Recept van de dag: Blote-billetjes-in-het-gras aardappelsalade met worstjes

Door de witte bonen en de snijbonen lijkt dit gerecht precies op wat de naam doet vermoeden. Deze blote-billetjes-in-het-gras aardappelsalade met worstjes worden bovendien ook nog eens gemaakt door halfblote mannen, heel toepasselijk.

  1. Belgen met handen in het haar: menukaart zonder garnalenkroket? Onbestaanbaar!
    24

    Belgen met handen in het haar: menukaart zonder garnalen­kro­ket? Onbestaan­baar!

    De hoge garnalenprijs drijft vooral Belgen tot wanhoop. In Nederland eten we graag een garnalencocktail of een broodje verse garnaal, maar onze zuiderburen zijn helemaal dol op de gepelde delicatesse. Vooral als ze zijn verwerkt in een kroket. Hun culinaire snack wordt door schaarste onbetaalbaar en de garnalenkroket dreigt zelfs van de menukaart te worden geschrapt. ,,Een kiloprijs van 80 euro, niet normaal meer.’’