door Chaimileh in Buitenland  ·  42 Reacties

  • 6
  • 522x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat een griezel op de foto bij het topic.

0
1 beastyboy

Hier hoor je ze allemaal inclusief Obama, stelletje hypocrieten:

7
2 Proemevla

Het is allemaal een grote afleiding van het IG rapport maar dat geeft niks.
Er komen er nog meer aan.

8
3 Chaimileh

Chaimlala, Chaimlala... ik heb geregeerd op een ander draadje, dus hupsa, aan de slag.

Als Obama, Bush, of Clinton dit ook deden dan shame on them too.

Maar nu doet Trump het. Trump won. Jammer voor jullie, want nou moet je dat inhumane monster verdedigen. Maar jullie wilden zo graag.

10
4 zeikenderechter
5 Rex

@5

Yep. En toen kozen ze Trump en zou alles beter worden voor die kinderen.

Oh wacht.

8
6 zeikenderechter

* Verwijderd door de redactie *

7 Captain Hero

Je ontsnapt er echt niet aan hoor.

Trump doet het. Trump kan ermee stoppen.

En de woede in Amerika wordt alleen maar groter.

6
8 zeikenderechter

@4 even in engels, dan verliest de boodschap niet aan kracht : Homeland Security @SecNielsen did a fabulous job yesterday at the press conference explaining security at the border and for our country, while at the same time recommending changes to obsolete & nasty laws, which force family separation. We want “heart” and security in America!
Dussss. Dat het even duidelijk is, we willen de separaties niet! De dems staan in de weg van betere wetgeving.

10
9 Chaimileh

@8 open grenzen is niet het juiste alternatief!

10
10 Chaimileh

@7

Het kan mij geen zak schelen wie het doet. Maar toevallig is het nu Trump die het doet en toevallig is het nu een issue dat over de hele wereld uitgezonden wordt. Pech dan voor Donald.

7
11 zeikenderechter

@10

Tuinbonen ook niet. Maar had ik het over tuinbonen dan?

6
12 zeikenderechter

@8 , Trump kan er niet mee stoppen. Het is de wet dat kinderen niet gedetenteerd mogen worden samen met hun ouders.
Je bent al net zo'n hypocriet ventje als de msm, want je weet dit dondersgoed.

9
13 Spraypaint

* Verwijderd door de redactie *

14 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

15 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

16 E.Meel

@13

Trump kan het nu stoppen want het is geen wet. Het is een provisie in de wet die _mag_ maar die niet verplicht is. Maar nee, Trump speelt een vies spelletje met die kinderen, want hij wil z'n muur.

4
17 zeikenderechter

En ze waren zo dom om dit allemaal zelf aan te kondigen.

5
18 zeikenderechter

@15 , ik neem er nog één:
https://goo.gl/images/n12h5J

5
19 Spraypaint

Want dan stoppen wanhopige mensen wel met oversteken.

Mja.

5
20 zeikenderechter

* Verwijderd door de redactie *

21 E.Meel

@20 Ergens zou je dat toch wel denken ja.

3
22 foshizzle
23 dani

@3
Boeit niet, buiten de nog lopende onderzoeken van Horowitz / Huber en hun team (ca. 600 medewerkers) zijn er nu nog een aantal bijgekomen nav. het gepresenteerde rapport.

6
24 Proemevla

@21 , doe nou eens een keer wat minder selectief verontwaardigd joh. Opmerkingen maken over huidskleur (oranje vetzak) terwijl dit bij een neger not done is voor je.
Mein Kampf wat een best-seller is bij je moslimvriendjes maar daarvoor kijk je de andere kant op, en noem je Wilders de nazi.

6
25 Spraypaint

@22

Ik niet als je leest over de misère en omstandigheden in Honduras of Guatemala, om er maar twee te noemen. De tragiek is dat Trump ook nog dreigt om de hulp aan die landen stop te zetten, waarmee ie de stroom alleen maar zou doen aanzwellen.

6
26 zeikenderechter

* Verwijderd door de redactie *

27 E.Meel

Dit is wat er met de kinderen onderweg gebeurt: http://m.worldstarhiphop.com/android/video.php?v=wshhRIl1S9xE9Uh4TLJ7 Trump wil wetten die het transporteren van de kinderen door midden-amerika onmogelijk zal maken. Wetten die het nutteloos maken voor mensen om hun kinderen zo te mishandellen.

8
28 Chaimileh

@17
Toch wel, het is de wet, iemand die illegaal de grens oversteekt is een crimineel, moet vervolgd worden en daarbij worden de kinderen van je afgepakt, is overal zo niet alleen in de VS.
De DHS kan niet anders dan zich aan de wet houden, kan de wet niet veranderen, Trump kan de wet ook niet veranderen, hoogstens voorstellen indienen, heeft ie ook gedaan en al lang, net om de loop holes in de wet op te lossen.

Nergens lees je over de 10.000 van de 12.000 kinderen die ALLEEN de grens over zijn gekomen, gebracht door mensensmokkelaars (veelal bendeleden van MS13) die de kinderen (als ze niet gepakt worden) gebruiken. Deze kinderen worden ook opgevangen, net als die anderen (van criminele ouders)

8
29 Proemevla

@23

Even een stukje daaruit:

"Obama generally refrained from prosecution in cases involving adults who crossed the border with their kids," said Peter Margulies, an immigration law and national security law professor at Roger Williams University School of Law. "In contrast, the current administration has chosen to prosecute adult border-crossers, even when they have kids. That's a choice — one fundamentally different from the choice made by both Obama and previous presidents of both parties."

En dat rekent dus definitief af met de valse en onware claim dat Trump hetzelfde doet als Obama. Waar Obame juist alles deed om dit soort situaties te vermijden, tenzij er geen andere opties waren, KIEST Trump ervoor om dat in alle gevallen wel te doen.

Er is geen sprake van dwang, door welke wet dan ook, het is Trumps's keuze om kinderen van hun ouders te scheiden.

4
30 Endandit

@29

"Toch wel, het is de wet, iemand die illegaal de grens oversteekt is een crimineel, moet vervolgd worden en daarbij worden de kinderen van je afgepakt, is overal zo niet alleen in de VS."

Even voor het geval je het na @30 nog niet door had: TRUMP LIEGT!!!!!

5
31 Endandit

* Verwijderd door de redactie *

32 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

33 E.Meel

@29

Na hoeveel leugens wordt bij u iemand ongeloofwaardig? 10, 20, 3000? Hoeveel kunnen er nog bij bij Trump voordat u op uw hoofd krabt en zegt: die man is niet te vertrouwen.

Bij Rutte was 1 leugen vermoedelijk voldoende voor u? Gokje.

7
34 zeikenderechter
35 Civ

@30
Nee, dat is simpelweg niet waar, onder Obama werden mensen die illegaal over de grens kwamen en betrapt werden net zo goed berecht en van hun kinderen gescheiden, net zoals dat gebeurde met mensen die via een andere (legale) weg binnenkwamen en niet de ouderlijke macht / voogdij over kinderen hadden.
Onder Obama werd er echter niks gedaan aan goede grensbewaking waardoor een enorme hoeveelheid mensen over de grens kon komen en van de opgevangen illegalen maar een klein deel berecht wordt (er waren simpelweg niet genoeg mensen)
Wat ook onder Obama is ontstaan, wat ook illegaal is, zijn districten / staten die weigeren om criminele daden van illegalen door te geven aan de federale autoriteiten (waardoor die mensen niet uitgezet worden)

Wat Obama wel toeliet was dat, van tijd tot tijd, illegalen werden vrijgelaten en zo is het probleem gegroeid en gegroeid.

Trump heeft geprobeerd die loop holes op te vangen door verschillende voorstellen, dat is niet gelukt.
Tegelijkertijd heeft Trump wel de beveiliging van de grens verhoogd, meer personeel aangeschaft, zodat de handhaving is verbeterd.

Neemt niet weg dat de meeste kinderen alleen zijn binnengekomen (zonder ouders)

5
36 Proemevla

Het is ook maar net wat men wil geloven. Obama was een enorme ramp op meerdere fronten, maar dat geldt zo’n beetje voor de laatste 5 presidenten daar. Wel jammer dat men in Europa dergelijke types ook op het schild hijst tegenwoordig.

2
37 Al

Obama was, net als het EU clubje, een voorstander van 'open grenzen', laat de schaapjes maar komen.
Het was Obama die 'returns' (mensen die ook toen teruggestuurd werden) veranderde in 'deportation', alleen om zijn eigen politieke agenda door te drijven.
Het was onder Obama dat de beveiliging van de zuidgrens een aanfluiting was, een enorme toename in illegalen, mensensmokkelaars (waarbij ook kinderen betrokken waren die bij succesvolle overgang gebruikt werden), drugs smokkel etc.
Zo gingen er per maand een 50.000 mensen over de grens die gepakt werden en naar schatting een even groot aantal die het lukte.

Trump is terecht geen voorstander van dit beleid en ondanks de weerstand heeft hij de grenscontrole (niet alleen in het zuiden) sterk verbeterd, ook zonder muur.

Dit hele gebeuren dient alleen om onder te sneeuwen wat Horowitz gevonden heeft, het grootste schandaal in de geschiedenis van de VS.

3
38 Proemevla

@36 -- "Onder Obama werd er echter niks gedaan aan goede grensbewaking waardoor een enorme hoeveelheid mensen over de grens kon komen en van de opgevangen illegalen maar een klein deel berecht wordt (er waren simpelweg niet genoeg mensen)"

Goh, cijfers laten juist zien dat het aan de grenzen strenger werd en er meer (criminele) mensen berecht werden én uitgezet:
https://www.migrationpolicy.org/article/obama-record-deportations-deporter-chief-or-not

Tja, is hij nou de Deporter in Chief of deed hij niks? 'Critici' komen er maar niet uit...

Ondertussen dit:
https://www.economist.com/united-states/2017/12/14/donald-trump-is-deporting-fewer-people-than-barack-obama-did

0
39 dani

Nou. Die foto zeg. Daar moet je ook niet te lang naar kijken voor je gaat slapen....

0
40 techcenter

Dat kwam niet omdat het strenger werd aan de grenzen maar omdat er steeds meer mensen overkwamen, op het laatst werden er per maand 50.000 opgepakt.

Trump is begonnen met het versterken van de immigratiediensten, niet alleen in het zuiden, meer drones etc.
Trump doet waar de democraten alleen maar om schreeuwden toen Obama nog aan het bewind was, alleen op het laatst en ook bij de laatste verkiezingen werden het opeens die arme mensen die toch zo hard werken en moesten gaan stemmen.

Trump heeft van het begin af aan duidelijk gemaakt dat hij de grenzen wil beschermen, een halt toeroepen aan illegale immigranten en dat doet hij ook.
De zuidgrens is het meest belangrijk omdat daar ook drugs overkomen en mensensmokkelaars actief zijn die kinderen over de grens smokkelen en gebruiken in het criminele netwerk (ms13), daar hoor je geen democraat over.

2
41 Proemevla

Hier nogmaals de video waarin je democraten hoort inclusief Obama en hun standpunt ten tijde van de Obama regering, ze geven allemaal Trump gelijk.
Maar nu is het anders, nu is Trump de slechte man die kinderen uit de armen van hun ouders trekt.
Smerig politiek spel van de democraten, gelukkig is karma net als alles snel op vandaag.

Het enige wat Trump nog kan tegenhouden is een kogel of de natuur (voedsel / water / olie tekorten en beschadiging infra structuur)

2
42 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Schildpad
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Frans Timmermans zie je nooit in een trui, die is altijd in maatpak (hij heeft immers geen gangbare confextiemaat). Daarom geeft hij ook het ide...

zojuist geplaatst door Schildpad

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61 We waren ook nog niet klaar met dat telefoongesprek....

6 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@57 Zoals in het geval van Kaliningrad bedoel je. Waar woon je eigenlijk Vage? Ik hoop voor jou dat het niet in een flatje is. Je weet toch da...

8 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

podcast https://www.youtube.com/watch?v=hp6ywkrT4dU&ab_channel=Al-Monitor...

9 minuten geleden geplaatst door eh

Schildpad
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Mensen die dergelijke truien dragen kan ik gewoon niet serieus nemen XD...

12 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Schildpad
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

> @1 > https://cdn.discordapp.com/attachments/819268526803386438/1230980526005944451/image.png?ex=66354af3&is=6622d5f3&hm=7d7ece341590d162a9cf...

13 minuten geleden geplaatst door Schildpad

veld1866
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@18 Ben ik op lange teentjes gaan staan? Of is het moeilijk voor je om te discussiëren? Zomaar een vraagje hoor, want ik begrijp je reactie nie...

13 minuten geleden geplaatst door veld1866

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@58Wie helpen? China of Taiwan? :) Vergat ik te duiden.....

14 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

In ieder geval drie alinea's die te lezen zijn....

14 minuten geleden geplaatst door eh

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@36 Daar komt Baudet ineens heel goed over. Hij blijft een mysterie voor me....

19 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Girls PukuAishwarya Rai Ki SexAunty Sex Boy VideoChor Porn VideoRebecca J PornCrackwhore AnalKate Upton NakedHentai Live ActionHot Anima PornSex Videos Sleeping SexPorn Misic VideoWww SexlogKehisa GreySuda PornNaked Heidi KlumPorn Lesbian HardShakira PornographyOily Massage VideosVideoboxGif PornographieSyren DemerNude Nakedمیا مالکوواGaymaletuvePorn WeedKala LundXxx Video Mon And SonElfenemmaBig Booty Women NudeSexy Hot MmsOld Age Couple SexLindsey Lakes PornHentai HeroBad Tv PornCar SexxxCaught SexMy Little Pong PornWife Cheating Caught On VideoWinter PierzinaFamous PornstrTransparent BikiniHot Naked BoysFipino PornGem Jewels BbcPorn Sleep DaughterFake Celebrity PornPhoto In PornFilme PornographiquesStripchat LivecamXxx Video DeshiXsexvideoDesihotpornBangla Sex ChudaFull Open GirlFirst Date CreampieTeen Girls With Big TitsJena Larose BbcAnilyme ProXnxx BrasilBoobes KissKarnataka Sex KannadaXxx Sexy GrillPussy Lick LesboFuckedup FacialFree Porm GamesDorismarUpornSexy Video Com BfBig Boobs ToplessBokep JepngVideo Gratis De SexoUschi DigertXxx Porn SisterNaked Women FuckingSleepover Sex VideosHot Anime Chicks NakedRed Tube CategTantrachairSkip The Games BoiseBbw Ebony AnalLena Paul Angela WhiteGay Porn Black MuscularBrutally Fisted1tranny TubesEros EcortLarage PornFilmes Pornográficos Para AssistirBodybuilder Naked WomenMujer Y Caballo SexoAsin PornHindi Sex Movie HotNude StepmomMom Sliping PornReagon FoxxMassage Rooms RitaCucklod RedditTime StophentaiFuckdoll PornSex West IndiesPorn FreaksCorina Kopf Leaked Only FansFull Sex Story In HindiMilf Oral CreampieNatsuko KurosawaIce Spice Leaked PornAria AlexendarPorn Stars ButtsDenial XxxNhentai.nwtAmateur TumblrBlowjob CumshotJulia Burch NudesErotic RevieSaxi Video ComRita Patel PornHook Up SitePeachesdoe97Yuliett Torres XxxLinda WiesmeierPlaygirlcris PornDakota James AnalMoms First BbcWild ThreesomeAmateur Nude GalleriesCoelhias Do BrasilF95zobeLaura Linney TitsBigtits WorkAnal Fisting LesbianXnnx Co ComGarl Sex VideoBenjojo2ndXxx Video DaddyItalian Xxx MoviesCouple Mutual MasturbationLadybug HentaiVale Nappi BlackedAnime HentaipornWww.x-hamster.com90s PornJesus Ramos BoxerViral Nude PicsXnxx X HamsterAshleyalbanTitsnudeIris RoseNaked And Afraid VideosChudai Ki ShayariCourtney Tillia NudeSniffie Gay