door Kiki in Buitenland  ·  200 Reacties

  • 15
  • 1395x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@150

Da's omdat u te lui bent om te lezen hoe Lias aan z'n onzin komt.

6
151 zeikenderechter

* Verwijderd door de redactie *

152 E.Meel

Ach, waait wel weer over.

5
153 Wild Rover

Valt overigens wel een beetje tegen. Tenminste 1 die voor clusterbommen is.

6
154 zeikenderechter

@133

ook hier (binnen 't nederlandsche) is 'slaven-arbeid' niet afgeschaft
of bent U de heer balkenende vergeten?

wat zo jammer is dat de heer rutte (in zijn dromen)
zichzelf een slagschip verzint...nu als boegbeeld van de eu

v#c mentaliteit!

5
155 Grootmoeder

@152 Dubai en Soedan heb ik geen van beide genoemd lol.
Maar goed, de door mij genoemde zaken pasten prima in de wereldwijde context die er dus duidelijk was - en waar ik op inging.

3
156 Yisrael

@155 Wat lult u nu weer.

3
157 Yisrael

@157

als U zo begint...ik l#l niet, eventueel kunt U mijn schrijfel k#t noemen

6
158 Grootmoeder

@158 Sorry oma, u heeft gelijk.
Ik begrijp u gewoon nooit.

2
159 Yisrael

Punt met degene die telkens weer over Oekraïne begint, is de rol die neo-nazi's daar speelden/spelen.

Waarop ik al eens heb geantwoord: ik heb net zo de pest aan die dáár, als in om het even welk ander land.

Maar in het geval van om 't even welk ander land, is er niets mis met die neo-nazi's, volgens sommigen dan, of ze ontkennen gewoon dat er daar net zo goed sprake is van dat tuig.

5
160 mountainlion

@159
geeft niets jongen...komt tijd komt raad

3
161 Grootmoeder


2
162 Jeb

Immigranten zijn illegaal? Vertel dat eens aan de werkgevers en rechtse partijen die goedkope arbeidskrachten hierheen halen ten koste van eerlijke nederlandse arbeiders!

Ieder jaar 16.000 immigranten uit india en china om ze geen normaal salaris te hoeven betalen en dat salaris de eerste 30% onbelast laten.

Maar nee, daar horen we de rechtse egoisten niet over want dan is immigratie uit dezelfde gebieden ineens goed (voor de portemonnee van de 1%).

Hypocriete mensenhandelaars!

5
163 Hollander1967

Kinderen worden te allen tijde ingezet door ouders voor allerlei doeleinden.
Dat gebeurde vroeger, dat gebeurt nu nog steeds.
Om nu dit ene item van Trump eruit te lichten en te bekritiseren, is niet terecht.
We moeten onszelf afvragen waarom we het toestaan, dat we bijvoorbeeld in kleding lopen die door kinderarbeid is vervaardigt.
Waarom we het toelaten, dat kinderen geestelijk of sexueel (in eigen families), worden misbruikt, terwijl wij weten wie de daders zijn.
Waarom kinderarbeid nog steeds een issue is en iedereen daarvan profiteert en er weinig of niets tegen gedaan wordt.
Waarom er zoveel armoede onder kinderen is en waarom we niets doen aan geboortebeperking in landen waar kinderen geen toekomst hebben, door deze armoede.
Waarom worden kinderen als kindsoldaten ingezet in oorlogen? Of zelfs als moordenaars gebruikt?
Waarom zijn er ouders die dit allemaal laten gebeuren? Dát zou de vraag moeten zijn en dâár moet in eerste instantie de schuld bij gelegd worden.
In de migrantencrisis is het overduidelijk aangetoond, dat kinderen door ouders ingezet worden, als "zekerheid" voor het verkrijgen van een verblijfsvergunning.
Ditzelfde gebeurt óók in Amerika, dat is niet alleen een feit in Europa.
Staan wij dan óók in Europa op onze achterste benen om hier wat van te vinden?
Nee, dat doen we niet.
Zo'n Merkel die vele doden, waaronder vele kinderen, op haar geweten heeft door haar beleid, wordt die voor een tribunaal gesleept?
Nee dat doen we niet, alleen als een enkel geval de media haalt, dan staan we in de steigers om te "helpen" óf er schande van te spreken. We zijn "geschokt" en spreken "afschuw" uit en gaan weer over tot de orde van de dag.
Wij blijven echter wegkijken van de grote problemen bij bovenstaande voorbeelden, omdat het ons niet direct raakt en politici niets doen. Pas als het dichterbij komt, dan worden we wakker en proberen we ons geweten te sussen, door in een enkel geval "hulp" bieden.
We moeten daarom niet Trump veroordelen, maar we moeten óók met een vinger naar onszelf wijzen en in de spiegel kijken.
Wij zijn geen haar beter, als het om het welzijn van ál het kinderleed in de wereld gaat. Alle volwassenen zijn daar mede schuldig aan.

3
164 Dieke

@101 Klopt dat is inderdaad geen toeval Nederland heeft als klein landje gewoon harder gemoord en geplunderd.

1
165 Harry Kroepoek

@164 natuurlijk heeft u gelijk, er is nog veel meer wat ook vreselijk en onacceptabel is. Alleen dit is het ook, het kan in de rij van onmenselijkheden aansluiten. Hoe diep zijn we als mensheid gezakt.

3
166 datkanjijmakkelijkzeggen

* Verwijderd door de redactie *

167 Robin

In de Amerikaanse media zijn nu dagelijks beelden te zien van families die worden gescheiden aan de grens. Dat is een gevolg van de ‘zero tolerance’-politiek van de regering Trump inzake immigratie. Verschrikkelijk dat beleid, maar is niet zo dat het scheiden van families al is begonnen ten tijde van de zwarte Messias, ene meneer Obama.

9
168 Mijn waarheid

@48 klopt wat je zegt, ook hier worden kinderen met de wet in de hand van hun ouders gescheiden. De zogenaamde beschermheren/vrouwen moeten aan het werk blijven en de waarheid is daarbij een ondergeschoven kindje. De kinderen in de VS zijn ook zwaar de dupe van hun scheiding van hun ouders, maar ook van acties zoals @56 die beschrijft.

7
169 Mijn waarheid

@168 Nee, dat is niet waar. En ook Bush deed dat niet. U moet niet alles geloven wat Trump verteld.

5
170 Zucht

@168 nee.

4
171 BlackNinja

https://mobile.twitter.com/bwhitemelin/status/1008797790896414720/photo/1

4
172 Moien

Here's what Matthew 18:6 has to say about the Trump policy of putting kids in cages: "...whoso shall offend one of these little ones...it were better for him that a millstone were hanged about his neck, and that he were drowned in the depth of the sea." Stephen King.

8
173 Moien

Illegaal..... net als een bank beroven... heb je de kans dat je gepakt wordt.... illegaal... tzit in het woord he.... huilen huilen hiilen ook allemaal zo zielig.... maarja... illegaal he?

Had je kunnen weten.....

9
174 John

https://www.airportia.com/syria/damascus-international-airport/arrivals,

Hoe zullen die 50.000 duitse syrieers er nou toch zijn gekomen?

8
175 Moien

Goed gedaan Trump

8
176 Joepie

* Verwijderd door de redactie *

177 E.Meel

Ik kan me nog goed de foto met het aangespoelde kind herinneren waarvan alter werd bewezen dat het helemaal fake was. Maar de linkse media vindt die beelden natuurlijk fantastisch om hun wereldbeschouwing te ventileren en de massa op te hitsen.

Hij voert gewoon de wetten uit en de democraten weigeren die wetten aan te passen.

7
178 niet-alles-geloven

@178 dus jij denkt dat de beelden van de kinderen in kooien fake is? Wellicht is de holocaust ook wel fake, wie zal het zeggen. Misschien is de hele geschiedenis wel fake? en @178 , misschien ben jij ook wel fake net als al die andere voorstanders van Trump zijn beleid inzake de illegalen.

7
179 Mijn waarheid

@178 en jij gelooft die leugen van Trump? Het is geen wet, maar "policy" .... en het staat helemaal los van de Democraten.

Bovendien: Trump en de Republikeinen regeren, dus als die wetten echt fout zijn, kunnen zij ze aanpassen en dat doen ze niet. Sterker nog : dit beleid is een order van Trump zelf.

Alleen een randdebiel gelooft de onzin van de Trump Administration.

7
180 TedjeR

Geen weldenkend mens wil dat kinderen van ouders worden gescheiden maar ik hoor niemand dat diezelfde ouders geheel bewust en bijna met opzet het risico nemen temeer daar het iedereen bekend is wat het beleid in de USA is met betrekking tot de ongewenste immigratie. Ik spreek hiermee niets goed wat Trump en zijn vazallen doet, maar iedereen weet dat hij/zij niet uit een vliegtuig op 3 kilomenter hoogte moet springen. Doe je dat toch, tsja...

8
181 nostradamus666

Wat moet je dan ? Vrij de grens laten passeren ? De ouderen vasthouden en de kinderen doorlaten gaan, slecht idee komen dan straks met gezinshereniging.. Zonder aanziens des persoons iedereen direct ter plaatse rechtsomkeert laten maken.

6
182 jbruntink

@83

100.000.000.000 ???????????

er wonen nu zo'n 7 miljard mensen op onze aarde.

Overdrijven is ook een vak.

1
183 Zwartwit

@181 Veel van die mensen weten niet wat het beleid in de VS is, sinds Trump weet niemand meer waar de VS aan toe is.

8
184 Harry Kroepoek

@180 Die lui geloven alles wat Russen en Nazi's ze voorkauwen dus hou maar op.

6
185 Harry Kroepoek

@182 Ze zijn de grens niet zelf gepasseerd, ze hebben zich aan de grens gemeld. Ze zijn ook niet illegaal. Het zijn asielzoekers. Los van of ze het toegewezen krijgen zijn Amerikaanse wetten ten aanzien van asielzoekers door Amerika overtreden. De eigen Amerikaanse wetten.
Voor de volledigheid, ze zijn door de immigratiedienst de grens over begeleid nadat die dienst zei dat ze dat moesten doen. Dat niet doen had betekent dat ze asielzoekers de wet zouden overtreden. Uitgerekend zij hebben geen wet overtreden. De Amerikaanse autoriteiten wel

8
186 Ketter

@178 Propaganda gaat er soepel in bij jou. Dit zijn mensen die aan de grens asiel aan hebben gevraagd en behandeld worden alsof ze illegaal de grens overstaken. Ze hadden niet eens ongezien kunnen oversteken want hun aankomst was al weken bekend.
Dat de regering probeert te doen voorkomen dat ze illegaal zijn en dat ze de wet (die geen wet is en niet voor asielzoekers bedoeld is) is het typische rechts-populistische laffe afschuiven van eigen verantwoordelijkheid. Slapjanussen zijn het zonder enige normen of waarden. De Bijbel hebben ze er godbetere bijgehaald om het te rechtvaardigen. Dat werd ook ooit gedaan bij slavernij en apartheid (het volk van Cham excuus).

7
187 Ketter

@180 Deze regels kunnen en manier van handelen kunnen goed uit de periode van Obama komen of misschien zelfs al eerder.

Net zoals de muur van Trump, alleen weten de meeste niet dat er al honderden kilometers dubbel hekwerk staat bij de grens Mexico-USA

Het zou Trump juist sieren de "oude" manier van handelen met de kinderen nu te doorbreken, en de regels van zijn voorgangers aan te passen.

5
188 Snuggles

@101

Beter lezen. Hij schrijft niet dat het toeval is dat NL en de VS welvarender zijn dan andere landen. Hij schrijft dat het toeval is dat wij in NL geboren zijn.

0
189 WTR

* Verwijderd door de redactie *

190 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

191 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

192 E.Meel

Ben ik de enige die deze titel continu als 'koeien' leest en denkt dat het erover gaat dat ze in de sloot moeten blijven liggen?

2
193 progressiefliberaal

* Verwijderd door de redactie *

194 Dirk2137

Ja wat wil je dan? De ouders zijn crimineel de grens overgestoken en zijn dus terecht vastgezet. En kinderen mogen volgens de Amerikaanse wet niet in de gevangenis bij de ouders. In een pleeggezin onderbrengen is belonen dus ook dat kan niet

2
195 Jan met de korte achternaam

@182 Door de administratieve chaos weten ze van een aantal kinderen al niet meer wie de ouders zijn dus maak je niet druk om gezinshereniging. Als het ze niet lukt om uit te vinden bij wie ze horen wordt de VS verantwoordelijk voor ze. Ze worden zo gril van mensen hard aanpakken en zoveel mogelijk laten lijden dat ze in hun haast vergeten welke wetten ze moeten volgen en zelfs bij het uitvoeren van de verkeerde wetten er een zooitje van maken.

1
196 Ketter

Tot hoelang mogen hier kinderen bij hun ouders blijven als ze in de bak zitten?

1
197 Mollevanger

@197 , tot ze 9 maanden zijn, in uitzonderingsgevallen. Er is één inrichting waar ze tot 4 jaar mogen blijven. Maar het is geen vergelijk, moeders die in Nederland worden opgesloten, weten dat meestal van tevoren, dan kunnen ze nog wat regelen. Bij familie bijvoorbeeld. Verder wordt er veel aandacht besteed aan moeder-kind-contacten, met bezoekuren, videogesprekken en mail.

0
198 Giesje

Dankzij kolonialisme kregen die kolonies wegen, spoorbanen, mijnen en havens, naast plantages waar eten werd verbouwd voor de bewoners.
Ook nu nog is de toestroom naar voorheenblanke kolonies erg groot. Elke neger in zuidelijk Afrika trekt naar Kaapstad dat is opgebouwd door die gehate blanken, of andere delen van Zuid-Afrika. In Hongkong met de Chinezen hetzelfde laken een pak.
Arabieren trekken naar de ongelovigen in Europa voor een uitkering of proberen werk te vinden bij de gehate Joden.

0
199 Mollevanger

@190 Obama gijzelde geen kinderen?

Beste Doortje, zoals ik al melde, het gebeurde al voordat Trump aan de macht kwam"

https://www.businessinsider.nl/migrant-children-in-cages-2014-photos-explained-2018-5/?international=true&r=US

http://dailycaller.com/2018/06/19/obama-prosecuted-half-million-illegals/

Obama's 2de termijn: "De getallen van Het bureau van Vluchtelingenhervestiging laten zien dat 200.000 kinderen door DHS werden doorgestuurd van 2012 t/m 2016. Deze kinderen waren ofwel van hun ouders gescheiden of waren alleenreizend."

2
200 Snuggles

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

21 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

1 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

2 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
LussyPerfectdickFemale Furries Porn韩国 BjTeal ConradHaryy Potter PornAlexis Texas PornolarıHindi LesbianPervtherapyKajol Chut4 PornLesb SquirtingPeta Jensen Danny DMilfporn AnalBigtit TiktokSextape FrBig ClitsBallbusting HentaiVideolar PornPic Porn BikiniHannah Witton NudeLady Taunade PornHard DoggystylePorn WomanDesi Maid XxxFacefuck HardcoreMio Kimijima UncensoredLifeselecgorJasmin JaeMexico Porn GayCaramel Kitten XxxNtrman HentaiSarah Taylor XxxHusband And Wife FuckingCasting Couch Indian PornGta San Andreas Hot CoffeeSpicybigbutt.comAunt PornosIndian Bhabhi Porn VideoKaitkrems Onlyfans LeakedFull Hot Porn VideosLovehoney OnlineBlacket Sex VideoExcobarvipHusband Wife SuhagratEliza Ibarra BlowjobMalaysan PornDesi Maid NudeXxxx Com IndianSquirt.comFree Mobil Porn VideoMmf Hot WifeErosberyBokep Gay IndonesiaXnxx ItalyanKajal Raghwani Ka Sex VideoIzzy Green VideoBody Paint NudesBlackporn GifEbony Facials PornProsistute PornAlaska Zade PornXxx Hot Porn HdBrazzers Latest Porn VideosFmottrn Onlyfans LeakedSummer BrielleKim Kardashians PussyGf NudeChut Ka KhelNude Indian Tik TokNikki MahanaThe Huns Yellow Page'sNew Sex KeralaMom Naked With SonBbw HighwayWatch My Gf IndianKiss AssianBhabhi Bathing NudeSunny Leone SexvidHindi XxxvdPurple Bitch HinataMiss Rachel PornAdult Empire UnlimitedJilboobsrSubmissive Lesbian PornAsian PornographyPerfictgirlsXxx OnlyfansCartoon Animated PornButch Lesbian PornVikaborjaDior Baird NudeAmateur PussypicsBlackmalemeBoobs Press In BusThe Alaskan Girl Next DoorDani Daneils VideosFilme De PonorTyra BanksnudeTeen Xxx Hd VideoNaked PeeInthecracjCulonas FollanApril O Neil PornstarBlack Porn HeBengali Boudi XxBangali Boudi XvideosKinky Kingdom Phone SexRayne WoodsNude Women CelebritiesSexy Girls In LingerieBig Breast LoversMiya Khalifa Ki Sexy VideoXxx Bhabhi Sexy VideoSaha Grey NudeMasgas XxxBlack New PornstarsTele Réalité PornPornos LebianasPornocornudosBig Booty InstagramKanndasexStrip Games OnlinePokemon Bea PornLarkin Love BreastfeedingHeurepornXnxx VidioTiny TexieDeepthtoat PornNice Titties PicturesBeautiful Ass PornTaboo Mom PornHd Mature TubeBeurretvideoVideos Porno BrasileiroHomemade MmfAlisaamoreXhamsterbbcDigital Princess PornCelebrty PornBest Sloppy HeadPorn IdeoOnlyfans Leaks SitesAndriid Porn GamesCumshot PocsSex Xxnxx ComPera Jensen VrLa Sirena OnlyfansEbony Gay SexCreepshot Org