Rector Gitti Burema grijpt in als Thierry Baudet de forumdiscussie dreigt te laten ontsporen door de zaal voortdurend te beledigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rector Gitti Burema grijpt in als Thierry Baudet de forumdiscussie dreigt te laten ontsporen door de zaal voortdurend te beledigen. © Theo Kock

Baudet houdt huis voor zaal vol ‘linkse gezichten’ in Groenlo

GROENLO - ‘Jullie zijn bijna allemaal links. Ik zie het aan jullie gezichten en kleding.’ Thierry Baudet zet gelijk de toon bij debat op het Marianum in Groenlo. Hij is er te gast na het relletje eind vorig jaar over een opdracht voor 5 vwo waarin de partijleider van Forum voor Democratie centraal stond.

  1. Berkelland huurt ‘verzamelborden’ in aanloop naar verkiezingen provincie en waterschap
    PREMIUM

    Berkelland huurt ‘verzamel­bor­den’ in aanloop naar verkiezin­gen provincie en waterschap

    De gemeente Berkelland heeft voor de verkiezingen van 15 maart de traditionele plakborden voor verkiezingsaffiches ingeruild voor zogeheten Trotters van het bedrijf Image Building. Verdeeld over de elf Berkellandse kernen staan vijftien borden met aan de ene kant alle affiches van ‘provinciale’ partijen en aan de andere kant die voor de waterschapsverkiezingen. Maar in Rietmolen gaat het een beetje mis.
    Borculo, Winterswijk, Rietmolen, Neede
  2. Viscaal wilde ‘td’ worden bij De Graafschap, maar werd geblokkeerd • ‘Logisch dat spelers NEC niet bijtekenen’
    Met Eric Viscaal

    Viscaal wilde ‘td’ worden bij De Graafschap, maar werd geblok­keerd • ‘Logisch dat spelers NEC niet bijtekenen’

    Publiekslieveling van weleer Eric Viscaal wilde niet lang geleden graag technisch directeur worden bij De Graafschap. Hij was ook in gesprek, maar uiteindelijk is dat afgeketst. ‘Dan had er toch iets heel anders binnen de lijnen gestaan dan nu’, zegt hij. Volgens Viscaal wordt er een hoop geblokkeerd door mensen die ‘elkaar behoorlijk beschermen.’
    Doetinchem