door Carol Fenijn in Overig  ·  25 Reacties

  • 25
  • 675x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

joh, meen je dat nou echt of is het weer fake news question

3
1 Roomboterbabbelaar

“Eind deze maand komen de Europese leiders bijeen om een uitweg uit de crisis te zoeken. De inzet van premier Rutte bij de top kan maar één ding zijn: kansloze asielzoekers meteen terugsturen en niet toelaten tot Europa. Alleen dan blijft er ruimte om de mensen die echt hulp nodig hebben, een beschermde plaats te geven in Europese landen.”

Juist, liever nog terug naar hun eigen land, dat kunnen ze opbouwen, in plaats van hier hele wijken te verzieken, niet te werken, geen Nederlands te leren en wel allerlei dingen willen ontvangen, nee eisen.

2
2 gaulette

"Angela Merkel wil dat elk land in Europa zijn duit in het zakje doet, en dat is correct. Maar elke duurzame oplossing moet verder reiken. Dit betekent niet dat Noord-Afrika moet worden vol gebouwd met detentiekampen. Op lange termijn is het van essentieel belang om voldoende hulp te verlenen zodat er welvaart en vrede komt.”"

Never let a good crisis go to waste XD : https://vignette.wikia.nocookie.net/walkingdead/images/3/3f/Shut-up-and-take-my-money.jpg/revision/latest?cb=20140829235648

23
3 DikkeTor

Zorg eens dat inwoners van de EU trots kunnen zijn op goed beleid van de EU, monetair maar ook wat massamigratie betreft. Dan zullen velen met plezier regelmatig de EU-vlag uithangen.

4
4 Carol Fenijn

@4 "Zorg eens dat inwoners van de EU trots kunnen zijn op goed beleid van de EU..."

Dat is per definitie onmogelijk omdat de EU niet voor de burgers is bedoeld, maar voor de multinationals en de grootbanken.

4
5 thestranger

-
Men begint eindelijk door te krijgen dat er een levensgroot probleem op dit gebied is.
De adequate reactie,: het verwijderen van de politici die dit probleem hebben veroorzaakt, blijft echter uit.
-
Enkele broodnodige beleidsveranderingen:
-Het op gang brengen van asielzoekersstromen zou als een van de ergste misdaden bestempeld moeten worden. Regimes moeten hiervoor ten alle tijde ter verantwoording worden geroepen.
-Adequate asielopvang dient altijd alleen IN DE REGIO te gebeuren en zou ALTIJD TIJDELIJK moeten zijn. Kosten van deze opvang dient ten alle tijde te kunnen worden verhaald op de thuislanden.
-Internationale militaire samenwerking dient groots opgezet te worden om asielbeleid af te dwingen.
-Het zou daarbij voor landen mogelijk moeten zijn om de islam, of welke andere religie of filosofie of anderzijds dan ook, als een ongewenste politieke doctrine en niet als een religie aan te kunnen merken; en aldus streng te verbieden.
etc. etc.
/-
-

2
6 MrCally1

Europa erkent eindelijk de werkelijkheid

Logica: Ambtenaren die al decennia lang een utopistisch verhaal afsteken, corrupt zichzelf verrijken en de werkelijkheid ontkennen, de EU. Dit apparaat dat de oorzaak is van al deze totaal uit de hand gelopen problemen Zou dat de oplossing zijn? Zouden ze ineens het licht zien en hun eigen fouten gaan herstellen?

Nee natuurlijk niet. De EU is het probleem. Zij is de oorzaak. Niet de oplossing. Totaal ontspoorde overheid. Totaal losgezongen van de werkelijkheid. Totale exploitatie zonder enige afrekenbaarheid. Kafkiaans stelsel van corrupte exploitatie ambtenaren en een utopistisch mediacircus. Er ontbreekt elke wil voor constructieviteit. Er is alleen maar gemakkelijk incasseren en toneelspelen. Er zit niets achter. Er is alleen maar dat.

Conclusie: De acteurs in Brussel hebben niets met werkelijkheid, vrantwoordelijkheid, vertegenwoordiging. En ze zullen dat nooit gaan krijgen.

2
7 purelogica

En nu Merkel, Juncker, Verhofstadt, Timmermans en consorten verjagen van hun post. Politici die de grootste ramp na WO2 over Europa hebben uitgestort zouden berecht moeten worden.

1
8 Soare

@4
Dat gaat denk ik zomaar even duren. De mensen die voor deze ellende verantwoordelijk zijn zitten er nog steeds, dus na het inzicht moet er ook stevig geruimt worden.

2
9 Al

Het begin begint bij het erkenen dat er een probleem is nu alleen de oplossing nog, hopelijk komt die ook niet pas na jaren zoals de erkening van het probleem.

0
10 psje

'Op lange termijn is het van essentieel belang om voldoende hulp te verlenen zodat er welvaart en vrede komt'

Dat is al meer dan een halve eeuw geprobeerd, met nul resultaat. Het bewijs dat dat verspilling van geld en moeite is, er is eenvoudig niets aan te vangen met die wezens.

1
11 Bokkerijder

De asielstroom is een wandaad tegenover de Europese bevolking.

Niet meer die 'zielige' mensen, die menen hier te komen, alles te eisen, alles te krijgen, zo niet dan maar mensen overvallen, meisjes en vrouwen aanvallen, velen in het bezit van een mes, dat ze niet gebruiken om hun brood te smeren.

0
12 gaulette

Mooi, en nu terugsturen van die parasieten!

1
13 Jan met de korte achterlul

@3 ...... U hebt weer eens één van uw heldere momenten? “Zij die niets van de geschiedenis hebben geleerd zijn gedoemd die historie telkens weer te herbeleven”.

0
14 Snowflake

* Verwijderd door de redactie *

15 schoentje

Eindelijk worden ze noodgedwongen bewust van de ramp die over Europa uitstrooien stop in godsnaam die Timmermans ferries

1
16 Joepie

En nu gaat het net zo lang duren vooraleer er eindelijk een beetje actie komt, wat dan mondjesmaat is ... Geen enkele politici die ook maar in de buurt van de spreekwoordelijke galg komt. Het is een complete blamage , dit opgetrokken oude Romeinse Rijk met die flapdrollen aan het stuur.

0
17 sparta

De Ruyters zeggen: "@14 We zijn het helemaal met je eens, we zagen een tijdje terug een slogan - Als je altijd blijft doen wat je deed, dan krijg je wat je altijd kreeg."

0
18 De Ruyters van Michiel

De invasie boten zijn in aantocht. Wanneer gaan we een keer met scherp schieten om onze landen te verdedigen tegen deze invasie. Als je ook kijkt naar de foto's dan zijn het vrijwel zonder uitzondering jonge kerels. Een echte invasiemacht dus.

2
19 PFL

@18 ...... Als je altijd blijft doen wat je deed, dan krijg je wat je altijd kreeg."

Ik ken er heel wat maar deze heb ik zojuist toegevoegd aan mijn vocabulaire. Thanks.

0
20 Snowflake

@19 ....... "Scherp" is niet eens nodig als men gewoon consequent blijft ... NEE = NEE!

0
21 Snowflake

En daar is (achteraf) maar één (1 !!) iemand dírect verantwoordelijk voor !! Dit had die arrogante “wir schaffen das” mevrouw dus (achteraf veel te laat !!) hé-le-maal fout ingeschat ! Hierbij dan ook nog arrogant in de wind slaand de al jarenlange negatieve óók niet zo succesvolle ontwikkelingen rond het multiculti gebeuren in omringende landen !!

1
22 Tante Annie

"dat Europa eindelijk de werkelijkheid erkent: er is een asielcrisis" ...

Toch scherp opgemerkt nadat half Europa al 3 jaar lang gilt dat het teveel is en dat het ten koste gaat van echte oorlogvluchteling.

Ben wel blij dat de mensen die hier gepamperd worden elk jaar nog steeds op vakantie kunnen naar het land wat zij zijn ontvlucht.

0
23 Dissident

op de eerste plaats erkennen ze helemaal nog niets.
ze hebben het er over om het volk rustig te houden verder heeft het geen doel want alles blijft gewoon maar doorgaan.
eerst maar eens actie laten zien in plaats van er over praten en vergaderen wat alleen maar
tijdwinst voor ze oplevert om de boel lekker vol te laten stromen.

0
24 ongelovenloos

Nou officiëel heeft Europa nog niets erkend.
Sterker nog, ze blijven het probleem nóg steeds ontkennen door landen te bekritiseren die wél wat aan het probleem willen doen.
Deden ze maar eens iets aan het probleem in plaats van maar steeds meetings te houden en met plannen te komen, die óf niet werken, óf waar niets mee gedaan wordt.
Binnenkort wéér de zoveelsts topontmoeting met leiders om opnieuw plannen te maken. Dit keer niet om eruit te komen, maar om Merkel uit haar lastige positie met haar regering te bevrijden.
De burgers tellen wéér niet mee, zoals altijd als deze leiders over "problemen" gaan praten.
Nu draait alles om hoofdpersoon Merkel die notabene zélf deze migrantencrisis heeft veroorzaakt.
Het draait dus om de poppetjes op de leiderspositied, niet om de burgers en al helemaal niet om de problemen met migranten.
Die laatsten blijven namelijk nog steeds komen...

0
25 Strongoli

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
CIDI: Joodse vrouw uit Amstelveen aan huis geïntimideerd

https://twitter.com/GadSaad/status/1771984035897626793...

zojuist geplaatst door LoydMorris

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@1Jij vindt het blijkbaar heel normaal dat Baudet bedreigingen uit. Je zal het ook normaal hebben gevonden toen er iemand met een fakkel voo...

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

https://www.youtube.com/watch?v=R8Jm7D3naTk de woorden van Baudet....

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

LoydMorris
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@13 Waarom zou ik moeten verhuizen? Zit jij hier op te wachten? https://www.leiden4045.nl/ontruiming-van-woningen/...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Baudet is een loser maar hij reageerde volgens mij op het beledigen van zijn persoon.Hij zei niet dat hij iemand ging slaan maar dat hij in ie...

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@12Ah. Dan heb ik je verkeerd begrepen. Weet je, gewoon rechts (bijv. VVD) reageert niet eens zo. Het is dat ultra rechts dat zo reageert....

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@12populististischeBlablablabla. Ik heb maar 1 antwoord op je uitgebreide populistische post. En dat is, zoals ik al zei: Nederland vangt v...

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Moien
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

Dat krijg je als je volgesnoven op je werk komt ...

8 minuten geleden geplaatst door Moien

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@10 Nee. De reacties uit de rechterhoek zijn voorspelbaar....

9 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Tja dreigementen reageren sommige niet zo goed op.Ze doen er zomaar aangifte tegen.Maar dat bewijs verzamelen kost tijd.Gelukkig blijft da...

12 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Jake OlsenAnata Dake KonbanwaBig AssshemaleXnnxxxTrinity St. ClairNatasha Xx VideoDp AnalNudenewsXvideo BangaliBf Blue Picture HdFingeribg PornShort Skirt Bent OverPormo BrasilTamilsex AWorkdstar PornHarleyxwest LeakHot Asian Blowjob2 In 1 SexTeen Fuck PicsKerala EroticaXxxx Sexy Video HdBlack Anal ComOasi Das BoobsReverse BjAngela White TechniqueSasur Patoh Sexy VideoLocal Porn HdShare Bed Porn VideosDubai Porn StarShort Sex Video DownloadShizuka PussyDirty Yoga TeacherKoreanpornHentai CafeLauren PhillipsBrandiloveee PornAishwarya Rai Hot XxxAugust Ames BjNatty AmericaKaitlyn Krems NudeBbw Porn MoviesHoneymoon Ki ChudaiX-art.comPaheal R34GaneshpethLadki Ladki Sex VideoNatasha Malkova Xx VideoCatherine Bell In PornNude DoctorVideosxzM And Son PornEjaculation Executive OfficerOverwatch PronFrance Video CapsFull Length Pron MoviesBhabhi Sax VideoBig Clit In The WorldKerala Sexy Blue FilmPornstaarCouple FingeringAnimation Horse PornSpankba.gTonnilyLesbianporno.comDebbie Reynolds NudeCrossdresser TumblrX Video 3 ComDisha PatanixxxXxx Saxi MoviMe Follo Ami TiaDesi Aunty Hard SexIndian Aunty SquirtOnlyfans Mía KhalifaListcrawerPornlinkTheotherboatdMobil PornosuWww Videos X ComRitu SexElektra Rose PornHot Aunty Porn HdFarm PornEroticmassage VideosPeachy ForumHen Tai 3dVideos De Sexo IncestoHot Milf PornSmall Titted NudesNude PageanDirty Hindi Talk PornXxx Suhagrat ComBest Porn On NetflixPesbian PornCam Sexe GratuitTop PorneJeux De PornoMona PornKate Beckingsdale NudeDemon Slaywr Rule 34Mini Skurt PornMargo SullivanBest Hentai WebsitesAria Lee Lulu ChuWife With Huge TitsHot Nude Mature WomenAnna Sex VideoNude EmoMegan Makin MoneyDillion Carter PornOmgleRampant Tv]Celebridades PeladasNew Indian Xxx Sex VideoSex Video PanuSakila XnxxAvengers Xxx: A Porn ParodyPornboxShemale Sex TubesTokyo Motion NetSexual Ai ChatShion UtsuminoyaPornharlotKanzie AnneTamil Women SexLil Rae BlackSexy Bf Sexy Bf Sexy Bf Sexy Bf SexyGta SexingMia Malkova Angela WhiteDaddy Cruch PornDragon Ball NakedItalian Clasik PornR Nsfw GifsIce Porncastingمحارم عربياتPoornos ComXxvideos PronoTran XnxxKendall Woods PornSex Video College TamilTamil Mami SexXxx Hd THanimLisa Ann BikiniAntarvasna SexSex Shooting VideoXxx Video CatunKatie Adams PornBrother An Sister PornLatinaxxxLexi Luna Twitter