongeveer 1 jaar geleden door Jackd
2
Meld

@207
Het onderwerp van het artikel is anders duidelijk het injecteren van grote doses vitamine C:
Vitamin C Infusionen sind seit Jahren als experimentelle und möglicherweise wirksame Krebstherapie im Gespräch, aber auch für andere Erkrankungen wie Allergien oder rheumatische Erkrankungen. Um wirksam zu sein, müssen sehr hohe (Mega)-Dosen im Grammbereich infundiert werden. Patienten, die sich im Rahmen alternativmedizinischer Therapieversuche einer Hochdosis-Infusion von Vitamin C unterzogen, berichten beispielweise über Infusionen mit 60 Gramm Ascorbinsäure.

Hohe Dosen an Ascorbinsäure verursachen.........

208 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
1
Meld

@207
kopiëren en plakwerk question

209 Grootmoeder    
ongeveer 1 jaar geleden door Grootmoeder
4
Meld

@205 ik begrijp het.

is wel een leuk filosofisch vraagstuk of er een alternatief zou kunnen bestaan,behalve dan die voorbehoedsmiddelen.
ik denk dat een eventueel alternatief met mogelijkheden om te kunnen relateren aan bestaan zoals mensen dat kennen een hele kluif zal zijn.

210 billib    
ongeveer 1 jaar geleden door billib
0
Meld

@176
"Osterhaus werkte 16 jaar bij het RIVM te Bilthoven, waar hij verschillende functies bekleedde. Zijn laatste positie was hier als hoofd van het Laboratorium voor Immunobiologie. In die periode werd hij tevens benoemd tot deeltijdhoogleraar in de "milieuvirologie" aan het Instituut voor Virologie te Utrecht."

Je zei....?

211 Beowulf    
ongeveer 1 jaar geleden door Beowulf
1
Meld

@196

In een eerder draadje heb ik je een voorbeeld gegeven van een groep geneesmiddelen die wel degelijk genezend werkt (levensreddend in acute omstandigheden) maar daar weiger jij op in te gaan. Dus stel deze vraag aub nooit meer. Je zet jezelf er alleen maar mee voor schut.
Als je geheugen je in de steek laat dan kijk je mijn geschiedenis maar even terug.

212 carpenter    
ongeveer 1 jaar geleden door carpenter
2
Meld

Ja enne? Dit geeft alleen maar aan dat Kwatta zich vergiste en dat het dus altijd goed is om éérst te controleren wat je hier op NK schrijft.

Dat Ab Osterhaus in zijn beginjaren bij het RIVM gewerkt heeft, zegt niets over de kwaliteit en/of veiligheid van onder meer het Rijksvaccinatieprogramma. Osterhaus bashen is wèl aantoonbaar een geliefde bezigheid van Nederlandse anti-vaxers die onnodige bangmakerij en complotdenken hoog in het vaandel hebben staan en zodoende zelfs smaad en laster niet schuwen.

Berichten zoals deze lijken de beroepsroddelaars nooit te kunnen vinden of niet of maar half te (willen) begrijpen: https://www.erasmusmc.nl/1172194/2009/2121699
30 september 2009

Geen belangenverstrengeling Ab Osterhaus
Werkwijze van viroloog is volledig transparant en conform afspraken en regels

(**) ViroClinics houdt zich niet bezig met ontwikkeling en productie van vaccins. Het bedrijf verricht onderzoek naar diverse virussen en de werkzaamheid van vaccins. ViroClinics doet dit in opdracht van zowel de overheid als de farmaceutische bedrijven. In het geval van Nieuwe Influenza A H1N1 heeft het bedrijf contractonderzoek verricht voor alle farmaceutische bedrijven die er op dit terrein toe doen. Er is dus geen intellectueel eigendom van de vaccins bij ViroClinics en er bestaat dus geen conflict tussen de adviesfunctie van prof. Ab Osterhaus en werkzaamheden binnen ViroClinics.

De suggestie in commentaar of vraagstelling dat prof. Osterhaus niet of niet voldoende integer zou handelen, verwerpt het Erasmus MC volledig. De wetenschappelijke integriteit staat al vele jaren op bijzondere hoogte. De manier waarop prof. Ab Osterhaus met belangen omgaat is volledig transparant, vooraf bekend en volledig conform afspraken en regels. (**)

213 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
1
Meld

@214
Leg eerst eens even onderbouwd uit wat dit te maken heeft met vaccins tegen besmettelijke ziekten, waaronder die van het Rijksvaccinatieprogramma.

Een hele waslijst links dumpen kan namelijk iedereen, maar wat is relevant en wat niet?
Vandaar ook deze tekst in bovenstaande column:
(**) Hoe is het mogelijk dat kritische, hoogopgeleide mensen bangmakerij en onbewezen theorieën en complotdenken verkiezen boven betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek? Is dat een van de kwalijke gevolgen van het ‘zoek het maar op internet’-onderwijs? Dat zou kunnen. Of brengen we jongeren, in een goedbedoelde poging ze kritisch te leren nadenken, wantrouwen van de verkeerde soort bij? Beslissingen neem je pas na je ‘breed georiënteerd’ te hebben op internet – prima. Maar dan moet je wel geleerd hebben betrouwbare van onzinnige of kwaadaardige bronnen te onderscheiden. (**)

215 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
1
Meld

@192 Klopt en VIT C geneest heeeel veel zelfs.
BV ik had al 3 maanden gruwelijke hoest en onze huisarts kon me niet meer helpen ik was er zo slecht aan toe dat ik al een paar maanden rechtop moest slapen en om de haver klap overgaf terwijl ik hoesten en ik ging heel hard achteruit. Tot ik me een artikel herinderde dat wat VIT C allemaal wel niet kon genezen ook van mensen die waren opgegeven. Dus ik naam tien tableten van 1000 mg in per dag en dat verschillende dagen achter elkaar en bouwde dat langzaam af en na een paar dagen zag ik ziender ogen verbetering en drink nog steeds 2000 mg VIT C bruistableten per dag. Je krijgt er veel energie van en je word minder snel ziek. Voel ik me zwakker dan neem ik nog een tablet extra in of twee.
Je kan van te veel VIT C de slappe poep krijgen maar dan moet je echt veel innemen. Als dat zo is, zet je het op minder.
Ik had zelfs gelezen dat iemand voor 1 dag zelfs 10 keer zoveel innam als ik die eerste dag deed (dus 100.000 mg). Dag twee nam ie 7 keer zoveel als ik de eerste dag deed (70.000) en dag drie nam ie nog 50.000 mg en zo bouwde hij het af en had het overleeft. Maar doe alleen zo gek als de arts het okee vind, want dit kan je nieren kosten. 100.000 mg is echt gruwelijk veel en wees ten alle tijden zuinig op je nieren. .

216 vis    
ongeveer 1 jaar geleden door vis
7
Meld

@215 Mensen kunnen heel goed het verschil weten tussen goede site en foute site's.
Je doet of de halve wereld gek is of zo.

Waarom ik geen normale link neerzet voor JOUW en je Roverheids vriendjes is omdat je dan komt met die kolder; geen goede site enz en nu geef ik ze allemaal op een mooie rij zodat de mensen zelf kunnen kiezen en lezen welke site ze okee vinden en welke niet. Dan is het weer niet goed en ja je bent nooit tevree als het niet in je straatje past he.

Kleuter gedrag is dat van je en je denkt dat je heel wat bent hier en dat JIJ denkt ales beter denkt te weten, vergeet dat maar,,,

217 vis    
ongeveer 1 jaar geleden door vis
8
Meld

@75 men had het juist niet lang onder zocht.
https://www.google.nl/search?rlz=1C1FLDB_nlNL647NL647&q=inenting+baarmoederhals+zembla&sa=X&ved=0ahUKEwiWidi6rP3bAhWImbQKHYRFC34Q1QIIpAEoAA&biw=1425&bih=738
baarmoederhals prik is te vroeg en te snel gegeven, ben 1 van de ouders die nu een dochter heeft met pof, medische vast gesteld.
en nee er is gebrek bij het verstrekken van informatie een bijsluiter zou al helpen.

218 Gratiebarmhart    
ongeveer 1 jaar geleden door Gratiebarmhart
7
Meld

@215 : de keren dat wordt verwezen naar oplichterssites als vaccinvrij, NVKP, Ninefornews, worldmercuryproject, NaturalNews of sites van andere criminelen als Andrew Wakefield, Joe Mercola, David 'Avocado' Wolfe etc.zijn helaas niet te tellen.

219 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
0
Meld

@218 : triest voor je dochter maar is ook vastgesteld dat het door het HPV-vaccin komt of is dat je eigen 'invulling'?

220 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
1
Meld

@218 Maar komt dit door de prik of is ze gewoon 1 van de 100 vrouwen die dit overkomt?

221 Harry Kroepoek    
ongeveer 1 jaar geleden door Harry Kroepoek
2
Meld

@220 het eerste vaccin, als men het even beter had onderzocht en betere informatie hadden verstrekt bij het verstrekken.
achteraf is altijd koe in de kont kijken, maar toch had het liever voorkomen.

we zijn door een hele mangel gegaan moesten meerdere keren naar het amc in amsterdam.

222 Gratiebarmhart    
ongeveer 1 jaar geleden door Gratiebarmhart
8
Meld

@222 : en is dat gemeld bij het Lareb?

223 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

224 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel

@223 dat weet ik niet, je gaat ook zo`n rollorcoast in ben ook niet medische onder legt.
weet wel dat alles gedocumenteerd is toen.
moesten meerdere keren heen en en bij verschillende afdelingen.

225 Gratiebarmhart    
ongeveer 1 jaar geleden door Gratiebarmhart
6
Meld

* Verwijderd door de redactie *

226 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel

@222
In @56 en @64 gaf je aan dat je vaccins op recept kreeg en deze zelf op moest halen bij de apotheek. Dat was bij het HPV-vaccin ook het geval en zo ja, hoe ging dat dan precies in zijn werk en in welk jaar speelde zich dat af?

227 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
0
Meld

@226 in duitsland was het toen ook drama.
pof zit niet in de familie baarmoederhals kanker wel en waarschijnlijk was ze drager.
vandaar dat we naar het amc molen moesten.
ze is en was de jongste waarbij pof is vast gesteld op 18 jarige leeftijd.

@227 de griep vaccin en plumopokke heb ik op te halen bij de apotheek
de assistente spuit die in.
de baarmoederprik ging massaal en had je aan te sluiten in de rij.
bij al die vaccins word geen bijsluiter of extra informatie geleverd.
het jaar pff ze was 12 nu 24 dat moest toen door middel van een reeks prikjes dacht zo twee of drie maal.

ik ben niet tegen vaccins ik ben tegen dat men geen bijsluiters of extra info geven

228 Gratiebarmhart    
ongeveer 1 jaar geleden door Gratiebarmhart
4
Meld

@227

Het enige vaccin wat ik mee naar huis kreeg om in de koelkast te bewaren tot de huisarts het kon injecteren was gelekoorts ivm reis naar de tropen. Heb ook van anderen nooit gehoord dat ze vaccins mee naar huis kregen.

229 carpenter    
ongeveer 1 jaar geleden door carpenter
1
Meld

@217 Ook (vette)vis schijnt goed te zijn voor de gezondheid , een harinkje of drie ga ik straks eten , jammie.

230 El Matador    
ongeveer 1 jaar geleden door El Matador
6
Meld

@230 : je neemt een haring tegen polio? Nou euh, succes ermee! Wil je wel uit de buurt blijven van de rest van de mensheid, aub?

231 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
0
Meld

@228
Hoezo geen extra informatie? Deze folder zat en zit bij elke uitnodiging:
https://ggdgelderlandzuid.nl/wp-content/uploads/2016/07/folder-vaccinatie-tegen-HPV-rivm.pdf

Hier staat bijvoorbeeld ook:
(**) Sinds 2009 is de HPV-vaccinatie opgenomen in het Rijksvaccinatie- programma. Dit programma beschermt alle kinderen in Nederland tegen ernstige ziekten. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) geeft informatie over vaccinaties. De vaccinatiegegevens worden door het RIVM bewaard volgens de Wet bescherming Persoonsgegevens en alleen gebruikt voor het Rijksvaccinatieprogramma. (**)

Dat kan ik dan niet rijmen met jouw:
[ het jaar pff ze was 12 nu 24 dat moest toen door middel van een reeks prikjes dacht zo twee of drie maal. ]
In 2006 werd er in Nederland nog niet gevaccineerd namelijk.

Daarnaast is het zo dat het HPV-vaccin geen invloed heeft/kan hebben op onder meer de eierstokken. Dat is nou net een van de indianenverhalen die (helaas) nog steeds de ronde blijven doen.

232 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
4
Meld

@232 goed je weet het beter dan alle artsen die we in het amc hebben bezocht.

233 Gratiebarmhart    
ongeveer 1 jaar geleden door Gratiebarmhart
5
Meld

@232 : en die artsen hebben gezegd dat het door het HPV-vaccin komt?

234 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
0
Meld

@234 : is uiteraard voor @233 : (sorry Wilmama)

235 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
0
Meld

@234 Dat zal vast en zeker de interpretatie zijn. Hoor je ook wel vaker met verhalen van hersendood-verklaringen, dat de artsen die verklaring hebben gemaakt terwijl dit helemaal niet zo bleek te zijn. Het was alleen de interpretatie van de omgeving.

236 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
0
Meld

@235
Dat had ik al begrepen, maar het is een uitstekende vraag. Die had ik zelf ook al willen stellen aan @233 .

237 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
0
Meld

@237 ja we zijn om niet door verwezen en om niet doet men onderzoek pff.
zo`n traject starten ze voor de leuk, wat denk je nu

238 Gratiebarmhart    
ongeveer 1 jaar geleden door Gratiebarmhart
4
Meld

@238 Onderzoek doet men niet voor niets. De vraag is, wat was de uitslag van het onderzoek? Hebben de artsen je verteld dat het door het HPV-vaccin komt, of is dit jouw eigen conclusie?

239 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
0
Meld

@238
Nogmaals: de aandoening van jouw dochter en het HPV-vaccin zijn twee verschillende zaken.
Het een heeft niets met het ander te maken en daar gaat het om en over.

240 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
2
Meld

@239 loopt nog steeds, men blijft haar volgen en monitoren.
we mogen eerdaags weer opdraven voor scane`s jaarlijkse uitstijkje onlangs geweest.

241 Gratiebarmhart    
ongeveer 1 jaar geleden door Gratiebarmhart
3
Meld

@241 Dus je weet helemaal nog niet waar het door komt, laat staan dat het door het HPV-vaccin komt.

Dan vraag ik mij af waarom jij hier voor doet komen alsof je het wel weet?

242 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
0
Meld

@175

Slechts 16 jaar. Gewoon op wiki te lezen. Je krijgt nog 6 plusjes ook voor die onkunde.

243 WijzeDwaas    
ongeveer 1 jaar geleden door WijzeDwaas
6
Meld

@241 : nogmaals heel triest en sterkte voor je dochter maar je hebt nog steeds geen antwoord op mijn vraag in @234 : gegeven.

244 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
0
Meld

@242 blijkbaar weten jullie het beter.

245 Gratiebarmhart    
ongeveer 1 jaar geleden door Gratiebarmhart
5
Meld

Hehehehe…zelf voor het wijzen op een fout krijg je hier minnetjes va de farma trollenclub.
En dan vragen jullie je af waarom ik jullie niet serieus neem?

246 WijzeDwaas    
ongeveer 1 jaar geleden door WijzeDwaas
7
Meld

@245 Nee hoor. Jij zegt dat het door het HPV-vaccin komt, en vervolgens zeg je dat het onderzoek nog loopt. Dan ben jij degene die doet alsof je het beter weet, want jij bent degene die een voorbarige conclusie trekt, niet "wij".

Waarom doe jij voorkomen alsof het door het HPV-vaccin komt terwijl het onderzoek nog loopt? Wat is daar het nu van? Denk je dat dat respectvol is naar je dochter toe?

247 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
1
Meld

@245

Ik adviseer om anekdotische ervaring hier niet mede te delen.
Dat telt niet bij de sciëntisten.

Ik heb dat ook ooit gedaan en ze hebben nu eenmaal overal een weerwoord op en jij bent de domkop die het niet snapt…..

248 WijzeDwaas    
ongeveer 1 jaar geleden door WijzeDwaas
6
Meld

@242 welke kans is groter dat ze 1 van de 100 vrouwen is die gewoon POF krijgt of dat ze 1 van de miljoen mensen is met een ernstige bijwerking?

249 Harry Kroepoek    
ongeveer 1 jaar geleden door Harry Kroepoek
1
Meld

@247 : de fundamentalistische nitwit doet ook een domme complotduit in het zakje.

250 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
3
Meld

@238 Ik zie dat wel vaker, dat als een uitspraak van artsen niet goed valt bij sommigen, er wordt gesteld dat je de uitspraak niet begrepen hebt, of dat het simpelweg niet waar is.

Niet al te veel van aantrekken question

251 Criticaster    
ongeveer 1 jaar geleden door Criticaster
6
Meld

@249 Er zijn geen miljoenen mensen die ernstige bijwerkingen krijgen van vaccins.

@250 Eh, wat je zegt ben je zelf? ... question

252 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
0
Meld

Er heerst een enorme vorm van anti intellectiusme waar bepaalde dictators alleen maar van zo konden smullen het is nog net niet , dat intellectuelen op brandstapels gegooid worden ... Maar

-Vaccineren is een leugen of een complot
- Klimaat veranderen is een hoax en de mens draagt daar niet aan bij dus
- Mensen die verstand hebben van een bepaald onderwerp , en dat openlijk verkondigen , maar het past niet in mijn straatje moet de mond gesmoord worden (zie Baudet) ...

Ik heb de film idiocracy gezien een tijdje geleden staat op Netflx , merk al dat het aan de gang gezet word maar 2500 word waarschijnlijk eerder 2200

253 MarcusCole    
ongeveer 1 jaar geleden door MarcusCole
0
Meld

@245
Leg jij dan eens uit wat dit alles met het HPV-vaccin te maken heeft, zelfs zes jaar na dato nog ( ze is en was de jongste waarbij pof is vast gesteld op 18 jarige leeftijd.):
https://www.thuisarts.nl/polycysteus-ovariumsyndroom-pcos/ik-heb-polycysteus-ovariumsyndroom

In het kort
* Bij het polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS) werken uw eierstokken minder goed.
* Het evenwicht tussen vrouwelijke en mannelijke hormonen is verstoord.
* De eisprong en ongesteldheid zijn onregelmatig of blijven uit.
* Mogelijk heeft u meer puistjes en haargroei op uw lichaam.
* Gebruik een voorbehoedmiddel als u seks heeft en niet zwanger wilt worden.
* Bespreek het met uw huisarts als u probeert zwanger te worden.

254 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
2
Meld

@252 1 op de miljoen had daar moeten staan.

255 Harry Kroepoek    
ongeveer 1 jaar geleden door Harry Kroepoek
2
Meld

@255 Ah, that makes a lot more sense. question Net zoals dat Archeont waarschijnlijk @248 bedoelde...

Nou ja, we weten beiden het antwoord op je retorische vraag. question

256 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
0
Meld

@252 : oeps, weer een nummerfout question. @250 : is natuurlijk voor de gefrustreerde lul van @248 : bedoelt.

257 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
0
Meld

@251 : we hebben nog steeds geen bevestiging dat die uitspraak door de artsen is gedaan

258 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
1
Meld

@257 Ik las de reactie, toen de naam, and my whole world fell apart! question

259 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
0
Meld

@259 : nogmaals mijn excuses question!

260 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
0
Meld

@258 Gezien de houding en het taalgebruik jegens het wat meer kritische deel der reageerders zou ik daar persoonlijk voor passen.

261 Criticaster    
ongeveer 1 jaar geleden door Criticaster
4
Meld

@261 : mijn taalgebruik richting 'gratie' is misschien wat dwingend onderzoekend geweest maar ik kan me niet herinneren dat ik daarbij enige fatsoensnorm heb overschreden. Wat dwaas betreft: dom complotgelul levert venijnige reacties op!

262 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
2
Meld

@250

Je frame’t maar een eind heen hoor. Als je kritisch bent, ben je gelijk een complotter en ook een klimaatontkenner. Zie @253

Uitgerekend intelligente mensen trappen niet in dat geframe….

263 WijzeDwaas    
ongeveer 1 jaar geleden door WijzeDwaas
7
Meld

@263 Kritisch zijn is iets anders dan wat er hier gaande is.

Kritisch zijn ben je wanneer je objectief naar de feiten kijkt, en hier twijfels bij hebt. Wat we zien bij jou (en anderen) is het compleet negeren van de feiten, en het verzinnen van de eigen feiten die de eigen verzonnen waarheid niet als een kaartenhuis in elkaar doet storten.

264 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
0
Meld

@264

Ik hekel de domheid van de farma club. De hanteren het credo: "wie niet voor mij is tegen mij”.
En vanuit dat standpunt gaat men trollen, framen, liegen, feiten niet op een rijtje hebben enz.

265 WijzeDwaas    
ongeveer 1 jaar geleden door WijzeDwaas
6
Meld

@263 : jij hebt geen benul wat 'kritisch' is: jij vindt de mening van een pedofiele oplichter als Andrew Wakefield of een gillende keukenmeid als Door Frankema even belangrijk als het werk van honderden onderzoekers die hun ongelijk aantonen!

266 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
1
Meld

@262 Dwingend (automatisch duidelijk) taalgebruik is in zaken als deze juist gewenst lijkt mij. Er worden boute beweringen gedaan zonder enige ondersteuning van de feiten, dan lijkt het mij niet meer dan logisch dat je dwingende vragen gaat stellen.

Gevoelens van mensen krenken met de waarheid is compleet het tegenovergestelde van onfatsoenlijk. question

267 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
0
Meld

@266

Ik heb nog nooit een letter gewijd aan Andrew Wakefield en wie die ander is weet ik niet eens.
Je bent helemaal vastgelopen in je haat……

268 WijzeDwaas    
ongeveer 1 jaar geleden door WijzeDwaas
5
Meld

@262 "maar ik kan me niet herinneren dat ik daarbij enige fatsoensnorm heb overschreden"

@257 "is natuurlijk voor de gefrustreerde lul van @248 : bedoelt"

U bent onfatsoenlijk.

269 Criticaster    
ongeveer 1 jaar geleden door Criticaster
6
Meld

@268 : wat Wakefield betreft: je verdedigt een idioot als Robin die een standbeeld voor deze hufter wil oprichten. Wat Door Frankema betreft: zij is de halvegare, die het idiotenblogje 'Vaccinvrij' volult.

270 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
2
Meld

@269 : alleen voor hen die dat meer dan verdienen.

271 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
2
Meld

@245
Aanvullende vraag vanwege deze tekst van jou in @228
[ pof zit niet in de familie baarmoederhals kanker wel en waarschijnlijk was ze drager.
vandaar dat we naar het amc molen moesten.
ze is en was de jongste waarbij pof is vast gesteld op 18 jarige leeftijd.]

Baarmoederhalskanker kent geen erfelijk verhoogd risico. De oorzaak is vrijwel altijd een HPV-virus: https://www.rivm.nl/Onderwerpen/B/Bevolkingsonderzoek_baarmoederhalskanker/Veelgestelde_vragen/Veelgestelde_vragen_Baarmoederhalskanker

Mogelijk ben je in de war met baarmoederkanker en dat is wat anders: https://www.avl.nl/kankersoorten/baarmoederkanker-erfelijk-en-familiair/

Baarmoederkanker is een kwaadaardige zwelling in het slijmvlies van de baarmoederholte. Er bestaat een erfelijke vorm van baarmoederkanker, die het gevolg is van bepaalde genmutaties, zoals MLH1, MSH2, MSH6, PMS2 en EPCAM.

Heeft er zodoende al een erfelijkheidsonderzoek plaatsgevonden en wat was daar de uitslag van?: https://www.kanker.nl/bibliotheek/erfelijkheid/onderzoek-en-diagnose/126-erfelijkheidsonderzoek

Met erfelijkheidsonderzoek kan uitgezocht worden of iemand een verhoogd risico op kanker heeft door een erfelijke aanleg. Erfelijke aanleg betekent niet automatisch dat iemand kanker krijgt.

De kans op kanker hangt af van in welk gen de mutatie is aangetoond. En ook wat voor soort mutatie het is. Een mutatie die ervoor zorgt dat een gen helemaal niet meer werkt, kan een hoger risico geven dan een mutatie die ervoor zorgt dat het gen deels niet meer werkt.

272 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
3
Meld

@270

Dat gebeurd allemaal slechts in je verbeelding.


@271

Waarmee je toegeeft onfatsoenlijk te zijn. Waarvan akte.

273 WijzeDwaas    
ongeveer 1 jaar geleden door WijzeDwaas
5
Meld

@273 :
Nee
Nee

274 Archeont    
ongeveer 1 jaar geleden door Archeont
1
Meld

@274

Ontken maar niet, je geeft zelf toe onfatsoenlijk te zijn voor hen "die dat meer dan verdienen”.

(Lees: iedereen die het oneens met mij is….)

275 WijzeDwaas    
ongeveer 1 jaar geleden door WijzeDwaas
6
Meld

@231 Nou zo had ik het eigenlijk niet bekeken , maar de stelling die je impliciet poneert lijkt me inderdaad correct.Een algehele goede gezondheid impliceert ook een gezond immuunsysteem en daarmee een goede weerbaarheid tegen ziektekiemen ergo: een harinkje kan ook helpen tegen ziektekiemen .

276 El Matador    
ongeveer 1 jaar geleden door El Matador
7
Meld

@240 Want alles alles alles zou de oorzaak kunnen zijn van de aandoening ......behalve het HPV vaccin .Sodemieter toch op met die vooringenomen desinfo van je en geef toe dat je het gewoon ook niet weet.

277 El Matador    
ongeveer 1 jaar geleden door El Matador
8
Meld

@277
Vooringenomen desinfo?! Waar haal je dat in hemelsnaam vandaan en waarom?
Er is inmiddels meer dan voldoende bekend over het HPV-vaccin om onder meer deze uitspraak naar het rijk der fabelen te kunnen verwijzen:
[ Want alles alles alles zou de oorzaak kunnen zijn van de aandoening ......behalve het HPV vaccin .]

Over het polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS) is ook voldoende bekend, en 1+1= nog altijd 2 en geen 3.

278 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
3
Meld

@208 : Jij plakt een stukje over de miljardenindustrie. Een stukje wat ook in de link waar je het uit haalde niet thuis hoort.
Water is ook een miljardenindustrie, water zit in vaccins .. (hopelijk hoef ik deze laatste opmerking niet uit te leggen)

279 Jackd    
ongeveer 1 jaar geleden door Jackd
6
Meld

Ter aanvullende informatie: https://evajinek.kro-ncrv.nl/artikelen/je-laten-inenten-tegen-baarmoederhalskanker-is-zo-belangrijk-zegt-deze-arts

“Je laten inenten tegen baarmoederhalskanker is zó belangrijk,” zegt deze arts

280 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
2
Meld

@279
In reactie op @192 met:
[ vitamine C, te goedkoop, valt niet te patenteren, dus vijand van de commercie.]

Aan de onnodige verkoop van vitamine C wordt aantoonbaar kapitalen verdiend. Punt.

281 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
2
Meld

@281 : Waar toon jij dat aan?

Bijna alle vit C die gemaakt wordt, wordt als conserveermiddel gebruikt.
Daarbij is de vit.c. waar je het daar over hebt niet medical grade geschikt voor injecties.

282 Jackd    
ongeveer 1 jaar geleden door Jackd
7
Meld

@282
In @145 beweerde je stellig:
[ @143 : Bangmakerij? Waarom wordt dan in bijna elk pro vaccin artikel het schrikbeeld van polio gebruikt?(terwijl dat, volgens wetenschappelijk onderzoek, zeer waarschijnlijk eenvoudig te genezen is met vit c injecties)]

Inmiddels heb je daar meer dan voldoende weerwoord op gekregen met ter zake doende informatie. Dat polio zeer waarschijnlijk eenvoudig te genezen zou zijn (geweest), vind ik nog steeds een harteloze claim. Een claim die niet meer thuishoort in 2018>.

283 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
2
Meld

@248 je hebt gelijk, hun probleem, wil het de mijne niet maken.
amc zitten de beste artsen, maar deze weten beter.

284 Gratiebarmhart    
ongeveer 1 jaar geleden door Gratiebarmhart
4
Meld

@284
Inmiddels overduidelijk dat begrijpend lezen (helaas) jouw ding niet is.....

285 Wilmama    
ongeveer 1 jaar geleden door Wilmama
1
Meld

@284

Door hier te reageren leer je wel de denkwijze van de sciëntisten kennen.
Dat kan weer van pas komen in je medische contacten.
Ook een arts dien je altijd argwanend tegemoet te treden.
Niet omdat ze kwaadwillend zijn, maar omdat ze een beperkt blik hebben.

286 WijzeDwaas    
ongeveer 1 jaar geleden door WijzeDwaas
6
Meld

@286 te overtuigd van hunzelf dat ze niet meer open staan voor verandering of verbetering jammer hun gemis.
als je op deze manier iets wil promoten, door middel van schenen schopperij
met azijn vangen ze geen vliegen.
begrijp wel dat er steeds meer weerstand komt en steeds minder vertrouwen.

287 Gratiebarmhart    
ongeveer 1 jaar geleden door Gratiebarmhart
4
Meld

@287

Het is belangrijk om kritisch te zijn. Artsen beslissen wel over jouw leven of die van je naasten.
En ik begrijp de farma slaven best wel, ik was vroeger ook niet kritisch. Maar gaandeweg leer je bij.

288 WijzeDwaas    
ongeveer 1 jaar geleden door WijzeDwaas
5
Meld

@288 helaas ook wijzer via schade en schande.
erger is ze maken je in hun dwaasheid belachelijk.
zou zwanger zijn ondanks ik hoog en laag beweerde dat het niet kon wat wist ik nu.
paar dagen lager met spoed opgenomen heel me binnen werk ontstoken darm perforatie maar hij wist het in was zeker zwanger.

gister de schoonmoeder van me dochter met spoed ook opgenomen,
heeft borst kanker die pijn was normaal ook naar huis gestuurd ligt nu dus op i.c

foutje is niet erg maar wees wel zo dapper het te erkennen.

289 Gratiebarmhart    
ongeveer 1 jaar geleden door Gratiebarmhart
3
Meld

@251 tnx laat ze ook.
het onderzoek is niet door ons gestart maar door haar gynacoloog,
deze heeft het onderzoek gestart.het onderzoek en volgen van me dochter loopt nog steeds.
wij krijgen amper informatie en om uitslagen van proefjes moeten we altijd achterna lopen en moeilijk doen om maar enigzins op de hoogte te blijven.

informatie vele vragen men is niet gewillig om deze te beantwoorden.

na haar eerste bot scane heeft het een maand geduurd voor we eindelijk te horen kregen dat er toch al lichte bot ontkalking was. een maand voor zulke info moeten bedelen.

de vruchtbaarheids test, wij de uitslag echt niet.
dat kwam ook via een omweg en extreem hard aan, haar een telefoontje doen echt niet.
geen nieuws was goed nieuws dacht ze toen nog.
zins dien zijn we begonnen om uitslagen te bedelen.
vind het echt bar en boos

290 Gratiebarmhart    
ongeveer 1 jaar geleden door Gratiebarmhart
3
Meld

@90 even een vraag , hoe oud was uw dochter?
Want tenzij u bedoelt dat men haar niet op de hoogte hield is men totaal niet verplicht u op de hoogte te houden als zij boven de 16 is.
En ja je zult zelf ook assertief moeten zijn tov artsen.
Daarbij stuurt men veel uitslagen via de huisarts, er van uitgaande dat die de patient beter kent en met haar de uitslag zal bespreken.

291 streek    
ongeveer 1 jaar geleden door streek
0
Meld


@287 wij staan juist WEL open voor nieuwe inzichten.

Dat laten wij merken door niet een mening te geven, maar te concentreren op de _argumenten_ waarop die mening is gebaseerd.

Dat is een kwetsbare opstelling. We geven namelijk aan hoe je onze mening kunt veranderen.

Dat jij dst als drammen ziet... zegt vooral veel over jou.

De werkelike drammerx zijn degenen die een mening geven _zonder_ argumenten. Zij zeggen namelikk "het IS gewoon zo", en ze maken elk gesprek onmogelijk. Een gedprek dat wij juist zo aanmoedigen, jiust door argumenten te geven.

292 Intellector    
ongeveer 1 jaar geleden door Intellector
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
OT 74
Gezellig offtopic ouwehoeren

1 dag geleden door Inter

Twitter verbergt tweet van Trump die 'ge...
Twitter heeft een tweet van de Amerikaanse pr...

24 uur geleden door Nu.nl

Trump: “We beëindigen vandaag onze...
De Amerikaanse president Donald Trump heeft a...

13 uur geleden door Crezee

Rutte: ‘Het wordt spannend maandag als...
Premier Mark Rutte kijkt met enige nervositei...

19 uur geleden door AD

De moord op George Floyd laat eens te meer zi...
George Floyd werd vermoord en op camera vastg...

12 uur geleden door Racism monitor 2020


ADVERTENTIE


Laatste reacties
CoolMemories
Trumps verwrongen definitie van vrijheid van ...
@52 ".....zit jij dichter bij een Erdogan of ...

minder dan een minuut geleden door CoolMemories

GreyB
Flynn Kislyak gesprekken online (wel registra...
@1Of ze zijn daar gewoon te achterlijk om h...

minder dan een minuut geleden door GreyB

kritischelezer
Trump zegt de banden met de WHO op omdat ze n...
@2 Geen bijbeltekstje erbij vandaag?...

minder dan een minuut geleden door kritischelezer

Virus
Trump zegt de banden met de WHO op omdat ze n...
Iedereen is moe van deze grote crybaby geword...

minder dan een minuut geleden door Virus

progressiefliberaal
Trumps verwrongen definitie van vrijheid van ...
@53,Schattig, maar de enige die hier wegk...

minder dan een minuut geleden door progressiefliberaal

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig