Donald Trump blijft erbij: de criminaliteit in Duitsland stijgt en de overheid verzwijgt de waarheid.
Volledig scherm
Donald Trump blijft erbij: de criminaliteit in Duitsland stijgt en de overheid verzwijgt de waarheid. © EPA

Trump op ramkoers met Merkel: "Criminaliteit in Duitsland stijgt door migratie, maar de overheid wil er niet over berichten"

Ook nadat de feiten zijn beweringen van gisteren ongelijk gaven, blijft de Amerikaanse president Donald Trump erbij: de criminaliteit in Duitsland neemt toe door de migratie. Dat de cijfers iets anders zeggen, komt volgens Trump bovendien omdat de overheid de feiten verzwijgt. Met zijn nieuwe claim brengt de Amerikaanse president de relaties met Duitsland helemaal naar een dieptepunt.

134 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Ik weet anders wel waarom de media daar niet over wil berichten, je wordt immers nogal snel van islamophobie beschuldigt vandaag de dag en als de media over elk moslim incident zouden berichten dan zouden er binnen de kortste tijd veel meer mensen islamophobisch worden ... niet dat ze daar dan ongelijk in hebben...
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Die wet gold trouwens enkel voor kinderen die werden begeleid door mensen die niét hun ouders waren, om kindersmokkel tegen te gaan. Trump heeft hem willens en wetens fout geïnterpreteerd.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Jammer voor Trump dat ook deze leugen zo snel kan weerlegt worden met cijfers en feiten. Je moet al goed gek zijn om die 'moron' nog te geloven.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Gaston: en wie heeft hem gedwongen de wet zo strikt toe te passen?
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Zou het bij ons dan anders zijn ?