Tielse Trieni hoeft boete van 240 euro voor kopje koffie op de stoep niet te betalen

videoTIEL - De Tielse Trieni Reuser hoeft een boete van 240 euro voor het drinken van een kopje koffie op de stoep voor haar huis aan de Tielse Tolhuisstraat niet te betalen. Dat heeft de rechter donderdag besloten.

38 reacties

  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Niet normaal 
  • jenny copius peereboom-stegeman

    6 jaar geleden
    dat zij niet s nachts op de stoep gaat zitten:):)
  • CCC

    6 jaar geleden
    Gelukkig hebben de handhavers in dit land geen belangrijkere dingen te doen dan zich met dit soort futiliteiten bezig te houden. Niemand heeft er last van. Het is alleen maar op de strepen staan en burgertje pesten.Je zou bijna zeggen "ga boeven vangen".
  • Ton

    6 jaar geleden
    Dus jij bepaalt waar de grens ligt? Wie is er nu blond? Dus ik mag 's nachts met 100 km p/u door de stille straten van Tiel rijden? Geeft immers geen overlast? En wat is overlast? Stel dat ik het een rotgezicht vind (wat niet zo is overigens)? Dan ondervind ik overlast. Juist om die onmogelijke discussie te vermijden is de regel simpel: geen meubilair op de openbare weg plaatsten. Daar ligt de grens. Niet bij wat jij wel of geen overlast vindt.
  • Ton

    6 jaar geleden
    Zeker ook een keer een bekeuring van een handhaver gekregen? Het is zo simpel: degenen die zich aan de regels houden hebben geen problemen met handhavers en/of de politie.