Trump: de huidige migratiecrisis kan leiden tot het instorten van Europa! (fredbarendsma.org)


In zijn eerste interview met Europese media geeft de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump zijn visie over de toekomst van Europa. Trump is weinig optimistisch.Vooral de huidige migratiecrisis ‘kan leiden tot het instorten van Europa’, waarschuwt Trump in het Franse conservatieve tijdschrijft Valeurs Actuelles, dat donderdag uitkomt. Tot dusver had de Republikeinse koploper zich alleen spaarzaam uitgelaten over Europa. ...

door Kiki in Politiek  ·  41 Reacties

  • 0
  • 1066x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En daar heeft hij gelijk in.

5
1 Lerac

Die man heeft ook overal verstand van hè?

7
2 CayMan

Het 'kan' ...
De media barst uit haar voegen van suggestieve uitlatingen en voorspellingen. Zijn de feiten niet interessant genoeg meer?

5
3 Garp

Ach natuurlijk makkelijk om te roepen dan als toekomstig President kijken wat er aan gedaan kan worden.
Hopelijk wordt Trump niet de spreekbuis voor Breitbart.......

En nee ik schrijf hier NIET dat hij geen gelijk heeft maar bedoel hiermee wel even iets meer te verwachten dan alleen wat roepen zoals hij dat doet in het artikel.....Het gaat hier wel om een van de machtigste man ter wereld, dan verwacht ik toch echt wel meer....en niet het Breitbart gebrul over Europa.....

37
4 Marc Anthony

** gebruiker verwijderd **

En laat dat nu ook precies de bedoeling zijn!

5 gebruiker-verwijderd

Welnee europa is er , blijft en zal blijven bestaan, echter een verenigd europa gaat er niet meer van komen.
En dat is prima

3
6 voetstoots

Zowel Trump als een kind van 5 kunnen dit weten. Onze overbetaalde corrupte "leiders" in Brussel krijg je het niet aan hun verstand...

1
7 Sniper_on_speeddail

Lesen Sie mit Frau Merkel!

3
8 Trump2017

Als Trump nu snel samen met Poetin de door Clinton gesteunde jihadisten oprollen in Syrië en Libië dan kunnen orde en vrede hersteld worden en miljoenen vluchtelingen terug naar hun thuislanden voor wederopbouw.

3
9 CoolMemories

Europa blijft wel bestaan alleen de EU in Brussel heeft inmiddels teveel haarscheuren zodat sloop onvermijdelijk is geworden.

1
10 PFL

18 CoolMemories,
Die gaan niet terug. Hoe vaak heb ik al geschreven dat de Syriers die ik les heb gegeven allemaal aangaven nooit meer terug te gaan. De oorlog is en was in een bepaalde regio en de meesten die daar niet woonden zijn via Turkije naar EU gekomen. De echte vluchtelingen zitten daar in de bizar arme kampen. Hebben ze ook verteld daarom geloof ik het ook.

3
11 francaise

@4 verwacht je van hem dat hij in Brussel even de dienst uit komt maken dan?

10
12 Lias

@2
Yep...! Diezelfde Trump die België een prachtige stad vond....question

14
13 Münchhausen

@12 Lias

Nee

9
14 Marc Anthony

Geloof niet dat Rutte en Samson het ook al doorhebben.
Na de verkiezingen worden ze vast wel wakker.

1
15 corretje

@14 wat verwacht je dan? je schrijft "dan verwacht ik toch echt wel meer."

1
16 Lias

Je ziet het: hoe MEER massaimmigratie, hoe meer 'werk' voor 'onze' Euro ambtenaren, hoe HOGER en HARDER HUN "lonen" stijgen. Dit jaar weer 3,5 % dat is netto 5%! De massaimmigratie schijnt de kiezer niet te deren, die vlucht naar een VINEX Villawijk waar hij 50 jaar moslimvrij denkt te leven en laat de debiel voor zn huis betalen.
Die doet ook BRAAF, daar hij debiel is. Maar dat gegraai elk jaar in zn portomonnee om meer moslims naar zn land te halen, de afbouw van zn Zorg om maar meer binnen te halen en zelfs het verkopen van zn grafplekkie om dat te duur is zijn tradioneel redenen om Brussel en zn policore lijders een bezoekje te brengen....

5
17 Nu of Nooit

@8 Frau Merkel kann nur Deutsch sprechen, damit andere Länder möglich Deutsch lernen.
Die werden es schaffen doch?

2
18 Nicks R. Van

no shit, Donald?

Het zou me verbazen als Trump inhoudelijk wat over Europa weet.

18
19 TedjeR

** gebruiker verwijderd **

Trump heeft natuurlijk gelijk en veel Europeanen willen dan ook een stop in de instroom van illegalen die naar Noord/West Europa willen omdat daar geld, een huis en uitkering lokt.

De voortgaande immigratie van laaggeschoolden en ongeschoolden zal de verzorgingsstaat in veel Noord/West Europese landen op den duur onontkoombaar vernietigen.

Men kan simpelweg niet jaar in jaar uit tienduizenden migranten in de sociale zekerheid laten instromen en dat is precies wat we nu wel doen.

Feitelijk komt het neer op het importeren van armoede en het creëren van een etnische (vooral islamitische) onderklasse die zich steeds meer zal gaan roeren.

20 Forko

Trump heeft natuurlijk groot gelijk. Ten eerste is de aarde overbevolkt, en loopt Europa voorop met de meeste inwoners op 1 km2. Dan loopt Nederland wat overbevolking betreft weer wereldwijd voorop.
Een nog groter gevaar is een islamitische overbevolking van elk land, dat deel van het mensdom bestaat alleen uit bloed wreedheid en uitsluiting van de rest van de ongelovige wereld.

4
21 Mollevanger

Daarom snel wegstemmen die globalisten en marxisten van het Europese grondgebied. Weg met dat zootje uitbuiters en landverraders. Trump heeft helemaal gelijk als hij de economie weer terug naar de burger wil brengen. We worden besodemietert en belazerd door de zogenaamde experts, maar het is allemaal manipulatie. VOo een goede economie rolt het geld om je heen en zie je het niet met een grote afvoerpijp naar een multinational verdwijnen.
Het westen en de islam gaan niet samen en de eigen natie hoeft niet opgeofferd te worden voor de idealen van een stel marxisten.
Stem ze WEG!

4
22 sparta

Stemmingmakerij

- omdat het kan?
- of om Trump-gezinde regeringen in Europa te kweken?
- omdat Trump graag zevert over zaken waar jij niks van af weet?

2
23 jodelatedieho

Hij heeft gelijk, het land kan het niet aan.

3
24 Denisova

Who Is KT McFarland, Trump’s New Deputy National Security Adviser?
Vraag het aan Kissinger question

0
25 De Antiheld

Hij zegt wel meer ongefundeerde dingen. Zijn bronnen zijn dan meestal "veel mensen hebben dat tegen me gezegd" of iets dergelijks. Zo kan ik het ook.

2
26 Ketter

Als er al sprake van zou zijn dan is dat een direct gevolg van het politieke gekonkel en militair ingrijpen van de VS + coaltiegenoten in het MO en zou de VS, als hoofdveroorzaker, sieren Europa de helpende hand te bieden.

In Nederland krimpt het COA ivm het lage aantal asielaanvragen...

1
27 Hoofd bijzaken

Ik hoop het van harte, dat was waarom ik zo'n voorstander was van Brexit en de verkiezing van Trump. Het zijn allemaal stukken en brokken die weggeslagen worden van het fundament waar de EU op is gebouwd, net zolang tot dat fundament de EU niet meer kan dragen.

4
28 Nederpiet

Ah ... gezond verstand. Zeldzaam.

4
29 Phiteceen

Ik vraag me af of Trump Europa wel kan aanwijzen op de kaart, en vervolgens de landen en de hoofdsteden correct kan benoemen.

3
30 Je Zus Mina

Ik geef hem niet graag gelijk maar in dit geval heeft hij gelijk!

3
31 psje

@22 voordat je marx tekort doet, het geld via de afvoerpijp naar multinationals laten verdwijnen...is exact waar marx de wereld voor wilde behoeden.
In europa zitten juist vooral economische neo liberalen....
Ik ben geen aanhanger van marx...maar ondertussen is hij wel de enige econoom wiens theorie over het kapitalisme volledig is uitgekomen en getoetst.
Zijn alternatief; het communisme faalde evenzeer....maar zijn voorspellingen dat het kapitalisme uiteindelijk onze vrijheden zal beperken en we geleeft worden door grote multinationals is exact wat hij voorspelde.

0
32 MarkUg

Nou de sociaal, liberaal democraten nog. Want die zijn totaal de weg kwijt. In Nederland vertegenwoordigd door VVD,PvdA en D66.

0
33 Verwonderd

Trump heeft gelijk, het is ook één van de redenen dat de VS beter af is met Trump dan met het bestaande regime dat evenals de EU de 'open grenzen' opdringt.
Dit beleid leidt tot vernietiging van onze cultuur en laat dat nou net de bedoeling zijn.

0
34 Proemevla

Europa kan de huidige migratiegolf makkelijk aan, als alle landen er aan meewerken. Maar dat doen ze dus niet, met als gevolg grote spanningen in Griekenland en Italië. Er wonen meer dan 500 miljoen mensen in Europa. Ten opzichte daarvan is de migratie nog altijd bescheiden.

8
35 Conclusius

Ik begrijp dus dat hij eigenlijk minder minder roept vrees dat hij Nederland niet meer in komt

1
36 cultuurbarbaar

Trump heeft (helaas) wel veel vaker gelijk dan de vele naive gutmenschen hier lief is.

0
37 Wil je niet weten

Dit wisten we al lang. Alleen bij onze 'leiders' wil het kwartje nog niet vallen.

0
38 Burggie

Dat is wel erg overdreven..
De immigratiestroom is vooral een grote ergernis. En tijd-en geldverspilling uiteraard.

0
39 Wild Rover

@30 hoeveel hier kunnen dat voor alle staten van Amerika?

0
40 lost

@28 Daar is het bij de oprichting al van de EU al totaal fout gegaan. Bij de start is al verzuimd om een degelijk fundament te leggen, waarop gebouwd kon worden. De ongekende expansiedrift van de EU is vele malen groter dan de basis kan dragen.Op de fundamenten van een kippenhokje kan nu eenmaal geen wolkenkrabber gebouwd worden. Dan gaat de boel verzakken, scheuren en instorten. En in die staat verkeerd ons huidige Europa nu.

0
41 Argus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
GreyB
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

LOL, zelfs het AD wordt nu al 'links' genoemd.....

2 minuten geleden geplaatst door GreyB

icnivad
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

@2 Daar zijn de BOA's toch voor? 😀...

3 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bop
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

@1 Weer het bekende rechtse wegkijken. ...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@8 En als deze mensen niet zouden werken had je daar ongetwijfeld weer iets over te zeiken gehad. Sommige mensen zeiken nu eenmaal om het zeike...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Rooibos
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@9 Ja het personeel is zichtbaar aan het werk, bij de klanten heb ik sterk m'n twijfels.Die lopen in van die soepjurken hebben een mobiele...

11 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Zie Hier
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

Weer het bekende linkse insinueren!...

12 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Ron MVV Maastricht .
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@8 Ze werken tenminste wel. ...

14 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Zie Hier
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Lijkt veel op die aanslag van 7/11 die door Hamas werd uitgevoerd!...

14 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

sockknitter
Onderzoekers leggen een verband vast tussen verdachten van de terroristische aanslag in Moskou en Oekraïne - Dissident.one

Wat een l*l-verhaal.Als Oekrainen een "venster" zouden hebben vrijgemaakt, waarom zijn die terroristen dan eerst richting Belatus gevlucht, ip...

17 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Rooibos
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@6 Als ik naar de supermarkt ga, vooral in de late avond, krijg ik toch sterk de indruk dat ik in Marokko en Somalië woon. Alleen een klein...

17 minuten geleden geplaatst door Rooibos

NK. App
Indian Cute PussyKolkata Local XxxMiya Khalifa Porn DownloadMi Novia PornBokep Indonesia Terbaru ViralChat AvueneHdpotn92XxnxvideosNude Fitness ModelSasha Grey OnlyfansSexcelibrityCharli Damelio PornLesbian NudedSpanking TibrMilf Sex VideosXxx Video BidesiAntysexcomOvertimemegan LeaksNew Hard PornDaddy Daughter AnalFree PoenYaoisexXxxxnxxcLesbian RealitykingsDani Daniels FuckingXxxmovihindiRomantic Sex In IndiaLaotian PornJordana Spiro NudeHot Sex Hindi AudioNaked LesdianTumblr TitsClaudia Marie PornstarPussy Eating LesibansAunty SoothuSleepx MattressMilf FifHevey PornHqporner. OmPornok HdCarriejune Bowlby.CutilanaPrivate Society PartyAlaralamarrBitchiesgirlsHentai Sem Censura 2023Gay HairypornOld Man Sucks CocksElles PornCumming On PantiesTeen Fuck Hd VideoFucking In WaterServent Sex VideoSunny Leone Hd Porn Video DownloadHot Japanes SexNepali Porn Video HdYoujizz.vomReddit PornstarsRocco SteekeSexe En FolieTwinks BbcSex HijabBoyfriend Girlfriend Having SexWifeloverdPorn X OMygilfundPornos PerúXxnx Sis BroBig Boobs Sucking GifSex KarenRebecca Volpetti PornFirst Bj PornAmerican Girl FuckVideos Free SexAnime MilkedChinese XxxHoney Trap WebseriesSwx PornLesbian Kiss XxxLaylahubSunny Neone XxxSleepwalk PornBlindfolded BlowjobBig Clit RubbingPor DudePopular PornstarUncencord HentiNonton AnimehentaiGay Dog SexXx Sax VideoSex Video Sex Video ComAuhneeshPeliculas WroticasBig Boobies NudesMia Kalifa BbcPo .rnVer Pornos En VideoXx X Video HdKaya Scodelario NudeTeen BbcDevar Bhabhi Ki Chudai FilmImagens De PornográficaAlex Wilson Weather ChannelIngridblondy94Daughter Xxx VideosX Video Sexy IndianAshemaletube.comHentai ComcisNewbies NudesVanessa Ray NakedPorn Video ImageStar Wars Underworld A Xxx ParodyDaphne Rosen PornPhoenix Marie CreampiePorn WebcomicsMakehimcuckoldNudest TwitterSeñoraspornoKayden Kross PornographyWoah Kenzy XxxJulia Rose LeakBest Girl PornIndian Bhabi Pron VideoBib Boobs AnimeLesvianas PornografiaSxs FilmeFotos PornorXxx Kiara AdvaniIndian Bangla X VideoBig Tits OrgyJennifer Lawrence Nude PornMysticbeing NudePose69Pornhub.ocmVoir Film Pornographique GratuitBokep2023Xnxx Hindi Sexy VideoXxx Zzz VideoCarlie MontanaNubifilmsDessire DucleBig Cocked TwinksEmilly Willis XxxPorn PopulerJess Ryan PornGallery Pictures PornTittie Sucking VideosTwo Girls Having SexKorean Girl Xxx VideoNaked Lesbian Vid