vrijdag 29 juni 2018

Linkse grappen

De slachtofferloze aanslag op de Telegraaf is weer eens ontaard in een heerlijke discussie over linkse grappen die niet kunnen.

De grote boosdoener is niet Tommy Wieringa, maar Twan Huys, die voor RTL Late Night al meteen een van zijn eerste gasten is kwijtgeraakt. 'Topdirigent' Jaap van Zweden heeft zijn interview afgezegd. Topdirigent dus, om het er nog even flink in te peperen. Vermoedelijk zijn ze bij RTL stiekem best blij met zo'n rel.

'Lijkt me echt heerlijk als Huys werkelijk geen hond aan tafel krijgt', reageerde voormalig tv-presentator Jan Roos. Roos dus, die verbaal al honderden keren uit de bocht is gevlogen en zelf ook geen hond meer aan tafel krijgt.

Frontaal Naakt haalde maar weer eens uit naar Telegraaf-dochter GeenStijl, 'groot geworden met het intimideren en kapotmaken van mensen met een andere mening.'

Intussen zijn de daders nog altijd niet gepakt. Ook niet van de aanslag op weekblad Panorama. Het moet iets te doen hebben met de misdaadverslaggeving, maar een visitekaartje is niet afgegeven. Toch de motorclub Caloh Wagoh Main Triad? Toch de opgepakte man uit Woerden?

Wat een mijl op zeven weer om uitgeverijen te intimideren, auto's stelen, raket op de kop tikken, en dan niet even op het plaats delict een selfie nemen met je duim omhoog. Want het resultaat van al deze inspanningen is dat slechts Twan Huys wordt uitgespuugd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten