Binnenland

Zeer linkse middelbare school in Groenlo gaat toch maar geen stappen zetten tegen Thierry Baudet

19-06-2018 14:19

De rector van scholengemeenschap Marianum in Groenlo neemt toch maar geen ‘juridische stappen’ tegen Thierry Baudet en het FvD omdat FvD ‘zonder toestemming’ dit filmpje online had gezet. Dit meldt Omroep Gelderland.

Eerder liet de school nog weten woedend te zijn over het online verschijnen van de hilarische beelden waaruit blijkt dat scholengemeenschap Marianum in Groenlo een dichtgetikte door en door oud-linkse policor aangelegenheid circa 1968 is en stappen te overwegen om het filmpje offline te krijgen (lol, internet en filmpjes offline krijgen).

Na ‘intern beraad’ heeft de rector nu toch maar bakzeil gehaald. Logischerwijs heeft iemand haar duidelijk gemaakt dat het in Onderwijsland Groenlo misschien nog 1973 is, maar dat het internet wel gewoon in 2018 bestaat, waar roepen dat je bepaalde beelden niet mag zien er vooral voor zorgt dat iedereen die beelden ook daadwerkelijk te zien krijgt.

De gewraakte beelden staan inmiddels ook op het door middelbare scholieren massaal bezochte Dumpert.nl en zijn daar reeds 347.014 keer bekeken. Op het Facebook-kanaal van FvD zijn de beelden inmiddels al 486.000 keer bekeken.

Ook op Youtube, Instagram, Twitter, snapchat, websites zelf en anders namelijk…zijn de beelden reeds massaal verspreid. Er is eigenlijk geen scholier in Groenlo te vinden die de beelden nog niet heeft gezien. Sterker nog, er is geen scholier in heel Nederland die deze beelden niet heeft gezien.

 

Lees ook: Thierry Baudet is een baas, en wel hierom.

Lees ook: Dit is wat ‘FvD-demoniseerdocent’ Ivar Gierveld uit Groenlo in februari op Facebook schreef.

 

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens