door Carol Fenijn in Politiek  ·  35 Reacties

  • 6
  • 1284x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Armoede partij toekomstig electoraat..

10
1 chouffleur

Van Dijks punt: als ze meteen worden afgewezen, hoeven ze daarna niet meer hun leven te wagen op zee. „Wat is er sociaal aan het opeisen van het recht voor die mensen om in een bootje naar Europa te varen?”

We kunnen half Afrika niet in Europa opvangen, het zijn geen vluchtelingen maar economische gelukzoekers, Lilian en het kan gewoon ook niet.
We hebben niet genoeg geld en huizen nu Mark R. ook nog eens 1.4 miljard euro heeft weggegeven aan het grote geld.

4
2 corretje

Ben dus voor het maken van deze deals, stop deze islamitische toestroom als je geen gaatje in je hoofd hebt en niet nog meer belasting wil ophoesten.

3
3 corretje

@2 , is eigenlijk nog racistisch ook. Afrikanen die nog een beetje geld hebben is ook doodsteek van het continent.

3
4 caso

Sommige SP leden schijnen zich niet te herinneren - of misschien zelfs niet wéten- dat de SP in de 80'er jaren, nog vóór de PVV überhaupt bestond, waarschuwde voor de ongebreidelde instroom van allochtonen (toen nog gastarbeiders).
ZIE: https://gerard1945.wordpress.com/2016/02/11/de-sp-over-moslims-in-de-jaren-80/

Het zou dus niet als een verrassing moeten komen dat de SP niet tegen de migratiedeals is. En voor opvang in de regio is de partij ook al jarenlang.

1
5 Scorpio

Totaal gestoord weer. En bij deed soort onzin mis ik altijd dberekeing van werkgelegenheid in de nabije toekomst. Met als oogpunt de automatiseren voor de komen de 15 jaar. Er zal in de toekomst heel veel werk weg vallen. Eerst bij de lage klassen maar ook uiteindelijk voor de hoge.

1
6 Tyler

Het gaat dus ECHT alleen maar om slaven om de eigen problemen op te lossen.

2
7 Chaimileh

We moeten ons afvragen welke banen echt nodig zijn en mss wat bedrijfjes stoppen
meer mensen hierheen halen waarom ?
Vol genoeg

1
8 GOTCHA666

Vergrijzing opvangen door import van negers. Die komen hier niets doen. Wat voor zoden zet dat aan de dijk? Als ze blijven hangen, en dat doen ze, vergrijzen ze ook. En dan heb je nog meer lui nodig om dat weer zogenaamd te compenseren. Foute redenering. Je moet de vergrijzing wegmasseren met een oplopende staatsschuld, rationalisering, automatisering en robotisering. Dat betaald zich makkelijk terug. Liever zo dan geld besteden aan profiteurs en nietsnutten. De vergrijzing is een tijdelijk probleem, niet structureel. Import van labbekakken leidt tot een structureel probleem. En nog meer onverkwikkelijkheden.

2
9 schrootflint

Over een paar jaar is zo goed als alles overgenomen door robots en computers. Dan heb je helemaal geen mensen meer nodig om het werk gedaan te krijgen. Dus waarom er nu alsnog zoveel migranten hierheen worden gehaald is me echt een raadsel.

2
10 xtremy
11 Myth63

Jammer dat de legale migratielink bij dit artikel is gevoegd. Want daar zit wel iets in. Op voorwaarde dat we niet weer dezelfde fout maken en paspoorten gaan uitdelen want dat is bij de eerste golf lagelonenmigranten ook zo ontzettend fout uitgepakt. Werkvergunning + werkbescherming ja, paspoort + burgerschap nee. Want verkrijgen ze op deze manier wel een paspoort en/of mogen ze hun aanhang ook importeren dan blijft hun kennis en expertise hangen en veroorzaak je een gemene braindrain in ontwikkelingslanden en een toekomste generatie hier die half tussen wal en schip hangt en op z'n allochtoons de mist in gaat.

4
12 Ness

Als Europeanen verlost worden van het lange en harde werken dan kunnen ze zichzelf weer voortplanten. Dan kunnen ze weer werken voor eigen kinderen i.p.v. voor het onderhoud van hele volksstammen uit Afrika en het Midden Oosten.

1
13 Soare

Compleet achterhaald artikel, kon gewoon 20 jaar geleden geschreven zijn gezien er geen enkele ervaring in verwerkt is. Nee er bestaat niet zoiets als eeuwige economische groei en nee de wereld is ook niet gebaat bij het sleuren met mensen om aan behoeftige bedrijven op zoek naar de goedkoopste werknemer te voldoen net alsof er niets geleerd alsof zowel de afrikaanse bevolking blij was naar Amerika te worden gesleept, ze klagen er nu nog over en de Amerikaanse bevolking? Wat daar nog van over is is er ook niet over te spreken, en die paar slavendrijvers de voormalige bedrijven? Die hebben blijkbaar nog steeds niet genoeg verdient schijnbaar getuige dit artikel. De gehele wereld word steeds verder gedestabiliseerd. Eigenlijk zou er vreugde moeten zijn dat er plaatsen op de wereld zijn waar de groei er uit is, er is niets aan uit te leggen dat deze plaatsen perse opgevuld moeten worden met overschot uit gebieden waar de groei onbeperkt blijft.

2
14 doxbar

Levensgevaarlijk die SP. Blijven maar volk binnen halen. We weten nu al niet hoe we onze kont moeten keren, maar nee, nog meer vreemd volk binnen halen. Wachttijden voor een huurwoning? Rond de 10 jaar. Behalve als je “vluchteling” bent.

7
15 Arista

Tijd dat regressief linkse partijen hier in Nederland worden vervangen door iets met verstand;

jammer dat die Jacques Monasch zo laat pas zijn eigen partij oprichtte(een paar maanden voor de verkiezing) en zo slecht was in Campagne voeren. Want hij was/is instaat realistisch na te denken om veel thema's inclusief integratie, immigratie en islam.
Hij wou vergelijkbare oplossingen als in Denemarken, misschien niet perfect; maar wel duizend maal beter dan regressief links die alleen maar problemen verplaats, van het Midden-Oosten naar hier.

1
16 Handalf

Ach als sp lid heb je niets nadat noppes te vertellen, kansloos gelukkig

2
17 chouffleur

@10 Dat werd ten tijde van de industriële revolutie ook gezegd en toch is er nadien veel werkgelegenheid gebleven of gecreërd.

1
18 21st Century Guy

@18 Klopt, maar dat was een andere tijd dan nu. Nu gaan robots de robots maken. Weg werkgelegenheid. In elk geval gaat er zóveel werk verloren dat we er absoluut geen nieuwe mensen bij hoeven te halen voor het laatste beetje werk dat overblijft. Integendeel, die extra mensen komen rechtstreeks in de bijstand en daar zal door die enkeling met werk éxtra belasting voor moeten worden betaald.
Hoe je het dus ook wendt of keert, er zijn gewoon geen extra mensen nodig.
Wel minder, minder, minder. Maar dat schijn je niet meer zo te mogen zeggen.

0
19 xtremy

Maar het is toch een "braindrain" voor het land van herkomst? Migranten met nog wat geld vluchten, en de echte armoedzaaiers kunnen niet.
@19 , klopt. Het demografische babyboomer waterhoofd is over 10jr verdwenenen.

0
20 caso

De Ruyters zeggen: "How over een inkoppertje gesproken, het belangrijkste punt staat in de titel "al maar slinkende partij" en DAT IS NIET VOOR NIETS !"

1
21 De Ruyters van Michiel

@21 economie plus, sp min

3
22 chouffleur

Wat een wereldvreemde partij is dit geworden en dit is precies de reden dat ik er niet meer op stem.

"...die zeiden dat je „niet zomaar iedereen kan toelaten” en dat je moest denken aan „het draagvlak” in Nederland voor de opvang van vluchtelingen. In de zaal klonk zacht: „Kom er maar in, Wilders.”
Sleep Wilders er maar weer bij als je geen enkel tegenargument hebt voor deze terechte kritiek. Echt zwak hoor !

" „Als je geen middelen van bestaan hebt in je eigen land”, zei de SP’er uit Velsen, „ben je voor mij een vluchteling.”"

Hij houdt er eigen definities op na, maar het VN vluchtelingenverdrag die Nederland mede heeft ondertekend stelt toch heel duidelijk wat een vluchteling is. En dat zijn geen mensen die weinig middelen van bestaan hebben. Dat zijn gewoon immigranten.

"„Wij zijn de SP, wij zijn solidair, we moeten zoveel mogelijk vluchtelingen opvangen.”"

Dat zou dus betekenen dat er miljarden immigranten (want vluchteling volgens hem) in Nederland moeten worden opgevangen. En waar moeten die van leven ? Van een uitkering natuurlijk, want werk is er niet en woningen ook niet. Typisch een uitspraak van iemand die niet verder kijkt dan zijn/haar neus lang is.
SP kan zich beter opheffen.

2
23 B55

** gebruiker verwijderd **

Betaalmuur.

24 verwijderd9139144

De SP is eigenlijk net zoals DENK een club die niet bezig is met nationale belangen. Zoals DENK Turkije dient, ervoor spioneert en instructies krijgt, zo is de SP ideologisch vastgesteld aan socialisme dat internationaal geïmplementeerd moet worden. Dat gaat uiteraard altijd ten koste van het land waarbinnen ze actief zijn en dus ook hun kiezers. De SP is geen antwoord op de noden van hun traditionele doelgroep omdat ze weigeren stellig te nemen tegen de bedreigingen van hun doelgroep. De SP is niet duidelijk over immigratie, niet duidelijk over de EU en niet duidelijk over hun utopia. Niet vreemd ergens, want dat lukte de pvda ook niet meer.
In dit opzicht kunnen SP-stemmers niet erop aan in bescherming genomen te worden. Steeds meer zie je dat nationalistische partijen dat wel kunnen. Dus de SP zal weer een actiegroepje worden. Terecht.

2
25 Rolmops

Wilde reageren op : Mini top Brussel, Merkel gooit haar kont weer in de krip, partijen worden het weer niet eens. Vervolgens krijg ik een SP bericht waar ik niet op zit te wachten.

0
26 Mijn waarheid

@26 Inderdaad waardeloos

0
27 wijs

@26 klopt zitten gekoppeld aan elkaar omdat het in de verte iets met elkaar te maken heeft

1
28 GOTCHA666

Merkel gooit haar kont weer in de krib...

Die past daar nooit in.
Maar het lijkt me wel handig om eerst dat kind er uit te halen voor die Jumbo daar op gaat zitten.

0
29 in holland

@9 Als ze het eerst goed tegen de krib stoot vliegt dat kind er vanzelf wel uit.

0
30 proxy

@30 is voor @29

0
31 proxy

Het spreekwoord is dan ook niet 'kont IN de krib gooien', maar; 'kont TEGEN de krib gooien'. question

0
32 Scorpio

Sorry, ging even fout hierboven! @32 is voor @29 question

0
33 Scorpio

Ha! Linkse probleempjes!
Op de PVV-achterban na (stamt nog van voor de FvD-tijd) is de SP-achterban het meest tegen migratie.
Dey tek er jerbs! question

0
34 Wild Rover

Opkomen voor belangen van eigen volk lukt hun niet zo best willen ze extra ellende importeren,

1
35 wijs

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
148 Dagen na de verkiezingen: Wilders demoniseert Van der Burg, NSC ontkent stikstofcrisis - Joop - BNNVARA

Hoe ra daar zijn we weer met een rondje dom lullen!opruien en leugens verspreiding invereningng...

zojuist geplaatst door Zie Hier

Rio Grande
Ambtenaren schrappen bewust het woord “moeder”

Dat zeiden we hier een maand geleden al. Alleen links bleef weer eens volhouden dat het een foutje was terwijl iedere mongol wel snapt dat ieman...

1 minuut geleden geplaatst door Rio Grande

maarten1234
Huren in vrije sector was nog nooit zo duur: markt nóg krapper

het gaat goed met de woning(bouw) in NL... dat je er als regering zo'n teringbende van kan maken verdient eigenlijk een lintje...

2 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Wedergeboren
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

" je eigen bruine laarzen" Zucht ... weer eentje die niet weet dat 'bruin' met fout-rechts wordt geassociëerd Bruin, zoals ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

Zou dit ⬆️ nou ook schade zijn door klimaatverandering? 🤔...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

21st Century Guy
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Ik zie bij woke en anti woke de nodige geborneerdheid wat je ook bij sommige religionisten ziet , een absolutistische insteek, wat als goed besc...

5 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Biscanna
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@122 Tokkie, je kotst over je eigen bruine laarzen....

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Hendrianus
Hoe kan ik de islam zien als een vredelievend geloof?

@45"Is er nog een resolutie in 1948 gekomen die israel beschermt tegen de volledige vernietiging?"Big brother VS staat garant met miljarden ...

10 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

maarten1234
Tot welk bedrag mag je in Nederland contant betalen (en hoeveel mag je in huis hebben)?

@23 valt dat in dezelfde catergorie van 'maar ik heb niks te verbergen' dus dan is alles geoorloofd?...

11 minuten geleden geplaatst door maarten1234

FrisseBries
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

Ik wens al die rechtsextremisten hier het allerslechtste toe....

12 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Hd Pornolari IzleMia Khalifa And JohnnyBlacked Com XxxxHow To Download Pornhub VideoDetroit EscourtsSex Film Of IndiaChubby UpskirtPorn Massive BoobsFilmes Pornor CaseiroAiri SuzumuraDesi 49 VideoAmrican Xxx VideoXx Video PakistanCute VaginaHailey Rose Jules JordanRedtube MassageSomali PornBig Black AssrsAsain Cream PiesWniffiesTara Babcock LeakMovie Celeb Nude321sexchatsChanelstaxxxRajkundra PornHabbibiBeastly Gay PornDesi Mms XnxxXxx Video In TamilSex For Money XnxxTop Hindi Movies On NetflixSureka ReddyEmo Sex VideoSexo Video GayEmily Ratajkowski SexyHindi Sex Video Download HdAncient Chinese PornVideo Del ZarcoPornhub. .Filme De Sexo Em PortuguêsNxxxxnAlicia Leigh WillisHot Wet PuusyAunty Bath NudeYour_falakAlison Tyler BbcMom And Daughter OnlyfansWatch Me CumHentaicartoonPorn WwwDespicable Me PornRomantic Xnxx ComDoggystle GifFree Porn GamsPorno14Kyonyuu Elf Oyako Saimin.Noughty AmarikaIzzy OnlyfansWww.91porn.comLexi Amor XxxChyna Wrestler PornPorn Sites FreePooping Panties PornMami Sex StoryAlexis AndrewsYukahonjoGirlsdoporn E283Anuska Sen Xxx VideoDevon Green XxxXxx English HindiNhentai Big BreastManisha Koirala PornOne Piece HentalPornhhubIndian Newly Married Couple Sex VideosMallu Bhabhi Sex ComXxx Indian Hidden SexBig BooobsSiren DemerXnxx Com SchoolBlackamail PornPorn Latest VideosNudes NursePorn ZcechViolet Myers ScatExhentaiSextubes IndianReal Celebirty PornPorn In FrenchWives Loving BbcMasajes Con Finales FelizSister Bro XnxxMexicana DesnudaHuman Sex VideoChzech Glory HoleDallas Cowboy Cheerleaders In The NudeBeeg WwwSex Sex Video BpRavengoeswildPull Out CompilationIndian Masti Sex ComSafarisex/pornVideo Pakistani XxxSasur Bahu MmsPriate Society3d Comics PornXvideos AssJodi West VideosXxx Vergin SexYpu PornXnxxbThe Beach NakedTube PerverzijiXnnx StoriesBbwcumshotsHuge Areolas PornHindi Devar Bhabhi Ki ChudaiKelsey Turner NudeGiant Natural TittiesDaily NudesXxxmotherThe Porn DudesCeline Alvarez PornstarSexy PattcakeChristina Ricci ToplesLadies Sex VideoBrazers X VideoXnxx Hindi VillageLena Headey HotDesimasalavideosMallu B GradeSexy Pussy VideoLeah Gotti Porn2golieSpecial Porn VideosStep MotherpornFemalienCelebs GonewildActress Shannon WhirryTubesafari ComFaki PornAlex BlakeJamie Lee Curtis HotTiny Titts PicsAlexis Adams PornAbigail Spencer LeakLover Laci PornHomeindiansexHot Latina Gloryhole Creampie