door Reconquista in Buitenland  ·  79 Reacties

  • 36
  • 1391x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

129

Je verhaal past wel op meer politici.
Uitstekend op bv. Wilders.
Kan ook gelden voor forumbezoekers die scheldend en discriminerend uit hun dak gaan en thuis niet verder dan tot ja- knikken komen .

4
51 No newstoday

@51

Moet zijn voor @29

2
52 No newstoday

Heerlijk om weer een persoon te framen als de grote schurk! De Brexit als slachtoffer en de Brexiteers als helden? Lekker om je frame zo te laden met emotie en je oordeel! Wel erg goedkoop. En het gaar voorbij aan de feiten:
De brexiteers hebben Britse bevolking voorgelogen. En kopen voor zichzelf EU paspoorten, het zijn geen slachtoffers.
De Brexit is een Britse keuze. Daar ligt de oorzaak. Dus het VK moet niet EU verwijten maken. Het gerommel komt door May en haar kabinet. Laten die zelf met uitvoerbare oplossing komen voor Noord Ierland en de handelsproblrmen die de breuk veroorzaakt.
maar blijf lekker in je frame hangen. Kun je dat mooi inlijsten en boven de bank hangen.

3
53 Trompetsignaal

@44

Wie zijn er de laatste tijd daar geweest en hebben een speldje gekregen en was met Putin aan het slijmen .?
Een stuk of 20 van die 99% is genoeg .

3
54 No newstoday

@43

En wat hebben die met zijn tweeen daar aangericht in de Oekraine met 48 miljoen inwoners?
Als die dat kunnen , hebben we een gouden team in handen om in de rest van de wereld te opereren ( sarc.off)

4
55 No newstoday

@53
Nee hoor, een groot deel van de "jongeren", dacht dat het niet zo'n vaart zou lopen en was te beroerd om naar de stembus te gaan.
En nu achteraf klagen dat ze de Brexit niet gewild hadden?
En die Verhofstadt is wel meer over de schreef gegaan met z'n uitspraken. Het is inderdaad beter dat hij vertrekt.
Laat hij dan ook gelijk Juncker en Timmermans meenemen, zijn we van die lastpakken oók af.

3
56 Strongoli

Ik zie niet in waar Verhofstadt voor aangeklaagd kan worden. Arron Banks heeft regelmatig ontmoetingen met russische officials gehad, dat is al bewezen: https://www.theguardian.com/politics/2018/jun/09/arron-banks-russia-brexit-meeting
Bovendien heeft hij zelf toegegeven mensen om de tuin the hebben geleid: http://www.irishnews.com/news/politicalnews/2018/06/13/news/arron-banks-major-brexit-campaigner-admits-he-led-people-up-the-garden-path--1355086/
Je moet wel een echte gelovige zijn om het nog voor hem op te nemen.

1
57 Zucht

@46

Goed lezen : er worden in @41 geen credits gegeven maar gewoon even een vergelijking gemaakt met anderen .
Met de conclusie dat die ook geen haar beter zijn .

2
58 No newstoday

Die Alt Right populisten willen graag af van vrijheid van meningsuiting en politiek ongevallige personen. Door de mensen op te sluiten. Dat is nu precies wat Rusland ook doet met politici die zich verzetten tegen het regime. Dus feitelijk bevestigen ze hierbij dat ze zich beter thuis voelen in het Russische systeem en politieke klimaat.

5
59 mike45

* Verwijderd door de redactie *

60 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

61 E.Meel

Misschien kunnen Brexit-activisten eerst proberen met een Brexitplan te komen. Of beter: aandacht vestigen op hoe sinds 2 jaar de Britse economie van de best presterende van Europa naar een van de slechtste ging. Na het referendum beweerden ze dat de economie er meteen op dat moment op vooruit ging (want de beurs steeg, het pond daalde overigens harder; in dollars, de internationale handelsmunt, daalde de beurs) en nu is het dat het nog even duurt 'maar dan gaat het toch echt gebeuren' of dat de economische neergang de toekomstige vrijheid (waarvan nog staat te bezien wat die voorstelt, waarschijnlijk alleen voor de Engelse, niet eens de Britse, elite die als enige in welvaart vooruit zijn gegaan) het waard is.

3
62 Ketter

@56 Weer maak je er drama van. Nu zijn het de luie jongeren en Guy. Mogen we het niet hebben over May’s kabinet ende brexiteers die geen visie en geen oplossing presenteren. Zijn dat niet de echte verraders van de Brexit? Ligt daar niet de oorzaak? De EU hoeft de Brexit niet te regelen. Die moet opkomen voor de burgers in Ierland, onze bedrijven en onze burgers in het VK. Dat May geen succes boekt is t probleem. En dramaqueen spelen gaat de Brexiteers niet helpen.
Zijn zij het niet die GV en anderen om

3
63 Trompetsignaal

@56

Het verschil tussen voor en tegen was zo klein ( ruim 3%) dat je daar de toekomst van een land nooit op mag bepalen .
Je schuift een bijna gelijk volksdeel aan de kant .
Het geeft gewoon aan dat je nooit referendum moet houden , alleen over de winkelsluiting , overlast van klokgelui of minaretten of de nieuwe lantaarnpalen en dat soort plaatselijke dingetjes.

7
64 No newstoday

@50

Waarom is dat gestoord?
De USA, China en Rusland zijn het toch ook ?
Waarom zou Europa niet ook een toontje mee mogen blazen ?
Enig idee waarom wij groter zijn geworden dan de 7 Provincien , dat Duitsland , Frankrijk,Spanje , italie hun koninkrijkjes , prinsdommen en hertogdommen hebben verenigd tot voor die tijd 1 superstaat ?
En Engeland tot het Gemene Best?
Pak eens een geschiedenisboek.

5
65 No newstoday

@65 Europa als superstaat zit ik zonder democratisering en bescherming van het “sociaal stelsel” ook niet op te wachten. Tal van in internationale problemen kunnen we beter Europees oplossen. Milieu, migratie, internationale veiligheid en handel zijn daar voorbeelden van. Maar de EU heeft nog steeds geen goed werkende structuur die borgt dat landen hun eigen schuldproblemen oplossen. Geen structuur die bevordert dat er ook in Zuid en Oost Europa goede en betaalbare pensioenstelsels komen zoals nu bijvoorbeeld NL en Denemarken. De EU is nog te veel een melkkoe voor landbouwsubsidies (Frankrijk, Spanje, Oost Europa) en grote bedrijven. Zolang het fundament sociaal economisch en democratisch niet op orde is, wil ik er niet aan. Bovendien is de kans veel te groot dat er dan in Europa een of andere populistische idioot aan de macht komt die ruzie gaat zoeken met het Midden Oosten, Rusland om de aandacht af te leiden van onze eigen problemen. Of als er geen sterke president is dat de bureaucratie uit zijn voegen groeit.
Nee, naar mijn beeld moet de EU eerst hervormen. En afhankelijk van het succes van die hervormingen dan kijken of groei verstandig is.

Tweede reden om niet voor een superstaat te gaan is dat Europa juist het meest sterk was toen het zijn diversiteit uitnutte. De concurrentie aanging. Grote rijken als het Chinese en Japanse hebben de neiging zich terug te trekken achter hun eigen muur. Die stroming zie je ook in de VS en binnen de politiek (zowel links als rechts).

0
66 Trompetsignaal

@66

Inderdaad , Europa was veel minder gesloten voor de buitenwereld toen de landen nog niet gebonden waren aan de EU...

0
67 Vageali6888

Die Verhofstad is zo ver van de werkelijkheid verwijderd dat ik me juist afvraag wie aan zijn touwtjes trekt...

2
68 Vageali6888

Zal ook vast niet het vrolijkste clubje zijn.

0
69 Wild Rover

Tsja, vrijheid van meningsuiting is bij de Brexiteers ver te zoeken.
En bovendien: iedereen weet inmiddels - al lang- dat de Britten de brexit zijn ingerommeld door Farage en kornuiten, met hulp van de Russen.
.

3
70 hippodepippo

Brexiteers en Verhofstadt beiden gestoord.

1
71 Vandeprinsgeenkwaad

@70

Nu is nep-nieuws en het verspreiden van kwalijke valse beschuldigingen in eens "vrijheid van meningsuiting" ....

Grapjas

1
72 Vageali6888

@67 Dat de landen nu “loyaler” het EU standpunt uitdragen geloof ik niet. Wel dat NL steeds strategischer zijn bondgenoten binne Europa miet zoeken, omdat er nu veel meer lidstaten zijn dan vroeger. Ik kan me voorstellen dat het daardoor zo voelt.
Wel vind ik nu dat de snelle uitbreiding van de EU veel te veel geforceerd is gebeurd. Een Europa van twee snelheden was veel beter geweest. Dat was ook duidelijk geworden welke rekening beiden Europa’s daarvoor moeten betalen. Maar het is in Europa steeds de vlucht naar voren. Weglopen van problemen door te groeien. of - zoals ik tegen de Brexit aankijk - weglopen zonder de echte problemen aan te pakken.

0
73 Trompetsignaal

@73

De EEG was een verbond van vrij sterke gelijke landen , de eerste EU kon er ook nog mee door.
Maar de tomeloze uitbreiding met zwakke corrupte landen is echt idioot , ze draaien daarmee de EU op termijn zelf de nek mee om..

1
74 Vageali6888

Ach, wat de EU betreft: dit technocratisch instituut implodeert vanzelf wel, wellicht nog sneller dan menigeen denkt. Zo zal het herstel van de grensposten om de komst van die gelukszoekers te decimeren binnenkort toch echt gaan aanvangen.

1
75 Black65

@75

"Zo zal het herstel van de grensposten om de komst van die gelukszoekers te decimeren binnenkort toch echt gaan aanvangen."

Samen met het wereldkundig maken dat er hier geen gratis geld en vergunningen meer worden uitgedeeld , moet dit zo snel mogelijk gebeuren..

1
76 Vageali6888

@48 [ Opsluiten of afknallen, dat is het enige wat krankzinnige nationalisten kunnen bedenken ]

Inderdaad. En als ze de macht hebben, doen ze het nog ook...

2
77 TedjeR

* Verwijderd door de redactie *

78 Captain Hero

@72 Oops, het is opeens veel wwarschijnlijker dat het Banks en consorten zijn die naar de gevangenis gaan: https://www.theguardian.com/uk-news/2018/jun/16/leave-eu-russia-arron-banks-andy-wigmore

0
79 Zucht

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Elk jaar krijgen we weer dit gezeur over die zomertijd. Afschaffen die onzin. Laat de tijd zo zijn zoals die is. Niemand die er last van heeft e...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

Slavink
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Nou, met deze oplossing hoef ik verder niet meer mee te denken over de lasten van de vasten ...== Vanuit het geloof zijn er meerdere uitzond...

2 minuten geleden geplaatst door Slavink

Reconquista
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

In ieder geval beter dan aan een boom in het bos vastbinden maar ik vraag me af waarom de eigenaar ze niet gewoon naar het asiel heeft gebracht....

3 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Botlleneck
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Maar die druk is er wel degelijkex collega Achmed nam altijd verlof mer Ramadan,ging ie naar Marokko om zn hoog bejaarde moedertje te overtu...

3 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Slavink
LIVE | ’Palestijnse terrorist geeft in verhoor verkrachting van Israëlische vrouw op 7 oktober toe’

De Israelische soldaten hebben deze knul toch netter behandeld dan de Russische soldaten met de daders van de City-Hall-aanslag....

4 minuten geleden geplaatst door Slavink

LoydMorris
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@9 Voor mij zijn het ook mensen hoor!!!! Kijk, dat jij er geen probleem mee hebt dat de "gewone vrouw" binnen de sport geen schijn van kans ...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Botlleneck
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

Ik vond het na 30 jaar ploegendienst wel genoeg,mn lijf ook.De baas bood een RVU regeling aan=1400 nettoDan zou ik 1800 euro netto inleveren...

11 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@25 Nee, integendeel. Je ziet het overal waar die lui vertoeven. Maar ik kijk dan ook niet weg, dat is een typisch englinks dingetje 🙈...

13 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Die man heeft een ontzettend moeilijk en vermoeiend karakter. Ik heb nouog een partij zo snel zo veel kiezers zien verliezen. Hij vind regels be...

14 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Tekort? Te veel!...

17 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Xxx Sexy Movie In HindiBlanche Bradburry PornPorn ThugsPorntrex.commPor LesbManhwa +18Descargar Videos Porn GratisPorn BrazikKerry LouiseJulia BensonSexs Video NewDeepthroating EbonyWithny WrightPorn Indian Brother And SisterBrutual AnalShinbysaysFirst Time Indian XxxAudrey Madison PornActress Boobs SexAutumn Falls TitsAsia CarerraNina Hartley Cream PieAnne Hathaway In PornBuff Girl PornGay ScatvideosTiktok 18 XxxTamil PoenJaponese Massage PornRomi Rain Dredd OnlyfansPornos ScatAmoranth Only Fans LeakedStep Mom FemdomSexy Hot Web SeriesNavel SexSuper Hot SexAunty Sex Video HotDesi Penis PhotoGirls Bathing In BathroomXnxx Big PussyHd Mein Sex VideoClash Toyale PornEmily Rinaudo OnlyfansPeliculas EroticqsSuagr Daddy PornMiramicahtStranger Things R34Gina Carano HottestXvideowsBellsa PornH XnxxHot Sexy Video Hd DownloadIndiangirlfuckDanny D New Porn VideoShaiden Rogue'sTgirlsTits Sucked HardDefloration.commSophia BushnudeHajime No HitozumaXxx Videos Hindi DesiXxx After MarriageIndian College Girl Porn Mms3 Girls XxxMan Cums In Womanسكس محليKeeley HazellWww Xxx Porn VideoAmerican Fucking VideosGranny Bet ComPrivate Society NewGuys HumpingNoturhoneybb LeakedBlue Film Hindi Mein Blue FilmNoughty Amarica ComAdibasi SexHitomi Tanaka HotPrivatedeligthsMcstorieRajasthani Hd SexSurveen Chawla Hot SceneFuckingmachines SquirtingHollywood Xxx Sexy MovieMoma And Son PornMrs MischeifXxxbunkerXvideos Com BonecasFatamodelsRomantic LesbianpornR.pe PornMove Stars PornBejavFilmes PonosWww Tarzan Sex ComGibi EroticoGay Cumshot CompilationXxxcumTalugu XnxCum In Throat CompilationJapaness PornCamlive SexeHentaizone.Big Porn BlackGoth Egg PornCelebridade NuasBhai Se ChudaiPakistani Aunty XxxDivya NudeJeniffer White PornFucking In ClassXxx KidnepRajsi Verma XvideoNatalee007 NudeIndian Actress Fake NudeSpit XxxNoemiexlili NudeAunty House SexMaid XxxxMomandsontabooLesbian Porn SpitTwo Women Sexingسكس باكستانيDoctor Girl XxxIndian Chubby AuntyVargin Porn VideoPorn Mom SexyNurse Joy Rule 34Filipina PussyMature Mude PicsMonika LivenskiXxx Sex Vedio IndianFast BlowjobIndian Hot Teacher PornButts NudeCock DrippingCartoon Pussy LickNude ClelebHentai ScheduleFattal ModelXnx Desi ComTribbungLana Rhoades AnalIndian Xx Porn VideoHot SpankingBf Sex Video SexyBangali Girl PornEscort WomanSexstudy GroupManipuri Nude VideosVideo Chat Sex VideoLucy Pinde