door Havermout in Buitenland  ·  243 Reacties

  • 58
  • 1622x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@188 Ik weet niet meer hoe ik bepaalde mensen iets duidelijk moet maken. Die mensen vullen altijd voor een ander in hoe die over bepaalde zaken zou denken. Dan kun je honderd keer zeggen dat je er zo helemaal niet over denkt maar dat wil er bij hen niet in. Irritant als mensen menen voor mij te moeten denken.

201 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@194 Wat geweldig dat u mijn woorden nogmaals wilt uitleggen maar wat irritant dat u denkt te bepalen wat ik wel of niet begrijp. Ik wens u ook een prettige dag, samen met alle mensen die alle vluchtelingen een warm hart toedragen (teveel om op te noemen hier op Nieuwskoerier).

202 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@196 En over díe mensen heb ik het dus NIET!!!

203 verwijderd23941

@1
Nog nooit van de universele rechten van de mens gehoord?

9
204 disclaimer x

@204 illegalen bestaan niet

10
205 chouffleur

@198 Civ,

Natuurlijk bevinden zich onder mijn voorouderlijk bloed ook "immigranten"! (Hoewel "landsgrenzen" toentertijd merendeel "macht grenzen" waren.)
Duits, Spaans, Engels, Transsylvanisch, Hongaars en Frans bloed is in de "bloedlijn" terug te vinden. (Verstands en "vruchtbaarheids" huwelijken.)
Zo verspreidde de "familie" vanuit Den Lage Landen zich ook naar de hierboven genoemde landen, staten of grondgebieden en daarbuiten.
Waren dus immigranten en emigranten tegelijk. Ja, ik doelde op schriftelijke documentatie / documenten, deels in familie bezit, deels in archieven (kerkelijk) terug te vinden maar tezamen gevoegd een compleet beeld.
(Een nog veel oudere "autochtone" afstamming is mogelijk aanneembaar maar niet bewijsbaar kan mij derhalve hierop niet beroepen.)
Ja, onze "familienaam" is door de eeuwen heen nogal eens veranderd, deels door huwelijk dan wel "nieuw" aangekocht / bezet of veroverd land. (Prachtig zichtbaar door historische veranderingen van het "schild" ofwel familiewapen.)
Maar goed niet teveel informatie alhier anders is mijn wereldlijke naam te gemakkelijk te distilleren via "het blauwe boekje".)
Feitelijk ben ik de genetische uitkomst van vele allochtonen maar ben in ader en bloed een autochtoon, heb Nederland lief (zelfs na 1813) en ben (in mijn ogen) trots op Neerlandsch roemruchte verleden.

Echter, en daarop doelde ik in mijn reactie @195 , tegenwoordig zijn er (internationale) regels voor immigratie en emigratie.
Iedere immigrant / emigrant kan via de hiertoe geëigende kanalen een verzoek indienen.
Ten aanzien van mijn mening hierover verwijs ik terug naar mijn @195 .

3
206 Bezorgde Europeaan

Alleen al de titel van dit artikel is natuurlijk al weer leugenachtig. Het gaat namelijk niet om asielzoekers. Een asielzoeker is iemand die asiel aanvraagt bij een ander land dan zijn land van herkomst. De migranten die Hongarijen binnen komen zijn vrijwel zonder uitzondering op doortocht naar landen als Duitsland, Zweden, GB en Nederland. Wat hebben ze immers te zoeken in Hongarije?

Aangezien die mensen geen EU inwoner zijn en ze geen asiel aanvragen verblijven ze illegaal in Hongarije. Ik weet dat er nogal een discussie is over het feit of je een persoon illegaal kan noemen of niet, maar het verblijven van deze mensen in Hongarije is in ieder geval tegen de wet en dus illegaal. In vrijwel iedere wetboek staat dat het meehelpen aan illegale activiteiten strafbaar is. Het is dus ook helemaal niet zo raar dat als je mee helpt met illegale activiteiten dat je daarvoor gestraft wordt.

Echte Asiel zoekers kunnen nog steeds in Hongarije asiel aanvragen. Dat doet echter geen hond. Ondertussen trekken ze wel door dat land. Aangezien ze geen bron van inkomsten hebben en toch moeten eten snappen we allemaal dat dit niet goed gaat. In de meeste landen is het verboden om in de openlucht te overnachten. Ook het oprichten van kampementen is aan regels gebonden. In een hotel kunnen ze waarschijnlijk niet terecht. Hoe kunnen deze groepen dus door het land trekken zonder de wet te overtreden? Inderdaad dat kan niet. Alleen al het feit dat ze geen geldige verblijfspapieren kunnen laten zien is al illegaal.


Van een kale kip kan je niet plukken zeggen ze wel eens en die migranten hebben weinig te verliezen. Mensen die helpen bij deze illegalen praktijken kan je echter wel pakken. De meeste mensen vinden het immers niet leuk als ze in de gevangenis komen. Als de hulpverlening opdroogt dan is de kans ook groot dat de migranten Hongarije links laten liggen en dat is precies waar de Hongaarse regering op hoopt met deze wet.

5
207 RazorBlade

* Verwijderd door de redactie *

208 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

209 E.Meel

@208 Nope, dat was Merkel met haar "Welkom" op eigen houtje. Ga daar maar klagen.

4
210 Hans Brinker

* Verwijderd door de redactie *

211 Mo[re]Slim.Al[er]t

@208
Nee hoor, de EU onder leiding van Merkel hebben een "plan" bedacht om bep- vluchtelingen te scheiden van de échte. Daarna is het plan om ze over te brengen naar "opvang kampen" in Albanië en Libië van waaruit ze verdeeld worden over Europa, pas nadat er beoordeeld is, of ze daar recht op hebben.
Het is weer zo'n idioot plan wat niet gaat werken, maar goed er ligt wéér een plan.
Aan de uitvoering ontbreekt nog van alles, omdat deze landen geen lid van de EU zijn.
Maar goed, u zal wel weer denken dat dit gaat werken...

2
212 Dieke

@208 E.Meel,

en zo gaat U weer voorbij aan internationale verdragen, wetgeving en officiële asiel aanvragen (internationaal geregeld).

Maar goed: wordt het al warm in Uw "boiler room"?

Asiel vraagt men aan in het land van herkomst (!) kan zijn door "vlucht" tot het grondgebied van de desbetreffende ambassade.
Asiel vraagt men aan als men in het eerste naburig (veilig) land is, via de internationale regels tot asiel aanvraag. (Hoewel in een naburig veilig land niet meer noodzakelijk.)

Asiel vraagt men echter niet aan door massaal op de stoep te staan bij of in een land van "melk en honing".
Kortom: "overdoen": terug naar het land van herkomst en vervolgens via de normale en wettelijke procedures (wettelijk en dit door U hoog in het vaandel gedragen) asiel aanvragen!

Staan deze "lieden" bij de Hongaarse grens en worden opgevangen in een "niemandsland", ja, dan van daaruit asiel aanvragen indienen. Voldoet men niet aan een of enige gegronde asielaanvraag dan linea recta terug naar het land van (vermoede) herkomst).

Zo simpel is het. Een "tijdelijk" verblijfsvisum prima.
Zie verder mijn @195

1
213 Bezorgde Europeaan

* Verwijderd door de redactie *

214 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

215 E.Meel

@208 Daar kan ik helaas niets aan doen. Ik kan slechts één keer in de 4 jaar stemmen en helaas hebben de wegkijkers de verkiezingen gewonnen in Nederland. De hoeveelheid migranten die in Nederland verblijven wordt als maar groter en dit neemt steeds meer problemen met zich mee. Ik hoop dat op een geven moment zoveel mensen dit zat zijn zodat er in Nederland een vergelijkbare reactie komt als nu in Hongarije. Ondertussen stuur ik de migranten wel door naar jouw stoep en vertel ze dat jij ze graag wil helpen.

2
216 RazorBlade

@215 "De Europese Unie dient Hongarije uit te sluiten van de miljoenen die ze krijgen als ze niet mee willen doen."

Waarom? Dat is ontwikkelingsgeld, geen zwijggeld.

3
217 Hans Brinker

* Verwijderd door de redactie *

218 bosco

@218 Jah, eigenlijk heb je gewoon gelijk. Het heeft geen enkele zin.

4
219 Hans Brinker

* Verwijderd door de redactie *

220 bosco

@220 hahah, ja. Als je zijn stelling weerlegt is ie vertrokken.

3
221 Hans Brinker

@221 Om volgende week weer gewoon met hetzelfde argument mee aan te komen

2
222 GOTCHA666

@221
Ik ken er nog een : NoNews.
Als je met échte feiten komt, is ze weg.

0
223 Dieke

@222 @223 hahah tja..... question

En we doen er uiteindelijk allemaal aan mee..... question

1
224 Hans Brinker

@224 Een uilskuiken hier
Ik moest een van zijn argumenten nogmaals onderuit halen speciaal voor hem
Nah ff geen zin in

2
225 GOTCHA666

@3 Harde werkers die belastingen betaald hebben mogen in hun eigen stront wegrotten.Ik dacht al wat stinkt het hier.

5
226 jantje van leiden

@226 Tip: Niet zo wijdbeens schreeuwen zorgt ook voor wat minder stankoverlast bij jou.

2
227 Hans Brinker

Leugens van NOS weer en stemmingmakerij ! Het gaat hier om uitgeprocedeerde asielzoekers, dus asielzoekers die er illegaal verblijven.

2
228 B55

Dat die "mensenrechtenorganisaties"hier schande van spreken snap ik wel. Ze verdienen miljoenen over de rug van deze illigalen.

2
229 Merlinswit

Een land is een stuk aarde dat door een aantal mensen, vaak onder zware een voor aantal mensen en hun nazaten leefbare omgeving is gecreeerd.

2
230 Mollevanger

@229 het zijn not-for-profit organisaties, dus waar verdienen zij miljoenen?

7
231 Mo[re]Slim.Al[er]t

@230 of dat door anderen wordt bezet, kijk naar VS, Australie ... etc. jouw stelling gaat niet helemaal op

5
232 Mo[re]Slim.Al[er]t

@230 Klopt, alleen jammer dat links er een bordje "den soete inval" bij neerzet.

2
233 Hans Brinker

Hier in Nederland gewoon ondenkbaar; Yassers, Jopen en sympathisanten zouden gelijk op hun achterste poten staan......

2
234 Tiidmasine

@232 De stelling van 230 klopt.
En daarom moet dat in Europa juist voorkomen worden.

2
235 Hans Brinker

@231 het salaris van de directie wel eens gezien. Not for profit betekd dat de organisatie geen winst mag maken. Niet dat de directie notforprofit moet werken. De advocaten van asielzoekers worden zeer riant betaald door de organisaties waar ze voor werken bijvoorbeeld. Geld halen ze binnen via donaties van sukkels en overheden. zonder zielige mensen in het nieuws krijgen ze dat geld niet en kunnen ze die riante salarissen niet meer binnenharken.

1
236 Merlinswit

* Verwijderd door de redactie *

237 schoentje

** gebruiker verwijderd **

@231 : Door het geld wat over is na onkosten in de eigen pocket te steken.

238 verwijderd9139144

* Verwijderd door de redactie *

239 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

240 E.Meel

@204 Jazeker! Bewoners v/e gastland hebben recht op een veilige leefomgeving.

0
241 Rex

* Verwijderd door de redactie *

242 bosco

Eindelijk, ja de bewoners van een land hebben recht op een veilige leefomgeving, vrij van illegalen, dus moet je mensenhandelaars en ophalers strafbaar stellen.

0
243 corretje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LVosje
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

Zouden meer trump fans moeten doen....

1 minuut geleden geplaatst door LVosje

Zie Hier
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites...

2 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@88 Ik heb weleens naar die PG geluisterd, maar dan word je echt misselijk. Mja... Dat zijn dus mensen die nul komma nul integriteit hebben. Je ...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Hendrianus
De campagne om UNRWA af te schaffen - SAP antikapitalisten

Inmiddels wordt wel duidelijk dat het Israël niet lukt om de UNRWA te ontmantelen. Het blijft echter noodzakelijk om heel goed in de gaten te h...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@35 aardstralen en de Van Allen Belts, soms is het beter om niets te zeggen........

6 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Biscanna
Wat ging er allemaal mis bij GroenLinks-PvdA?

Die groene Kabouter Obesitas dacht het wel even te doen, en toen ging het op prachtige wijze mis, en begon ze te huilen. 😂 Komt allemaal door...

9 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Sarcoff
AH gedagvaard om kassabonfouten

Inderdaad, bij lidl en aldi gebeurt dit veel minder, bij de AH is het bijna altijd wat, koop je wat denk je reclame, blijk je als je afrekent ee...

10 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@87 Ik zie hem dus als iemand die alleen zijn eigen belangen vertegenwoordigt.Met subsidie.https://www.geenstijl.nl/5151972/de-vier-rollator...

14 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

Eerst hebben een paar figuren oneindig veel geld aan dat gas verdiend. En nu dit. ...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@85 Mja... Het kan ook zijn dat ie met opzet per ongeluk de waarheid zegt om toch nog een beetje integer over te komen. Een gespeelde onschuld d...

27 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Onlyfans Leaked PhotosMujeres X X XSister JabardastiSexy Nude EomenAll Black PornBd XnxxMax KonnorxxxStrippers Black PornCollge Party PornBokep TuwiterTia Carrere BudeXx Video ComeBritt JamesTik Tok NudsXnnx.coBoyhentaiAnal Ten PornSxe ComSexy Movie Full Hd MeinJane Marie PornBadassdownloaderGill EllisyoungPor FreeMena Suvari NakedXnxx Vedio ComBibivr-111EmmamagnoliaxoGet In The Car PornPostmortem Sex VideoBengali Boudi Hot SexKannada Open SexyBrazzers ArmyFree NudifyMisscarriejune NudeDiane Lane NufeNeko_nsfwMoana Pozzi PornPorno Mexicano AmateurMyfreedamsReddit SlutsInterracial ComicspornTeennipslipAvva Adams PornSexual StripersJadeteen TygaWomen Peeing PornBengali XxxXxx Sexy ComDylan Ryder AnalPussy EatinPorn AlettaoceanPolice Officer XxxFreeuse Fuck With Hot Gamer RoommateScarlett Johansson Hot VideosTamil Bhabhi PornThunder SexFamilysex GamesNude Wwf WomenPorne AfricainRita FaltoyanoVideos Pornos De LebianasEdgerunners Rebecca HentaiXx Video Sex ComDesi25Chinese Kitty LeakedVladigal NudeNabalik SexGhetto Gaggers Full VideoPornstars Who DiedFsdss638New Mom And Son Xxx VideosPanty Hose Porn VideosMeg From Family Guy PornBeautiful Porn VideosLen The PlugSleepwalkingsexPunished With AnalLayanam MovieElement Ukrainian SpaTamil Blue Film VideoHusband And Wife Xxx VideoFull Sex DownloadScripted PornLadyboy ThreesomeFilme Pornografico SexoVivo LocalTumblr TitsPornos BonitasXzxx ComX Hot MovieDesi Bp Full HdVoyeur NudeDane18Bbw Ebony NakedCasting PornoSexmoiveXxx Sex Xxx SexyDdf Hd VideoAnubhava Full MovieLesbian Stepsisters PornPorn Fully HdG E Hentai FrenchRachel StarTevaite VernettePlayboy SexJoyspron ComOutlander Nude ScenesLesbian Porn PunishmentNude Thai ModelDreddsexCatherine Bell In The NudeJuq-457Pinky Porn StarContos Eróticos Para LeituraAlexandra Daddario Nude LeakAngiefaithPorn Video Download SiteXxx Mon And SonSexy Leasbian PornPorn GuyRéallifecam House18 Years Old XvideoTamil Sexy Video Hd PrintBrandi Love BdsmChristy Canyon NowDamplips LesbianIndian Seal PackBas Me SexIndian Best Fucking VideosFilipina WebcamBug Boobs ChaturbateReallity Kings ComXxx Hot Girl Hd VideoPaid Porn WebsitesHardcore Porn CompilationPorn BrazMilf Banged HardErofusC I T Y X G U I D EPornbb OrgWxtremetubeBlowjobs With CumshotKashmiri Girl PornXxnxocmSdde-700Porno Inceste FamilleXnxx Ful HdKeshita OrtegaAdult Video TubeSexvedios Indian