U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 6
De first lady houdt doorgaans afstand van de politiek en laat zich nooit uit over het beleid van haar man. ...

9 maanden geleden door NOS

REAGEER MET EEN EMOJI
15
1
2
2

@98 eigenlijk is Melanie ook een immigrante en zou Barron van zijn moeder maar zeker van zijn vader moeten worden gescheiden.

101 Moien    
9 maanden geleden door Moien
12
Meld

@99 Jij zal het weten. Je kent haar zo goed

102 Chauvinist    
9 maanden geleden door Chauvinist
8
Meld

@100 Nee, ik heb geen problemen met legale immigratie. Waar heb ik dat gezegd?

103 Chauvinist    
9 maanden geleden door Chauvinist
8
Meld

@101 Ze is een legale immigrante. LEGAAL. Als in niet illegaal. Ja, het is moeilijk dat verschil

104 Chauvinist    
9 maanden geleden door Chauvinist
8
Meld

@102

Ze zit in ons #wehatetrump whatsapp groepje. Onder een schuilnaam uiteraard.

Verder kan ik er niet over uitweiden.

105 zeikenderechter    
9 maanden geleden door zeikenderechter
11
Meld

@6 "...Ach, als je de koffer induikt met een pornoster als je vrouw zwanger is, dan hoef je, denk ik, weinig te verwachten van de vaderrol...."

Wat een belachelijk 'causaal' verband!

106 CoolMemories    
9 maanden geleden door CoolMemories
11
Meld

@104 vertel me dan eens waarom is ze naar de VS gekomen, heeft ze zichzelf aangegeven bij aankomst?, of heeft ze eerst op een toeristen visa geleefd en toen haar greencard aangevraagd?

107 Moien    
9 maanden geleden door Moien
11
Meld

@9
Nope, de muur wordt gebouwd (25 miljard is beschikbaar gemaakt) maar dat heeft niks te maken met de rest van de wetgeving die Trump al een tijd wil aanpassen.
Het houdt onder meer in dat een aantal illegalen (kinderen) legaal worden en begeleidt, onderwijs krijgen etc.

Hoe je het wendt of keert, de wetgeving stamt uit de tijd van Obama.

108 Proemevla    
9 maanden geleden door Proemevla
11
Meld

@107 Geen idee. Vraag het haar zou ik zeggen

109 Chauvinist    
9 maanden geleden door Chauvinist
6
Meld

https://en.wikipedia.org/wiki/Convention_Relating_to_the_Status_of_Refugees#Rights_and_responsibilities_of_parties_to_the_Refugee_Convention

Door elke asielzoeker (want daar gaat het hier in feite over) te kwalificeren als "crimineel" schendt de US alle internationele regels over de behandeling van asielzoekers.

Trump misbruikt de mogelijkheden om mensen willekeurig als crimineel te betitelen om chantage te plegen richting mensen die wél beschikken over enig gevoel.
Vervolgens wijt hij de mensonterende dingen die daarbij behoren aan de democraten. En heeft het lef om nog even pontificaal op twitter "Hapy Fathers's Day" te zetten.

110 Endandit    
9 maanden geleden door Endandit
10
Meld

@108

We hebben het niet over die muur die uw buurman wil omdat ie er ook niet meer tegen kan.

111 zeikenderechter    
9 maanden geleden door zeikenderechter
11
Meld

@108

Die 25 miljard is ongeveer 0,1% van de totale kosten van die muur die qua kosten wordt geschat (voorzichtig) op 25 billion.
En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat die muur gewoon helemaal niets zou helpen tegen illegale immigratie.

112 Endandit    
9 maanden geleden door Endandit
10
Meld

@112

PS: Die hele muur is trouwens ook nog eens een halve muur. Want de helft van de grens tussen Mexico en de US wordt gevormd door de Rio Grande en daar komt geen muur.
En dan nog even de diepte van de muur. Die is gepland om 6 ft. diep de grond in te gaan. Er zijn bekende smokkeltunnels van Mexico naar de US die dieptes tot 70 ft hebben: 10x zo diep als de muur reikt dus.

De Muur is een lachertje in echt elk opzicht.

113 Endandit    
9 maanden geleden door Endandit
11
Meld

De verschillende maatregelen die Trump heeft ingevoerd werken ondertussen wel. Tussen oktober vorig jaar en februari dit jaar is er aan de Mexicaanse grens een daling van 37% te zien van alleen-reizende minderjarige illegalen. Het aantal daalde van 27,552 naar 15,575. Het aantal gezinnen dat illegaal de VS probeerde binnen te komen daalde met 46%. Het aantal daalde van 57,265 naar 31,112.

114 Reconquista    
9 maanden geleden door Reconquista
8
Meld

@112
""En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat die muur gewoon helemaal niets zou helpen tegen illegale immigratie.""

Natuurlijk wel Hongarije is daarvan het lichtend voorbeeld. Ook toen riepen tegenstanders dat het niet werkt. En kijk nou eens. Vreemd trouwens dat we links niet hoor over de Turkse muur aan de Syrische grens. Een muur van 911 km lang waar de EU ook nog 80 miljoen euro aan heeft bijgedragen. Wat is het verschil tussen deze muur http://www.spiegel.de/international/world/firing-at-refugees-eu-money-helped-fortify-turkey-s-border-a-1199667.html en de muur van Trump?

115 Reconquista    
9 maanden geleden door Reconquista
8
Meld

@113
Die tunnels kan je niet zomaar overal graven en er wordt ook flink op gejaagd met allerlei apparatuur door de grensbewaking. Die tunnels zijn daarom zo kostbaar dat die niet worden gebruikt om mensen te smokkelen maar voor drugs. Het zijn ook de kartels die die tunnels graven.

116 Reconquista    
9 maanden geleden door Reconquista
7
Meld

@115

De grens tussen Mexico en de US is meer dan 3 km lang. De helft ervan wordt gevormd door de Rio Grande waar geen muur komt en die dus net als al eeuwen het geval is gewoon met een bootje kan worden overgestoken.
Ik heb ook al aangegeven dat er nu al talloze tunnels zijn onder de grens door die vele malen dieper liggen dan de muur zal komen.

Je kunt de situatie in de US op geen enkele manier vergelijken met jouw voorbeelden. Neem Turkije: die muur is opgezet voor een tijdelijk probleem en bestaat gewoon uit grote betonblokken. Daar is geen decennialange geschiedenis van grensoversteking aan vooraf gegaan. Daar zijn geen goed georganiseerde groepen die niets anders doen dan mensen de grens over helpen. Daar zijn geen mensen die desnoods jarenlang kunnen werken aan het graven van tunnels.

117 Endandit    
9 maanden geleden door Endandit
11
Meld

@117

PS: de "muur" in Hongarije is overigens gewoon een gaashek.

118 Endandit    
9 maanden geleden door Endandit
11
Meld

@112
[quote]Die 25 miljard is ongeveer 0,1% van de totale kosten van die muur die qua kosten wordt geschat (voorzichtig) op 25 billion.[/quote]

25 billion is 25 miljard.

119 Proemevla    
9 maanden geleden door Proemevla
4
Meld

@110
Onzin, de mensen waar dit om gaat melden zich niet zoals verplicht als vluchteling bij de grens (waar ze dan door het proces gaan) maar proberen illegaal de grens over te steken, ILLEGAAL.

120 Proemevla    
9 maanden geleden door Proemevla
8
Meld

@116 ""maar voor drugs.""

En ik maar denken dat dat de legitimatie was om vluchtelingen hard aan te pakken. Daarom moeten die 'zogenaamde' vluchtelingen geweerd worden, omdat ze drugsellende de grens oversmokkelen. Maar als die drugs niet door tunnels vervoerd worden, worden ze wel over de muur heen geschoten straks. Of gedroned.

121 W. Anstalt    
9 maanden geleden door W. Anstalt
8
Meld

@119

Er IS geen 25 miljard gereserveerd voor de muur.
In het budget voor dit jaar staat een hoopvolle $3 miljard. Maar dat kan het budget niet trekken.
Waarom denk je dat Trump die muur door andere landen (m.n. Mexico) wil laten betalen?

122 Endandit    
9 maanden geleden door Endandit
10
Meld

@120

De mensen waar het om gaat zijn asielzoekers.

123 Endandit    
9 maanden geleden door Endandit
11
Meld

@121

En gelijktijdig worden er vanuit de US wapens Mexico in gesmokkeld.
70% van alle wapens in Mexicio zijn illegaal de grens over gebracht.
Maar dat vindt Trump geen probleem.

124 Endandit    
9 maanden geleden door Endandit
10
Meld

@117
"'De grens tussen Mexico en de US is meer dan 3 km lang.""

De grens met Hongarije ook. Het hek in Hongarije is 523 km lang en nog belangrijker het werkt ook.
En de Rio Grande is de meest zwaar bewaakte rivier in de VS en 'slechts' 1400 km van de rivier is ook echt grensgebied. Overigens wordt de muur/hek wel degelijk langs delen van de rivier geplaatst: https://www.texasobserver.org/map-trump-border-wall-locations-texas/
En als de muur er eenmaal staat is het ook gemakkelijker om die delen van de rivier waar geen hek komt te staan te bewaken. Dan is er mankracht genoeg.

"'Ik heb ook al aangegeven dat er nu al talloze tunnels zijn onder de grens door die vele malen dieper liggen dan de muur zal komen."'

Die tunnels hebben niet veel met illegalen te maken en worden hoofdzakelijk gebruikt voor grootschalige drugssmokkel. De grensbewaking beschikt trouwens over steeds betere apparatuur om die tunnels op te sporen.

""Neem Turkije: die muur is opgezet voor een tijdelijk probleem en bestaat gewoon uit grote betonblokken. Daar is geen decennialange geschiedenis van grensoversteking aan vooraf gegaan. Daar zijn geen goed georganiseerde groepen die niets anders doen dan mensen de grens over helpen. Daar zijn geen mensen die desnoods jarenlang kunnen werken aan het graven van tunnels.""

Ze zetten die muur er natuurlijk niet voor niets neer en het is ook iets meer dan alleen een paar betonblokken. Buiten de bewaking, die in Turkije trouwens niet te beroerd is om op mensen te schieten die erover heen willen, zijn er ook allerlei technologische hindernissen (dat is ook waar de 80 miljoen die de EU heeft uitgegeven aan deze muur heen zijn gegaan) Links kan wel blijven roepen dat het allemaal niet werkt (deden ze ook bij Hongarije en Israël) maar de praktijk laat ons iets anders zien.

125 Reconquista    
9 maanden geleden door Reconquista
9
Meld

@117
De zuidgrens is ook een tijdelijk probleem, Trump doet wat Obama heeft nagelaten.

126 Proemevla    
9 maanden geleden door Proemevla
9
Meld

@114

"Het aantal gezinnen dat illegaal de VS probeerde binnen te komen daalde met 46%. Het aantal daalde van 57,265 naar 31,112. "

Bron?

127 Endandit    
9 maanden geleden door Endandit
8
Meld

@83 Waarom mensen denken dat ze recht hebben op het aanvragen van asiel? Vanwege internationale verdragen die ook door de VS zijn ondertekend.

128 Zucht    
9 maanden geleden door Zucht
9
Meld

@121
"" Maar als die drugs niet door tunnels vervoerd worden, worden ze wel over de muur heen geschoten straks. Of gedroned.""

Oh ja ze zullen gegarandeerd weer iets anders verzinnen om de drugs de VS binnen te krijgen. Het is gewoon te lucratief om er mee te stoppen. Maar met drones of 'door de muur schieten' (wat dat ook mogen betekenen) lukt misschien met drugs maar niet met illegalen.

129 Reconquista    
9 maanden geleden door Reconquista
5
Meld

@125

"De grens met Hongarije ook. Het hek in Hongarije is 523 km lang en nog belangrijker het werkt ook."

De muur in Hongarije: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a5/Hungary-Serbia_border_barrier.jpg

"Ze zetten die muur er natuurlijk niet voor niets neer en het is ook iets meer dan alleen een paar betonblokken."

De muur in Turkije: https://iadsb.tmgrup.com.tr/ae5665/645/344/0/101/800/527?u=https://idsb.tmgrup.com.tr/2018/06/09/turkey-finishes-construction-of-764-km-security-wall-on-syria-border-1528546921426.jpg

"Die tunnels hebben niet veel met illegalen te maken en worden hoofdzakelijk gebruikt voor grootschalige drugssmokkel. De grensbewaking beschikt trouwens over steeds betere apparatuur om die tunnels op te sporen. "

Oh daarom komt er nog steeds zoveel de US binnen?

130 Endandit    
9 maanden geleden door Endandit
11
Meld

De regering heeft bij monde van hun leider gezegd dat dit de schuld van de Democraten komt. Zelfs met een meerderheid nemen Republikeinen geen verantwoordelijkheid en blijken ze passief en onmachtig iets te doen. Slappelingen.

131 Ketter    
9 maanden geleden door Ketter
6
Meld

@127
""Bron?""

Waarom, geloof je het niet? Je zou zo langzamerhand moeten weten dat ik geen NOS op mijn voorhoofd heb staan en niets uit me duim zuig. question

""During the first five months of the 2018 fiscal year — between October 2017 and the end of February 2018 — there were 15,575 apprehensions of unaccompanied minors along the border. That’s a 37 percent decline from the 27,552 minors taken into custody during the same time frame last year. The number of “family units,” or a child and parent, apprehended fell by 46 percent, from 57,265 during last year’s first five-month period to 31,112 so far this year.

https://www.publicintegrity.org/2018/04/04/21661/trump-plans-troops-border-numbers-show-border-arrests-are-down

132 Reconquista    
9 maanden geleden door Reconquista
9
Meld

@128
Asiel aanvragen doe je door je aan de grens te melden, dat doen veel mensen en die worden dan al dan niet toegelaten.
Maar daar gaat het hier niet om, het gaat om mensen die ILLEGAAL de grens over willen steken.

133 Proemevla    
9 maanden geleden door Proemevla
11
Meld

@132
Klopt, door maatregelen die Trump toch heeft kunnen doorzetten (zoals versterken personeel en meer drones) is het aantal illegalen behoorlijk teruggelopen maar nog veel te hoog natuurlijk.

En naast de officiële cijfers van de illegalen die zijn opgepakt zijn naar schatting een even zo groot aantal mensen er in geslaagd wel de grens illegaal over te komen.

134 Proemevla    
9 maanden geleden door Proemevla
8
Meld

@132

"Waarom, geloof je het niet? Je zou zo langzamerhand moeten weten dat ik geen NOS op mijn voorhoofd heb staan en niets uit me duim zuig."

Selectief quoten doe je echter wel.
In de link staat met name over de Mexicaanse grens het volgende:

"Illegal immigration specifically from Mexico is the lowest in 50 years, and legal immigration of Mexicans to the United States is not increasing, the Pew Research Center found in a 2016 analysis. Pew attributed declines to the recession-era fall in the availability of U.S. jobs, Mexicans returning to Mexico, beefed-up border enforcement since the mid-2000s and a plunge in births in Mexico from almost 6.8 per woman in 1960 to about 2.2 children per woman in 2015."

In diezelfde link staat bij dat stukje ook een grafiekje dat duidelijk aangeeft dat het aantal asielzoeker (want daar gaat het dus wel degelijk over) al sinds 2005 gestaag daalt.

135 Endandit    
9 maanden geleden door Endandit
10
Meld

@130
""Oh daarom komt er nog steeds zoveel de US binnen?""

Steeds minder dus. Vorig jaar was de instroom aan de Mexicaanse grens al ingedamd met 40% dankzij Trump dat is nu nog meer zelfs. En wat je met die linkjes met foto's bedoeld snap ik niet zo goed. Ik weet al hoe het Hongaarse hek eruit ziet. Maar ga eens in op de werking ervan. Je roept alleen maar dat het niet werkt maar ondertussen kan iedereen het tegendeel zien. Hetzelfde met de maatregelen van Trump die de instroom drastisch heeft doen dalen. Dat zijn cijfers die je overal terug kan vinden. Leg eens uit waarom je dan blindelings blijft roepen dat het niet werkt.

136 Reconquista    
9 maanden geleden door Reconquista
7
Meld

@133

"Asiel aanvragen doe je door je aan de grens te melden, dat doen veel mensen en die worden dan al dan niet toegelaten."

Fout. Die mensen komen dan in een programma waarin wordt bepaald of ze al dan niet worden toegelaten. Dat kan behoorlijk lang duren. Die mensen verblijven dus vanaf het moment dat ze asiel hebben aangevraagd *legaal* in de US.

En dat is waar Trump zijn smerige streken begint uit te halen. Voorheen werden de gezinnen opgenomen in migratiecentra. In afwachting van de beslissing over hun asielaanvraag.
NU heeft Trump besloten om iedereen die *legaal* asiel aanvraagt in de US als crimineel te kwalificeren. Met als gevolg dat de volwassenen in detentie worden genomen en hun kinderen bij hen worden weggehaald en naar opvangcentra gestuurd.

137 Endandit    
9 maanden geleden door Endandit
10
Meld

@134
""Klopt, door maatregelen die Trump toch heeft kunnen doorzetten (zoals versterken personeel en meer drones) is het aantal illegalen behoorlijk teruggelopen maar nog veel te hoog natuurlijk.""

Zeker nog veel te hoog maar je moet ergens beginnen. En Trump zit er pas anderhalf jaar dus wat dat betreft zijn het al schitterende resultaten voor zo'n korte periode.

138 Reconquista    
9 maanden geleden door Reconquista
7
Meld

@135
""Selectief quoten doe je echter wel. In de link staat met name over de Mexicaanse grens het volgende:""

En vervolgens haal je een stukje aan dat over 2015 en 2016 gaat. Reageer nou eens op de cijfers van de laatste maanden. Tussen oktober en februari daalt de instroom met 46% (sinds de nieuwe maatregelen dus) Je kan toch niet ontkennen dat Trump de instroom behoorlijk aan het kortwieken is?

""In diezelfde link staat bij dat stukje ook een grafiekje dat duidelijk aangeeft dat het aantal asielzoeker (want daar gaat het dus wel degelijk over) al sinds 2005 gestaag daalt. ""

We hadden het over illegalen en de daling van het afgelopen half jaar.
Aan de Mexicaanse grens is het aantal illegalen afgenomen met 40% ten opzichte van de periode dat Obama regeerde. Het is trouwens 45 jaar geleden dat de instroom zo laag was als nu.
https://www.washingtonexaminer.com/illegal-immigration-hits-45-year-low-under-trump
En probeer met die cijfers maar eens vol te houden dat 'het allemaal niet werkt'.

Maar het aantal legale asielaanvragen van 'vluchtelingen' stijgt al sinds 2002 toen er een dipje was: https://www.statista.com/statistics/200061/number-of-refugees-arriving-in-the-us/
Dus dat verhaal van jou dat het daalt klopt dus ook niet139 Reconquista    
9 maanden geleden door Reconquista
5
Meld

@139

"En vervolgens haal je een stukje aan dat over 2015 en 2016 gaat. Reageer nou eens op de cijfers van de laatste maanden. Tussen oktober en februari daalt de instroom met 46% (sinds de nieuwe maatregelen dus) Je kan toch niet ontkennen dat Trump de instroom behoorlijk aan het kortwieken is?"

Omdat er tot en met 2017 gewoon geen complete cijfers zijn. Voor de exacte cijfers over 2018 moet je wachten tot die in hun geheel bekend zijn.
Trump is enorm goed in het gebruiken van momentopnames om zijn "gelijk" te bewijzen. Maar zodra het de verkeerde kant op gaat (voor hem) zegt ie geen woord meer. Zie bijvoorbeeld de beurscijfers.
Daarnaast is het nog maar de vraag of de instroom van illegalen daadwerkelijk daalt. Want je kunt alleen meten wat je betrapt. En voor hetzelfde geld is de huidige daling het gevolg van slechtere opsporingscijfers.

En nogmaals: het gaat hier NIET over mensen die illegaal de grens over komen. Die worden gewoon weer terug de grens over gezet.
Het gaat om mensen die asiel aanvragen in de US en de onmenselijke behandeling die Trump daartegen heeft ingevoerd.

"Maar het aantal legale asielaanvragen van 'vluchtelingen' stijgt al sinds 2002 toen er een dipje was: https://www.statista.com/statistics/200061/number-of-refugees-arriving-in-the-us/
Dus dat verhaal van jou dat het daalt klopt dus ook niet"

Tja en, aangezien deze cijfers dus over de legale asielaanvragen (en daar gaat het artikel over) gaan bewijzen die cijfers dat de onmenselijke aanpak van Trump NIET werkt.

140 Endandit    
9 maanden geleden door Endandit
9
Meld

@128
Je weet toch hoe trump daarover denkt? Zelfs als hij er wel zijn eigen handtekening onder had neergepoot, veegt hij zijn reet er de volgende dag mee af.

141 W. Anstalt    
9 maanden geleden door W. Anstalt
9
Meld

@129 ""'door de muur schieten' (wat dat ook mogen betekenen)""

Jouw woorden, doe niet net of dat de mijne zijn alsjeblieft.

142 W. Anstalt    
9 maanden geleden door W. Anstalt
6
Meld

@137
Ik begin me langzaam af te vragen of je de zaak bewust verkeerd voorspiegelt.

Het heeft niks te maken met mensen die legaal toegang zoeken.

Het heeft te maken met mensen die illegaal proberen over te komen, worden gepakt en in opvangcentra geplaatst, opvangcentra die al herhaaldelijk zijn uitgebreid omdat er nog steeds heel veel mensen illegaal de grens overkomen.

Al deze mensen zouden in principe voor een rechtbank moeten verschijnen en berecht.
Onder Obama is dat ook al gebeurt.
Wat er veranderd is dat Trump een 'zero tollerance' beleid volgt, daartoe zijn o.a. meer rechters benoemd en nu worden er daadwerkelijk meer mensen (illegalen) berecht en dus ook meer kinderen gescheiden van hun ouders.
Maar zelfs nu lukt het niet om alle illegalen voor een rechter te brengen, het zijn er teveel.

143 Proemevla    
9 maanden geleden door Proemevla
5
Meld

@141
Hou eens op met je onzin te verkondigen.

Trump's plan houdt o.a. in dat veel kinderen legaliteit krijgen, onderwijs etc., houdt in dat men in stappen tot legaliteit kan komen door eerst een visum voor 8 jaar te krijgen dat daarna kan omgezet worden in een green card.

144 Proemevla    
9 maanden geleden door Proemevla
5
Meld

@140
Je loopt een hoop onzin te verkondigen. Je springt van de hak op de tak en zodra iemand jou verhaal met statistieken onderuit haalt sla je snel een zijweg in en probeer je het onderwerp te veranderen of aan te passen. Uit de hier gepresenteerde cijfers blijkt onomstolijk dat het aantal illegalen aan de zuidelijke grens flink afneemt sinds het aantreden van president Trump. Wordt de muur zij het gedeeltelijk ook langs de rio grande gebouwd en stijgt het aantal asielaanvragen. Allemaal zaken waar jij het tegenovergestelde beweerde. Laat ook duidelijk zijn dat een asielaanvraag nog niet betekent dat je ook een verblijfsvergunning krijgt en dat die aantallen lang niet zo hoog zijn als bij de illegale immigratie. Illegale immigratie is het grote probleem en dat wordt nu eindelijk eens daadkrachtig aangepakt.En dat kinderen van hun ouders worden gescheiden is voor die ouders blijkbaar geen reden om dan maar van een asielaanvraag af te zien. Dus die selectieve verontwaardiging van de ouders is gewoon poep.

145 Bij1 psychiater    
9 maanden geleden door Bij1 psychiater
4
Meld

Dit kon allemaal weleens lelijk gaan ontploffen in Trumps bakkes, want het verzet neemt toe, de beelden nemen toe, en het is geen pretty sight.

146 zeikenderechter    
9 maanden geleden door zeikenderechter
8
Meld

@146 Ik voorzie een tweede termijn, voor Melania.

147 E.Meel    
9 maanden geleden door E.Meel
11
Meld

En met die inhumane Trumpolina's hier ben ik wel klaar. Erger dan Kellyanne Conway.

Ik hoop dat jullie geen kinderen hebben.

148 zeikenderechter    
9 maanden geleden door zeikenderechter
10
Meld

@148
Gebruikelijk gezeik van jou als er geen argumenten zijn.

149 Proemevla    
9 maanden geleden door Proemevla
7
Meld

En toen was het stil. Haha

151 Chauvinist    
9 maanden geleden door Chauvinist
5
Meld

Ik hoor de hersens kraken om alsnog Trump te bashen

152 Chauvinist    
9 maanden geleden door Chauvinist
8
Meld

@149

U negeert argumenten. Zonde van de tijd.

153 zeikenderechter    
9 maanden geleden door zeikenderechter
5
Meld

@152

Ik hoor eerder hersenen kraken om em te verdedigen.

154 zeikenderechter    
9 maanden geleden door zeikenderechter
6
Meld

@10

Wist ik niet. Bedankt!

155 ~ Echelon II ~    
9 maanden geleden door ~ Echelon II ~
16
Meld

@150
Niet Dankzij Obama, maar ondanks Obama. Hij heeft zich met hand en tand verzet. In 2013 is zijn voorstel tot versoepeling van de immigratiewetgeving getorpedeerd door de republikeinen. In Apil 2018 heeft Trump heel achterbaks buiten de senaat om de betreffende wet aanzienlijk verscherpt.

156 Tismewat    
9 maanden geleden door Tismewat
5
Meld

Als men het originele artikel had gelezen, dus verder dan de misleidende kop, dan staat er dat Melania helemaal niet Trump persoonlijk of alleen aanvalt.

https://www.nytimes.com/2018/06/17/us/politics/melania-trump-family-separation.html

157 Tyler    
9 maanden geleden door Tyler
3
Meld

Zo in en in triest hoe mensen hier met hun haat zo vaak voor de meest goedkope propaganda vallen. De onzin va nde afgelopen 1,5 is gewoon triest. En dan vooral triest dat ze het geloven. Wat een afgang

158 Tyler    
9 maanden geleden door Tyler
4
Meld

NOS weer met zijn leugens ! Melanie valt dus Trump helemaal niet af of aan.

159 B55    
9 maanden geleden door B55
4
Meld

Dat die Trump een lul met vingers is daar zullen de meesten het wel mee eens zijn. Aan de andere kant probeert hij zijn verkiezingsbeloftes wel waar te maken en dat siert hem toch wel een beetje. Zet je bv Rutte er naast, met zijn vorige kabinet, dan zie dat er niet 1 punt van zijn verkiezingsbeloftes zijn waar gemaakt en van het huidige ook niet. Nou is Rutte ook een lul met vingers natuurlijk maar Trump wint het van hem. Toch begin ik een beetje sympathie voor hem te krijgen zo langzamerhand in tegenstelling tot wat ik voel voor die paling in een emmer snot. Zachte heelmakers maken stinkende wonden, daar zijn in de EU zat voorbeelden van. Illegalen hoeven ook niet te klagen, ze weten van te voren waar ze aan beginnen of ze moeten wel heel erg dom zijn.

160 Dirk2137    
9 maanden geleden door Dirk2137
4
Meld

Zo, op mijn bedankje in 155 pas 3 minnetjes gescoord. Het houdt niet over vandaag question

161 ~ Echelon II ~    
9 maanden geleden door ~ Echelon II ~
15
Meld

@157 Dit staat in uw link

Melania Trump at the White House last month. In a statement, she said she “hates to see children separated from their families and hopes both sides of the aisle can finally come together to achieve successful immigration reform.”

De vrouw is zelf een migrante. En bovendien is het de eerste keer dat ze zich met beleid bemoeit.
Dat zegt iets over haar en vooral over haar idiote echtgenoot.

162 E.Meel    
9 maanden geleden door E.Meel
10
Meld

@157 Waarbij opgemerkt dat het dus niet over illegale migratie gaat, zo valt te lezen.

163 E.Meel    
9 maanden geleden door E.Meel
12
Meld

"White House on family separations: Trump enforcing the law"
https://www.youtube.com/watch?v=3eOzxL70scw

maar deze draad gaat over "Melania" die zei Did she ?
https://www.youtube.com/watch?v=QAIYFANSpuw
Stephanie Grisham spreekster voor Melania...

Wat ik er wijs van kan worden ? ze moeten de migranten laten gaan en die melden zich nooit meer. gezien migratie daar niets tegen kan doen ? Trump wil dat ICE de wetten doorzet die er al zijn en they wont back off.

You can blame Trump for doing this OR you can blaim those people who use Micrants as means to hold political power who do not seem to give a JS! about anybody.

164 nosuchname    
9 maanden geleden door nosuchname
8
Meld

@133 "Asiel aanvragen doe je door je aan de grens te melden, dat doen veel mensen en die worden dan al dan niet toegelaten.
Maar daar gaat het hier niet om, het gaat om mensen die ILLEGAAL de grens over willen steken."

Wat zit je nu te janken over illegaal een grens over gaan? Als de Russen het doen met bommen en tanks en luchtafweer die ze gebruiken tegen burgers hoor ik je ook niet over ILLEGAAL een grens oversteken. Dan is het geen probleem. Kansloos figuur dat je er bent.

@164 Nosuchname blijf gewoon eens van internet af met dat zwakzinnige gebrabbel van je.

165 VaY    
9 maanden geleden door VaY
9
Meld

@165
Lol

166 Proemevla    
9 maanden geleden door Proemevla
5
Meld

@83 De VS breekt met deze behandeling hun eigen wetten op het gebied van asielaanvragen. Ik heb het niet eens over internationale verdragen of gewone menselijkheid maar over Amerikaanse wetten. Asielzoekende gezinnen mogen niet uit elkaar worden gehaald. Wel in een kamp worden gezet maar wel als gezin.

167 Ketter    
9 maanden geleden door Ketter
6
Meld

@145 ........ Die drammer @140 hebt u eens goed afgedroogd, dat ellendige mens probeert zich in alle bochten te kronkelen om GELIJK te krijgen en onwetende mensen allemaal shit op de mouw te spelden. Uiterst links georiënteerd bezig met een missie zieltjes te winnen voor die kliek. Afschuwelijk om mee te converseren, laat de opponent geen ruimte voor een eigen mening.

168 Snowflake    
9 maanden geleden door Snowflake
5
Meld

@168

Die "drammer" heeft gewoon gelijk.
Maar ik begrijp dat je het "afschuwelijk" vindt om mee te converseren.
Feiten kunnen hard aankomen.

169 Endandit    
9 maanden geleden door Endandit
4
Meld

@169
Het zijn helemaal geen feiten!

170 Kaksaboemsa    
9 maanden geleden door Kaksaboemsa
1
Meld

Het weghalen van kinderen van illegalen bij hun ouders.

Ze moeten gewoon niet illegaal binnenkomen, wij hebben dat probleem hier ook, alleen
legalen mogen hier zijn en binnenkomen, gewoon illegalen terugsturen.

171 corretje    
9 maanden geleden door corretje
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Wat Baudet zegt, vind ik doodeng
Eerlijk gezegd heb ik nooit echt op hem gelet...

1 dag geleden door Hadito

Freek de Jonge verstoort Boekenbal voor anti-...
Cabaretier Freek de Jonge heeft vrijdag aan h...

22 uur geleden door Tsaar

Eindrapport Mueller beveelt geen nieuwe aankl...
Tegen president Trump en zijn entourage zijn...

10 uur geleden door Aardbezie

Georgina Verbaan noemt Annabel Nanninga &lsqu...
Politicus met 'verkeerde mening' wint, deugen...

1 dag geleden door Inter

Stille tocht Utrecht
Premier Mark Rutte bij stille tocht in Utrech...

1 dag geleden door Dirk2137


ADVERTENTIE


Laatste reacties
morandi
‘Zelfs vluchtelingen met een universitaire ...
Ranziger en nepper dan die dailypaper ben ik ...

minder dan een minuut geleden door morandi

Eastwood
Tussen militairen en de Gele Hesjes: ‘Mijn ...
@19 jij woont in Frankrijk zeg je.Moet je...

minder dan een minuut geleden door Eastwood

Bollieboos
Man slaat in op scheidsrechter en 12-jarige j...
@10 Maar op Rijnmond staat RKC ..Spelertj...

minder dan een minuut geleden door Bollieboos

sockknitter
‘Zelfs vluchtelingen met een universitaire ...
Toch wel fijn, dat men zich als Europeaan wee...

1 minuut geleden door sockknitter

21st Century Guy
‘Zelfs vluchtelingen met een universitaire ...
@20 Wat is daar lulkoek aan als meerdere met...

1 minuut geleden door 21st Century Guy

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig