Lilian Aerts
Volledig scherm
© Lilian Aerts

We blijven lachen met Nederland, al slaat de voetbalbond van Oranje met één geniale tweet heerlijk terug

WK VoetbalOok op de dag dat het WK losbarst, ontkomen de Nederlanders niet aan wat Belgisch gejen. Boven de A67 richting ons land hangt een spandoek met de tekst: "Hier begint het WK." Wie vanuit het land van de Rode Duivels richting onze noorderburen rijdt, leest: "Hier eindigt het WK." Creatief, maar bij de voetbalbond van Oranje doen ze niet onder. 

35 reacties

  • robin jonckheere

    6 jaar geleden
    @Ricky klagen over verzuurde belgen en zeggen dat het bij de nederlanders beter is en tegelijk dan zelf een verzuurde reactie plaatsen. Prachtig!
  • Frank Van Riel

    6 jaar geleden
    Ricky Swimberghe, vergeet vooral ook hun vervelende arrogantie niet ...
  • Ricky Swimberghe

    6 jaar geleden
    Hoe belachelijk om met de Nederlanders te lachen. We mogen jaloers zijn op een land als Nederland. Die openheid, spontaniteit, gastvrijheid, hun zalig mooi verstaanbaar taaltje. Die Nederlanders zijn zo gastvrij en rechtuit, kunnen wij verzuurde Belgen iets van leren. Altijd een plezier om naar Nederland te gaan. Topland.
  • Fred Fred

    6 jaar geleden
    ik denk dat NL al een iets bangelijker palmares heeft neergelegd dan wij; met een kutploeg de finale halen in 2010 bvb, dat zie ik ons niet doen
  • pierre robben

    6 jaar geleden
    Totaal misplaatste Belgische arrogantie. In geen honderd jaar voetballen de rode duivels het palmares van Nederland bij elkaar. Ze hebben zelfs nog niet één keer kunnen winnen van een topploeg. En ik ben belg.