0
HomeCryptocurrency NieuwsJohn McAfee stopt met promoten van cryptocurrencies op Twitter

John McAfee stopt met promoten van cryptocurrencies op Twitter

Critici wilden hem al opsluiten omdat hij crypto’s een slechte naam bezorgt. John McAfee stopt met het promoten van crypto’s op twitter. De cryptopropagandist liet zich betalen voor het sturen van tweets. Ondertussen omarmen Amerikaanse rechters bitcoin als een variant van goud.

Bruno Skvorc, de Kroatische luis in de pels van de cryptowereld, stuurde laatste al een ‘wanted dead or alive’ bericht rond over McAfee. Tijdens een lezing op het Rabo-hoofdkantoor zei de programmeur van Bitfalls dat John McAfee, de bitcoin-evangelist die zich laat betalen om pr-tweets te versturen voor crypto-startups, moet worden opgepakt. ‘De industrie heeft het nodig dat er een paar lui in de cel worden gegooid om een volgende fase in te gaan’, zei hij tegen Quote.

Hij bedoelde het spottend, maar het was niet voor niks dat McAfee werd genoemd. Hij is hét gezicht van de pump en dump-boefjes die crypto’s naar believen promoten of afserveren in de hoop zelf te kunnen profiteren van de koersschommelingen. McAfee heeft de boodschap begrepen. Hij stopt met crypto-promotie via twitter. Op last van de financiële autoriteiten in Amerika.

Daarmee wordt de crypto-wereld weer een stuk volwassener. Cryptomunten en dan vooral de bitcoin, lijken een steeds vastere basis te verwerven in de nette bovenwereld van geld en macht. Stephen Beyer, een rechter van het Amerikaanse Supreme Court, heeft het woord ‘bitcoin‘ zelfs al laten vallen in een arrest, iets wat de nerds aangrijpen om aan te gegeven dat de digitale munt eindelijk respect krijgt. Beyer vergeleek bitcoin met goud. ‘Some day employees wil be paid in bitcoin or some other type of cryptocurrency.’ Ook in Nederland beoordeelden rechters bitcoin al als een vorm van geld. In de zaak rondom het faillissement van Koinz Trading stelde rechter Vos vast dat bitcoin geen luchtbel is, maar waarde vertegenwoordigt en dat je ermee moet kunnen afrekenen.

Arren Stewart, een internationaal gewaardeerde cryptoanalist, reageert in een schriftelijke reactie aan Quote verheugd op de omarming van de bitcoin door rechtsprekers: ‘The mention from the Supreme Court regarding Bitcoin demonstrates that our society as a whole is embracing cryptocurrencies. My feeling is that it should not be taken literally regarding Bitcoin being the future of money or payments, but more that cryptocurrencies like Bitcoin will potentially be the future of finance. This being demonstrated by such an authority in the USA as the Supreme Court fills all of us in the industry with confidence that cryptocurrencies, what they offer, and their implications have gone all the way to the top of the US hierarchy.’

Aanbieder Omschrijving
TIP: Registreer je alvast bij alle aanbieders, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!

Bezoek Bitcoin Meester
Direct Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL
Groot assortiment, keuze uit meer dan 100 cryptomunten
Ingebouwde wallet, geen externe software noodzakelijk
Zeer eenvoudig voor beginnende handelaren
100% Nederlandse organisatie

Bezoek Litebit
Litebit is een Nederlands bedrijf cryptocurrency kunt kopen met iDEAL. De Bitcoin en Ethereum prijzen variëren op ieder moment van de dag, dus vergelijk goed waar je goedkoop Bitcoin en Ethereum kunt kopen. Litebit biedt naast Bitcoin en Ethereum tientallen andere cryptomunten die te koop zijn met iDEAL, waarvan ongeveer de helft gemakkelijk opgeslagen kan worden met een wallet van Litebit.

Bezoek Bitvavo
Gemakkelijk en direct met Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL kan bij Bitvavo. Deze Nederlandse Bitcoin en Ethereum broker biedt meer dan 10 cryptomunten aan die eenvoudig gekocht en opgeslagen kunnen worden in het eigen portaal. Investeer gemakkelijk met hedendaagse betaalmethoden, zoals iDEAL en profiteer van scherpe prijzen, lage fees en vooral gemak.

Bezoek BTC Direct
Dit is 1 van de eerste cryptocurrency brokers in Nederland. De betaalmogelijkheden bij deze cryptocurrency gigant zijn gericht op Europese consumenten en bieden de mogelijkheid om Bitcoin en Ethereum te kopen via iDEAL. Na de eerste verificatie kun je tot €1.000,00 per dag aan cryptomunten kopen. Wil je voor hogere bedragen cryptovaluta kopen dan zit hier een strengere verificatie aan verbonden. Bekijk de website voor meer informatie hierover.

Bezoek Bitrush
Amsterdamse broker die al vele jaren ervaring heeft met het verstrekken van cryptocurrency aan particulieren. De website is zo ontwikkeld dat dit met een aantal muisklikken gerealiseerd kan worden en betalen kan makkelijk via iDEAL. Je kunt dus snel Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL.

Bezoek Anycoin Direct
Nederlands bedrijf dat zich richt op meerder populaire cryptocurrencies. Zij hebben bekende, maar ook minder bekende coins in het assortiment opgenomen en je kunt ze allemaal kopen met iDEAL.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair