'Guerre de France' prijkt bovenaan op de website van de groep, die zich l'Action des forces opérationnelles (AFO) noemt.
Volledig scherm
'Guerre de France' prijkt bovenaan op de website van de groep, die zich l'Action des forces opérationnelles (AFO) noemt. © RV

Politie rolt Franse terreurgroep op die aanslagen op moslims wil plegen

De Franse antiterreurpolitie heeft een rechts-radicale terreurgroep opgerold die aanslagen op moslims wilde plegen. Zaterdag verrichtte de politie tien arrestaties in heel Frankrijk, zo melden Franse tv-zenders.

32 reacties

  • Gaston Miar

    6 jaar geleden
    Als de politiek het niet doet, dan moet de bevolking het toch zelf doen?
  • Jean-Pierre Vercruysse

    6 jaar geleden
    Dit is het resultaat wanneer de autoriteiten de zaken niet of niet goed behandelen! Het resultaat is dat een aantal burgers het recht in eigen handen gaan nemen. Dat hebben we in andere landen ook al gezien!! Laten we dit als een les aannemen voor de politiekers en autoriteiten. Het risico is dat anderen en meer andere groepen dit voorbeeld gaan volgen. We riskeren in een "anarchie" terecht komen, wat ook geen oplossing is!i
  • Roberts Jones

    6 jaar geleden
    Jammer. Volgende keer lukt het wel. En wanneer het in Parijs regent, gaat het in Brussel ook regenen.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Nu wordt zelfbescherming al bestempeld als terrorisme!Wij mogen ons dus duidelijk níet beschermen tegen islam terreur en de overheid weigert ons te beschermen!
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Toch overduidelijk dat islam terroristen beschermd worden,zelfs veroordeelden worden losgelaten en dat in heel europa.Niemand kan nog ontkennen dat de politiek weigert om eigen bevolking te beschermen en als wij het werk vd politie overnemen, moegetergd,dan wordt dit met alle middelen bestreden.Stapje dichter bij nwo, islamisering en politiestaat, enkel voor eigen bevolking..boontje komt toch om zn loontje, onvermijdelijk.