door mike45 in Binnenland  ·  31 Reacties

  • 3
  • 677x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Naast Nederlandse gezinnen die zich aansluiten bij IS en afreizen naar het kalifaat, hebben we nu ook Nederlandse gezinnen die aansluiten bij Russische terroristen en daar gaan vechten voor een betere wereld.

10
1 mike45

Ik hoop dat hij spoedig tegen een Oekraïens stuk lood aanloopt. Ongelofelijk om de Oekraïense landverraders, zeg maar rustig NSB-ers ( equivalent met de figuren die onze Oosterburen aan de macht wilden helpen) te helpen in hun illegale strijd tegen de wettig gekozen regering van Oekraïne.

7
2 PFL

@2 Het zijn gewoon mensen geïndoctrineerd net als IS strijders, zo zie je maar je hoeft geen islamiet te zijn om hele domme dingen te doen. Ze woont nu in land zonder verblijfsvergunning, ze is illegaal in Oekraine met haar 2 kinderen. En haar man vecht voor een Russische terroristische organisatie. Maar ze is zo gelukkig haar kippetjes lopen door de tuin en de kindjes spelen lekker buiten.

9
3 mike45

@3 Mensen met een missie

5
4 chouffleur

@4 die zijn er wel meer in de wereld, maar dan wordt er toch anders tegen aan gekeken door jou!

5
5 mike45

Een lang en onzinnig verhaal waarin ze uiteindelijk niet eens aangeeft waarom ze met de terroristen in Donbass wilde samenwerken.
Als het over de Krim gaat dan is ze duidelijk door de Russen gehersenspoeld. Ze heeft echt geen idee wat Putin daar voor smerige streken heeft uitgehaald. En over het referendum zelf zegt ze" weet dat er op de Krim netjes een referendum is gehouden voor aansluiting met Rusland."
Nou dat referendum was ongrondwettig en er was geen mogelijkheid om een keuze te maken voor Oekraïne. Dat zegt genoeg over het referendum. Stemhokjes waar Russen met geweer in de aanslag stonden. Tataren ( oorspronkelijk bewoners van de De Krim want de Russen die er zaten waren slechts overgebleven na de eerdere annexaties door Rusland van dit schiereiland) die niet mochten of wilden stemmen omdat er geen keuze mogelijk was om bij Oekraïne te blijven. Niet te vergelijken dus met het referendum in Catalonië.
Nee een stuk lood is hier niet onverdiend.

6
6 PFL

En ze bestaat echt, dacht eerst dit een verzonnen verhaal maar ook op social media is actief lol!
https://vk.com/ilsekraamwinkel
https://www.facebook.com/ilse.kraamwinkel

Nou ja Ilse is helemaal blij ik hoop voor haar dat ze niet meer terug hoeft te keren naar Nederland, of dat ze tegen de Oekrainse geheime dienst aanloopt.

7
7 mike45

Tsjonge, novini verzint ze toch echt waar je bij staat. Kremlin-site...

8
8 uahoera

@8 Nee het is niet verzonnen Ilse en Patrick en hun 2 kinderen bestaan echt tenminste zover ik het kunnen checken!

5
9 mike45

@7 ,

VK en Facebook nepaccounts. Niemand is met z'n tweeën tegelijk zo dom...

6
10 uahoera

Misschien is "Ilse's eigen waanbeeld" een betere titel.....
Die Facebook pagina ziet er echt wel heel erg uit als Kremlin propaganda. Dat is geen normaal account.

3
11 Majestic

@10 ik help het je hopen maar ik denk serieus dat er mensen zijn die dit doen. Je leest hun idealen toch dagelijks hier op NK! Ik moet zeggen ik heb wel enig respect voor deze mensen, die praten niet alleen over internet dat ze dit supporteren.

6
12 mike45

@11 zouden er meer moeten doen hier, hun droomland na streven lol!

4
13 mike45

Duidelijk dat deze mensen de propaganda doorzien hebben.

[quote]k heb toen ‘nee’ gestemd, omdat ik alles aan zag komen. Het is niet goed voor Europa en het is ook totaal niet goed voor Oekraïne. En de Oekraïense burgers komen er nu achter. Je hoort ook steeds meer geluiden via internet dat men zich op dit moment eigenlijk ongelooflijk bedrogen voelt. Wat heel veel mensen niet niet wisten is dat tegelijkertijd met het associatieverdrag dat daar eigenlijk ook de IMF-leningen aan vastzaten. En dankzij die IMF-leningen gaan vanaf April tot en met Oktober de gasprijzen in Oekraïne, met – geloof ik – 87% omhoog. Dat betekent dat de gemiddelde Oekraïner bijna twee keer zoveel voor zijn gas gaat betalen. Een Oekraïner die nu al bijna niet rondkomt. En dat zijn IMF-eisen geweest. Een van de redenen waarom Janoekovitsj destijds (in 2014, voor de Euromaidan – SB) heeft gezegd: ‘Wij willen dit verdrag nog even uitstellen. [/quote]

Niet goed voor Europa, niet goed voor Oekraïne, dat is de reden dat ik ook tegen gestemd heb (buiten de militaire en militair technologische samenwerking)
Het is zeker niet goed voor Oekraïne, misschien voor een paar oligarchen maar niet voor de burgers / bedrijfjes, die kunnen straks op een houtje gaan bijten.

5
14 Proemevla

@14 Proem je bent meer als welkom daar, je hebt al hun contactgegevens nu, ga ervoor!

5
15 mike45

@12 ,

Nee, er gaat echt niemand vrijwillig naar Donbass om de Russen bij te staan. Benieuwd van novini...

5
16 uahoera

De titel alleen al maakt dat gezin en hun inzichten belachelijk. Maar het interview doet dat niet, gelukkig. Daarom natuurlijk dat niemand hier inhoudelijk op het interview in gaat maar alleen zit te wauwelen over zich aansluiten bij "terroristen".

5
17 Wendel

Herstel @16 ,

Nepnieuws van novini...

2
18 uahoera

@17 . Ik ben er wel ( gedeeltelijk want het artikel was wel heel erg lang) inhoudelijk op ingegaan dus je beschuldiging klopt niet.
En dat ze zich ook bij de terroristen hebben aangesloten is duidelijk en dat terwijl het artikel op geen enkele manier ingaat waarom ze nu juist naar Donbass zijn gegaan want ze hadden met dit verhaal ook naar Syrië gekund.

3
19 PFL

@13 : Ja, bijvoorbeeld naar hun eigen geidealiseerde vaderland toegaan, met legale pedofilie en handen en hoofden afhakken, vrouwen en mannen al jong verminkt aan de genitaliën en vrouwen derderangsburgers net als iedereen die geen islamiet is. En geweldig dat die landen het doen sinds de verheerlijkte islam hun intelligentsia uit de weg heeft geruimd als zijnde te kritisch en daarom "haram". Het is dat ze olie hebben, en dat het verfoeide westen die olie nodig heeft, anders zaten ze nog steeds met kamelenstront tussen hun tenen elkaar te beroven als verdienmodel.

3
20 Wendel

@15
Zit je, als gewoonlijk, volledig verkeerd met je non argumenten.

Ik als EU burger / Nederlander wil niks te maken hebben met dat door en door corrupt land, waar een coup gepleegd is, waar geprobeerd is en nog wordt geprobeerd een oorlog uit te lokken met Rusland, een bedreiging van mijn veiligheid en die van mijn kinderen.

En daarbij, zoals ik al vaker aangetoond heb, is het slecht voor de burgers van Oekraïne zelf, niet alleen vanwege de wurggreep van o.a. het IMF maar ook vanwege de vele bedrijfjes die zorgen voor het gros van de werkgelegenheid en die allemaal naar de knoppen gaan omdat ze niet kunnen concurreren met EU bedrijven, vanwege de vernietiging van vruchtbare landbouwgrond door massale gm aanplant samen met gifstoffen, vanwege de vlucht van kennis uit het land, vanwege de fracking installaties die bodem en lucht vervuilen, die bodem beschadigen wat leidt tot aardbevingen, om maar een paar feitjes te noemen.

5
21 Proemevla

@21 nee je bent een roeptoeter van de zijlijn die dit systeem aanhangend en het enige verschil met deze mensen is dat die wel hun verantwoordelijkheid nemen. Of je het er nu mee eens bent of niet deze mensen doen het. Jij doet niks!

1
22 mike45

@22
Van hetzelfde laken een pak als @15
Grow up.

1
23 Proemevla

@21 Zodra een land geld leent van het IMF begint het privatiseren van nutsvoorzieningen en nationale industrie. Niet lang daarna is het land volledig afhankelijk van het grootkapitaal en wordt leeggeroofd.

0
24 Dune

@23 Ik mis nog steeds jouw verslag over jou bezoek aan de Krim, het zal wel nooit hebben plaats gevonden toch?

1
25 mike45

@24 onzin verhaal dat was helemaal geen onderdeel van het associatieverdrag, ik heb mevrouw Ilse inmiddels een bericht gestuurd en antwoord terug ontvangen. Ondanks haar vreemde denkbeelden is ze gewoon welkom.

1
26 mike45

@25
Zie @15

1
27 Proemevla

@24 onzin privatisering is alleen als van toepassing als onderdelen verlieslijdend zijn. De rest is onzin!

1
28 mike45

Nou zal dan maar mij weer opwerpen voor mensen, ze is welkom en kan bij mijn wonen, terwijl haar (vriend, man) zich moet verantwoorden voor de rechtbank in Oekraine.

0
29 mike45

Ik heb het globaal doorgelezen, maar deze mensen sporen niet. Wie met zijn vrouw en kinderen naar een oorlogsgebied gaat, die vráágt er om! Vermoedelijk zullen ze dan ook vroeg of laat tegen een kogel aan lopen.

Dat mensen zoals deze zo de weg kwijt zijn is voor mij onbegrijpelijk. De proxy war van Poetin steunen…

3
30 WijzeDwaas

@30
Je hebt het globaal doorgelezen, geen argumenten maar wel een oordeel, je spoort zelf niet.

1
31 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

1 minuut geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

30 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Lgbt PornNipple Piercing PornHotsextHorny Desi GirlJaimee Foxworth In PornKayley Gunner XxxFuskingWife Sucks Strangers CockDrunken Sister PornTubegalore.cokDove Cameron BikiniXnxx Long VideoLes XnxxChachi XxMistress Face SlappingNaked Couple In BedAdult Movies PornosMckinley Richardson Nudes2 Girls 1 Cup PornMovies With Nude CelebritiesReagan Lush PornBlackporn SexyHow To Watch PornhubSnapchat PornstartsJogo De Sexo OnlineBdsm FistingJadeteen Bang BusPorn Stars Female ListConto Erotico CLilly Hall PornstarAsisn CreampieSexy Video Picture BfMetroid HentaiSamantha FlairpornPorn With Good ActorsMassage CumpilationKowalskyppageUnblocked P O R NPornoxxxxcPov God PornAmi Andersen PornThusvidPorn.games MobileVideos Xxx GratisJulia Louis Dreyfus NudeLocal Bangla Blue FilmXvideo Gf BfCollege Fuck PartyAnastasia Lux PornDesi Nurse SexAmercain Dad PornVideos Pornos De EspañolesEmmy Rossum NudesNina MercedesFemale Athletes NudeWww Xxxx Sexy VideoVrkm-1116Pornografia BrazileñaSlutty Milf . Gali DivaHd Porn.Porn HotAriel Wintet NudeLuna Mills AnalPunjabi Xvideo ComWhite Bitch Said She Tryna PartyOdia Desi Sexy VideoGia Paige XxxBrianna Love PornstarDouble Penetration PregnantNude Tik TiksDtreaming PornCyberkittyxo NudeEnglish Hot Sexy BfBrazialian AnalBlackpornhubDeshi Nude VideoMyhentai Comics.comImage Pornographiqueنيكك عربيRachel Welch NudeXxnaWhite Bitch Said She Tryna Party Daisy LavoyIndian Sex Blue FilmHello Sexy BfUndertale Porn GameEbony MasterbatingGetting Caught MasturbateInterracial PornhdBest Porn Twitter AccountsConto Erótico QuadrinhoEvolved FightBad Milf ComTelugu Sex HyderabadSunny Leone Sexy Bf MovieEnf Cmnf ComPorno64Creampies MultipleBarbara Eden NideGyno Exam PornFree Blacl Lesbian PornPoran Video SexIndianporntvSelena Vargas VideoZenrapornNew English XxxNidhi Mahawan HotKame Paradise 3Rae Lil Black VideosSex Movie BhojpuriPorn ProsituteSeducing TeenagerDatezoneSunny Leone Ka Sexy Video HdCherie Deville HardcoreAlexis Fawx Natasha NiceAccidental GangbangColledge OrgysNew Interracial PornDaughter FootjobAtlanta Pool Party VideoPorn ConfessionsFree Porn Bbw BlackAdultfriendfinder..comStreaming Erotique FilmBecky G NudesNicolane EscobarAsh KashhSofi Ryan PornStreet Fighter Porn Chun LiFlorane RussellTenatacle PornCuckold SquirtCollege Girls RedditQuadrinhos Porno GayAriana Grande N A K E DFingar SexPriyanka Chopra Porn PicsFilmati PornFull FuckSexy Blue Film Sexy FilmBeautiful Girl Hd Porn VideoBrazzers School SexHomemade Teen SexBarebackbasterdsBrazzerz HouseNude Japanees WomenHomemade Ebony Lesbian PornHentai SiblingsSexis PornosTufos.combr