AP
Volledig scherm
© AP

Trump na e-mailaffaire: "Slotrapport is complete ramp voor Comey en FBI"

BuitenlandHet slotrapport van het Amerikaanse ministerie van Justitie naar verschillende onderzoeksdaden van voormalig FBI-directeur James Comey is "een complete ramp" voor Comey en de FBI. Dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump vandaag gezegd, in een reactie op de publicatie van het rapport van inspecteur-generaal Michael Horowitz.

6 reacties

  • rudy liessens

    6 jaar geleden
    d'r zal wel gevoefeld zijn.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Voor één keer ga ik volledig akkoord met Trump als hij beweert dat hij het Amerikaanse volk een grote dienst bewezen heeft door Comey te ontslaan. Want door Comey zijn ontslag te geven kwam speciaal onderzoeker Mueller op de proppen, en op termijn zal dat voor die Amerikaanse bevolking een véél belangrijker resultaat neerzetten dan Comey ooit kon bereiken, namelijk de verwijdering van Trump uit het Witte Huis (ook wel sinds enige tijd gekend als Het Leugenpaleis).
  • marc van broekhoven

    6 jaar geleden
    Door die gek zitten we nu met nog een grotere gek.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Omdat de conclusie is dat er geen politieke bias was ten voordele van de Democraten? Wat Comey heeft gedaan heeft Trump de overwinning opgeleverd. De geest van een gestoorde man brengt vreemde uitspraken voort...
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Trump heeft, naar eigen zeggen, Comey ontslagen wegens "this Russia thing", dus hij heeft daar enkel zichzelf een grote dienst mee bewezen.
  1. TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Oekraïense minister van Landbouw neemt ontslag na beschuldigingen van corruptie

    TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Oekraïense minister van Landbouw neemt ontslag na beschuldi­gin­gen van corruptie

    De Oekraïense minister van Landbouw Mykola Solsky, die beschuldigd wordt van het zich toe-eigenen van staatsgrond voor hij deel uitmaakte van de regering, heeft zijn ontslag ingediend. Rusland heeft “enkele tientallen” tactische kernwapens gestationeerd in het Oost-Europese Wit-Rusland. En Oekraïne gebruikte voor het eerst langeafstandsraketten met bereik van 300 kilometer, heimelijk gestuurd door de VS. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. LIVE MIDDEN-OOSTEN. VS starten bouw haven voor hulp aan Palestijnen - Media Israël: Gazanen ontvluchten massaal Rafah uit angst voor aanval
    LIVE
    697

    LIVE MID­DEN-OOS­TEN. VS starten bouw haven voor hulp aan Palestij­nen - Media Israël: Gazanen ontvluch­ten massaal Rafah uit angst voor aanval

    De VS en 17 andere landen roepen donderdag op tot de vrijlating van gijzelaars door Hamas en zeggen dat er een deal op tafel ligt die in ruil daarvoor een staakt-het-vuren biedt. Ondertussen ontvluchten Palestijnen de stad Rafah massaal door een dreigend Israëlisch offensief. Minstens 150.000 burgers zouden de afgelopen weken zijn vertrokken, aldus Israëlische media. In dezelfde stad zijn een werknemer van het Belgische agentschap Enabel en zijn zoontje omgekomen bij een Israëlisch bombardement. Dat meldt minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez (Vooruit) op X. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.