door Inter in Media  ·  186 Reacties

  • 0
  • 1889x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Geer is zeer maatschappelijk betrokken, zijn angst die hij uit over deze groep mensen
is niet geheel onterecht en vele delen deze angst.
De aan groei van fanatieke moslims gaat enorm snel.

1
151 Gratiebarmhart

@146 Door te zeggen dat hij geen pvv gaat stemmen geeft hij aan dat pvv de oplossing niet is. Denk daar eens over na.

@145 door de islam als oorzaak van al het slechte aan te wijzen is alles on topic.

6
152 Hoofd bijzaken

@147

U reageerde op mijn @139 met uw @142
Als u op iemand anders wilt reageren moet u het nummer van die iemand anders intoetsen.

1
153 Nederpiet

@120 je begrijpt het niet als je mij zegt dat ik Wilders niet in deze discussie mag betrekken terwijl jij wel Wilders terminologie gebruikt.

5
154 Hoofd bijzaken

** gebruiker verwijderd **

@138
Het is natuurlijk nog veel vreemder dat jij blijkbaar de merkwaardige mening bent toegedaan dat een ander zijn mening over wat dan ook totaal geen waarde heeft, nog los van zijn of haar opleidingsniveau.

Ik hoop voor jou dat jij net zo goed kunt zingen als jouw arrogantie groot is, Toppertje CayMan, jij gaat volle zalen trekken.

155 verwijderd**

@149

Dat is juist het mooie van deze boodschap daar daaruit blijkt dat ook zij die niet daarop stemmen zien dat de islam een akelige ideologie is.

2
156 Nederpiet

@154

In tegenstelling tot u zie ik taal niet als iets waar iemand een claim op kan leggen.
Taal is er gewoon.
Over taal gesproken, Joling legt in zeer duidelijke taal uit dat de islam heel akelig is, wat goed te begrijpen is in zijn situatie als homo zijnde daar de verhalen bekend zijn van imams die zeggen dat Joling van het dak gegooid moet worden van hun profeet.

2
157 Nederpiet

@142

Het begint me steeds duidelijk te worden dat je niet spoort...of met opzet desinformatie verkondigd...

Hoe kun je in godsnaam (vermoedelijk) huiselijk geweld dat zo minimaal was dat er geen aangifte gedaan werd en in ALLE bevolkingsgroepen en lagen van de bevolking voorkomt, vergelijken met bijvoorbeeld het aanmoedigen van vrouwensteniging tot de dood bij overspel ("tot dat het bloed op de omstanders spat") in naam van de islam ???
Of het "dwingen" vrouwen terug te gaan naar hun gewelddadige man, en vooral niet de politie erbij halen...omdat de man gelijk heeft want de vrouw verzaakte in haar taak...


Je begrijpt blijkbaar ook niet dat geweld tegen vrouwen in de westerse samenleving sterk afgekeurd en de daders door het slijk gehaald worden , terwijl imams het in naam van de islam juist voorschrijven ??

2
158 Vageali6888

** gebruiker verwijderd **

@152
Ik beloof u bij dezen ook plechtig geen PVV te stemmen, maar ik deel deze mening van VVD-er Gerard Joling. En met mij velen, denk daar maar eens over na. De islam heeft inderdaad een hele akelige kant.

159 verwijderd**

@155 Ik ken helemaal niet zingen. Maar het onbegrip voor de waarde van het oordeel over een zanger die vanuit zijn overbetaalde villa angst heeft voor de Islam blijft bestaan. Denk je dat Gerard ooit een marokkaan van nabij heeft gezien, afgezien dan van Ali B ?

En ik herken de tendens van de waardering voor de slechtopgeleide grote bek

3
160 CayMan

@142 Doortjebont U heeft in alle topics een zeer gekleurde islam-bril op. Deze vertroebelt een heldere kijk op de realiteit.
De islam en vrouwenrechten zijn totaal niet verenigbaar, net zomin als rechten van homo's. Ook mensenrechten, anders dan volgens de Sharia hebben voor islamieten geen enkele waarde. De Shariawet staat namelijk boven alle Aardse wetten. Om die reden zullen islamieten nooit kunnen en willen integreren in onze westerse maatschappij.

3
161 Argus

@160

U denkt werkelijk dat Joling alleen Ali B kent en niet zijn vrienden?
Dat Joling geen van de vele Marokkanen kent in het circuit van optredens dat hij door het hele land verzorgt?
Dat Joling nooit contact heeft met de vele Marokkanen in omroepland en de muziekbusiness?

5
162 Nederpiet

@155 Zie nou eens even, ik krijg zowaar steun van Gerard Joling himself als hij schrijft :

“Wat een zorgelijke en clowneske mensen zitten er in de regering! Ben politiek niet heel erg onderlegd maar ben natuurlijk niet uit de poppenkast gevallen’”

En nog een paar van meneer Jolig
11-09-2012 Gerard Joling walgt van linkse politici op televisie
06-09-2014: Gerard Joling is helemaal klaar met azielzoekers
06-05-2015: Gerard Joling gruwelt van Jeroen Dijsselbloem

2
163 CayMan

Zijn uitspraken zijn ongeveer hetzelfde niveau als zijn muziek. Uitzonderlijk laag. Als je ervan houdt: "laat je nakijken"

8
164 Denisova

* Verwijderd door de redactie *

165 Raffa

** gebruiker verwijderd **

165

wegkijken dus, van de bakken met geld die de PVV ontvangt voor de moslimbash van David S Horowitzen uit de US

166 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@165
Ik wel, nu jij nog.

167 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@161

de sharia-wetgeving is in de meeste moslimlanden niet eens van toepassing.
de meeste moslims uit ons land komen namelijk uit oude westerse kolonien, met nog altijd westerse administratieve en juridische systemen

die ''journalist'' die iets dergelijks beweerde, werd terecht ontslagen
http://www.omroepwest.nl/nieuws/2877367/Verzonnen-verhalen-over-Sharia-driehoek-in-Haagse-Schilderswijk-waren-nachtmerrie-zegt-Trouw

168 ---deleteduser---

@168
Ik weet niet hoeveel moslimlanden er precies zijn op de wereld maar volgens Wikipedia zijn er momenteel 50 landen in de wereld waarin de shariawetgeving in meer of mindere mate van kracht is. Dan worden niet de 'verborgen' shariarechtbanken en shariaraden meegeteld die in de islamitische gemeenschappen (ook in enkele Westerse landen) ingeschakeld worden door de gelovigen. Van de week was er nog een voorbeeld van te zien in de documentaire van Zembla over de Deense moskeeën. Ook in die documentaire kwamen shariaraden naar voren. In de lijst van 50 landen is Denemarken niet opgenomen.

0
169 De Vliegende Brabander

* Verwijderd door de redactie *

170 N.Nescio

* Verwijderd door de redactie *

171 N.Nescio

@168
En als er in Marokko meisjes die elkaar kussen zich moeten verantwoorden voor de rechter (aangegeven door eigen moeder overigens) of op de Marokkaanse TV cosmeticatips gegeven worden aan vrouwen om de zichtbare verwondingen door huiselijk geweld te kunnen camoufleren voor de buitenwereld is dat misschien niet gebaseerd op shariawetgeving, maar kan ik me wel goed voorstellen dat iemand als Geert Joling zich zorgen maakt over bedreigingen van de vrije westerse samenleving door invloeden van mensen die dit normaal vinden. Iedereen zou die zorgen moeten delen die het beste met de medemens voor heeft. Leven en laten leven. Wil je een vrouw kussen - prima. Wil je dat niet doen - ook prima. Sla je je vrouw- altijd verkeerd - en kom niet met religie aanzetten. Zeker niet als die religie de religie van de vrede is. Dan kun je problemen ook vreedzaam oplossen zonder te gaan slaan. Of niet soms ? Hopelijk geven over enkele jaren die vrouwen eens een keer goed terug en laten ze de cosmetica in de kast staan.

0
172 De Vliegende Brabander

@168
Wel eens een moslim de sharia-wetgeving horen afwijzen?
Hebben moslims Überhaupt wel eens "spontaan" (met de nadruk op spontaan) misdaden als aanslagen door moslims gepleegd afgewezen? Of gebeurd dit alleen op TV, omdat ze min of meer worden gedwongen om die uitspraken te doen?
Wel eens moslims in demonstraties massaal de straat op zien gaan, behalve tegen Wilders, om blijk te geven van hun afschuw van moslim aanslagen die overal worden gepleegd?

Nee, dat doen ze zijn niet verantwoordelijk voor wat anderen doen. Dat klopt.

Maar IK kan niet zo zijn. Om een voorbeeld te noemen?
Als ik een christen zou zijn, dan accepteer ik niet dat lieden de naam van Mijn God misbruiken, om uit Zijn naam de meest afschuwelijke misdaden te plegen die een mens überhaupt kan bedenken, laat staan uitvoeren.
Daar zou ik iets aan doen. Samen met andere woedende geloofsgenoten. Om te beginnen bij Mijn kerk, als de klootzakken zich daar ophouden.
Dat zeg ik!

2
173 Cornelis

* Verwijderd door de redactie *

174 N.Nescio

** gebruiker verwijderd **

Moslims en de Islam zijn het probleem niet echt, maar dat zijn de beleidsmakers in SA, EU en de VS.

175 gebruiker-verwijderd

@2

Ook jij wordt nog wakker, of je bent zelf moslim.

0
176 Robbedoes

@171 Alsof een gevalletje dv de maatstaf is voor niveau.

0
177 Hoofd bijzaken

* Verwijderd door de redactie *

178 Raffa

Je moet toch iets doen om aandacht te trekken als je Gerard Joling heet.
Laat maar snel voorbij gaan .

@173

Mijn buren , hoog opgeleide Marokkanen , haten de terroristische aanslagen , willen van zijn levensdagen geen sharia, k heb nog nooit moslims tegen Wilders op straat gezien .
Geen idee in wat voor wereld jij woont.

Waar was jij in Noord-Ierland waar christenen elkaar vermoorden ?
Waar ben jij als het uitverkoren volk , wat jij waarschijnlijk ook zo ziet, als ze in de naam van jouw god vrouwen en kinderen doden ?
Waar was jij als dictators als Videla vooraan in de kerk zitten en daarna mensen levend in zee gooien ?
Waar ben jij als in de USA christenen artsen vermoorden omdat ze anders denken ?

Trek niet zo'n grote broek aan.
Ik zie je al ten strijde trekken !!!

3
179 No newstoday

@163
'06-09-2014: Gerard Joling is helemaal klaar met asielzoekers' '30-09-2015: Gerard Joling is helemaal klaar met het vluchtelingenprobleem' ..Oh? vandaar dat hij met een t-shirt liep met de Arabische tekst: welkom (vluchtelingen)..En een hekel hebben aan de islam maar wel aan de actie meedoen om meer asielzoekers (islam) hier binnen te halen en welkom te heten!? Dat bedoelde ik nou met hypocriet!

0
180 netcat

@178

Wat een arrogantie!!
Mogen anderen ook bepalen of jij wel genoeg weet om te bepalen of anderen wel genoeg weten ?
En als iemand vind van niet , hou je dan ook je mond?

Je mag het totaal oneens zijn met wie dan ook, hier en in het dagelijks leven .
Maar je hebt geen recht om wie dan de mond te willen snoeren tenzij die persoon beledigt of kwetst.
Dat staat toevallig in de wet die iedere burger moet kennen .
Je bent helemaal vrij om sommige opmerkingen te negeren .
Zelfs om dit forum te negeren .

2
181 No newstoday

@177

Bij examens en sollicitaties wel.

3
182 No newstoday

** gebruiker verwijderd **

@175 , voor de minners. Sinds half jaren 70 is de islamisering gaande, vanwege olie-ge euren.

183 gebruiker-verwijderd

@104
En niet te vergeten het verleden wat deze landen hebben met de steeds oprukkende strijdende islam. Ze hebben genoeg ervaring met die gasten om te weten dat 1 vinger 10 paar handen (en voeten) wordt + een bakje om ze 5 x per dag in te kunnen wassen!

0
184 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

185 Raffa

Elke religie afschaffen en/of opnemen in de DSM V.

1
186 von Bribbentrop

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@53 Ach ja, beginnen met schelden, op de persoon spelen, beledigen en draadjes verpesten is ook volgens jou kennelijk wel oké. ...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@52 Dat zijn historische Prinsenvlaggen, die misbruikt werden door de NSB.Blijkbaar heb ik een gevoelige snaar bij je geraakt, dat weet ik dat...

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@19Voorrangsregels toepassen vallen daar dus niet onder....

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@97 Jammer dat je mijn reactie niet goed leest dan wel interpreteert. Ik hoop van harte dat jij nooit voor een dichte deur komt te staan als ji...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Zie Hier
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik snap trouwens niet wat iemand in Nederland zoekt als allees en iedereen verkeerd is!Microfoon uit de handen van een gespreksleidster trekke...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik wil graag ook even vertellen bij wie volgens mij de wedergeboorte totaal mislukt is en laat zien dat een extremist een extremist blijft en da...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

soapbox
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

De jaren 80-90 . Daarna kregen we steeds minder en minder vrijheden....

14 minuten geleden geplaatst door soapbox

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@48 Jouw clubje, inclusief nsb-vlaggen: https://www.youtube.com/watch?v=jC68UI6CZZM ...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@49 Jij moet eens kijken wie er BEGINTen dié aan te spreken mafkees, Flikker toch op met je voortdurende geouwehoer, en begin eers...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

icnivad
Pilot voor problemen rondom lachgascilinders

Statiegeld voor inleveren bij de supermarkt? 😁...

17 minuten geleden geplaatst door icnivad

NK. App
Kiki Daire CreampieBlac Porn StarFace SittingxxxCharurvateIndian Fucking PicturesLaararose LeakedWxtremetubeSex Girl PussyCall Boy XxxCbt PornSex 18 Hd ComThe Ring PornHornypoliceAllporncomcisTeacher SexTarababcockMujeres Teniendo OrgasmosStepsister Lesbian PornXnxxx Sexi VideoAnimal Girl HentaiNude ActreaaTop Onlyfans AccountsGaleries Femmes NuesChrissy Teigen NideTube8 IndianKooku Web Series PornPokemon Sex DawnFitbadonk OnlyfansCaca PorneXvudeisMargo Robbie HotNatalie Monroe NakedWww Big Boobs ComKiwvr-531Natalia La Potra PornBig Women PornPuku DengulataSchool Hindi Sex VideoBest Site For Hentai工囗漫画Twerking RedditLeaked Teens NudesVideo De Pornografia SexoXhumaster ComPorzocomBreast ExpantionSexmoovisKajal Sexy Video Comعر ب نارHttps ://histoires-fr.asslr.org/Pornocom.japonesaDeeivdoHole Sex Video200gana-2883Indian Husband Wife Porn VideoMilking TablePorn DubAuntiespornNude CistaChubby SquirtMassage HandjobsMunmun Dutta Hot SceneDesi Aunty Outdoor SexPorn WallpaprFrench Por.Filme Pornor Com NovinhaEautiful Nude WomenMom Teach Sex XnxxNaked Women BathingSleepy Mom XxxCanais Putaria TelegramMom Annd Son PornHow To Watch Virtual Reality PornGoodxxxN I X L Y N K ABen 10 Sex XxxWwe Divas SexPorn QDesi B Grade VideosTnai PornAnimated CreampieJolly BhatiaTruth And Dare SexTop Porn WebsitesToypicsX ViedosMyvidester GayAmilia MileyMarathi Sex HotChloe Sevigny BlowjobIndian Leak MmsAuneeshaAsli ChudaiTamil Sex Vedeo ComChoti PornKinemaster XxxNaruto Porn ComicIndin Pron VideoStepmom PorbValentina Nappi MomWhite Panties PornAsian Porn PicturesGay Roblox PornSex Video Com 2018Sivr-286Local Assamese Sex VideoTransando AmadorFull NelsonsexTeenporn.twitterBaddiesonlyPornoshemalesAgantredgirlSexo PornouMelhores Atriz PornDesenho Animado PornosPhotoacompanahantesInflatable DildoBlow Job BirthdayLizza Ann PornAnal OrgasmedSex GarilBrazil Hot XxxNaked Photos Of BoobsAmature Nude PhotosNude Tall WomenMian Khaleefa Porn VideosFurryboobsForced Fay PornHand JobhubPornboxcomPeliculas Pornos DeBlackmonsterterroFull Porn VAnkita Dave Nude VideoXnxx Hot 18Porn Asia MassageMiamalkovaAnna L And Danny Love And LustXxx VenezuelanaPron Hub HdSuzanne Somers NideWww Bangla Xxx VideoJapanese Uncensored Blow JobSharon WeiMothersonsexStep Mom Caught PornAnime Lesian PornFirst Time Sex Video ComBbw TmblrFucking Sunny Leone