door Hangingmen in Binnenland  ·  221 Reacties

  • 39
  • 2203x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@200 Ik dacht al hoe kan dit nog minder als bijstand
maar je vergeet een belangrijk ding te vermelden
het is dus iets van 1540 per maand en dat is meer dan bijstand

0
201 GOTCHA666

@99 Het is sarcastisch bedoeld maar chouffleur heeft absoluut een punt.
Voorts is het zeer belangrijk dat alle ontevreden mensen WEL gaan stemmen en dus op een partij die WEL opkomst voor de belangen van het eigen volk. Haal de neoliberalen en hun meelopers de wind uit de zeilen door te gaan stemmen en niet alleen op fora te mopperen.

1
202 bozeman

@184 .
Ik ben niet voor niets in de WIA terecht gekomen en dat kwam niet omdat ik de hele dag achter een bureau heb gezeten.

1
203 eigenmening

Hoe komt men precies op vaste lasten van 1200 euro exclusief boodschappen?

Onze woonlasten zijn aanzienlijk minder. € 600 huur inclusief (want huurcommissie) € 100 gas, water, licht. Zeg nog € 50 euro aan diversen als belastingen, verzekeringen en € 220 aan zorgverzekeringskosten. Zeg iets van € 1000 euro vaste lasten voor ons gezin per maand. En dat in de grote stad. Iets in me zegt dat deze mensen op te grote voet leven.

Net nog even gecheckt. Het minimumloon is €1594. Volgens de loonwijzer houd je daar zo’n €1440 aan over. Als vrouwlief ook wat bijverdient (waarom werkt ze niet gewoon meer?) dan zit je met gemak zo op de 1800 a 2000 euro netto!

8
204 Vaartuig

@204 Ik betaal 180 gas water en licht niet iedereen heeft een goed geïsoleerde woning. Verzekeringen zitten wij op een kleine 90 euro incl een uitvaartverzekering etc. Internet en TV vergeet je ook trouwens. En het eigen risico en de eigen bijdrages vergeet je. En je vergeet vast nog wel meer.

1200 is heel normaal voor 2 mensen. De zorgverzekering voor ouderen is ook hoger want die hebben uitgebreidere pakketten nodig dan ons jongmensen met duurdere tandzorg en fysiotherapie bijvoorbeeld.

1
205 Harry Kroepoek

@199

Je schrijft hetzelfde als ik. Iemand die is geboren na 31 december 1949 wordt ook op of na 1 januari 2015 65 jaar. Dat oude gevallen gehandhaafd blijven is ook al sinds 1996 bekend.

4
206 WijzeDwaas

En ondertussen heeft de briefschrijver wel gelijk.

2
207 Hein2

@205

1200 is heel normaal als je ook beiden werkt ja.

Ik woon zelf ook in een ongeisoleerde woning, maar de energie/water rekening komt hier niet boven de 100 euro uit. Omdat we ook allebei werken.

Verder zou ik nooit uitgebreidere zorgpakketten nemen. Je moet goed kijken of je niet voor onnodige zaken betaald. Uit die uitgebreide pakketten zijn 2 zaken echt belangrijk: tandarts en fysio. Er zijn zorgverzekeraars die daar betere pakketten voor hebben al kan het ook lonen om gewoon de fysio los te betalen.

De uitvaartverzekering, inboedel en dergelijke zitten allemaal in die 50, al kan het ook iets van 80 zijn. Zo ontzettend duur is het nu ook weer niet!

3
208 Vaartuig

Weg met die vieze pinokkio.

4
209 SergioLeone

Al dat gelul van "de ouderen hebben het rijker dan ooit tevoren". Ja vergeleken met 100 jaar geleden zeker, maar kom maar eens een maandje meelopen met ons dan piep je wel anders. Het is de upperclass die het goed heeft maar niet de meerderheid van de gepensioneerden, na 8 jaar pensioen hebben wij nog nooit een cent erbij gehad, hoezo beter???? alleen maar achteruit gegaan zijn we.

2
210 Thomas

@208 We hebben het over ouderen of niet?

1
211 Harry Kroepoek

@8 . Hang them high zou Clint Eastwood zeggen.

1
212 SergioLeone

@211

Ouderen krijgen pensioen en AOW. En als ze slim waren hadden ze geld opzij gezet. Ik vind niet dat ouderen het per definitie slechter hebben!

4
213 Vaartuig

@209
U haalt me de woorden uit het toetsenbord. question

2
214 Jan met de korte achterlul

De ouderen van Nederland zijn de door Rutte vergeten generatie net als de 54jaar fut regeling die zonodig door die landverrader moest worden afgeschaft en hij alle ouderen in dit land gewoon een trap in de rug gaf

2
215 Joepie

Even het verhaaltje snel doorgenomen maar het staat dus vol met leugens, onmogelijkheden qua gewerkte jaren, leeftijd en AOW-leeftijd.

4
216 JackKropotkin

Ouderen zijn de rijkste groep, de ouderen die vroeger geprofiteerd hebben van uitkeringen, daarnaast zwart voor zichzelf gewerkt hebben zitten nu op de blaren. Dat lees je nooit terug in ingezonden brieven waar het plebs volledig los gaat. Eigen verantwoordelijkheid afschuiven, bekt dan altijd wel lekker. De ouderen die verstandig keuze met prioriteiten gesteld hebben voor zichzelf , hebben goed geboerd hoor je niet klagen.

7
217 Recovery Mode

* Verwijderd door de redactie *

218 Dirk2137

@217

Juist. En ook wat @216 zegt. Het kan gewoon niet dat ze het zo zielig hebben. Als de personen in kwestie anderhalve baan hebben moeten ze minstens iets van 1800 a 2000 euro overhouden, waarmee er minstens 600 a 800 euro maandelijks te besteden is. En dan hebben we het nog niet gehad over vakantiegeld.

Verder is het ook een kwestie van prioriteiten stellen. Geld oppotten in tijden van overvloed. En in de krappere tijden kritisch kijken naar de uitgaven.

0
219 Vaartuig

@19 mijn mening ? AOW 2018 ?
https://www.belastingdienst.nl/bibliotheek/handboeken/html/boeken/HL/handboek_loonheffingen_2018-tarieven_bedragen_en_percentages.html

Stel je betaald 50 jaar 20% van 30.000 6000 euro en dan 3% aanhouden en je krijg een enorm bedrag (ik kan dat door een programa smijten om dat cijfer te achterhalen maar gezien mensen op deze site minnen zijn jullie goed in dus probeer dat zelf maar uit te rekenen ook voor deze keer dat word 294.000 werkt zo 6000 + 3% daar 6000 bij op wat je hebt +3% en zo 30 keer) )

Dan "gemiddelde leeftijd" 72 dus de ene helft word 82 de andere 62 en ra ra wie zijn die 62 ?
De mensen die betalen maar Zo of zo "gemiddeld" heeft NIEMAND AOW meer

Een dat is maar EEN belastring en dan lees de grondwet eens goed.
De staat heeft eigenlijk alleen het recht je iets te nemen tegen een gelijkwaardige return voor dat maar is het dat ze doen ?

en mensen denken werkelijk dat dat geld wat ze krijgen van de Staat momt en dan mijn moeder word afgescheept 800 per maand "zoon ik voel me" Oh Dont; you Dare en dan ? laten even de cijfers door de machine jagen en een schatting doen van "wat ze je geven"

Ze geven je WAT ? Bullshit YOU PAY THEM you always have you stil will like a 1000 years after you died.. if you where to start with 300.000 (and you pay a lot more then that when you work NOT for the Social state) add 3% of that and the first year you woud have 309.000 then you take out 15.000, what you would actually be doing is drop the 300.000 to 294.000..

Now You figure out how long would it actually take for You to make that 300.000 number go to ZERO... stel je gaat op je 65 met pension en je krijg t Aow dan sterf je op je 72 ? "je hebt geld van de staat gekregen"

Anybody care to explain me how that is possibl;e ?

"ze gaan de AOW afschaffen" Actual.ly they alreay did that. "Europa levert ons geld op"
Wie is ons ? en als ze niet in Europe geweest waren ? Bullshit + bullshit = bullshit.

The Tragedy of Venezuela
"the way they do it in Europe showed us" ?

Sociaal is dat mensen proberen elkaar te helpen en leg mij eens uit hoe dat kan in een ieder voor zich cultuur en zelfs dat is niet waar want mensen proberen van elkaar te plukken.

1
220 nosuchname

@220 Met alle respect, maar ik kan er echt geen touw aan vastknopen wat je allemaal schrijft.

0
221 Hans Brinker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@4 "Overigens heb ik echt nog nooit iemand problemen horen hebben met Aziatische mensen."Lol... jullie stompzinnigrechtszwatelendevreemdel...

1 minuut geleden geplaatst door Immanuel

LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@48 Nee hoor. . . Ik kan best aardig en begrijpend lezen. . . Hoe dan ook, niemand wil gediscrimineerd worden. . . Als men zonodi...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Voor Europa, dus tegen de EU! - NieuwRechts.nl

"Een technocratische superstaat geleid door een almaar uitdijende anonieme autoritaire bureaucratie in Brussel en Straatsburg. Waar op alle denk...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

RobP
Twee profvoetballers storten in met hartproblemen op live tv in afgelopen 2 dagen

ALARM!!!Gevaccineerd!!! Gevaccineerd!!! Gevaccineerd!!!...

3 minuten geleden geplaatst door RobP

Defcte burger
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@46Werkelijk, scheldnamen als discriminatie zien ? het is pas discriminatie als de uitgescholdende daadwerkelijk wordt uitgesloten. Dat schel...

3 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Bram brabant
Waarom lukt het maar niet om het aanmeldcentrum in Ter Apel te ontlasten?

Omdat dat asielgespuis gewoon opgehaald wordt. 🤬🤬...

4 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Skunk
China geeft ERNSTIGE waarschuwing af aan VS en NAVO

https://www.frontnieuws.com/china-geeft-ernstige-waarschuwing-af-aan-vs-en-navo/https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/...

9 minuten geleden geplaatst door Skunk

icnivad
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

Nu nog een onderzoek bij blanke mannen 😁...

10 minuten geleden geplaatst door icnivad

RobP
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@49 Probeer zelf eens wat beter te lezen in plaats van steeds zaken voor anderen in te vullen vanuit je onderbuik. Succes!!!...

14 minuten geleden geplaatst door RobP

Bop
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@47 Probeer ook eens wat beter te lezen (zie reactie 48) in plaats van steeds zaken voor anderen in te vullen vanuit je onderbuik. Succes!...

23 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Indian Aunty Boobs PressTiktok PornyNebraskawitSexyred NudesTaapsee Pannu XxxLena Paul VrLas Hermanas OrtegasCandid Teens CameltoeGothic FacesittingPrerfect PornMasturbação Feminina GifPornhub/comBig But PornHousekeeper Sex VideosVery Sexy SexJapanese Sex VideosMia Malkova PlayboyLesbian PornosuVer PorngrafiaJena Jason PornTub 8 ComBoob Sucking TeluguPornflipBigcocksAbsolu PornographieExtreme Insertion PornSex.xomSqte-496Thicc MomEbony Best PornstarsManhwa EroticoPorono 2023Holiday SexLez Love PornWww Familystrokes ComDaisy HazePorno.hubNopantiesKali Roseمیا مالکوواLuciosiSakusei Byoutou 4Punich PornFilmepornôIndian Gf NudeDog Knot A WomanStraponsexErica Fontes PornRiley Wood PornGay Porn TwittetWwww Xxxx HdRomantic SrxLildedjanet NudeChut Ki ChutAnimehentiLatina Glasses PornIndian Fucking PicturesCoomer Paety4k Pron Videos DownloadGrannyinpantyhoseBig Titted ArabSexy Video Hd BlueJapanese Father In Law Sexy VideosGaypornhdNuru MassagepornAnime Sexual GayXvideomatureGroup XvideoInterest Sex VideosTeen Black CockWww Desi Girl Sex ComShyla Stylez Hot FuckingFelatioBolonde PornLilbussygirl NudeOne PiecehentaiJapan HdHot Blonde Big TitsTotal Drama GwenBihari Nanga DanceHindi Sexy NakedAna DevilleMilking Table MassageMost Eatched Porn일본포르노Videos Pornos AfriqueMary Burke VideoBrazzers Xx VideosDesihotpornAmime BondageOnlyfans SextapesHindi Web Series HotLilah Gibney OnlyfansLesbian Porn BidsMusically Nude VideosPsychoporntwAdultfrienfBrooklynspringvalley PornSasuke PornBbw TribbingElitebabesLondn AndrewsFredinas NightclubAve AddamsOnlyfans TransexXxxnCortana Rule 34Mummified BondagePublic PeggingTitli RaniTelugu Sex Voice VideosSunny Leon Ki ChudaiSara Jay Sexy VideoChyna From Wwe PornGirls Licking Each OtherFeetdominationBrazzerrs3xPorn SweatingLesiban AnalChinese Sexy Movie HdAsian Lesbian StraponFucking My Mother In LawGirlfriend Porn RevengePorn InteraccialTatsy BlackPorn Hun PremiumButt Plugged PornBlueface PornTomi Lahren NudeFit Women NudeTamil Hot XvideosXxx Kiran LeeBig Sexy Booty LatinaFreetubespotSexy Pics Kaley CuocoIndian Teacher And Student XxxIndian Group Sex StoriesParlar SexFree Online Porn Full Movies1 Night In ChynaPersonagens De Animes PeladasSexing In ShowerMecanas XxxSkw PornKristen Bell LeakedDesi Chuda Chudi VideoFriend Mom Porn HdRodney MooreHuge Bounce TitsAnimal Crossing Ankha Porn