door Moszkowicz in Binnenland  ·  45 Reacties

  • 3
  • 464x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ze begrijpen bet niet helemaal, onze DutchTurkies. Wilders poste die "poster" op persoonlijke titel, met zijn naam er bij. Duidelijk dat het door hem gefabriceerd was.
Niet zoals Denk wilde dat het echt lijkt of de PVV de advertentie geplaatst heeft. Dat zijn smerige gluip streken.

11
1 Spraypaint

@1 .
Men blijft maar nep nieuws hier neer plempen om alleen maar de PVV of FvD te demoniseren.

17
2 eigenmening

** gebruiker verwijderd **

Het is de standaardmethode van populistisch rechts:

- als aangetoond is dat ze racistisch zijn betichten ze eenieder van racisme van hen; ook op NK zwerft een aantal van hen rond die maar blijven zeuren dat ze als blanke worden gediscrimineerd.
- hypocrisie kennen populisten niet. 'Hullie doen het toch ook?'
- populisme bestaat niet uit een visie maar uit het naar beneden trekken van anderen. Fortuin begon daar al mee met zijn gedrocht 'De Puinhopen van Paars': inhoudelijk 0,0 waarde maar oh oh, de volgelingen vereerden het geschrift zelfs zonder het te lezen.
- door hun 'populariteit' hoeven populisten geen democratisch systeem in de partij/beweging te hebben. Congressen, wetenschappelijke bureaus en dergelijke hebben ze niet, wel hele kuddes aanbidders. Het is eenvoudigweg niet mogelijk voor de aanhang om verantwoording te vragen aan hun leider(s).

En geen enkeling die dit tekstje serieus gaat nemen.

3 verdwijderd21

Denk roept het van de daken te willen verbinden, er is een l tussen uit gevallen want het moet verblinden zijn. Het zijn een soort fruitvliegjes irritant en van geen enkel nut.

10
4 Voorzittershamer

@2 nee, @1 heeft gelijk.
Daarvan was voor iedereen duidelijk dat Wilders dit zelf gemaakt had.
Wat DENK doet is zo ontzettend smerig, het lijken wel varkens!
Daarnaast is "zuiveren" wel een heel erg fout woord .... en dan nog ontkennen achteraf ook nog.

7
5 FeHa

@3
Volgens mij heb in een verhaal over moslims alla vervangen door Fortuyn en koran vervangen door "puinhopen".

8
6 grovi

En Dutchturks kraamt weer eens onzin uit, maar dat is gewoon haat zaaien uit naam van een ander is een specialiteit zeker!

8
7 Zie Hier

** gebruiker verwijderd **

@6
En alweer zo'n prachtig onderbouwde redenering...

8 verdwijderd21

@3 aangetoond racistisch te zijn? Door wie, extreem linkse rakkers als jij. Duidelijke maatstaf.
Hypocricy is normaal voor politici, niet iets speciaals voor "populisten.

Veel woorden om een zogenaamd iets aan te vallen

9
9 FrisianLionarden

@3 . Ik vind dat Denk ook wel tot de populistische club gerekend mag worden. Het is zeer kwalijk wat ze van plan waren te doen. De verentwaardiging van de pvv is echter een beetje hypocriet gezien die ook niet vies zijn van platte stemmingsmakerij.

5
10 Tralalala

Denk en de PVV hebben elkaar nodig om relevant te blijven. Zonder elkaar zijn ze niets.

6
11 disclaimer x

Wilders verspreidt uit eigen naam posters.
DENK heeft niet vermeend maar daadwerkelijk ruim 11000 posters verspreid onder andermans naam.
Dat is valsheid in geschrifte.

9
12 Graaier1000

Ik blijf het stuitend vinden hoe de redenaties hierover blijven gaan. Er zit geen parallel tussen de foto's van de PVV en de actie van DENK. Die kun je niet met elkaar vergelijken maar men wil het niet begrijpen of horen. Het is veel gemakkelijker om hersenloos de PVV te bashen. Zelfs als DENK met de broek op de enkels en een rokend pistool in de hand betrapt nog dan nog is de PVV erger. Kap eens met de tunnelvisie mannen.

@3 : Hier ben ik het niet mee eens. Wat je hier vaak ziet is precies andersom.
1) Als er een post over moslims, zwarte piet of de PVV geplaatst wordt dan zijn er steevast een aantal personen die als eerste racisme roepen. Dat iedereen gediscrimineerd wordt door de blanken. Dat deze opmerking an sich racistisch is, boeit ze niet.
2) Daarna wordt er altijd direct "hullie doen het ook" geroepen (zie hoe Wilders continu gebasht wordt in dit stuk terwijl DENK een smerige streek uit wil halen).
3) Daarna worden die personen weggezet als racisten/nazi's/tokkies/extreem rechts waarmee ze gedehumaniseerd worden. Het is en blijft moeilijk om je tegen die termen te verdedigen en dat is bekend, daarom is het ook zo'n geweldig wapen zelfs tegen mensen die normaal reageren. Die worden in 1 ruk doorgeschoven naar extreem rechts. Smerige tactiek niet gebaseerd op rede of feiten.

Dus je redenatie klopt misschien voor een deel. Maar dan moet je wel beide kanten van het verhaal bekijken. Beide kanten maakt zich er schuldig aan. De tactiek van de linkerkant vind ik daarbij kwalijker te noemen vanwege het spelen van de racismekaart bij elk onderwerp bij gebrek aan betere argumenten. Maar nogmaals beide kanten maken zich schuldig aan dezelfde tactiek.

7
13 Gezond boerenverstand

@12

Volgens mij hebben ze niets verspreid, dus zijn ze vooralsnog onschuldig. Dat nermt niet weg dat ze achterbakse plannen hadden.

2
14 Moszkowicz

@13 .
Die linkse kan van de samenleving kent alleen hun ideologie en weigeren gewoon om andere te accepteren en die moet dan ook met alle middelen ( hoe smerig ze ook zijn ) die er zijn om andere gedachtes te demoniseren wat in hun ogen toegestaan is.

9
15 eigenmening

@14 : Het heeft online gestaan onder andere in Duitsland en er zijn 11.000 hits geweest. Dus onschuldig zijn ze helaas niet. En achterbaks is wel een understatement bij deze actie.

7
16 Gezond boerenverstand

In de titel wordt Wilders gelijk een rechtsextremist genoemd, alsof hij met bommen zou gooien. En die poster over de VVD is overduidelijk niet door de VVD verzonnen, terwijl de poster over PVV best strookt met de beeldvorming door tegenstanders van de PVV.

4
17 Wendel

M.a.w. niemand zou geloven dat de VVD die poster zelf heeft gemaakt/aangeplakt, maar doordat de PVV zo zwart is gemaakt, zouden er aardig wat mensen geloven dat de PVV die poster zelf heeft gemaakt/aangeplakt.

4
18 Wendel

Niks mis met purgeren

4
19 chouffleur

Tja, PVV is niet voor niets zowat een synoniem voor hypocriet. question

3
20 Weet geen naam

De PVV verspreidt wel degelijk nepnieuws. Neem Fleur Agema's twitteraccount. Daarop staat nog steeds een foto van een grote mensenmassa die zogenaamd de demonstratie tegen het opsluiten van Tommy Robinson bijwoonden. In werkelijkheid is het een voetbalfeest in Liverpool. De werkelijke demonstratie was van een paar honderd man die ook nog grof geweld gebruikten tegen de politie en een bus vol toeristen. En dan nu het arme slachtoffertje spelen?

3
21 Zucht

* Verwijderd door de redactie *

22 Captain Hero

De PVV verspreid zo vaak kwaadaardige leugens over andere partijen ik ben de nepfoto van pechtold niet vergeten waardoor zelfs zijn kinderen beveiligd moesten worden. Als de rechter zich hierover buigt moet de officier van justitie ook een aanklacht neerleggen over dit soort zaken in het verleden.

5
23 Harry Kroepoek

@21 en @23 : En nog steeds begrijpen jullie het niet wat het verschil is tussen zelf nepnieuws verspreiden of nepnieuws verspreiden met een zeer kwalijke boodschap terwijl je doet alsof je die andere bent. Dat is een wereld van verschil.

Kap eens met de "ja maar hullie"-argumentering en begrijp nu eens hoe kwalijk de actie van DENK is. Stel ik kaap je facebookaccount en zet daar de meest verschrikkelijke verwensingen op in jouw naam en je komt er achter dat ik het heb gedaan dan klaag je me ook knetterhard aan. En terecht. Het maakt dan totaal niet uit wat je zelf op je facebookaccount zelf verwoordde. Compleet irrelevant. Mijn daad in jouw naam is hetgeen wat veroordeeld moet worden.

5
24 Gezond boerenverstand

* Verwijderd door de redactie *

25 Captain Hero

@24 Klopt. Wat DENK deed was een klassieke false flag.

5
26 Dune

@25 Ja maar veel PVVers zouden ook geen stemrecht moeten hebben want ze trappen in iedere alternatief rechtse hoax. En kijk maar weg van de maligne acties van uw lijer.

1
27 Harry Kroepoek

@24 Blah blah. Feit blijft Wilders plaatste hoaxen en politici werden bedreigd. Opsluiten die blonde.

2
28 Harry Kroepoek

@21 lekker on topic

2
29 Uitede aka Espede

** gebruiker verwijderd **

@13
U schrijft:
"1) Als er een post over moslims, zwarte piet of de PVV geplaatst wordt dan zijn er steevast een aantal personen die als eerste racisme roepen. Dat iedereen gediscrimineerd wordt door de blanken. Dat deze opmerking an sich racistisch is, boeit ze niet. "

Tsja...
Helaas blijkt dat er mensen op NK zijn die bij het woord moslim gelijk het schuim op de bek hebben staan.
Natuurlijk is het niet zo dat eenieder gediscrimineerd wordt door blanken. Dat neemt niet weg dat er wel degelijk discriminerende blanken zijn.
Dit is ook zichtbaar bij de discussie over Zwarte Piet. En de PVV staat nogal bekend om zijn racistische discriminerende 'programma'.

U gaat verder met:
2) Daarna wordt er altijd direct "hullie doen het ook" geroepen (zie hoe Wilders continu gebasht wordt in dit stuk terwijl DENK een smerige streek uit wil halen).

Daar verwart u me een beetje. Hoezo 'altijd'? Dat Denk dat doet moeten zij weten, veel andere voorbeelden kunt u denk ik niet leveren. De PVV-adepten lijken mijns inziens dat veel vaker te roepen, bijvoorbeeld door te roepen dat ze als blanke worden gediscrimineerd (door een minderheid nota bene).

Dan schrijft u:
"3) Daarna worden die personen weggezet als racisten/nazi's/tokkies/extreem rechts waarmee ze gedehumaniseerd worden."

Er zijn nu eenmaal personen op NK die overduidelijk kenmerken vertonen van dergelijke gedachtegoed. Er zijn er zelfs die er geen enkel probleem mee hebben om geworpen brandbommen te verdedigen, deportaties voor te stellen, etc.
Het criminaliseren en dehumaniseren vindt mijns inziens vooral plaats bij die mensen die denken in hokjes als 'islam', 'moslims', 'buitenlander', 'allochtoon', 'vluchteling', etc. Die worden vaak eenvoudigweg over 1 kam geschoren, vooral als er een negatieve connotatie aan kan worden gekoppeld. Zie de opmerkingen over Opsporing Verzocht, etc.

Nee, niet álle rechtse mensen zijn racistisch. Wel zijn racisten over het algemeen rechts (althans, zo doen ze zich op NK voor).

30 verdwijderd21

** gebruiker verwijderd **

@17
U schrijft:
"In de titel wordt Wilders gelijk een rechtsextremist genoemd, alsof hij met bommen zou gooien. "

Begrijp ik daaruit terecht dat u vindt dat iemand alleen extreem rechts kan worden genoemd als deze geweld gebruikt (bijvoorbeeld bommen gooien)?

31 verdwijderd21

* Verwijderd door de redactie *

32 Captain Hero

@32 Politicus? Je geeft hem wel veel krediet.
Van mij mag de man ziek worden en wegkwijnen in een greppel.

2
33 Harry Kroepoek

* Verwijderd door de redactie *

34 Captain Hero

@34 Ik ben niet links maar heb gewoon de schurft aan Geert Wilders ik zie hem liever in een woodchipper dan op tv.

2
35 Harry Kroepoek

* Verwijderd door de redactie *

36 Captain Hero

@36 Nee ik ga niet leren leven met fascisten.

1
37 Harry Kroepoek

vind het wel veel ophef over iets wat "niet" gebeurt is.

1
38 morandi

* Verwijderd door de redactie *

39 Captain Hero

@8
Nee turk, het was geen redenering. Je zit blijkbaar iets te met je neus in het muffe tapijt.

1
40 grovi

** gebruiker verwijderd **

@40
U heeft gelijk, het was geen redenering. die heeft u nog nooit geleverd immers.

Een 'turk' is een puntmuts met lang achterpand die vroeger werd gedragen door kolenboeren.

Zo, heeft u toch nog iets geleerd dit jaar.

41 verdwijderd21

@41
Haha. Jochie.

1
42 grovi

Eerst staan Azarkan en z'n DENK-Turken volledig voor schut, doen de Dutch Turks er nog een schepje bovenop. Muzelbreinlogica.

2
43 Dune

@41 KDaver,

weer wat mogen leren.
Dus "dutchturks.nl" is een website van en voor kolenboeren met een puntmuts en lang achterpand.
question

1
44 Bezorgde Europeaan

** gebruiker verwijderd **

@44
Geen idee, in URL's doen hoofdletter en kleine letter niet ter zake. In geschreven tekst wel. Maar zoals vaker geconstateerd zijn de fanatiekste nationalisten op dit forum het minst secuur als het gaat om Nederlandse taal en de spelling ervan.

45 verdwijderd21

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

18 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

40 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Bhojpuri Bhabhi XxxRomantic Anal VideoSister FemdomCinema Star Sex VideoDesi Porn SareeFree Full Lengthporn MoviesVideos Jacquie Et Michel GratuitesTeen JoiPpornosNubilesnude18 Sexy PornAletta Ocean KissIndian Sex Anty VideoNude Modeling FemaleSani Sexy VideoKylie Page AnalLisa Ann AssMassageparlour PornShadman ParalyzeXvideos WebsitePawg PovI Love You XxxBig Tits Hd Porn VideosAnal GapeingSani Leon Ki Sexy MovieSisloveme ComGood FuckingPaige Xxx VideosTeens Nude At BeachWet T-shirt ContestBiggest Tittes EverWww NaughtyamericaInterrical XxxDrunkupskirtOmgbigboobsPlayboyplisLe Oq NuExtrene TubeHentais MoviesXxx Videos Hot MomPhoenix Marrie PornKerala Sex MmsPornofor FreePorn TweeterNude VoyeurHuge Black DicLesbian Girls SexBondage GirlTelugu Village PornMassger XxxNs Tabu ComMale BdsmHindi SekxiIndian Sex Movie SiteMackenzie Jones BjHqporner ConSpankwirepRocky EmorsonBunnyayumi NudeDrtuber LiveDirty Sexy VideoBangladeshixxxExxxoticaexpoMia Khalifa Hot PicsSex FockShawna LoyerAnal Creampie EatingMless PornJustaminx Onlyfans LeaksFakwhubSpiral ClickerAmateur Ir PornThundercock PornU PornerXvidxEnglish Naked VideoMonika MayJennifer Lynda ActonSsex VidoErection During MassageFree Lesbian Porn MassageDirtyroulette ComPorn Games InteractKirsten Dunst NudeJeena Jameson PornIndian Best Pron VideosDesi Xn.xxPorn ForteStackinbarbie LeakReal Sex GameBully PornDesi Nurse PornPegging PhubOnlyfans GratisCollege Bf VideoMikayla SaraviaXnxx Desi Indian VideoSex Desi BhabhiBf Bf Sexy Video BfXxx Videos TrainBondi Beach NudeGigantic Tits AsianReputisimaChiggywiggyBellasa PornXvidorsThieland PornAngelinahope OnlyfansLadt SonyaImages Of MicropenisBoro Boro DudhXx12Indian Black XxxBengali Xxx HdNude France BeachBokep Kebaya MerahUsxxxNuru Massage SexMovies Like PornJaquie Michel PhotoVideo Sexo NegrasGayhooplyGirls In Bra And PantiesXxxhindipornPorn PelisLive Sax ChatChinese Sex VediosPorn360TemancoliRondarouseynakedPorn India LesbianExtreme Tight PussiesXvideos.comIvythecharacter PornTeenage BbcWww Group Sex Video ComChanny CrossfirePenis MilkingSteffy Moreno Only FansFree Orgy PornTwlugu PornMom Naked At HomeEhony AnalVoyuer VidoesIndian Devar Bhabhi RomanceInstagram NsfwHugetit BbwBikini XxxPorn FuckdGujrat Xxx