door Carol Fenijn in Politiek  ·  68 Reacties

  • 24
  • 1036x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48
Ja, en dan proberen ze het een tijdje later weer onder een andere naam, want ze hebben toch geen van alleen geldige papieren. :X Om nog maar te zwijgen van al die migranten die als ze uitgeprocedeerd zijn gewoon onderduiken... en zich op andere 'manieren verrijken'

0
51 Bleke Betty

Eindelijk komen ze met een goed idee. Dat hadden ze al veel eerder moeten doen. In zo'n kamp mogen ze gaan en staan waar ze willen maar ze moeten wel in het kamp blijven. Hopelijk wordt het dan ook minder aantrekkelijk om naar Europa te komen.

2
52 A Passenger

@48
Klopt dat waren o.a. figuren uit de Oostbloklanden.
Je zou wél de toelatingseisen strenger kunnen hanteren.
Pas familie laten overkomen, als je werk hebt en je ze een toekomst kunt bieden.
Nu worden ze met alles gepamperd, dat er dan van arbeid niets terechtkomt.
Criminelen direct uitzetten, in elk geval vastzetten tot uitzetting zodat ze niet wéér in de fout gaan.
Bij criminelen direct verblijfsstatus intrekken. Was óók destijds optie van Dijkhoff, maar gebeurt niet want "zo zielig".
Als lijnen wat strakker worden met alles, óók wat het financiële plaatje betreft, dan is er óók geen reden meer, om deze kant op te komen.
Want "zielig" zijn de meesten écht niet, eerder "uitgekookt" .

0
53 Strongoli

@52 Maar zoals de FVD ook aangaf
Nederland heeft dan niks meer te vertellen hoeveel en welke er dan hierheen komen
We zullen wel zien of het beter werkt
Zo kan het niet langer

1
54 GOTCHA666
55 Tjeesus...,

@52
Klinkt goed maar reken er niet op dat dit ook gaat gebeuren. Spanje en Frankrijk lopen aardig aan de leiband van de EU en die verbied het opsluiten van illegalen. Ik hoor die mooie praatjes al te lang om het nog te geloven. Het enige dat ik zie is een paniekerige poging om met valse beloftes de groeiende anti-immigratie beweging de wind uit de zeilen te nemen. Dat de heersende klasse in landen als Frankrijk en Spanje ineens van mening veranderd lijkt me bijzonder ongeloofwaardig

0
56 Reconquista

Het gaat er alleen maar om...: hier of daar opvangen...
Maar binnen komen via hier of daar doen ze dus uiteindelijk toch wel...

Dat willen ze...

Hoor niks over stopzetten..., tegenhouden..., terugsturen of iets in die trant...

0
57 Tjeesus...,

Als de definitieve TERUGKEER DIRECT na de onherroepelijke uitspraak over de status onomkeerbaar is geregeld.
En gelukzoekers direct worden terug gestuurd naar de plaats van herkomst vind ik het best.

1
58 Venividivici

De EU val.

De politiek, ook de Nederlandse , draait weer op volle toeren om de burgers te bedriegen.
Hoe werkt de EU val?

1. De politici roepen dat Europa de oplossing is. Vraagstukken zijn alleen oplosbaar door meer samenwerking. Maar Europa is een samenwerkingsverband van lidstaten. Nationale overheden moeten zelf regelen wat op nationaal niveau het beste geregeld kan worden. Het subsidiariteitsbeginsel.
Door deze manier van formuleren, waarbij naar iedere electorale doelgroep toe de nadruk gelegd wordt op wat die het liefst wil horen, wordt de val opengezet.

Vervolgens klapt hij dicht.
In het kader van de samenwerking hevelen de politici de bevoegdheid over naar het EU-niveau, waar men voor regelgeving, besluiten, uitvoering en toezicht weinig met de burger of democratie te schaften heeft.
De invulling van het subsidiariteitsbeginsel blijkt vervolgens afhankelijk van alle afspraken die men heeft gemaakt en het toezicht daarop vanuit Brussel. Daar verschuilen de nationale politici zich achter voor hun verzaken. Of hun onwil , omdat zij het tegengestelde uitvoeren van hun democratisch verleende mandaten.

2. We zien de EU-val in werking gezet worden voor het migratievraagstuk.
De vestiging van EU-migrantencentra betekent een sterkere dirigistische rol voor de EU.
Dit terwijl de politici wanneer zij op EU-niveau opereren zeer gewantrouwd moeten worden, gezien hun verleden op het migratiedossier. Immers, tijdens de Bankencrisis en eerder bleven zij vanuit Brussel voortdurend rapporten uitbrengen die de noodzaak voor immigratie van miljoenen niet-westerse nieuwkomers beklemtoonden. Hoewel met enorme schulden overladen overheden die migratie niet betalen kunnen.
Vanaf 2014 werd , in verzwegen samenwerking met Italiaanse, Arabische, Turkse en Afghaanse maffia-organisaties , uitvoering gegeven aan het beleid: geldstromen van tientallen miljarden in werking gesteld. Vernietigde welvaart, ofwel geinjecteerd in machtige misdaadorganisaties.

Op heel strategisch wijze zijn van de ene zijde het Vluchtelingenverdrag en de uitwerkingen ervan in EU-voorschriften, in wet- en regelgeving tot het uiterste opgerekt. Aan de andere kant zijn het Schengenverdrag en de Dublinverordening op de toepasselijke onderdelen en artikelen opgeschort.
Op deze wijze heeft een aantal, - meest West-Europese lidstaten, waaronder Nederland -, de mogelijkheid om een gecontroleerd migratiebeleid te kunnen voeren , doelbewust gesaboteerd.
Het is immers volmaakt destructief, wanneer politici op een democratisch niet controleerbaar EU-niveau migratiebewegingen op gang brengen onder het valse mom van vluchtelingenstromen. Zowel het Internationale Vluchtelingenrecht als Regels en Wetten die de toegang voor migranten regelen dan wel beperken, zijn tot dode letters gemaakt. Moedwillig.
Geen bedrogen burger die ooit nog in de juridische eerlijkheid en goede trouw van EU of nationale wet- en regelgeving geloven kan. Zozeer zijn deze in diskrediet gebracht.
Noch kan iemand die zich ernstig in de zaak verdiept , geloven in de goede trouw van politici als Juncker, Tusk, Merkel, Rutte of Macron.

0
59 duurendaal

** gebruiker verwijderd **

@23 : Nou, om die mensen in 1 adem gespuis te noemen gaat mij wat ver.
Geef ze eens ongelijk om hier naartoe te komen waar alles voor ze klaar staat of wordt klaar gezet.
De mogelijkheid wordt ze toch geboden?
Dáár moeten ze in Europa mee stoppen; ze moeten gewoonweg niet worden toegelaten.

60 verwijderd9139144

Klinkt leuk maar de echte vraag is wat ze dan gaan doen met de mensen die geen asiel krijgen ? Hoe krijgen ze die ooit weer terug naar Afrika. Niet dus is waarschijnlijk het antwoord op die vraag. Dan kan men er dus beter voor zorgen dat ze helemaal nooit in Europa aankomen. Wat er niet inkomt hoeft er ook niet meer uit. Zo voorkom je problemen.

0
61 PFL

* Verwijderd door de redactie *

62 hk-sr

Buiten Europa, stelletje tuig, jullie trekken alle middelen smoezen en truken uit de kast om die parasieten toch hier te krijgen.
Weg met jullie.

0
63 Positivo

De truuk is om ze NIET binnen te laten. Eenmaal binnen kom je er NOOIT meer van af. Stelletje landverraders.

0
64 Zeekomkommer

Mijn hart breekt als je al die mensen op die boten zien zitten. Ze zwaaien en lachen zo van wij zijn er. Maar waar zijn ze, en waar moeten ze heen. Eigelijk moeten wij die mensen tegen zichzelf beschermen. Want wat staat hun te wachten? Niet veel goeds! want wie wil ze nog hebben? En waar moeten ze ondergebracht worden. Raakvlakken zijn er weinig en zeker geen arbeidsverleden. De polen kwamen hier en werkte zich een slag in de rondte die wilde werken bovendien is hun cultuur niet zo veel anders dan die van ons. Als kind spaarden wij al zilverpapier voor de arme kinderen. En hoeveel kerken hebben aan de weg getimmerd niks werkt aardappels zjjn er die groeien in zout water. Waterputten zijn er geslagen en worden door de een of andere stam verwoest. Het is een groot probleem wat niet zomaar opgelost is!

1
65 mooi weer

Het zal ook wel weer een middel zijn om meer macht naar Brussel te verplaatsen en een stel vervelende landen eindelijk hun wil op te leggen.
Het moet toch een keer lukken. Stroop en dreigementen.
Liberalen zijn de ergste.

0
66 visvogel

Marokko is een prima veilig land en ruimte zat voor een opvangkamp voor al die vluchtelingen uit andere landen in Afrika

0
67 Roomboterbabbelaar

Macron sprak zich zaterdag ook nog uit voor financiële sancties voor EU-lidstaten die vluchtelingen weigeren op te nemen. ‘We kunnen geen landen hebben die massaal genieten van de solidariteit van de EU en anderzijds massaal hun nationaal egoïsme opeisen als het op migratiekwesties aankomt’, zei de Franse president.

Logica: Het enige dat Macon wil is de stroom weer op gang brengen. Onder het mom van inperken gaan ze uitbreiden. Zoals ze altijd al doen. Zeker zo'n NWO pionnetje als Macron. Hij wil meer. Meer Hji wil groter. Hij wil Parijse suburbs in Hongarije. ALgerijnse heroiienebendes in Warschau. hij wil Marokkaanse maffia in Praag en Syrische moskeeen in Reykjavik. Dexe leugenaars doen dat al jaren. Geld uitgeven aan " grensbewaking". Al s het geld wordt gebruiklt om meer te halen, meer te spreiden, hogere percentages onaangepaste moslims te krijgen. En het maakt hem echt niet uit of ze uit Soedan of Marokko komen.

Conclusie: NWO leugens van een NWO pion

1
68 purelogica

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Tsjechië ontmantelt Russisch desinformatienetwerk, dat ook op België mikte

Het zijn voornamelijk de ultra-rechtse partijen....

5 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Eerste Kamerleden dragen pro-Palestijnse sjaal tijdens commissiedebat - NieuwRechts.nl

Pure Jodenhaat door een stelletje antisemitische wijven. . . ....

36 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bram brabant
Ter Apel blijft overvol door tekort aan opvanglocaties, woningen en ongecontroleerde instroom

Pleur eerst dat volk eruit wat geen recht heeft op asiel.Dan blijft er plek zat voor de echte vluchtelingen die natuurlijk ook weer naar huis ...

1 uur geleden geplaatst door Bram brabant

Zie Hier
Eerste Kamerleden dragen pro-Palestijnse sjaal tijdens commissiedebat - NieuwRechts.nl

valt op dat er steeds meer fascistische gedragingen komen/zijn!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Bram brabant
Winkeliers Ter Apel sturen brandbrief om overlast asielzoekers: 'Ons dorp is kapot'

En dat profiterende asielgespuis gaan ze over heel Nederland verspreiden.😡😡...

1 uur geleden geplaatst door Bram brabant

Defcte burger
Utrechtse visdeurbel nóg populairder dan vorig jaar: duizend keer per dag aangebeld

Touwtje door de brievenbus, kunnen ze zelf naar binnen ....

1 uur geleden geplaatst door Defcte burger

Moien
Tsjechië ontmantelt Russisch desinformatienetwerk, dat ook op België mikte

Wie o wie is dat in Nederland?In België weten ze al, dat de Winter zich laat betalen door China en van "Voice of Europe" is bekend dat daar ...

2 uur geleden geplaatst door Moien

progressiefliberaal
Ter Apel blijft overvol door tekort aan opvanglocaties, woningen en ongecontroleerde instroom

Dat tekort aan woningen zorgt er ook voor dat Nederlandse mensen twintig jaar op een wachtlijst staan. De asielinstroom draagt daaraan bij en da...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
PucyChodan StoryBrother And Sister Hardcore Sex VideosKamalika Chanda Sex MovieKansas City PornBabbiehubGeorgia Harrison Sex TapeLexi Marvel NudeMen Sucking DickRoman Todd PornChica NakedTop 10 Porn StarXxx Hindi LoveWww HclipsKkvshpornPanty And Stocking HentaiLacy Kay Somers NudeAss PoibtPorn Com MeninasJamie GillisStep Mom Porn PovBoobs KisingBanana SexHardcore HentaiIndian Brother And Sister Fucking VideosSite Porno FrançaisPorono ROne Night Stand PornNude OlderIndianninzaPorn Video Indian MmsAbigail Spencer SexHard PormAva DivineHollywood Xvideo MovieGay Interracial PornThe Owl House Porn ComicsPretty Baby Nude SceneSixce VideoBest Sex Position GifBast SexDasi PoneTeen CameltoeSri Lanka PornHotgirlsexDani Dani Xx VideoPorn Videos Hd RomanticSanny Leone Xnxx ComIndiansex BideoSaxevideoRebecca Vanguard PornBig Boobs AlertRedditfemdomBlack Guy Jerking OffNiple BitingBig Boobs Lady SexManuel Ferrara And Angela WhiteTv VoyuerS E X UMyvidstsrCandid Teen Nude8th Street LatinsLucy Wilde PornDragon Ball Bulma PornApril Oneal PornHyivi PornProcy PaigeHdoom PornAll My Roommates LoveRimming HentaiBabbysitting Porn4k Full PornWww PetardashdFeneo Web SeriesLeabian Threesome PornXvideos Only FabsBollywood Actress BfHaryana Aunty SexDesi Bhabhi PantyPornograf IaCam Soda.comH 動漫Miya Khalifa Ke VideoIndian Old Man Xxx VideoExploitedasiateenXvideo Brasil AmadoraSexo MalucoStreet Fighter 6 HentaiTrapped In A Hentai Game AcademyEvelynclaireShakiras SextapeCudacudiXxx Vedios HindiSexy Boobs NipplesShorta PornPorn From The 90'sItskaslol NudesLund Ki PhotoHot Sxs VideoAmmayi XxxJust FuckNew Tamil Movie SexChloe Amour Porn VideosCametoe PornNaked Chinese BabesRealskybri Onlyfans LeakAdult GameSexo Com VelhasDanica Patrick NakedLoudhouse R34Cory Chase FootjobLook At My PussyBest BondageSonic Porn GamesCrying Sex VideoTelugu HardcoreMother Daughter IncestMexicanas Videos PornosNude Mom SonGra5 PornIncest Comic PornSex-empireLatino Porn XxxX Hamster FreeGrupos Do Telegram PornSeduction VideoNatasha XnxxXxx Video Hd MovieMetro PornTeen Bus SexIchigo AoiBrazzers New Videos FreeMia Melano RedditXbudeosSexxx MmsSierra Sky NudeNange Sex VideoIndian Sex Film VideoQuality Sex VideoFree Download Hindi PornPorno De MeninasGay Porn FistingBralian PornCar XxxxVilot MyersRajasthani Porn VideoXnxx TamilsexBeach Blow JobsMature Mom PornDrunk Porn Vids