AFP
Volledig scherm
© AFP

Volgens Trump ontmantelde Noord-Korea vier testsites voor ballistische raketten

Volgens Amerikaanse president Donald Trump heeft Noord-Korea vier testsites voor ballistische raketten "opgeblazen". Dat zei hij gisteren tijdens een ontmoeting van zijn regering. Een dag eerder waren volgens minister van Defensie James Mattis echter nog geen concrete stappen ondernomen en anonieme regeringsbronnen ontkennen de uitspraken van Trump aan Reuters.

16 reacties

  • Erby Herman

    6 jaar geleden
    Jammerlijk moet dat nu weer zo aflopen.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Ik denk dat het geen goed idee is om een nucleaire testsite op te blazen.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "volgens Trump": als een zin zo begint, weten we al dat we het niét moeten geloven of minstens met kilo's zout moeten nemen. En vermits het al ontkend is, mogen we dit dus catalogeren als leugen nr. 3000.....en? Aan hoeveel zitten we inmiddels? De vraag is: is hij een pathologische leugenaar of gelooft hij écht zijn eigen leugens? Niet dat het veel uitmaakt, want in beide gevallen is het hoog tijd om het 25e amendement in te roepen en hem af te zetten wegens onbekwaamheid.
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    en trump heeft er intussen zelf 4 bijgebouwd... Zo werkt dat daar. Piece off a cake. Als trumpman dat zegt moet iedereen dat voor waarheid aannemen. Trumpman spreekt immers altijd de waarheid.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Een nucleaire testsite opblazen? Dat lijkt me niet de beste optie om die te ontmantelen, tot zover dus de zever van - zie ook onder - Donnochio.