door Reconquista in Overig  ·  86 Reacties

  • 60
  • 1293x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik zeg : De cijfers zijn gewoon xenofobisch en islamofobisch *steekt bord op met : Weg met de racisten en Trump!*

6
51 DikkeTor

Nederland is altijd het beste jongetje van de klas als het om betalen gaat...maar als het om het beschermen van zijn inwoners gaat...

2
52 Gerritruyter

Wegwezen met dat tuig. Allemaal oprotten.

5
53 grasnaaier

* Verwijderd door de redactie *

54 muxer

En zo worden we weer bewust voor de gek gehouden.

Sinds 2014 zijn er dus 100 mensen vermoord door asielzoekers.

Maar de pers probeert de associatie moord= asielzoeker weg te halen door de daders nu
"Geradicaliseerd" te noemen. Hele goedkope afleidingstruc.
Als we NUL asielzoekers hadden binnengelaten dan leefden deze 1000 mensen nog.

En dat los van de andere (grote) voordelen die het heeft om vooral geen asielfiguren binnen te laten.

2
55 PFL

De schuld ligt volledig bij de globalistisch denkende eurofielen, extreemlinkse fanaten en andere idioten die er baat bij hebben dat bestaande sociale verbanden en structuren en onderlinge solidariteit worden vernietigd. Nationalisme of wel trots zijn op je land is opeens iets smerigs geworden. Oprechte bezorgdheid over het verdwijnen van onze identiteit heet opeens populisme. Het opstaan tegen massa immigratie maakt je tot een racist.
Het links extremisme is levensgevaarlijk en zeer anti-democratisch en vergelijkbaar met het Nazisme.

4
56 bozeman

@56 Bravo!

Niets aan toe te voegen., en uitstekend verwoord.

2
57 Xmod

Oh jeej de xenofen zijn woest om een onzin artikel...

Wat een haat...

4
58 Bullet108

@58 De wat?

1
59 Xmod

* Verwijderd door de redactie *

60 E.Meel

@56

Als ras echte Nederlander met blauwe ogen, blonde, ach inmiddels met wat grijze haren. Kan ik u vertellen, dat ik met uw bozeman identiteit helemaal niets op heb en deze voor mij zo snel mogelijk mag verdwijnen. Aan jankende nietsnutten heeft n.l. niemand wat.

9
61 Borealis

@46 Wat kan Israël mij schelen, ik vind het veel erger dat ik me in Nederland zorgen moet maken of me huis niet is geconfisqueerd (gekraakt) Is, als ik straks klaar ben met werken ..
Of dat sociale reserves opgaan aan vakantiegeld voor Sieriers, Ethiopiëers, Somaliërs en de vele andere farizeeërs..

2
62 Xmod

@62 voor u zou dat opvoedend kunnen werken, ware het niet dat het onwaarschijnlijk is.

6
63 TedjeR

@60 Wat een opvallend onnozele reactie, alsof we de laatste jaren geen enorme acceleratie hebben van de islamisering in het westen van Europa ..
Nu vermoed ik dat jij daar enkel blij van wordt dus reageer maar niet.

2
64 Xmod

@56 100% mee eens. Ook het idiote en hysterische gegil van aanhangers van de linkse kerk om iemand direct een fascist of racist te noemen als er gesteld wordt dat Nederland nu wel helemaal vol zit met allerhande gelukzoekers uit (Noord) Afrika of dat je genoeg hebt van het dagelijkse geweld van de mohammedaan uit naam van diens achterlijke geloof. Of je je daarvoor moet schamen.... Integendeel zou ik zo zeggen. Brrrr

3
65 nostradamus666

* Verwijderd door de redactie *

66 Borealis

* Verwijderd door de redactie *

67 hk-sr

En hier zal het vast niet bij blijven.
Nu 1000 vanaf 2014.
Met alles wat er nog steeds binnen komt.
En terug keert uit IS gebied.
En Afrika wat allemaal binnen druppeld.
Zal dit over paar jaar nog wel eens malen verdubbeld worden
Maar knuffelaars blijven jullie nog steeds in ze geloven dat ze zielig zijn.
En die lafbekken uit de EU en onze Knuffelregering.
Dit is jullie schuld.
Door alle open grenzen.
En wat jullie allemaal binnen halen
Heb al meerdere keren gezegd.
Het is tuig wat we binnen halen.
Heb ze mee gemaakt heel lief en aardig.
Waren de grootste criminelen.

2
68 annie

Nepnieuws!! Er is helemaal geen sprake van 'naïeve immigratiebeleid' maar van moedwillige omvolking door oorlogen te stichten in Libië en Syrië waardoor miljoenen naar Europa gedreven worden!
De ontheemde her-genaturaliseerde immigranten gaan de toekomstige 'Europeanen' vormen ter vervanging van de overbodig geworden vergrijzende autochtone en nationale bevolkingen...….gewoon Nazi-politiek maar dan anders!

2
69 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

70 E.Meel

@70 Dat heb ik je al zo vaak verteld: Weg Met Ons

2
71 xtremy

@60 "....Voorts zie ik graag wat nationalisme in de historie heeft gebracht...."

Gezwets! Niet nationalisme maar globalisme heeft twee wereldoorlogen aangericht en gefinancierd! Wie anders dan globalisten kunnen miljarden investeren in oorlogen en soms beide partijen tegelijk financieren....?!

1
72 CoolMemories

@69 Wat ik al zeg: het gaat om het vervangen van de autochtone (kritische) nationaal denkende en sprekende burgers die, net als de Joden in het Derde Rijk, overbodig zijn geworden, een sociale rest gaan vormen, onbruikbaar voor het Nieuwe EUSSR systeem.....voor dit doel kun je makkelijk de conformistische door 'seksualiteit' geobsedeerde linkse kuddes inzetten.... totdat ook zij zich uiteindelijk een keer achter de oren gaan krabben....

2
73 CoolMemories

@69 Ik vraag me dat nog steeds af. Zelf denk ik meer aan een samenloop van omstandigheden. Enerzijds de asielwetgeving en het Dublin-verdrag die niet bestand zijn tegen misbruik. En anderzijds een taboe voor politici om hiertegen te protesteren. Jarenlang stonden (en staan nog steeds) Europese politici elkaar te verdringen om maar zo menselijk mogelijk te zijn. Nog steeds worden dissidente politici en EU-landen als Nazi's bestempeld. Daarbij komt dat niet alleen de mensensmokkel, maar ook de asielindustrie een miljardenindustrie is, met overal lobbygroepen.

2
74 Dune

@71 "...Weg Met Ons ….."

Ja, dat is het algemeen heersende laffe vrouwelijke (schuld)gevoel waar Europa onder lijdt, het genot in de nederlaag en ondergang en het bijzondere gevoel er niet aan te kunnen ontkomen..... dat zijn wortels heeft in het Christendom, de religie van zelfopoffering voor abstracties....de Linkse Kerk is dan ook de rechtstreekse opvolger van de Christelijke kerk en de laatste nihilistische fase van het kaitalisme…..!

2
75 CoolMemories

@71 "...Weg Met Ons ….."

En wie of wat worden daarom het meest gehaat door onze politici en hun media: mannen als Fortuyn, Trump of Baudet en landen als Rusland die persoonlijke en nationale soevereiniteit belangrijker vinden dan massale onderwerping aan disciplinerende rationaliserende en controlerende systemen.....

2
76 CoolMemories

Die 1000 dodelijke slachtoffers is natuurlijk verschrikkelijk maar het overgrote deel van de migranten vermoorden geen andere mensen. Tussen de migranten zitten hele aardige mensen en moordenaars. Het grootste probleem zijn echter de enorme aantallen die er tussen in zitten. Uit alle statistieken blijkt dat dat veel migranten groepen uitermate hoog scoren met criminaliteit en werkeloosheid. Nee, ze plegen nog net geen aanslagen maar ze pesten wel een homo echtpaar weg uit de buurt of ze gooien de ramen in van iemand omdat die geklaagd heeft bij de politie. Die aantallen zijn veel hoger dan de aantallen slachtoffers van aanslagen en verzieken sommige buurten in Nederland tot op het bot. Tot nog toe heb ik nog niet iemand kunnen vinden die mij kan uitleggen wat het voordeel voor ons is dat we die mensen hier heen halen.

2
77 RazorBlade

@66 goh dan zijn de “extreem” linkerds waarschijnlijk onder hun steen vandaan gekropen om hun geknuffel te laten meeklinken!
Tja wie de bal kaatst kan deze “(knuffel) terug verwachten! question

0
78 Widaan

@77

Hoogst waarschijnlijk zal u lang moeten wachten op een inhoudelijk en goed antwoord!
Schiet u geen wortel tijdens het wachten?

question

1
79 ikzelf66

Gisteren stootte een geradicaliseerde asielzoeker mij per ongeluk aan in de drukte!
Ik ben ook één van die 1000!

Next.

6
80 WijzeDwaas

@69 CoolMemories
Je formuleert het nogal lomp, maar de oorzaak zit inderdaad in de directe en indirecte aanvallen op de regeringen van Irak, Libië, Afghanistan, Syrië, Jemen en ga maar door!

10
81 Uit Den Haag

@81 Op NuJij ageerde ik al tegen de oorlogen in Irak en Afghanistan die geen oorlogen waren van 'rechtse haviken' maar van slinkse globalisten die zo, met 'democratie en mensenrechten' als alibi, de globalisering wisten te versnellen ten koste van honderdduizenden doden en de welvaart van belastingbetalende burgers...!

3
82 CoolMemories

@81 Vandaar ook dat er, tot aan Trump, geen lessen geleerd leken te zijn sinds Vietnam en Irak...men ging na het fiasco Libië gewoon weer door naar Syrië....alsof het absoluut noodzakelijk was deze landen te...'bevrijden'....ofwel te ontwrichten....?! Het ging er nooit om een oorlog te winnen maar om hem aan de gang te houden ….ten bate van globalisering!

3
83 CoolMemories

@82 Cheney en Bush bediende zich van linkse frames .maar waren rechts conservatief. On hun eigen achterban mee te krijgen hadden ze geen frames nodig. Die waren al trigger happy. Die frames waren nodig om andere landen en de democraten mee te krijgen.

1
84 Trompetsignaal

@83 geen lessen geleerd sinds Vietnam? Jij misschien niet, maar het leger wel degelijk. Waarom denk je dat de Amerikanen niet zelf naar Afganistan, Libië of Syrië gingen, maar lokale troepen hielpen vanuit de lucht. Maar als je het niet wil zien, zie je het niet.

0
85 Trompetsignaal
86 Trompetsignaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@5 Als er van Teheran een parkeerplaats wordt gemaakt, dan hebben wij hier daar gelukkig niet zoveel mee te maken en/of last van, als ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@62 Je blijft maar zeiken hè. . . . Besef je nog steeds niet hoe sneu je bezig bent? ...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@5Eerst moet zijn eerder....

9 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Ik zie een kernoorlog eerst er uit de Arabische landen komen dan uit Rusland.Maar goed, als het gebeurt dan is het maar het beste dat de hele ...

9 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Gaat Bosma dan ook weer z'n prinsevlag speldje dragen? Want volgens hem heeft de nsb die toch nooit gebruikt. ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Primera wil eigen keten tabakswinkels opzetten om verkoopverbod in 2030 te omzeilen

Prima! De mens onderwerpen aan de wil van de Staat is tegen iedere vorm van heerschappij. De mens moet zelf kunnen beslissen of er gerookt dient...

12 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@1 "De kernraketten staan al richting Europa " Ja, en dat zelfs vlak aan de grens met de NAVO. Dat zou de NAVO eens moeten ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@24Niet zo draaien en kronkelen Snorrie, ik heb het niet over Israël of over diens acties, maar over alle extreme religieuzen! die hun rel...

13 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Nicks R. Van
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@18 Met een goed oplosmiddel krijg je het wel gedaan!...

15 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Sali Ka SexJames Deen HardcorePapá Coje Su HijaKpopdeepfaFappyPornography Virtual RealityErotic PicsAssondra SextonDarmiyaanTemple SexU Porn VediosPuerto Rican TittiesHolly Michaels GangbangImagefap.clm80s Pron StarsTaboo.pormSouth Indian XnxxSex Film Full MovieHollywood Movies Sex ScensSister Xxx DownloadBus Lo SexOld Man Woman PornPigtail PornCameron Diaz Adult FilmYoungsters Porn VideoShemalesuperstarsHijra XnxxMopt-026Raven Porn GameVagu-255Hand JopMia Malkova RidingTwinks Bubble ButtsNoodle HentaiBreezeerWww Xxxx Video IndianGiantess TitsXxxfree.wqtchMelhores Site PornográficoXnxx 8kTiktits.comMrpornBebe Rexha NudeBuck Angle PornBoobs Sucking Videos JapaneseHindi Sex Full VideoR JavTik Tok De PornosXnxx Video YogaHot Actress Sex VideosIndian Web Series X VideoHot Boobs ComCheating Wife PornhubPorn Video 1990Strip ChessDeep SexingXvideogangbangFace Sit FemdomBig Booty Shemale PornGirls Fingering VideosMateo Muscle PornCumshot SquirtNovinhazspPorn MassagesexBritney Griner NudeProne HubeAishwarya PornShower Porn HdBahu XxSextually BrokenMassage Lesbi PornErotic PornoDee SiranHello Blue PictureGia Macool NudeLive Porn.Lesbian Squirting.pornSuperheo PornWww.pornogramGay Yaoi PornYoung Biggest TitsJavteenXxx202Faithcox OnlyfansBest Porn CompilationsMen In The NudeChudail KaLarge CockTwinksoloHotmilfsfuck PornAnimés SexePornos 3dSoftsparklingTop TwinksEmily Bett Rickards NudesGirlfriend Fnf PornBlacked XBlack SexmovieNaked Japanese BabesCht SexoRussian Anal PornBigass Porn VideosMilf Only FansSite De ProstituiçãoTranny PornBlue Film SiteNadia Goher PornXnxx AuntyDadi Dining Hall日本 Av在线Big Butts Naked WomenJapanese Mother And Son XxxViolet-myersLulu-182XxxmooviesNeha Sexy VideoBeach Sex MoviesKyoukaAvi LovePornscatKenono.partyنسوانجيPetitecreampieAngelina Jolie TittsTelugu Aunty Sex PictureThoda Sex VideoBride Cheats PornDaftsex.cmoFree Extreme PornSexo Pornô Sexo PornôSquirtorgKajol Devgan PornSex With Sexy AuntyTelugu Sex OnlineGoth SlutPorn Video OutdoorSanjanahotBody Builder XnxxDpm++ 2m Sde KarrasHollywood Movie Sex ComSupergirl PornBimbo Barbi PornKagney Lee KarterTitspovMamacitaz ComBlumpkinKannada Dirty TalkMom Son Family StrokesXxx Hindi Video PornIndian Wife Pussy