De aanval vond plaats in een supermarkt van de keten Leclerc. (archieffoto)
Volledig scherm
De aanval vond plaats in een supermarkt van de keten Leclerc. (archieffoto) © AFP

Vrouw roept 'Allahu Akbar' en valt mensen aan met breekmes in Franse supermarkt

In het Zuid-Franse La Seyne-sur-Mer liepen twee mensen vanochtend verwondingen op toen een 24-jarige vrouw in een winkel uithaalde met een breekmes. Volgens de procureur van Toulon riep de vrouw 'Allahu Akbar' ('God is groot').

54 reacties

  • Richard Roose

    6 jaar geleden
    Verward ? Sommige religies zijn duidelijk niet goed voor de mentale gezondheid...
  • Fons Billen

    6 jaar geleden
    ze is een beetje verward , als al degene die een beetje verward waren er met een mes moeste op in gaan zou mooi worden !
  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    @Eric Van Dyck, je bent me voor. Ik wilde ongeveer hetzelfde schrijven. De god van de islam is niet de God van Abraham, Isaak en Jacob; en dus ook niet de God tot wie Jezus Zich richtte.
  • Walter Stassen

    6 jaar geleden
    Tja, als je godsdienstig bent, ben je in feite per definitie iemand met psychologische problemen hé. Als je gelooft in een denkbeeldig vriendje in de lucht kan je moeilijk beweren dat je mentaal gezond bent.
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    al dat verward exotisch crapuul buitenzetten retour afzender.
  1. Zijn vrouw kostte hem 47.000 euro per maand. Nu zit Poetins vice-defensieminister in de cel
    PREMIUM
    5

    Zijn vrouw kostte hem 47.000 euro per maand. Nu zit Poetins vi­ce-defensiemi­nis­ter in de cel

    In Rusland is vice-defensieminister Timoer Ivanov opgepakt omdat hij smeergeld zou hebben aanvaard. Maar wetend dat fraude mag in Rusland zolang je in de goede schuif ligt, is er zeker meer aan de hand. Wat heeft zijn arrestatie te maken met de herschikking van de regering die Poetin over twee weken doorvoert? Loopt defensieminister Sergej Sjojgoe ook gevaar? En klopt het dat Ivanov zijn echtgenote inmiddels geruild heeft voor een in België geboren schone?
  2. LIVE MIDDEN-OOSTEN. VS starten bouw haven voor hulp aan Palestijnen - Media Israël: Gazanen ontvluchten massaal Rafah uit angst voor aanval
    LIVE
    697

    LIVE MID­DEN-OOS­TEN. VS starten bouw haven voor hulp aan Palestij­nen - Media Israël: Gazanen ontvluch­ten massaal Rafah uit angst voor aanval

    De VS en 17 andere landen roepen donderdag op tot de vrijlating van gijzelaars door Hamas en zeggen dat er een deal op tafel ligt die in ruil daarvoor een staakt-het-vuren biedt. Ondertussen ontvluchten Palestijnen de stad Rafah massaal door een dreigend Israëlisch offensief. Minstens 150.000 burgers zouden de afgelopen weken zijn vertrokken, aldus Israëlische media. In dezelfde stad zijn een werknemer van het Belgische agentschap Enabel en zijn zoontje omgekomen bij een Israëlisch bombardement. Dat meldt minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez (Vooruit) op X. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.