@10 Ow dan had ik je verkeerd begrepen. Hier is dat niet. In de wijk naast waar ik woon wel ...
Dit klinkt als een zielig versneld charme offensief van de gemeente Amsterdam en Halsema, om te verdoezelen dat er weer actief jacht wordt gemaa...
@3 Alles wat zich aan de linkerzijde van extreemrechts bevindt is extreemlinks. 😄...
Maak je geen zorgen, ze verstaan ook geen Nederlands 😉...
@12 Hoe kun jij nou van achteraan in de supermarkt zien dat een moslima die zich vooraan bevindt haar mobiel tussen haar hoofddoek heeft gekle...
@10Tussen hun oor en hoofddoek ingeklemd, en tetteren zo hard met de andere kant aan de lijn, dat je ze achteraan in de supermarkt kunt horen...
LOL, zelfs het AD wordt nu al 'links' genoemd.....
@2 Daar zijn de BOA's toch voor? 😀...
@1 Weer het bekende rechtse wegkijken. ...
@8 En als deze mensen niet zouden werken had je daar ongetwijfeld weer iets over te zeiken gehad. Sommige mensen zeiken nu eenmaal om het zeike...
Het zou wel schelen met de welvaarts-ziektebeelden, helaas hou ik niet van die activistische types.
En vind ik dat iedereen dat zelf maar moet uitzoeken.
Ik pleit er echter wel voor dat eenieder die vlees eet een keer een kip/ konijn/ hond /hamster of whatever op moet voeden en zelf moet doden om op te eten.
Gaan ze daarna in ieder geval met respect met vlees om.
* Verwijderd door de redactie *
"Ik pleit er echter wel voor dat eenieder die vlees eet een keer een kip/ konijn/ hond /hamster of whatever op moet voeden en zelf moet doden om op te eten. "
Hmmm.., dacht `t niet.
"Gaan ze daarna in ieder geval met respect met vlees om."
Daar hoeft men zijn kip/ konijn/ hond /hamster of whatever toch niet eerst voor te slachten en op te eten?
Kom op zeg..
Mensen zijn omnivoren, dus vlees hoort gewoon in ons dieet. Maar ik vind dat we qua diervriendelijkheid we nog wel grote stappen kunnen zetten.
Dat kan in de nabije toekomst nog wel eens een probleem worden. Wanneer we min of meer genoodzaakt insecten moeten gaan eten......
@1
Heb mijn eigen steak restaurant en hebben (neef) onze eigen "vlees fabriek"
Help hem regelmatig met de slacht en heb daar helemaal geen moeite mee
Gemiddelde biefstuk/ steak heeft hier een goed 30/35 jarig leven gehad
Grootste deel van het jaar in een "kruidig" weiland
Heb zelf kippen lopen die ik regelmatig na een tijdje ze zelf de nek omdraai
Kinderen en nu kleinkinderen helpen daar regelmatig aan mee en weten dus nu ook te vertellen op school dat vlees niet uit een vleesfabriek komt maar van een boerderij waar ze aan het einde van hun levensduur geslacht worden en uiteindelijk op hun bord komt
@6 Niks mis mee, zat een paar maanden terug naast iemand die had 2 steakrestaurants gehad, het liep geweldig, en toen kwam de gekke koeieziekte.
Zwaar pech dus, alle inspanningen voor niets en failliet.
@7
Had dat restaurant toen ook al
Als hij zakelijk was had ie direct overgeschakeld op een andere formule en had ie gewoon doorgedraaid nu
Zelfde met de afgelopen crisis , omschakelen of verzuipen
Hebben ons direct aangepast op het lage inkomen van de gasten met als gevolg we zijn er nog steeds terwijl anderen om ons heen op hun gat zijn blijven zitten en aankeken hoe zij langzaam failliet gingen
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.