DENK plande een nepnieuwscampagne (bnnvara.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door beastyboy in Politiek  ·  179 Reacties

  • 37
  • 1850x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@150 Veel Turken en in mindere mate Marokkanen zijn eigen baas dankzij mensen zoals u.

12
151 21st Century Guy

@151
Door mensen als ik? Of door eigen toedoen. Door verschil in cultuur. Zij lossen dingen op een agressieve manier op. En als de Nederlandse werkgever en klant daar niet van gediend zijn, dan is het opeens hun (en dus mijn) toedoen?
Nee. U draait het om. Het is niet onze schuld dat zij zo agressief zijn. Dat doen ze zelf.
Goed voorbeeld is Azarkan bij Jinek. Met zulke lui is niet te communiceren. WIL men in Nederland niet mee communiceren. En als je dan werkgever/opdrachtgever/klant bent, dan kan je in Nederland er gelukkig nog voor kiezen om er ook niet mee te werken. Alleen de overheid wringt zich in moeilijke bochten en zit daarom opgescheept met een overschot aan agressieve Turken en Marokkanen.

2
152 beastyboy

@129 Ja, daar kon Azarkanus niet goed tegen en dan ook nog door een vrouw he...

1
153 netcat

Jammer dat de objectiviteit op dit forum soms ver te zoeken is. Er wordt hier van alles beweerd, wat vooralsnog niet is bewezen. Wie weet komt dat nog. Geen idee.

Wat ik gezien heb bij Jinek is dat er zorgvuldig een 'val' was geplaatst, en dat Azarkan daar niet in trapte. En daarom werd Jinek boos. Als het doel van een discussie in om iemand in de val te laten lopen in plaats van een open discussie aan te gaan, dan moet je die persoon niet uitnodigen of accepteren dat iemand wellicht anders reageert dan je had verwacht.

Was het een kut-idee van DENK? Ja, absoluut. Geen twijfel over mogelijk. Azarkan gaf dat ook ruiterlijk toe, bood diverse keren z'n excuses aan en zei dat het fout is. Dan is het wat mij betreft klaar. Wat had ie nog meer moeten doen. Jinek had het daarmee moeten doen. Maar nee, er moest en zou een soort schuldbekentenis uitgeperst moeten worden, en daarom werd het zo'n ongemakkelijke situatie. Maar dat lag in dit geval echt niet alleen aan Azarkan. Maar goed, dit zal me ongetwijfeld weer heel wat minnetjes gaan opleveren. Ik ben geen voorstander van DENK en heb er verder niks mee, maar ik kijk wel met open vizier naar wat er gebeurt. Iets wat velen hier niet doen.

Azarkan gaf in ieder geval nog toe dat hij fout zat en bood z'n excuses aan. Dat heb ik Wilders niet horen doen na z'n minder minder uitspraak. En (met name rechtse) mensen kunnen nu heel verontwaardigd gaan doen over het woordje 'zuiveren' (inderdaad zeer onsmakelijk), maar waar was diezelfde verontwaardiging toen Wilders opriep tot minder minder minder Marokkanen? Zijn boodschap was toen: ik Wilders ga ervoor zorgen dat er in Nederland minder Marokkanen zullen zijn. Ik Wilders ga Nederland ontdoen van Marokkanen. Mwa, komt toch aardig dicht bij de betekenis van zuiveren. Maar dat wil rechts Nederland natuurlijk niet horen ... en de standaardreactie is om mij dan maar minnetjes te geven. Ga uw gang, maar vraag uzelf eerst even af hoe eerlijk dat eigenlijk is.

8
154 Kopkaas

@154
het is een aanname van U dat Jinek bewust een val heeft geplaatst. Dit is uw interpretatie.
Het was ook geen ideetje van Denk maar het ging veel verder dan dat.
Ik hoop dat deze zaak voor de rechter komt en dat azarkan de kamer uit gewipt wordt .Hij is veel te ver gegaan in mijn ogen.

1
155 delarosa@europe.com

quote artikel:
Uit een rondgang blijkt dat deze methode kenmerkend is voor DENK. De partij probeert kritische journalistiek te ontmoedigen. Zo worden kritische journalisten de toegang tot bijeenkomsten ontzegd, krijgen hoofdredacties boze mails als er kritische artikelen over de partij verschijnen, worden programma’s geboycot en wordt tegen een enkeling zelfs gedreigd met de zwarte lijst die de partij zou hanteren voor journalisten.

Denk heeft dus een heel hoog Erdowan gehalte. Zoals de baas is, handelen die gasten.

0
156 Zwartwit

Naar mijn bescheiden mening is dit wederom het bewijs dat DENK veel gevaarlijker is dan de PVV. Dit kun je niet met droge ogen verdedigen. Het hele plan overschrijdt elke morele grens en dat geeft wel aan hoe er gedacht wordt binnen de partij. Laten we wel zijn, Wilders doet ook uitspraken die soms niet fris zijn en die worden ook veroordeeld. Maar dit...........

1) Onder valse voorwendselen een poster plaatsen van je tegenstander is not done
2) Het linken aan de site van de PVV om het echt te laten lijken is framing van de hoogste orde. Smaad en laster.
3) Daar een onwaarheid bij vermelden die richting het nazisme gaat is te smakeloos voor woorden en overschrijdt echt een morele grens. Dit geeft aan hoe laag er gedacht wordt.

Zoals ik al vaker heb gezegd, is de PVV de hond die blaft, maar DENK de hond die stilletjes in de hoek ligt te grommen. En die laatste is echt veel gevaarlijker. En laten we wel zijn, er wordt over de tokkies geluld van de PVV, maar DENK heeft 1 groot wapen en dat is de eensgezindheid binnen de Islam. Val de Islam aan en je krijgt het te maken met alle moslims. Dan is er opeens niemand meer vatbaar voor de rede, want je valt de Islam aan. Daarom valt deze poster onder volksmennerij en maakt DENK zich schuldig aan Nazipraktijken. Dit kan simpelweg niet met een excuus afgedaan worden. Te walgelijk voor woorden. In mijn bescheiden optiek is dit 10 keer erger dan de "minder"-uitspraak van Wilders.

1
157 Gezond boerenverstand

Het is niet de eerste keer dat Farid Azarkan van Denk in opspraak komt.
De Denk trollen affaire van een paar jaar geleden. Enes Yigit (destijds lid van jeugdbeweging Denk), stelt voor om via troll accounts te reageren en Azarkan zegt daarop "zeker" dat zegt wel genoeg!

Zo werd er getrolld
In juli 2016 bekritiseert PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch Denk in de Volkskrant. Op 30 juli schrijft Farid Azarkan om 20.00 uur in de groepsapp van Denk: "Kan er iemand op Marcouch antwoorden: Jij bent helemaal niet geïnteresseerd in een wezenlijke bijdrage van DENK. Jij wilt alleen vaststellen dat DENK niet deugt. Erg doorzichtig en heel hypocriet."

Enes Yigit, drie minuten later: "Zal ik het doen met een troll account?"

Azarkan: "Zeker."

Yigit: "Ga ik doen."

Het merendeel van de Facebook-trollen is in de loop van december 2015 geregistreerd, met profielfoto’s variërend van een Azerbeidzjaanse student tot een Indiase acteur.

https://nos.nl/artikel/2157631-trollen-is-een-politieke-vorm-die-we-nog-niet-kenden-in-nederland.html

Campagne-filmpje van dezelfde Enes Yigit, die nu op de lijst staat voor de Rotterdamse gemeenteraadsverkiezingen. Hoe geloofwaardig ben je dan nog als partij?

0
158 Nieuwsgierig

De nepnieuws campagne van de pvv duurt al meer dan 10 jaar.

8
159 Mo[re]Slim.Al[er]t

@157 "1) Onder valse voorwendselen een poster plaatsen van je tegenstander is not done
2) Het linken aan de site van de PVV om het echt te laten lijken is framing van de hoogste orde. Smaad en laster.
3) Daar een onwaarheid bij vermelden die richting het nazisme gaat is te smakeloos voor woorden en overschrijdt echt een morele grens. Dit geeft aan hoe laag er gedacht wordt."

Alleen 2 is iets wat de PVV niet heeft gedaan. Beide zijn slechte partijen die leugens gebruiken om hun doel (stemmen) te halen.

6
160 Wetenschappertje

Alle politici van welke partij dan ook die zich van dit soort praktijken bedienen zijn hun plaats in de 2e kamer niet waard en zouden niet meer in de kamer mogen zitten maar moeten opstappen wat mij betreft! Nep-nieuws verspreiden, trollen inzetten, framen is zo fout! Meerdere partijen gaan tegenwoordig zo te werk, maar de verwijzing van het plan van de campagne van Denk naar de holocaust (zuivering) en de verwijzing naar de site van de PVV zodat het echt lijkt te komen van Wilders is bijzonder kwalijk! Ben geen PVV stemmer, maar vindt de manier van politiek bedrijven afglijden tot een erbarmelijk laag niveau!

1
161 Nieuwsgierig

Azarkan probeerde wanhopig de nepnieuwscampagne te bagatelliseren. Alleen in de uitzending van Jinek liet hij zich ontglippen: "Ja, nou, ja, dat weet ik niet zo, het was een creatief idee, ik vond het in eerlijkheid creatief bedacht.”

Een politieke partij die zulke "creatieve" ideeën zelfs maar overweegt binnen hun campagneteam, geeft hiermee duidelijk een signaal af hoe de sfeer binnen Denk is: de samenleving ontwrichten door middel van polarisatie.

0
162 Belazerd

missie weer geslaagd voor die islamieten...haat oproepen en de band met de achterban is weer versterkt. wat doen we ons land toch aan.

0
163 delarosa@europe.com

azarkan zou eerst het leger afschaffen als ie de macht heeft .....zodat zn koning en erdogan vrije doorgang hebben

0
164 delarosa@europe.com

DENK is toch de partij die een grote broek aantrok met de waarschuwing "trap er niet in" over de media die nepnieuws zou verspreiden..

0
165 Graaier1000

DENK en de PVV bevinden zich aan de randen van wat betamelijke politiek is in dit land. Zij hebben een vaste schare aanhangers en die zijn en blijven in dit land in de minderheid.

Onsmakelijke politieke trucs, in navolging van Erdogan, ze doen maar. Ik ben iig niet verbaasd over DENK. Ze zijn de PVV wel gepasseerd, maar ook die partij is niet fris.

2
166 Vandeprinsgeenkwaad

Met dergelijke smerige, achterbakse stiekeme trucs, zou je Nederland wel van Denk willen zuiveren. Wat een smerige onderkruipsel partij, bah!

0
167 Bleke Betty

@167
Het gevaar is dat er dan nog achterbaksere lui voor in de plaats komen.
Nederland heeft inmiddels 2,25 miljoen niet-westerse allochtonen (3e generatie nog niet eens meegenomen). En die zijn heel wat erger dan die figuren van Denk.
Als er zometeen een haatzaaiende imam in de politiek gaat, dan krijgt die veel meer zetels dan Denk nu op staat.

0
168 beastyboy

@168
Er is maar 1 oplossing: Al dat tuig moet Nederland uit!

2
169 beastyboy

@168
Zal het niet al een "1- pot nat verhaal zijn" ?
Zo van de vijanden van mijn vrienden zijn vandaag mijn vrienden? Eerst het eerste doel bereiken en daarna komt de 'verdeling' wel aan de beurt question

1
170 Bleke Betty

Haha... De gehele politiek is een grote nepnieuwscampagne.

1
171 Scalple

@171
Nou, er zijn wel verschillen. Normaal gesproken verzinnen de politici de leugens zelf. Dat andere partijen die voor hun gaan bedenken is natuurlijk niet de bedoeling.

1
172 AJ74

@169
Maar 1 oplossing duidt vaak op een tunnelvisie.

3
173 AJ74

@172 . Bleef het maar bij leugens.... Ze hebben natuurlijk een heel pallet aan truucjes om een doel te behalen. Een ander in discrediet brengen is zo oud als Rome. Het volk sturen op emoties is een andere.

1
174 Scalple

Hoe dan ook, ik denk dat Denk bij de volgende verkiezingen meer stemmen zal winnen.

1
175 Bart Boudewijn

@174
Ja, maar de meeste gaan toch nog net geen nep reclames uit naar van de anderen voeren. Dat is toch wel nieuw in Nederland.

0
176 AJ74

@176 ´ Even in haken ´

Je zal je verbazen.... De waarheid is al een aantal decennia ver te zoeken.
Niets nieuws, en minstens al 7 decennia gaande, alleen in deze tijd waar de waarheid sterker word en mensen ontwaken valt het wat meer op.

0
177 techcenter

@177
Volgens mij zijn liegende politici van alle tijden en al veel ouder dan 7 decennia. Het probleem van de huidige politiek is niet dat ze liegen, daar is weinig aan verandert. Het verschil met vroeger is dat je nog kon denken dat ze iets voor de burger probeerden te bereiken. Nu lijken het meer technocraten die zetbazen zijn van het kapitalisme. Daar knap ik ook op af, vandaar dat ik PvdD stem en niet GL/PvdA/D66/CU/CDA/VVD/PVV/SGP, want dat zijn allemaal systeem partijen.

0
178 AJ74

@176 . Niets menselijks is ons vreemd. Ook dit soort trucen zijn legio uitgehaald. Niet zo vaak door de mand gevallen echter.

Wij zijn "bevrijd" door de geallieerden : Dus hebben zij de geschiedenis geschreven over de Duitsers. Die haalden dezelfde grappen en grollen uit. Natuurlijk leren we niet dat wij als zijnde de good guys hetzelfde doen.

Zo werkt macht, en zo werkt het al eeuwen.

0
179 Scalple

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1 Het deugt niet dat deugers de orde willen verstoren....

35 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@64 Je bedoelt deugers binnen de overheid....

39 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@62 Zou best kunnen eh. Voor WO1 was de kerk helemaal niet populair. Na WO2 was de kerk ineens razend populair. Dat is opzich niet vreemd. Maar ...

41 minuten geleden geplaatst door wildersfan

LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

3 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

5 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Eva Notty LatestSex ImageFotos De Amadoras NuasVanilla HentBangbros SisterHarleyquinn PornPerfectgirld.netXxn VideosSquirt Publicسكس مصارعهMy Hero Academia Gay PornNude Marathi MovieXxxx Video MarathiVideoporno AmateurAmouranthe NakedFemboy OrgyRachel Cook LeakXvidio AsianHentaii MovieIndian Hot Girls Nude PicsGardavoir PornYoga Female NudeXxx FVidéo Amateur PornShower FuckCumming No HandTortute PornMature Wife BlowjobAunti PornLeakedzone.Ladyxena ComPorno Asiatique FrançaisSexs DonkeyMalayalam SexvidosAvozinha PornPlanetplaybunnyBig Booty Gay Black PornJo Jo PornPassion Full HdPorn DrunkBondagecartoonArabic PornsexPrivate Society PornHindi Porn Video IndianLatest Japanese Porn MoviesMompov.comSagging PornJavlabaryNsfwcyoa RedditPapyvoyeurXhamsyeeCartoon BlowjobCouple Having SexGrannyfemdomCim PornInfluencers With OnlyfansShemaltubeRecurbatXgamster.Wwwxxnxcom台湾swagCasting PornosHottest Naked ChicksMia Khalifa FeetXxx Indian YogaFairy Tail PornPornos OralXnxx BeybyBrazzaes MomPussy PicksArianna Knight PornstarShivangi Joshi SexBazzar SexHot Sex Video VillageMia Khalifa PoundingFree Threesome Sex VideosCock Ninja StudioSexxxxy BabeFirst Time DildoingHitomi Tanaka BukkakeGueto PornLupe Fuentes NudeAsianmassagemasterTeal Amateur PornLiliana Hearts RedditErotic BlowjibPorn Atar Tubeفيلم سكس مترجمPorn Stars ButtsOnlyfàsXx Video LiveAva NudeDesi Porn FilmRubbing VaginaAll Actress NudeGrannybetPrliculas PornosReal Homemade CuckoldTeamskeet CreampiesPornohd누토끼Gata GoldAe NudesChristina Khalil NudeAnye OlsenTiffany Keller NudeJpg4.usKylie FoxxHarley X West NudeRomi Rain Cheat WifeSex Scenes MoviesBbw Anal CreapieXxx Videos DeshiBangla Chuda Chudi Video HdX Video Hindi HdWwe PornstarsBurmese PornSexvideotSantana Girls XxxHot Naked LesbeansCorrina BlakeAmador XvideoCandice DareGiantess UnbirthHotwife LatinaHomemade Cuck PornSex Sagar ComHannah Witton NudeBig Titties OiledXhamstegTamilsaxcomHot Bhabhi Devar PornPornografía MexicanaPorn Fill VideoVideo Pornografici ItalianoLesbianas Haciendo El AmorPskistan XnxxNude Mom MatureBoyboysexXxx Pourn Video4k Sex ComLesbian Pantyhose PornMature Porn BideosFilm Actress PornPornsvideosD E S I X N X XSvscomicaIggy Azalea Only Fans LeakedDesi Nude ActressPregnant Anal Porn