door Havermout in Buitenland  ·  14 Reacties

  • 4
  • 345x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De Ruyters zeggen:"Even wat helderheid en we hebben het in 3 delen gesplitst anders krijgen we gezeur met de redactie, dus hier deel 1"

Wij van de Ruyters van Michiel hebben onze gedachten eens op een grote hoop bij elkaar gegooid, wat bevriende menschen gevraagd mee te doen om een aantal dingen aan het (digitale) papier toe te vertrouwen. En nee we zijn niet van plan om een nieuwe politieke partij op te richten maar het zou ons niet verwonderen als dit stuk straks grotendeels als een soort van paragraaf van een partij-programma ergens het daglicht ziet van wat minder creatieve maar wel politiek verkopende minds.

Als we iets moeten bestrijden, moeten we eerst analyseren wat de situatie is, mee eens toch allemaal hè?
Welnu volgens ons is het probleem uiterst simple. Namelijk er zijn grote aantallen mensen ILLEGAAL Europa binnen getrokken zonder de regels die daarvoor al jáááaaren aanwezig zijn in Europa en de beschaafde rest van de wereld, toe te passen. – so far so good toch, jullie volgen toch nog tot hier hè?

OK gaan we door, wel, waarom worden deze regels dan niet toegepast is de grote vraag want als je als voorbeeld het verkeer neemt met haar regels dan zou de boel binnen de kortste keren vastlopen toch? Waarom laat de Europeesche politiek dit dan op grote schaal zomaar gebeuren? Dat is voor vriijwel iedereen, links of rechts of midden, een groot raadsel. Nog steeds op de goede weg toch hè?

Feitelijk moeten we eerst een paar begrippen op een rijtje zetten, namelijk om het verschil te kunnen bepalen van die begrippen; We riepen daarvoor de hulp in van onze welbekende Dikke Van Dale (de gratis online versie zodat eenieder het kan nakijken, want ja we zitten in Nederland dus moeten we dit icoon der Nederlandsche Taalkunde hanteren) om deze begrippen te beschrijven.

Vluchteling
iemand die op de vlucht gaat of is: politieke, economische vluchteling iem. die zijn of haar land om politieke, economische redenen ontvlucht

Migrant
iemand die naar een andere streek of ander land verhuist

Statushouder
Asielzoekers die als vluchteling worden erkend, krijgen de vluchtelingenstatus Zij worden ook wel statushouders of vergunninghouders genoemd.

Illegaal
bijvoeglijk naamwoord, bijwoord
1in strijd met de wet
2(van personen) zonder geldige papieren aanwezig in een land
de; m,v 1 buitenlander die zonder verblijfsvergunning in een land verblijft

Legaal
1wettig, wettelijk geoorloofd

Asiel zoeker
iem. die politiek asiel vraagt


Nu we deze begrippen hebben uitgezocht is het antwoord eigenlijk al duidelijk genoeg, tenzij je de Nederlandsche taal niet zo denderend beheerst, tja dan wordt het wat moeilijker.

Dan hebben we nog de UN, wat is nu eigenlijk de regelgeving van de UN op het gebied van vluchtelingen, wanneer ben je eigenlijk een vluchteling? De intro op de Neerlandsche openingspagina van de UNHCR begrippenlijst geeft al meteen een steek naar de door de politiek bewust gehanteerde verkeerde beschrijving, men heeft het hier namelijk al over dat velen geen vluchteling zijn maar MIGRANT, Heeeeyyyy dat is vreemd, wat we allemaal al zo vaak hebben aangemerkt als gelukszoekers wordt hier eigenlijk gewoon ERKEND DOOR DE UNHCR, zie deze link http://www.unhcr.org/nl/media/begrippenlijst/

Maar we gaan even door. Kijk ook even naar de omschrijving van ECONOMISCHE MIGRANT!!! Misschien eindelijk eens een interessant kopje voor al die linkse huilers want hier staat het toch ZEER DUIDELIJK of niet ? Zijn jullie nog met de volle aandacht erbij?

We hebben dus ook even gezocht naar wanneer je de staus van vluchteling verliest en dat staat in dit PDF-je van alweer de UNHCR; http://www.unhcr.org/afr/3e9418df4.pdf en kijk dan eens even naar de kopjes in de inleiding, want daar staat alles wat er zich nu in Europa aan het voltrekken is op dit gebied met de volgens ons nog altijd ILLEGALE ECONOMISCHE MIGRANTEN.

Nu kun je toch ABSOLUUT niet meer ontkennen dat deze lieden gewoon volgens de eigen procedures van de UNHCR uitgezet kunnen worden of niet, volgen jullie het nog steeds?
We gaan nog even verder want het wordt een superlang stuk (Sorry redactie, maar het is niet anders en daarom hebben we het ook in een aantal delen opgedeeld!)

3
1 De Ruyters van Michiel

Deel 2

We hebben dus ook maar even gezocht hoe dat dan specifiek in Nederland zit en via de volgende link zien we 13 redenen waar volgens ons al die “Syrische apothekers” juist NIET aan voldoen;
https://www.judex.nl/rechtsgebied/vreemdelingenrecht-asiel/vreemdeling-en-nederlanderschap/artikelen/wanneer-mag-ik-als-vreemdeling-in-nederland-verblijven/

Als we dan naar de lijst kijken met veilige landen vragen we ons wat dingen af natuurlijk. (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/asielbeleid/vraag-en-antwoord/wat-gebeurt-er-met-asielaanvragen-van-mensen-uit-veilige-landen)
Waarom worden er zo weinig uitgezet naar deze veilige landen want er is toch een heel duidelijke procedure.
Waarom worden de verboden niet gehanteerd en gehandhaafd als ze éénmaal geen recht hebben op verblijf want volgens de inforgraphic mogen ze dan minimaal 2 jaar niet in een Schengen-land verblijven, dus hoe kan het dan dat er zowel in Nederland en vervolgens bijv. In Duitsland een aanvraag wordt gedaan want alle voorgaande procedures en regelingen werken dus blijkbaar niet.

Ook staat er letterlijk en we quoten nog maar eens zodat je niet het hele stuk hoeft na te lezen (vooral voor onze linkse vrienden handig; “Dan moet hij Nederland onmiddellijk verlaten” dus waarom gebeurd dit allemaal niet ???? Is een hele grote vraag waar het huidige kabinet het antwoord, zoals verwacht ,schuldig op blijft.

Julie volgen het toch nog steeds hè? Want we gaan nog altijd door voor de 14 daagse tropische vakantie.

Wel wat we ons ook afvroegen is hoe kun je zomaar door blijven reizen als ILLEGALE MIGRANT van het ene land naar het andere totdat je ergens komt waar je hand ophouden het meeste oplevert. Nou als we dit stuk lezen dan kan dat dus EIGENLIJK HELEMAAL NIET want je kan dan maar door 3 landen heen die aangemerkt worden als veilig en let dan even op pagina 6 waar weer wat specifieke Neerlandsche zaken staan (er wordt overigens gesproken van ALIENS dus help ons, we worden door ALIENS overrompeld) Maar ook hier weer; WAAR IS DE POLITIEK HELEMAAL MEE BEZIG ?

http://www.refworld.org/cgi-bin/texis/vtx/rwmain/opendocpdf.pdf?reldoc=y&docid=4bab55da2

Dan gaan we dus terug naar het probleem.
Hoe kan het toch dat ondanks alle regelgeving, procedurebeschrijvingen en wetten van zowel locale overheid als internationale, het steeds weer zo mis gaat. Wij denken dat we onze politiek voor dit debacle verantwoordelijk mogen houden.

Maar goed alle feiten op een rij, wat kun je er mee als bevolking want daar gaat het tenslotte om. Moeten we dan maar stoppen met belasting betalen, dat zou voor velen een welkome geste zijn natuurlijk, vooral als je in de hogere groepen valt, maar dat zal wel niet gaan lukken. Wat dan wel aangezien onze politiek het grotendeels af laat weten.

3
2 De Ruyters van Michiel

Deel 3

En kijk eens wat er zo links en rechts van onze VOLKSVERTEGENWOORDIGING WAAR VUISTDIEP IN ZIT. We zien veel PvdA (en deze partij heeft geen enkel recht meer om in allerlei commissies en overheidsinstanties te zitten, dus waarom zitten ze daar dan nog steeds? Dat is voor De Ruyters onbegrijpelijk.) en wat wordt er nou werkelijk aan gedaan want we zijn natuurlijk, net als u allemaal, behoorlijk moe aan het worden van alleen maar constant excuses dat ze onderbezet zijn en dat het te druk is enzovoorts enzovoorts.

De Ruyters vinden dus werkelijk dat er een aantal zaken moeten worden geregeld.
En let goed op want nu komen er een aantal oplossingen;

•Allereerst stop met dubbele nationaliteit, dat werkt niet, heeft nooit gewerkt en zal nooit werken. Daarmee neem je namelijk de mogelijkheid af om je te verschuilen afhankelijk van de situatie achter het één of het ander. Volgens ons kan je ook maar 1 nationaliteit bezitten Je bent of Nederlander of Duitser of Turk of Syrier en niets anders dan dat. Wil je een andere nationaliteit, dan moet je de naturaliseringsprocedure door.

•Begin, ook om veelal corruptie en onjuistheden te voorkomen, met het alleen maar aannemen van medewerkers bij bijvoorbeeld allerlei overheidsorganisaties van uitsluitend mensen met de Nederlandsche nationaliteit en zorg dat alvorens je dat doet ze sowieso minimaal 10 jaar dat Nederlanderschap hebben. Zelfs in het parlement of op een Burgemeesters positie.

•Dan moeten we al dat benoemingsgedrag van de politiek afkappen. Voor allerlei functies moet gewoon iemand aangenomen worden die kennis en kunde heeft als gevolg van opleiding en ervaring (als jij solliciteert op een functie van bijvoorbeeld bouwkundige wordt je toch ook niet benoemd omdat je lid bent van een politieke partij of een voetbalclub, dan moet je toch ook je papiertjes en dergelijk tonen) dus ophouden met dit soort van complete nonsens en achterklap.

•Ga op het gebied van vluchtelingen,asielzoekers en ILLEGALE MIGRANTEN de procedures, wetten en regelgeving gewoon toepassen die daar voor zijn en toon daadkracht. Dat ben je als overheid namelijk verplicht aan je bevolking. Zet dus ook gewoon mensen het land uit die hier niets te zoeken hebben of de boel willens en wetens belazeren of crimineel gedrag vertonen enz. enz. want DAT STAAT GEWOON LETTERLIJK IN AL DIE UNHCR stukken. DOE HET DAN GEWOON EENS en hou je rug eens een keer recht. Je zult zien dat dat werkt!!! Kijk maar naar Italie en die boot!

•Zet gewoon alles uit wat niet in aanmerking komt voor welk verblijf dan ook (Streng maar rechtvaardig, daar houden we van), er staat letterlijk METEEN dus geef de KLM meteen de opdracht om een vliegtuig met voldoende brandstof en wat beambten te alden voor de thuisreis. En niet een vergoeding of wat dan ook, gewoon de rekening meegeven van de kosten. Deze kosten moeten we da nook meteen aftrekken van de ontwikkelingshulp voor dit soort landen.

•Stop met iedere vorm van uitkeringen (pensioenen, AOW, kinderbijslag etc. etc.)uit te betalen voor niet-Nederlanders (ook degenen waarvan het dubbele paspoort dus wordt ingenomen) in het buitenland. Dit is een oncontroleerbare situatie en dat moet je niet willen. Want geen enkele overheidsinstantie controleert of Mohammed nog steeds met zijn 8 kinderen in Marokko woont en of al die kinderen wel alleen van Mohammed

•Dwing gezamenlijk als Europa zijnde alle landen die niet willen meewerken met economische sancties zodat ze geen stuiver meer ontvangen aan welke subsidie dan ook en stop de handel met deze landen.

•Wij denken dat je heel erg snel medewerking gaat krijgen voor het terugnemen van ILLEGALE MIGRANTEN.

En we mogen in Nederland best wat extremer worden t.o.v. politiek en dergelijk. Want wat je niet moet willen is dat je over zo’n 10 jaar tegen je dochter van 16 moet zeggen, die net van een islamitisch gang-rape weekend in die nieuwe Goudse Moskee thuis komt, dat we de afgelopen 10 jaar helemaal niets maar dan ook niets hebben ondernomen en dat het daarom nu zo is in Nederland

3
3 De Ruyters van Michiel

@1 @2 @3 aldus de dorpsgek met mps .....

19
4 Moetffmijneikwijt

spijkers met koppen die italianen. een frisse wind ...

3
5 semperpenis

wég met die verstikkende eussr

4
6 semperpenis

Het werd tijd dat iemand die veerdienst gekte eens aanpakt

2
7 Hangingmen

@7 : Dat zit er niet in want er moeten er nog zeker 100 miljoen worden overgezet, volgens Macron. Oh en we moeten ook met ze neuken en kindjes maken. Dat is zo geplanned: "Smith, the Africa expert to whom Macron referred during his appearance on BFMTV, estimates that the number of Africans living in Europe will grow from nine million to between 150 million and 200 million within the next 30 years." en "The most optimistic” of these — according to Le Figaro — is “Eurafrica”, which would see mass migration create a ‘welcoming’, multicultural Europe, which “would fully embrace being a ‘mixed-race land of immigration and interbreeding’” - althans, dit zijn de uitspraken van ene Smith waarvan Macron's dingetje stijf wordt. Hele rare peer hoor. Coudenhove-Kalergi, anyone? http://www.breitbart.com/london/2018/04/17/macron-europe-migration-destiny-africa/

4
8 Ness

@8 desnoods komt macron ons persoonlijk aanduwen

2
9 semperpenis

Och, overheden die hun landsgrenzen en eigen wetten niet respecteren zijn normaliter geen lang leven beschoren.
Die gaan ten onder aan totale chaos en anarchie.

2
10 Positivo

Fantastisch alle schepen van die vage NGO-clubs in beslag nemen en de bemanningen een halfjaar in de bajes zetten!

Word tijd dat die moordenaars die die smokkelroutes voor geld in stand houden keihard worden aangepakt!

1
11 Zie Hier

@1 @2 @3

Je maakt heel goed duidelijk waarom de gewone mensen (niet politici) de verhalen en langdradigheid van politici niet de moeite waard vinden om te volgen!

0
12 Zie Hier

@9 : Uit Makroon's uitspraken blijkt dat de EU helemaal niet van plan is te stoppen. Immigratie moet tot elke prijs doorgaan, en in een stevig tempo ook. Die NGO's hebben kort voordat de tsunami losbarstte een speciale, onschendbare status gekregen. De EU moet tevens z'n eigen wetten wel schenden anders worden de quota's, 150 tot 200 miljoen Afrikanen binnen 30 tot 60 jaar, niet gehaald. En wij maar *bezuinigen* op gas. Waarom Afrika moet worden "geholpen" van het overschot aan mensen af te komen is ook al zo vaag. Afrika is enorm groot en voornamelijk LEEG, iig ruimte zat. Europa is toch niet verantwoordelijk voor de blunders die daar gemaakt worden? Moeten we volwassen mensen met volwassen regeringen blijven troetelen? Dan leren ze het nooit hoor.

2
13 Ness

Dat opbrengen van die schepen is 10 tegen 1 in strijd met het zeerecht. Dus wordt een grote diplomaitieke rel binnen de EU die in het nadeel van Italië uitpakt.

4
14 TedjeR

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Op de zeebodem, zou een mooie aanlegplek zijn....

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

icnivad
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Volgende maand laat hij er 100000 versneld door het coa heenwalsen en heeft dan de melding dat er 100000 woningen tekort zijn....

8 minuten geleden geplaatst door icnivad

Feldwebell
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

@1 ScholZ...

9 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

RobP
Achterstandswijken willen rem op werklozen en asielzoekers: ‘Problemen stapelen zich op’

De betere wijken hebben meestal betere prijzen....

9 minuten geleden geplaatst door RobP

Feldwebell
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

Poetin heeft de regie. Schols en Biden zijn een stelletje slapjanussen terwijl Macron is teruggefloten.We hebben een historische kans om een...

12 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

LoydMorris
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

Menig Nederlandse ondernemer wordt inmiddels schatrijk door deze asiel-industrie. . . De belastingbetalende burger, dokt toch wel. . . ...

22 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

RobP
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@2 Dat lijkt me een strak plan. :-)...

27 minuten geleden geplaatst door RobP

MARCUSAURELIUS
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

Verbeteren helpt niet, dat trekt alleen maar nog meer parasieten....

28 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

MARCUSAURELIUS
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@1Ze kunnen toch naar de Zuidpool gaan daar schijnt nu de hele dag de zon niet. :D...

31 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

MARCUSAURELIUS
Bangalijst ontdekt in bejaardentehuis Meppel

Leve de Lol....

32 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

NK. App
Summer-brooks OnlyfansScandal PlanettXhmateMommy Blow's BestMichelle RrabitPublic Nudity PornPpor N18 Year Ild PornLeah Gotti IafdSunny Leone Fuck XxxPorn Video ComeAngela White AmwfMolly Jane CreampieMale To Male XxxXxx Fat AuntyNaked African TribeXvidios Coroas BrasilSamantha Hot XxxXxx Sec ComWrong Turn Hot SceneBengali Boudi SexSperm Donor PornMobile Porn GanesFisted Gay PornCharmy Kaur SexTamil First Time Sex VideoXcxx Video HdDasi Saxi VideoMom Home XxxJawbreakerz PornVideo XTherealoliviamaeSexy Lingerie PornNaked Pool PartyJenna Lee OnlyfansIndian Video Sex ComMoney Heist NudeCouples Having Sex VideosNude Group DanceWww Indyan Sex ComJenna Hameson PornFamily PorntvRealityxxxMovies With RealsexDesi Mms Hindi AudioKpop Cum TributePerfectgirl NetAss FukPronôDubai NudeAj Applegate AnalDescargar Pornos GratisLacartoonsPawg FartSamantha Ruth HotTamil Office Sex VideoPoren SexxxKyle Balls Full VideosXxnxxnAnime SexpicsTubessafariEporndrPorn LesbikBukkake FranceWonderwomannudeJohnson XxxNatasha MaljovaBrazzes Free PornHinsta PornHigh Schooler TitsJeux Gratuit SexeA To Z NudeCowgirl Porn VideosSex OasisJacquie Et MichemXx Suhagrat VideoLucy Hart PornHindi Chudai Ka VideoCosplay Big TittiesDaughter CumingMom Lesbi PornBraceface PornBest CumswallowEmmanuelle Through TimeFreeporn SeducedBest Pron SitesMrskin BlogAmateur Porn WebsiteKelseymonroeHombres MasturvandoseUdaluravu VideoKukoo WebseriesLong NipplesSkylar Storm CreampieLeslie ZenNude DeepfakeJennifergarner NudeYoung BlowjobBlue Film Video MeinBig Natural Boobs PornstarMetro XxxNoodledude PmvRailey SelTaboo Films PornXxx PituresXhamstersliveSexe Anal FrancaisToga Pants PornTarak Mehta Sex VideoVideo Bf VideoTs MadiWww Desi 52 ComRashmika Hot SceneNick PornHanjmePronographie FrancaisKellan HartmannPorn Crystal LustOnlyindianpornvideosBent Over PantiesPornografia De JaponNude Star WarsJungle XvideoCollege Xxx ComShyla StylzAll_eyeson_gSpank MonsterLasbian Anime PornLesbisn Face SittingInvisible XxxOnly Fans ModelsFree Sexting SitesBokep Indonesia BocilPlaying With TitsShemale Porn MoviesSmallest Petite PornReal Voyeur PornWondet Woman NudeAunty Xnxx TamilKoumi-jima-shuu-7-de-umeru-mesu-tachiHot Pornstar NameBlacked Natural TitsTic Toc NudesMature Aunty Sex VideosBeeg Com SisterMumbai Sex Video ComLift And Carry XxxMom In Control XxxJapan Home Sex MovieClassic Porn Movies Full