door Carol Fenijn in Politiek  ·  35 Reacties

  • 6
  • 1285x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Armoede partij toekomstig electoraat..

10
1 chouffleur

Van Dijks punt: als ze meteen worden afgewezen, hoeven ze daarna niet meer hun leven te wagen op zee. „Wat is er sociaal aan het opeisen van het recht voor die mensen om in een bootje naar Europa te varen?”

We kunnen half Afrika niet in Europa opvangen, het zijn geen vluchtelingen maar economische gelukzoekers, Lilian en het kan gewoon ook niet.
We hebben niet genoeg geld en huizen nu Mark R. ook nog eens 1.4 miljard euro heeft weggegeven aan het grote geld.

4
2 corretje

Ben dus voor het maken van deze deals, stop deze islamitische toestroom als je geen gaatje in je hoofd hebt en niet nog meer belasting wil ophoesten.

3
3 corretje

@2 , is eigenlijk nog racistisch ook. Afrikanen die nog een beetje geld hebben is ook doodsteek van het continent.

3
4 caso

Sommige SP leden schijnen zich niet te herinneren - of misschien zelfs niet wéten- dat de SP in de 80'er jaren, nog vóór de PVV überhaupt bestond, waarschuwde voor de ongebreidelde instroom van allochtonen (toen nog gastarbeiders).
ZIE: https://gerard1945.wordpress.com/2016/02/11/de-sp-over-moslims-in-de-jaren-80/

Het zou dus niet als een verrassing moeten komen dat de SP niet tegen de migratiedeals is. En voor opvang in de regio is de partij ook al jarenlang.

1
5 Scorpio

Totaal gestoord weer. En bij deed soort onzin mis ik altijd dberekeing van werkgelegenheid in de nabije toekomst. Met als oogpunt de automatiseren voor de komen de 15 jaar. Er zal in de toekomst heel veel werk weg vallen. Eerst bij de lage klassen maar ook uiteindelijk voor de hoge.

1
6 Tyler

Het gaat dus ECHT alleen maar om slaven om de eigen problemen op te lossen.

2
7 Chaimileh

We moeten ons afvragen welke banen echt nodig zijn en mss wat bedrijfjes stoppen
meer mensen hierheen halen waarom ?
Vol genoeg

1
8 GOTCHA666

Vergrijzing opvangen door import van negers. Die komen hier niets doen. Wat voor zoden zet dat aan de dijk? Als ze blijven hangen, en dat doen ze, vergrijzen ze ook. En dan heb je nog meer lui nodig om dat weer zogenaamd te compenseren. Foute redenering. Je moet de vergrijzing wegmasseren met een oplopende staatsschuld, rationalisering, automatisering en robotisering. Dat betaald zich makkelijk terug. Liever zo dan geld besteden aan profiteurs en nietsnutten. De vergrijzing is een tijdelijk probleem, niet structureel. Import van labbekakken leidt tot een structureel probleem. En nog meer onverkwikkelijkheden.

2
9 schrootflint

Over een paar jaar is zo goed als alles overgenomen door robots en computers. Dan heb je helemaal geen mensen meer nodig om het werk gedaan te krijgen. Dus waarom er nu alsnog zoveel migranten hierheen worden gehaald is me echt een raadsel.

2
10 xtremy
11 Myth63

Jammer dat de legale migratielink bij dit artikel is gevoegd. Want daar zit wel iets in. Op voorwaarde dat we niet weer dezelfde fout maken en paspoorten gaan uitdelen want dat is bij de eerste golf lagelonenmigranten ook zo ontzettend fout uitgepakt. Werkvergunning + werkbescherming ja, paspoort + burgerschap nee. Want verkrijgen ze op deze manier wel een paspoort en/of mogen ze hun aanhang ook importeren dan blijft hun kennis en expertise hangen en veroorzaak je een gemene braindrain in ontwikkelingslanden en een toekomste generatie hier die half tussen wal en schip hangt en op z'n allochtoons de mist in gaat.

4
12 Ness

Als Europeanen verlost worden van het lange en harde werken dan kunnen ze zichzelf weer voortplanten. Dan kunnen ze weer werken voor eigen kinderen i.p.v. voor het onderhoud van hele volksstammen uit Afrika en het Midden Oosten.

1
13 Soare

Compleet achterhaald artikel, kon gewoon 20 jaar geleden geschreven zijn gezien er geen enkele ervaring in verwerkt is. Nee er bestaat niet zoiets als eeuwige economische groei en nee de wereld is ook niet gebaat bij het sleuren met mensen om aan behoeftige bedrijven op zoek naar de goedkoopste werknemer te voldoen net alsof er niets geleerd alsof zowel de afrikaanse bevolking blij was naar Amerika te worden gesleept, ze klagen er nu nog over en de Amerikaanse bevolking? Wat daar nog van over is is er ook niet over te spreken, en die paar slavendrijvers de voormalige bedrijven? Die hebben blijkbaar nog steeds niet genoeg verdient schijnbaar getuige dit artikel. De gehele wereld word steeds verder gedestabiliseerd. Eigenlijk zou er vreugde moeten zijn dat er plaatsen op de wereld zijn waar de groei er uit is, er is niets aan uit te leggen dat deze plaatsen perse opgevuld moeten worden met overschot uit gebieden waar de groei onbeperkt blijft.

2
14 doxbar

Levensgevaarlijk die SP. Blijven maar volk binnen halen. We weten nu al niet hoe we onze kont moeten keren, maar nee, nog meer vreemd volk binnen halen. Wachttijden voor een huurwoning? Rond de 10 jaar. Behalve als je “vluchteling” bent.

7
15 Arista

Tijd dat regressief linkse partijen hier in Nederland worden vervangen door iets met verstand;

jammer dat die Jacques Monasch zo laat pas zijn eigen partij oprichtte(een paar maanden voor de verkiezing) en zo slecht was in Campagne voeren. Want hij was/is instaat realistisch na te denken om veel thema's inclusief integratie, immigratie en islam.
Hij wou vergelijkbare oplossingen als in Denemarken, misschien niet perfect; maar wel duizend maal beter dan regressief links die alleen maar problemen verplaats, van het Midden-Oosten naar hier.

1
16 Handalf

Ach als sp lid heb je niets nadat noppes te vertellen, kansloos gelukkig

2
17 chouffleur

@10 Dat werd ten tijde van de industriële revolutie ook gezegd en toch is er nadien veel werkgelegenheid gebleven of gecreërd.

1
18 21st Century Guy

@18 Klopt, maar dat was een andere tijd dan nu. Nu gaan robots de robots maken. Weg werkgelegenheid. In elk geval gaat er zóveel werk verloren dat we er absoluut geen nieuwe mensen bij hoeven te halen voor het laatste beetje werk dat overblijft. Integendeel, die extra mensen komen rechtstreeks in de bijstand en daar zal door die enkeling met werk éxtra belasting voor moeten worden betaald.
Hoe je het dus ook wendt of keert, er zijn gewoon geen extra mensen nodig.
Wel minder, minder, minder. Maar dat schijn je niet meer zo te mogen zeggen.

0
19 xtremy

Maar het is toch een "braindrain" voor het land van herkomst? Migranten met nog wat geld vluchten, en de echte armoedzaaiers kunnen niet.
@19 , klopt. Het demografische babyboomer waterhoofd is over 10jr verdwenenen.

0
20 caso

De Ruyters zeggen: "How over een inkoppertje gesproken, het belangrijkste punt staat in de titel "al maar slinkende partij" en DAT IS NIET VOOR NIETS !"

1
21 De Ruyters van Michiel

@21 economie plus, sp min

3
22 chouffleur

Wat een wereldvreemde partij is dit geworden en dit is precies de reden dat ik er niet meer op stem.

"...die zeiden dat je „niet zomaar iedereen kan toelaten” en dat je moest denken aan „het draagvlak” in Nederland voor de opvang van vluchtelingen. In de zaal klonk zacht: „Kom er maar in, Wilders.”
Sleep Wilders er maar weer bij als je geen enkel tegenargument hebt voor deze terechte kritiek. Echt zwak hoor !

" „Als je geen middelen van bestaan hebt in je eigen land”, zei de SP’er uit Velsen, „ben je voor mij een vluchteling.”"

Hij houdt er eigen definities op na, maar het VN vluchtelingenverdrag die Nederland mede heeft ondertekend stelt toch heel duidelijk wat een vluchteling is. En dat zijn geen mensen die weinig middelen van bestaan hebben. Dat zijn gewoon immigranten.

"„Wij zijn de SP, wij zijn solidair, we moeten zoveel mogelijk vluchtelingen opvangen.”"

Dat zou dus betekenen dat er miljarden immigranten (want vluchteling volgens hem) in Nederland moeten worden opgevangen. En waar moeten die van leven ? Van een uitkering natuurlijk, want werk is er niet en woningen ook niet. Typisch een uitspraak van iemand die niet verder kijkt dan zijn/haar neus lang is.
SP kan zich beter opheffen.

2
23 B55

** gebruiker verwijderd **

Betaalmuur.

24 verwijderd9139144

De SP is eigenlijk net zoals DENK een club die niet bezig is met nationale belangen. Zoals DENK Turkije dient, ervoor spioneert en instructies krijgt, zo is de SP ideologisch vastgesteld aan socialisme dat internationaal geïmplementeerd moet worden. Dat gaat uiteraard altijd ten koste van het land waarbinnen ze actief zijn en dus ook hun kiezers. De SP is geen antwoord op de noden van hun traditionele doelgroep omdat ze weigeren stellig te nemen tegen de bedreigingen van hun doelgroep. De SP is niet duidelijk over immigratie, niet duidelijk over de EU en niet duidelijk over hun utopia. Niet vreemd ergens, want dat lukte de pvda ook niet meer.
In dit opzicht kunnen SP-stemmers niet erop aan in bescherming genomen te worden. Steeds meer zie je dat nationalistische partijen dat wel kunnen. Dus de SP zal weer een actiegroepje worden. Terecht.

2
25 Rolmops

Wilde reageren op : Mini top Brussel, Merkel gooit haar kont weer in de krip, partijen worden het weer niet eens. Vervolgens krijg ik een SP bericht waar ik niet op zit te wachten.

0
26 Mijn waarheid

@26 Inderdaad waardeloos

0
27 wijs

@26 klopt zitten gekoppeld aan elkaar omdat het in de verte iets met elkaar te maken heeft

1
28 GOTCHA666

Merkel gooit haar kont weer in de krib...

Die past daar nooit in.
Maar het lijkt me wel handig om eerst dat kind er uit te halen voor die Jumbo daar op gaat zitten.

0
29 in holland

@9 Als ze het eerst goed tegen de krib stoot vliegt dat kind er vanzelf wel uit.

0
30 proxy

@30 is voor @29

0
31 proxy

Het spreekwoord is dan ook niet 'kont IN de krib gooien', maar; 'kont TEGEN de krib gooien'. question

0
32 Scorpio

Sorry, ging even fout hierboven! @32 is voor @29 question

0
33 Scorpio

Ha! Linkse probleempjes!
Op de PVV-achterban na (stamt nog van voor de FvD-tijd) is de SP-achterban het meest tegen migratie.
Dey tek er jerbs! question

0
34 Wild Rover

Opkomen voor belangen van eigen volk lukt hun niet zo best willen ze extra ellende importeren,

1
35 wijs

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Het cynisme van Bop in @6 is me ontgaan. Met haar geschiedenis van op de persoon spelen en nooit een inhoudelijke reactie is dat logisch. Het pr...

4 minuten geleden geplaatst door Slavink

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@31 Als het in het Leidsche Dagblad staat dan twijfel ik er geen seconde aan dat het echt is. Een krant zoals de Telegraaf wil er nog wel eens v...

5 minuten geleden geplaatst door rebo

Bop
Offtopic

@2349 Hé Baba, lang weekend? 😁...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Zie je het al voor je, Nederland stemt massaal rechts en dan zouden NSC en VVD een links kabinet mogelijk moeten maken?! Dat gaat natuurlijk ni...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Zie Hier
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

De juryleden worden net zolang door gelicht tot het zeker is dat er alleen nog fans van hem zitten!Echt objectief!...

13 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

Eigenlijk raar gelul als je reclames op de duitse TV zien word er altijd bij vermeld geproduceert in Duitsland!...

18 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@23 alles om het artikel te bagatelliseren en zelfs te suggeren dat het een leugenverhaal is. Maar het staat wel degelijk in het Leidsch Dagblad...

20 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Opvallend, in het artikel staat grote woning maar hoeveel kamers heeft die woning dan?...

21 minuten geleden geplaatst door Slavink

wildersfan
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@22 Timmermans gaat juist de boel opruimen. Stuurt gewoon iedereen naar het front. ...

21 minuten geleden geplaatst door wildersfan

baba jaga
Offtopic

@2348 Leugens verspreiden is wat jij goed kunt.Het zal nooit aan jou of FrisseBries liggen.Nee het is mijn fout.Nou goed het zal wel.Ik ...

25 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Korean Xxx Video DownloadSex Scenes From Movies VideosKenedy Leigh PornSexemodel 35Free Porn StoroesPornsexhdStar Wars The Last Stroke PornAsian First BbcThickassdaphenLand Sex VideoWrong Turn Movie SexAlexybaby OnlyfansJade ChenowethSerena Williams AssXxx Bengali Video HdTruth Are Dare PornIncestuosos VideosHornywomenSpanobangVideos De Sexo AnalStanding Sex VideoSixe MoveRealhotfallingdevilSister CreepshotsHandjob ConpilationHentaibeastialityChudachudi AdultEmma Butt AnalAngela White PussyXtubneAdad4adamStpeach RedditNxn Sex ComArt PronJennifer Connelly BreastsStacy__diazPorn SaidBeqch PornGirlswallowedGirls EscortSexefélin ComProstitutw PornDesi Sex SelfieNude Romance GifSexual Positions AnalIndian Sex EpisodeDardnak ChudaiBeautiful Teenage NudesMandy Flores ActressPornu TubeCumming DaddyWattson Rule.34Grandfather FuckBlue Film SaxyPink PuasyWifepissingVideos VoyeurLesbians Porn In ShowerHell Knight IngriPorn EldersPorn Video KoreanPussycats PornSyrup FootjobRyan Madsionتويتر سكسXxx RedditOmegle LikeTeen Porn LesbianWorship BbcWmily Black PornSanilioni Xxx VideoAnime BoobsLatest Porn DownloadNaked Bathing GirlLela Star SexyGisellemontesVoussaLesbians PornsiteNudeoldwomenWater Sex XxxPorn Ullu WebLesbian Strapon CompManhwas18Voir Films PornographiquesPorn Full MovieGood Xxx VideoAngeka WhiteMeyd-794Photo PornouMelcor Mancinعربي سكسSpanking AnalHot Teacher XnxxWww India XnxxIndian Xnxx AuntyOne Piece Perona PornHailie Jade NudeBollywood Movie Naked SceneSelena GreenParis Hilton Pornolarıسكس البورنوTen Porn PicturesJogo De Sexo 3d出会いサイト 人妻シロウト 4All Sexy Video HdکصGrace Charis Only Fans LeaksFrench Xxx MoviesIncest ConfessionsTranny Cumshot CompilationNude LesbionLacy Kay Somers NudeGoth Pov PornAlohatudeFamily SinnerXxx Bhabi SexHollywood Movies Xxx VideosTs Kim CartaMadison Ivy NakedKellymadsion成人视频Cnn ContoseróticosIsland Boys Sex TapeNew Xxx MovieSexy Blue Film AngrejiImo Call SexPorn RashmikaAntarvasna Story AudioXxx Kendra ListWorld's End HaremVideo Sunny Leone Sex VideoDesi LedisProstitutas PornSkyemarie PornDrunkenstepfathrrPorn No TiktokAbella Danger GifFree X Rated FilmsBollywood Xxxx VideoBest Porn Videos In IndiaListvrawlerNoelia. PornTeens Nude FeetMadison Ivy OnlyfansNudewalkResl Massage PornLisa Ann RidingLingerie Models NudeXxx PicturersPorn مترجم