door Inter in Binnenland  ·  90 Reacties

  • 37
  • 1358x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 . U verwart een handjevol NK reageerders met “iedereen”. Net als u een aantal moslims die zo leven verwart met “de moslims”

4
51 mo

@50 schoentje,

hoewel ik een enorm tegenstander ben van "de" islam invloed (in de Westerse wereld) ben ik het niet eens met de generalisaties in Uw @50 .
Zou ik zo generaliseren dan valt er ook nogal het één en ander op te merken ten aanzien van onze "blanke" mede Nederlanders.

(Overigens wat bedoeld U met "scheren niet", schaamhaar of zo?)

3
52 Bezorgde Europeaan

Nog een keer:

Zo willen ze het laten overkomen..., maar het gros is migrant en geen vluchteling...

Trap daar nou toch niet in...

2
53 Tjeesus...,

* Verwijderd door de redactie *

54 schoentje

Tsja
Vluchtelingen bestaan niet?

Vluchtelingen bestaan. Net als Migranten.
De vraag is hoe we die stromen het beste aanpakken / handelen / managen.
Zonder migranten zal de Nederlandse bevolking krimpen.
En dat brengt weer geheel nieuwe problemen met zich mee.
Kortom: regelen die zaak. Grenzen dicht is een stap, net als overleg met landen van herkomst. Kan alleen in EU verband geregeld worden, en dat gaat tzt gebeuren.

Moslims integreren niet?
Moslims blijven hun geloof trouw, voor de rest integreren ze. Langzaam maar gestaag.
De vraag is hoe we Moslim integratie kunnen bespoedigen.
Moslims zijn er, voor het actief uitzetten van 1e, 2e of 3e generatie Moslims is in de verste verten géén democratische meerderheid te vinden.
Angst voor Sharia bestaat kennelijk, maar Sharia wordt pas een reële optie als Moslims een meerderheid vormen in ons land.
Dat lijkt me gezien de demografische ontwikkelingen voorlopig (de komende 40 jaar?) ongegrond.
Tot die tijd is het misschien een idee om niet tegen Sharia windmolens te hoop te lopen, maar u te richten op echte problemen en reëele oplossingen.
Moslim terrorisme en extremisme? Strak in de gaten houden, chirurgisch optreden waar mogelijk. Moslim gemeenschap vragen extremisme niet te tolereren en te melden (en van onze kant: met respect en adequaat op reageren).

Zo maar wat praktische en werkbare oplossingsrichtingen.

Fijne dag verder.

9
55 hippodepippo

@55 De bevolking krimpen dat zou goed zijn voor overbevolkte landen zoals Nederland

Hogere lonen bijv
minder wachtrijen voor huurhuizen/goedkopere koopwoningen
Moslims integreren niet
Ze worden steeds radicaler bleek uit een recent onderzoek

Veel fouten dus in je verhaal

2
56 GOTCHA666

* Verwijderd door de redactie *

57 Undertaker

@57 , aannames, aannames... ik woon niet alleen ook dicht bij de grens en kom er regelmatigik heb ook jaren in Duitsland gewoond. En dan weer niet dicht bij de grens en niet in een Nederlandse kolonie, maar gewoon midden tussen de Duitsers. Daar heb ik genoeg vrienden en kennissen aan overgehouden. Die er dus een andere mening op na houden dan die ene Duitser uit dit filmpje. Zoals ik al schreef: soort zoekt soort. Jij gaat er vanuit dat die paar Duitsers die jij kent alle Duitsers vertegenwoordigen. Bij deze: dat is dus niet zo.

5
58 Giesje

@37 "lees de reactiegeschiedenis van moeder eens door en beweer dan maar eens met droge ogen dat er een hoog IQ uit blijkt. "

Of ik het al dan niet met "moeder" eens ben heeft absoluut niets te maken met haar, door jou vermeende, IQ.

IQ is een gratis gegeven en ik beoordeel mensen liever op hun inborst.

1
59 Mappie

@59 , ik vind dat iemands reacties wel degelijk iets zeggen over intelligentie. Als iemand dan niet in staat blijkt ook maar ergens inhoudelijk op te reageren, maar in plaats daarvan alleen maar te schelden, krijg ik niet de indruk dat iemand erg intelligent is. Als jij dat anders ziet, prima, daar heb ik geen probleem mee. Maar een beetje hypocriet is het wel, aangezien je in @15 iets over mijn vermeende IQ zegt, aan de hand van één opmerking. Ik doe het tenminste nog naar aanleiding van een complete reactiehistorie. Ik had je hoger ingeschat. Overigens denk ik van moeders inborst ook niet veel goeds.

7
60 Giesje

* Verwijderd door de redactie *

61 Undertaker

@61 Net zoals Kubus zeker weer
Ik ken een goede marokkaanse dus ze zijn allemaal goed

0
62 GOTCHA666

@61 . het ging over de aanname dat ik maar één Duitser zou kennen. Wat dus niet zo is. Verder stel ik alleen dat de Duitsers met wie ik om ga, er anders over denken dan die Duitsers waar jij mee omgaat. Dat lijkt me niet zo vreemd, tenslotte denken ook niet alle Nederlanders zoals jij over vluchtelingen, dus waarom zouden de Duitsers er wel allemaal hetzelfde over denken. Het geeft vooral aan met welk niveau Duitsers jij omgaat, namelijk die van jouw eigen niveau. Aangezien ook jouw reactiehistorie voornamelijk scheldpartijen laat zien, weet ik niet of je bovenstaande wel zult begrijpen, laat staan dat je er normaal op zult kunnen reageren. Dus doe vooral geen moeite, het zal voor mij de moeite van het lezen niet waard zijn.

5
63 Giesje

* Verwijderd door de redactie *

64 Undertaker

In zuid europa denken ze oprecht dat wij van europa het meest vriendelijke en gastvrije volk zijn. Hahaha

1
65 Scalple

@63 Aha je gaat er nu van uit dat jouw nivo beter is dan dat van andere mensen
Wel dat is niet zo
En nu ?

0
66 GOTCHA666

* Verwijderd door de redactie *

67 Undertaker

@67 Had jouw reactie nog niet eens gelezen maar je had het dus ook al door

1
68 GOTCHA666

@65 Het dank aan Merkel

Kom maar binnen met je knecht

0
69 GOTCHA666

@47 : Hebt u er ook moeite mee als mensen die roken of mensen die een uitkering hebben, zowel door de overheid als door de MSM als een groot deel van het publiek worden gedehumaniseerd?

0
70 Wendel

@55 : De bevo;king moet toch ook krimpen? Ons is vanaf de jaren '60 voorgehouden dat de wereld overbevolkt raakte en dat wij ons aantal kinderen moesten beperken. Toen waren 2-4 kinderen standaard. Nu nog geen 2.

Nu worden wij voor onze gehoorzaamheid en bezorgdheid over de wereld beloond met deze immigranten? Dan leer je gehoorzamen wel af, en je een oor laten aannaaien doen we ook niet meer.

0
71 Wendel

@60 : En de mening van minder intelligente mensen doet er niet toe?

0
72 Wendel

@70 Waarom werd je eigenlijk zo kwaad op mij toen ik een paar dagen terug rokers aanhaalde als voorbeeld?
Ik heb er nog op gereageerd maar niets meer van je gelezen.

1
73 Hans Brinker

Waarom gaat een Duitser in de korte broek naar de hoeren?

1
74 grasnaaier

Om te neuken.

1
75 grasnaaier

DIE man hééft volkomen gelijk , moslims haten ons Nederlanders

0
76 Joepie

@76 Die haten, of op zijn best - minachten - alles wat niet islam is.

0
77 Hans Brinker

@73 : Kan het niet vinden in de lijst wie er op mij heeft gereageerd. Als het onterecht was, dan sorry daarvoor. Ik reageer met name sterk als mensen minachtend doen over mensen die roken en mensen in de bijstand, omdat de eigen overheid die mensen dehumaniseert in de MSM om politieke redenen.

0
78 Wendel

@76 . En @77 . Het is jammer dat ze 80 jaar geleden geen internet hadden en zelfs een geluidopname schaars was.
De overeenkomsten zijn nml ronduit eng.

Jullie woorden halen ieder stukje menselijkheid uit een onderdeel van onze sociaal maatschappelijke samenleving en verklaren jullie deze mensen vogelvrij. Jullie zijn daarom ook mede verantwoordelijk indien deze mensen iets overkomt.

Max blokzijl is hiervoor na de oorlog geëxecuteerd.

Karma is een bitch!

0
79 Scalple

@79 : Tussen mensen die roken en mensen in de bijstand zitten niet meer dan gemiddeld mensen, die een hekel hebben aan/neerkijken op de meeste Nederlanders, en dat ook duidelijk laten blijken. Zij zijn juist eerder begaan met anderen, weten zelf dat met name bijstand iedereen kan overkomen en dat verslaving in een klein hoekje zit. DAT is dus niet de reden dat zijzelf worden gedehumaniseerd. Ook heeft er nog nooit iemand gewaarschuwd tegen haat-misdrijven tegen deze groepen. Ze worden te pas en te onpas minachtend "aangesproken op hun gedrag" door lieden die even zin hebben, iemand op zijn kop te pissen, en zich daartegen verzetten is not done.

Tussen moslims daarentegen zitten er wel bovengemiddeld veel die niet-moslims dehumaniseren, danwel openlijk, danwel alleen binnen hun groep. En laten ze nou in een land met hoofdzakelijk niet-moslims wonen. En die niet-moslims die protesteren tegen die denkwijze en de vaak daarop volgende haat-misdrijven, zouden de schuld hebben als tegen deze mensen een haat-misdrijf terug wordt gepleegd?

Kinderen en dieren van autochtonen mishandelen, bejaarden mishandelen, auto's in de fik steken, etc. zijn in dit verband allemaal haat-misdrijven. Schering en inslag. Dat lees je nou nooit over mensen in de bijstand en mensen die roken.

0
80 Wendel

@80 . Zeg Wendel, waar haal je deze informatie vandaan? Ben jij wel eens op visite geweest bij een islamitisch gezin en daar aan tafel aangeschoven? Ooit eens in een theehuis een discussie aangegaan? Heb je überhaupt kennissen of vrienden van islamitische afkomst?

Ook jij maakt je schuldig met de volgende aanname:
"Tussen moslims daarentegen zitten er wel bovengemiddeld veel die niet-moslims dehumaniseren, danwel openlijk, danwel alleen binnen hun groep"

Iedere laag in onze maatschappij kent misstanden. Een gehele etnische groep hierop afrekenen is gelijk aan haatzaaien of opruien.

En dat is strafbaar... Max had de pech dat er wel bewijslast was. Anno 2018 is niemand meer anoniem.

0
81 Scalple

@81 : Ik ben vanaf mijn vierde bevriend geweest met Pakistani, dankzij het feit dat mijn ouders in het buitenland verbleven en deze Pakistani bij de UN zaten, toevallig in hetzelfde land. Ik heb 6 weken in Pakistan doorgebracht, alleen, bij één van die gezinnen. Ook had ik een goede vriendin die islamitisch was, maar niet fanatiek, tot zij een zoontje kreeg, toen ging bij haar het licht uit doordat ze opvoedlessen kreeg van de imam.

Nee, ik hoef niet naar theehuizen, zoals ik al eerder heb gemeld bejegen ik anderen zoals zij mij bejegenen, ongeacht hun afkomst.

0
82 Wendel

@82 . Dan moet voornamelijk jij ook weten dat islamitische mensen niet zwart wit denken en net zoals de nederlanders veel grijstinten kennen.

Omdat het ook mensen zijn.

1
83 Scalple

@80
Ik geloof er geen reet van. Uw bijdrage lijkt er slechts op gericht de eigen hekel aan moslimstrijders legitimeren. Zonder onderbouwing met degelijke cijfers zijn uw beweringen waardeloos. En kom dan niet aan met de moslims ten opzichte van de gemiddelde Nederlander, maar vergelijk ze met gelijke leeftijd en sociaal-economische groepen.
Mijn voorspelling? Uw beweringen blijken niet of nauwelijks met cijfers te onderbouwen.
Fijne dag verder.

0
84 hippodepippo

@84 . Moslimstrijders = moslims

0
85 hippodepippo

@84 : Dat ontken ik niet. En ik erken, dat de islamieten ook maar als breekijzer worden misbruikt om de nodige chaos en aggressie te creëren in alle Westerse landen zodat de neoliberale globalisten de problemen, die ze zelf hebben gecreëerd, kunnen "oplossen" met een bezorgd snuitje op die manier, die hun in hun straatje past, en die we anders nooit zouden hebben geaccepteerd.

Ze hebben echter wel met name een bepaald type islamieten met opzet hierheen gedirigeerd, namelijk de slecht-opgeleide arme jonge mannen uit gewelddadige gebieden, in groten getale, omdat die er het meest geschikt voor zijn, door hun mentaliteit en gedrag, om die chaos en strijd tussen autochtonen en islamieten onvermijdelijk te maken.

0
86 Wendel

@86

Slecht opgeleide arme jonge moslim mannen uit gewelddadige gebieden in grote getale met opzet hierheen dirigeren? Met als doel de strijd tussen autochtonen en islamieten onvermijdelijk te maken? Zodat de neoliberale globalisten het probleem kunnen oplossen met iets dat in hun straatje past?

OMFG, als het niet zo sneu was, dan was het wel hilarisch.
Wat een pertinente onzin!

Helaas is er tegen complotdenkers zoals u nagenoeg geen kruid gewassen.

Gelukkig erkent u inmiddels wél dat u daarvoor waardeloze beweringen deed over Moslims in post @80 . Of was dat nou ook weer niet de bedoeling en snapt inmiddels niemand meer wat u allemaal probeert te betogen?

Fijne dag verder!
.

0
87 hippodepippo

@79 Nah hop, ga maar ergens anders huilen met je nazi-onzin dan.

0
88 Hans Brinker

@88 . Ah.. Een geenstijl antwoord. Had het ook kunnen weten.

0
89 Scalple

@89 Had je een serieus antwoord verwacht op je nazi-vergelijking dan?

0
90 Hans Brinker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

18 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

19 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

20 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Jordi SexInterracial Icon Vol 5Sunny Leone Bp HdDesi Gujrati Sex VideoJapani Full Sexy VideoIndian Desi Nude VideosNina Mercedez HdWifeswappingLesbian Masssage PornBreckie Hill BlowjobAnal On First DateJuicy Jade TitsEscort Nesr MeIndian X Videos MmsMia Khalifa Breast SizeAnal Porn RapeJeny Smith NudeAll New Porn VideosNaked LiveSex MalisFull Romantic Porn MoviesTeenager Public PornMilovnaCojiendo MadurasHandjob Huge CumshotsMilf At The OfficeDesi ThreesomeAmatuerwife PornJmac Full NelsonImagens De PornorBaixar Video Porno GrátisDirpixonWives That Love AnalTheobrobrineCherrybarbie AssjobB Grade Movie SceneVenus Lux PornHot Porn MoviseIg Models Onlyfans LeakedNaked Party WivesTuktukpqtrolHorror Porn GamesGif Best PornPornography IsraelBangla X Bangla X Bangla X Bangla XFollando A Su AbuelaSex Video Hindi JabardastiPornstar On IgJada Stivens AnalSwallow Gay PornSex Bhabhi IndiaLena The Plug And Adin RossBeurette SexeSnoffiesMeaty PussyAlva Jay LeakAccidentalfuckElisa BethBollywood NakedSoney LeoneKorean Porn UncensoredShort Hair BigtitsWww Sexmex WwwFamily Porn VideosNaked Desi BhabiFree Hardcore MovieGripping VaginasJennifer Garner SexyXxx Com HdXxnx Hd SexJanice Griffith XxxValeria KeelerCmnfJapan Porn With English SubDrunkupskirtHanime.tNude OnlyfansArtoon Porn VideosNude YoutubeLilo And Stich PornDescargar Gratis Videos PornosTamil Celebrity Sex VideosCast Couch HdThreesomesexvideosDesenhos De Mulher PeladasFurry Porn GayDefloration Full VideosBleechbooruAsian Ball BusterEnglish Sex Padam VideoPornos De Puerto RicoXxx Of BhabhiKopatiIndian Bhabhi Fucking VideoWhitney Wright Porn VideoHilary Duff BalconyBrazil Transgender PornNamethat PornBrazzer AddsMother NhentaiSavita Bhabi XnxxGros SeinsLesbian Yuri HentaiSexo RicoJav Sub Indo TerbaruPietro Boselli NudeAunty Sex RomanceRubxxxThick Ebony TwitterHentai Game AndroidNextdoorstudiosBlack Porn VideosSoniliyon XxxSteven Universe Por NJoshbigosh PornAuntyfuckMia Khalifa Hot XxIndian Bride XxxLa Paisa Y El RoloKelli Mc Carty PornHistorias CalientesHqporonoBrazzers Free Full VidsBoy Girl XvideoCzechsexKira Perez VrMia BlackedSexyporn FrenchHindi JabardastiDoraemon Cartoon Sex VideoSexy Wife PornMonologues Of An Indian Sex ManiacBrazzers MuslimJabol TvPnishtubeMother Daughter TreesomeSwinger Orgy PornOnlyfans CimTiktok EroticoUniverso Das Mensagens OmegleSkipthegames AkronAlex Adams XxxWww Xxx Sex MovieSex Ki FilmDadcrush Porn VideosLove Story Porn MoviesCelebrity Porn VideoClaudia Bavel Letsdoeit PornSeduce Massage PornBaddragon Reddit