door Havermout in Overig  ·  39 Reacties

  • 7
  • 644x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En dan nog niet te vergeten van al die boetes die we moeten betalen. Terwijl China gewoon overgaat op gas.

1
1 rabartels

Het meest ironische is nog dat al die "linkse" klimaatmaatregelen de arme man het meest gaat raken, omdat hij het minst gebruik kan maken van subsidieregelingen. De rechtse volgevreten VVD'er gaat de komende jaren de ene na de andere subsidie opstrijken vanwege zijn dure warmtepomp&zonnepanelen aankopen, iets waar de arme man helemaal geen geld voor heeft.
Klaver en Samson zijn goed bezig!
En oh ja, al die miljarden die we moeten gaan dokken levert sowieso geen flikker op voor het klimaat, da's nog het ergste:
https://klimaatgek.nl/wordpress/2017/10/19/nederlands-klimaatbeleid-scheelt-maar-00003-graden-opwarming/

2
2 Spraypaint

Huishoudens staan al onder druk..en nu nog eens gemaakt. 380 euro per jaar erbij?? Waar zijn ze mee bezig??

2
3 Gerritruyter

Nee, de verhoging is nodig om inkomstem verliesnte compenseren.

1
4 Zeekomkommer

Nee, de verhoging is nodig om inkomstenverlies te compenseren.

1
5 Zeekomkommer

Laat mij overigens met rust. Ik zit 40 jaar niet meer op gas.

1
6 Zeekomkommer

Het dichtdraaien van de gaskraan gaat ons heel veel kosten.... en het ergste is, dat we er geen ene moer mee opschieten. De huizen en gebouwen in Groningen zullen gerepareerd moeten worden, de aardbevingen blijven nog eeuwen plaatsvinden, het millieu wordt er echt niet beter van... we hebben geen gasinkomsten meer, er komen steeds meer mensen bij die uit de Nederlandse ruif eten....
Ik heb weinig economisch inzicht..... maar iets zegt mij, dat het hier helemaal de verkeerde kant opgaat.

2
7 LoydMorris

Natuurlijk shell is er schatrijk door geworden de aandeelhouders ook hoeven geen dividendbelasting meer te betalen en de burgers gaan meer belasting betalen want die krijgen de rekening gepresenteerd.

O ja en Rutte blijft natuurlijk zitten met zijn gedraaikont en leugens.

3
8 Rattocasi

Zij moeten de alternatieve energie belasting vrij maken om zo iedereen het mogelijk te maken om over te schakelen.

0
9 eigenmening

@8 dat je poep praat, het vervallen van de dividend belasting word opgevangen door het bedrijfsleven zelf. En de burger gaat een Netto belastingverlaging krijgen van 5 miljard volgend jaar.

14
10 mike45

https://warmtepompplein.nl/een-warmtepomp-in-een-slecht-geisoleerde-woning-kan-dat/
Het zal niet alleen voldoende zijn om een warmtepomp te installeren. Waarschijnlijk dient de woning beter geisoleerd te worden en mogelijk moet u ook alle radiatoren vervangen.
Als dat het advies is van een denktank heb ik mijn twijfels over het denkvermogen.
Het gaat niet alleen om de aardbevingen in het noorden, maar ook om Rusland.
En daar mogen de burgers weer dik voor dokken?

0
11 Al

@10 Als jij de leugens van het kabinet wil geloven is dat voor mij best, echter ik geloof ze niet.
En die andere opmerking zal ik maar negeren van je.

3
12 Rattocasi

Onze regering is echt knettergek geworden. Puur crisismanagement zonder ook maar een seconde hun verstand te gebruiken. Het gas uit Groningen valt weg en er ontstaat complete paniek bij de bobo's in Den Haag. Kortzichtiger dan dat zie je niet vaak. Er is namelijk meer dan genoeg gas in de wereld. En er zijn legio landen die ook geen eigen gas uit de bodem halen. Wat je dan doet is het kopen bij iemand die het wel in de bodem heeft net zoals we dat met olie ook doen.
De meeste landen in de wereld zijn druk bezig om juist zoveel mogelijk huizen op een gasnet aan te sluiten omdat dit energetisch een goed gebruik is van een energiebron. Gas heeft vrijwel altijd een hoog calorische waarde en lokale opwekking biedt veel voordelen.
Elektriciteit is op zich ook mooi maar heeft ook nadelen, het is moeilijk op te slaan en bij transport vindt er tussen de 10 en 15% verlies van energie plaats. Het is dan ook volkomen idioot om ons van het gas af te halen en nog idioter om dat versneld te willen doen en de bergers voor de kosten op te laten draaien van deze knettergekke plannen.

1
13 PFL

Zogenaamd gaan ze de laagste inkomens compenseren. Ze zijn elk jaar opnieuw bezig geweest met de kaasschaaf, paar honderd Euro per jaar eraf, tot er niet meer van te leven valt, en nu beweren ze, dat ze dit gaan compenseren. Maar je moet wel betalen voor deze "dienstverlening" met alweer zo veel mogelijk opgeven van het hele idee, dat je nog privé zou hebben.

Bovendien is de subsidie op CV voor woningbedrijven net afgelopen, de woningbedrijven hebben zoveel mogelijk CV door de strot van de bewoners geramd, op de valreep. Kunnen ze de huur weer met een paar honderd verhogen, wordt het nog lonender om langer zittende huurders eruit te gooien, vooral nu ze subsidie krijgen op elke immigrant die ze huisvesten.

Bij dat installeren van CV in eigendom van de huisbaas hadden ze al geëist, dat je een aanvulling op je huurcontract tekent dat je ze te allen tijde binnenlaat om elke door hun gewenste wijziging aan de CV uit te voeren. Ze hoeven maar "CV" te zeggen om binnen te mogen treden wanneer ze maar willen. Prettig als de politie naar binnen wil om naar iets specifieks te zoeken, en ze hebben niet genoeg grond voor een huiszoekingsbevel, of geen zin om het aan te vragen.

Enfin, voor diegenen die snel een electrische verwarming hebben aangeschaft om hun privé niet te hoeven opgeven, die gaan nu alsnog voor de bijl want die moeten nu een warmtepomp van de huisbaas.

2
14 Wendel

@12 we zullen zien wie er gelijk krijgt als de loonstrookjes komen in januari 2019!

8
15 mike45

@14 jij hebt wel een heel bijzonder huur contract, die onzin heb ik namelijk nog nooit gehoord. Sinds wanneer komt de politie bij jou aan de deur om je CV ketel te onderhouden!

10
16 mike45

Wanneer ga ze dan alle oude ketels bij sociale huurwoningen vervangen? sommige stoppenkasten zijn zo oud dat die alle elektrischetijd voorziening niet eens aan kunnen.
Bij veel sociale huur woningen is er zeer veel achterstallig onderhoud en staan nog veel voor de vogels te stoken omdat isolatie ontbreekt.

4
17 Rattocasi

@17 : Dat geldt alleen voor sociale huurwoningen die opzettelijk verpauperd worden zodat ze kunnen worden afgebroken, omdat men die grond wil gebruiken voor duurdere woningen o.i.d.. Ook wil men de armoedzaaiers ver de stad uit hebben, zodat de yuppen zich alles laten wijsmaken over hoe goed ze het wel hebben op de zak van diezelfde yuppen. Uit het oog, uit het hart, enzo. Mensen geloven het liefst datgene dat ze het best uitkomt in hun eigen belang. Zie je geen ellende, is er geen ellende, kun je met een gerust gewetentje genieten van je eigen comfort.

Die woningen die aantrekkelijk en goed genoeg zijn om voorlopig mogen te blijven, worden voor steeds onwaarschijnlijker bedragen aan diezelfde yuppen verkocht.

1
18 Wendel

Tja mensen, dit soort maatregelen is logisch: we moeten van dat gas af. Groningen lijdt er onder, en gas uit Rusland maakt ons te chantabel voor Poetin. Maar dat de lasten voor die energietransitie zó worden verdeeld -ten nadele van de armsten- is ook logisch, want we zitten met een kabinet wat de burger als melkkoe en stemvee ziet. Als we de eerstvolgende keer nou eens massaal links stemden, zou de lastenverdeling een stuk eerlijker worden dan met dit rechts-christelijke soepzooitje.
Maar ik verzeker iedereen: ook volgende keer stemt de goegemeente gewóón VVD, CDA of een populist die nooit regeringsmacht zal krijgen. We zijn namelijk een dom, bangig, conservatief, materialistisch volkje wat niet aan de toekomst van z'n eigen kinderen kijkt. We krijgen precies wat we willen via al die foute stemmen: lastenverzwaringen en rijkere rijken.

De energietransitie is onvermijdelijk, net als de omschakeling van kolengas naar aardgas in de jaren '60. Toen werd iedereen ook opgezadeld met hoge kosten omdat iedereen een ander fornuis moest kopen. Ik hoor m'n moeder nog mopperen; 'geen vakantie' dat jaar.

En zo zal het ook nu weer gaan, mede door al die lui die op verkeerde partijen stemden en daarmee dit beleid mogelijk maakten.
Plezier er maar mee!

6
19 weerman

Het is wachten op de eerste mensen die het niet meer kunnen betalen en hun huurhuis dienen te verlaten. Omdat het leger des heils bomvol zit zal het sociale kabinet tenten uit delen barmhartig als ze zijn.

0
20 Voorzittershamer

FF 20 cent per m3 gas er op. Dat is nog al wat. Dus je hebt straks de keuze om een warmtepomp en zonnepanelen te installeren (kosten ca. 30.000,-) of je gaat per jaar 400,- extra betalen en als je een kleine portemonnee hebt dan krijg je het bedrag nooit bij elkaar omdat je per jaar je uitgaven voor gas gedwongen ziet stijgen.

@19 : De energietransitie zal inderdaad plaats moeten vinden en dit zal pijn doen maar de manier waarop het nu gaat en de snelheid waarmee men aan het schakelen is, sta ik nog niet helemaal achter. Als we van het gas af zijn gebruiken we nog steeds fossiele brandstoffen (elektra moet ergens mee opgewekt worden). Gas is in principe een vrij schone manier van energie creëren en daar krijgen we elektra voor terug welke zo ver ik weet minder schoon is en minder energieconversie op levert. Daarnaast willen we massaal over naar elektrische auto's. We lopen tegen enorme barrieres en vragen op.
1) De infrastructuur voor elektra is hier nog lang niet klaar voor. Alles zal op de schop moeten. Wie gaat het betalen? Hoe gaan we het betalen? Hoe krijgen we het voor elkaar?
2) Als alles over gaat naar elektra, hoe gaan we dit produceren? Hebben we voldoende capaciteit in Nederland?
3) Als Nederland massaal over gaat naar de warmtepomp en de warmte gaat uit de bodem gehaald worden, welk effect heeft dit op de ecologie daar? De ecologie gaat hierdoor beinvloed worden.
En nog wat meer vragen....

0
21 Gezond boerenverstand

Haal het maar bij de grootverbruikers en verdieners! Haal kapitaal bij het kapitaal.
Helaas hebben we hier omgekeerde "Robin Hood" beleid..

0
22 TouchScreen

Tip: die bekende Belgische sportketen heeft fleecetruien voor €7,-. Die verdien je eerder terug dan een warmtepomp. question

0
23 WTR

@21

Helemaal met je eens, hoor. Onze hele maatschappij is gebaseerd op fossiele brandstoffen. Verwarming, machines, vervoer; alles. Dat is eindig, dat wisten we al een eeuw maar men deed er niets aan omdat het flink winst oplevert voor mensen met veel macht. Nu gaat de wal het schip keren, en dat doet altijd pijn. En die pijn is altijd bij de laagstbetaalden en de zwaksten van de samenleving. En zeker in ons land, nu we voortdurend regeringen hebben die niets doen voor die laagstbetaalden en zwaksten. Sterker nog: ze krijgen het steeds moeilijker..!

De transitie had al veel beter voorbereid moeten zijn, de opwekking van elektriciteit had allen schoon en oneindig moeten zijn. Maar al dat soort uitvindingen en ontwikkelingen wordt nog steeds tegengehouden door de machtige lobby van de fossiele brandstof-mannekes. Dat maakt dat we afstevenen op een globale energiecrisis die z'n weerga niet zal kennen, als we zo doorgaan. Helaas zijn we als soort niet intelligent genoeg om globale problemen snel, adequaat en effectief aan te pakken. Want we zitten in een fundamenteel fout economisch systeem (nog immer gebaseerd op groei en winst!) en dus zal de burger het gelach betalen. Zeker als we op partijen blijven stemmen die niet onze belangen dienen, maar die van de grote bedrijven en de multinationals zoals Shell, Unilever, Akzo, Bayer, Monsanto, enzovoort.

4
24 weerman

@2 Zoals gewoonlijk links lullen, rechts vullen.

1
25 Snuggles

De Ruyters zeggen: "En ja haar daar is ie weer, LULLETJE ROZENWATER oftewel Diederik SAMSAM.
Hij doet een nieuwe poging om de hardwerkende Nederlander te verlossen van zijn/haar geld om dat vervolgens naar kapitaalverslindende NON organisaties toe te sluizen. Het is van de zotte dat deze nitwit die zelfs in de politiek is MISLUKT nu ineens zijn kop weer boven het maaiveld uit mag steken, wij zggen AFHAKKEN!!!

Wat is er mis met het gebruik van aardgas, doen we al decennia en nu is het ineens niet goed meer? Waar wordt dan al die stroom mee opgewekt? met kolen? Stroom is uiteindelijk duurder en een grotere druk op het milieu (gas is een relatief schoon product). Daar mag je dan straks ook nog een keer extra voor betalen om de effecten op de CO2 uitstoot en dergelijke van te financieren en Diederik maar lachen met zijn zakken gevuld. Wat een minkukel!

Dit is de grootste belazerij in eeuwen van het Nederlandse volk. Waarschijnlijk worden die centjes voor heel andere dingen besteed.

3
26 De Ruyters van Michiel

@19 "Als we de eerstvolgende keer nou eens massaal links stemden, zou de lastenverdeling een stuk eerlijker worden"

Sprookje. Meer links stemmen is nog meer overheid , dus nog meer belastingen en kosten wat gewoon slecht gemanaged wordt.

1
27 solidsteel

@6 Die centjes worden besteed om de belasting op stroom te verlagen; gas duurder, stroom goedkoper. Net wat je wil als je als land van gas (een beperkte grondstof) over wil naar electriciteit (een flexibele vorm van energie die uit allerlei bronnen kan komen).

2
28 Winston

Gas is een van de schoonste bronnen van energie en redelijk weinig CO2 uitstoot. Het alternatief is kernenergie dat bijna 100% klimaatneutraal is.

Dus 22% van de uitstoot van Nederland komt van huishoudens (bron: https://www.cbs.nl/nl-nl/(...)eerste-kwartaal-2018 ). Dan moeten we nog 27% ergens anders vandaan halen.
Kernenergie mag niet, hiernieuwbaar is niet voldoende en ook niet continue beschikbaar. Hoe dan?!

Daarnaast heb ik mij vorige week nog door de CV monteur laten vertellen dat een water-water warmtepomp de volgende eigenschappen heeft:
- 3x zo groot als de CV, en daar moet een buffervat nog bij
- Max 7kW aan warmte (ter vergelijking, mijn CV doet 25kW)
- Veel geluid
- Vloerverwarming is niet optioneel en vaak moet er nog wandverwarming bij.

Dus ik krijg een gigantisch en gehorig apparaat, wat veel meer kost en wat minder oplevert omdat? Moet ik een van mijn kinderen buiten laten slapen omdat ik dat aparataat kwijt moet ergens? Mijn huis moet grondig verbouwd worden, etc. Kosten: zomaar 50keuro voor minder comfort. Nee daar zit ik echt op te wachten...

Ik snap dat we minder uitstoot willen hebben en ik ben er ook helemaal voor, maar het zou fijn zijn dat dit soort idioten eens realistisch gaan kijken naar de mogelijkheden, want verhogen van de belasting is vooral een burgertje pesten.
Subsidieer als overheid stadsverwarming, biogas (zou CO2 neutraal moeten kunnen), etc Salderingsregeling op zonnepanelen niet afschaffen en nog veel meer gemakkelijke en minder kostbare oplossingen.
Oh en laten we alsjeblieft het cordon sanitaire rondom kernenergie eens opheffen.

0
29 TouchScreen

@1
Hoef je helemaal niet naar China te kijken
Er zijn diverse Europese landen die met subsidie van de EU gas netten aanleggen En waarom???
OMDAT HET ZO¬N SCHONE BRANDSTOF IS
Dievenbende in Den Haag is gewoon gestoord , zullen er wel weer een paar zijn die door deze maatregelen een paar stuivers onder tafel door toegestopt krijgen

0
30 eoghanfeehily

Ik begrijp dat je dus en meer belasting moet betalen en daarnaast ook zelf de kosten moet dragen....


... wat klopt hier niet?

3
31 TedjeR

@22
Dat heeft geen zin
Die gaan dan gewoon de prijs van hun product verhogen en dan mogen wij als burger er weer voor betalen zoals altijd

1
32 eoghanfeehily

@32 O nee, product afname daarin heeft een consument een keuze. Nu niet!.."wij" burgers zijn met deze bizarre, gore graaimiddel per definitie de lul.
Leg het toch liever bij de multinationals neer!

0
33 TouchScreen

@19 als je op pvda gaat stemmen dan wordt je ook als stemvee en als melkkoe gebruikt om meer migranten te helpen.

0
34 jkteg

@34

Net gelezen dat die migranten goed zijn voor de werkgelegenheid en de economie; nieuw rapport... question
Nee, met de VVD, het CDA en de christelijke fundamentalisten is het zo mooi geworden... not!
De zaken zouden allemaal veel eerlijker verdeeld moeten worden. Nu worden de armeren weer met enorme lastenverzwaringen opgezadeld die weer een negatief hebben op de consumptie. Die €380 euro extra belasting geven we dus niet meer in de winkel uit; en dat gaan ze merken!

1
35 weerman

We gaan naar kernfusie om electriciteit op te wekken binnen 15 jaar..dan kost een kwh 2 cent ..als men nu versneld hierin zou investeren..

0
36 Gerritruyter

@36 Dat kost het nu al de rest is energiebelasting en BTW

3
37 GOTCHA666

@36
Droom lekker verder. Dat van dat 'binnenkort' en 'over een jaar of tien' hoor ik 40 jaar, en kernfusie blijkt veel ingewikkelder dan gedacht. Helaas, een bodemloze put waar miljarden in verdwijnen. We leren er veel van hoor, maar het levert nog geen Watt energie op. Iedereen staart zich er blind op, maar het wil maar niet lukken...

https://www.volkskrant.nl/wetenschap/kernfusie-energiebron-van-de-toekomst-of-interessante-illusie-~b758aaf7/

0
38 weerman

@38 prima joh...zal ik doen...maar..het zijn wel de dromers die dingen in beweging hebben gezet. Als je in 1960 vertelde dat er 9 jaar later mensen op de maan zouden lopen, werd er gezegd..droom maar lekker verder...

0
39 Gerritruyter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@38Ik ben een overtuigd atheïst maar als jij denkt het beter te weten dan wens ik je daar veel plezier mee. Maar vanwaar je plotselinge sympa...

zojuist geplaatst door Reconquista

Graaier1000
Muziekdraadje

Gus Backus und Udo Jürgens - Immer Happy immer Crazy (Unsere tollen Nichten 1963)https://www.youtube.com/watch?v=RuZu0RPYjxY...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

ThWil
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Iedereen die voor de standpunten is van geert en consorten gaat richting hongarije en die daar tegen is gaat naar uhm iran? ...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@104 Oh ik snap wel wat jij zegt hoor maar wat jij niet snapt is dat het zo niet werkt. En je snapt ook al niet dat jij niet namens iedereen kun...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Graaier1000
Muziekdraadje

Gus Backus - Der Mann Im Mond (Schlagerrevue 62 1961)https://www.youtube.com/watch?v=o_9-4FOwXOc&t=28s...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

ThWil
Davids voorziet Ajax van duidelijk advies: 'De rvc moet er gewoon uit'

"adviseert hij de Amsterdammers in ieder geval één specifieke actie te ondernemen." Moet ik nou die video gaan bekijken om te horen welke ene ...

3 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
GeenStijl: ZoekZoek! Deze bankmedewerker

@6 Maar je bent dan wel gelijk heel erg aan het profileren. En dan heb je gelijk timmermans op je schouders en probeer dan maar een stukje te re...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Ook in engeland moet de wet meer worden aangescherpt opdat een rechter een dergelijke uitspraak niet meer kan doen. ...

7 minuten geleden geplaatst door ThWil

Graaier1000
Muziekdraadje

Gus Backus - Bohnen In Die Ohren (1965)https://www.youtube.com/watch?v=TV6zNf4TfzI...

7 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gus Backus - Da Sprach Der Alte Häuptling Der Indianer (1972)https://www.youtube.com/watch?v=nr6GyinkWr0...

8 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Indian Pussy HdKendra Lust Hd PornInshot PornLeana Lovings The Summoning Part 2Sensual DeepthroatNdonesia PornHornygifsCharlie Murphy NudeXxx SanyNaked Women Having SezFreecumshotCherry PimsPornô Com Legenda.Cocky BoysAmy Adams SexyAlexisaevans NudeBella Shepard NudeInterfaith PornNew Sexy Chudai VideoReddit SavedIndian Gonzo XxxAngela White Pron VideosBrazil BlowjobsFirbidden PornSex DhamakaIndian Male Porn VideosShiela OrtegaAnal SlayersRough Bondage PornVideo De Pono GratisKelli Carter OnlyfansTallyberry LeakedBig Pron ComPervy Family PornCorn PornFree Use FamilypornGay Muscle Daddy PornGirls Nike SocksClit EdgeAisin PornCoimbatore Sex VideoRandi Ki Chudai Hindi MeinTantric Energy Massage HegreNaked Infian GirlPornorama ComXnxx SexuelleTrueswingersXnxx KeralaPorn VampireSweet Teen SexKamasutra Movie XxxTürk Liseli IfşaX T U BHitbdsm RedditDesi Vdo.comSuperhentalMontana Fishburne NudeDesi Dehati BfKajal Agarwal Ka SexyKarlyane Menezes CreampieNovinhabucetuda ComLyracr0w0Filthy Family ComIndian NudegirlDanielle Galligan NudeMikailadsncer OnlyfansBimbo Blow JobJennifer Lawrence Nude BeachNina Kayy XxxHollywood Xxx ScenesSkipthega.comesShowup KamerkiXxx PaintingIndian Sexy Aunty Sex VideoNaked Naked SexyFernanda CamposIsabelle KaifPornos DesFilme De Pornografia BrasileiraJulesari NudeBusty AnalInternational Bf SexGrool RedditPorn ImahesBest Orgasm PornList Male PornstarsLesnian Porn VideosRamayan Sex VideoSexy Video Hd PronLesbian Casting PornJoslyn JsmesElizabeth Olson HotManoseadasBall Torture PornVelicoty VonDesi Bhabi Sleeping3d Adult ComixThe Summer Hentai GameMia KalifhaGwendoll XoxActress Sex VideosGrandmother Sex VideoSuoiresnuHolly PornhubKristine Stewart NudeXfrehdCollege Girl Sex Hd VideoHindi Sex Video Hd FullNude Beach WomenAbby Berner PornBiggest Dicks In PornSexo VideospornoLeaked Onlyfan PornTube Porn ClassicsMr Krabs NakedXxxxomSmall Titted Porn StarsTelugu Aunty PukuNew Indian Hd Sex VideoBig Black Porn VideoSex Hd 1080pLand BhosdaBanglacudacudiBhabhi Ki Chudai Porn VideoArora XxxKayce884 OnlyfansKelly Cucoo NudeDaughter Impregnated By DadPtaboo ComMortherless PornSexos Vídeos GrátisAsh KaashhPetire PornMunmun Dutta NudeCartel De Santa AnaJilian JansonOpen Pussy Pics孟若羽Xxx Video GamesSunny Sex VideoSwathi Naidu NudeSex Video Boy And BoyPorn DrugedFaketaxi EbonyBrutal FistingDesenho Animado EróticoPriyanka Chopra SexAnime Boobies NakedHoney WilderDoctor Xxxx Video