Buitenland
  • 48
Het duurde even voordat de oerduitse CDU partij”diesel”aansprong, de rook was verdwenen en de machine op regelmatige toeren kwam. Maar nu is het dan eindelijk zo ver, na een spannend op niets uitgelopen overleg gisterenavond tussen Merkel en haar Minister van Binnenlandse Zaken, dreig ...

7 dagen geleden door Kiki

REAGEER MET EEN EMOJI
34
5
2
2
LEES MEER OVER

Sowieso bizar dat een partij als CDU die de rechterflank zou moeten dekken een extreem links migratie beleid erop nahoudt. Ondertussen wordt links steeds schaamtelozer en demonstreert openlijk tegen de herdenkingsdienst van de door een asielzoeker vermoorde Susanna. Reageer daar eens op Merkel.

1 Reconquista    
7 dagen geleden door Reconquista
1
Meld

-
"
Maar inmiddels beginnen de Duitse burgers te morren, de 4 op elkaar volgende verkrachtings zaken met daarna het vermoorden van meisjes in hun tiener jaren door gelukszoekers , de dagelijkse vechtpartijen in AZC’s, de aanslagen, zetten zelfs de meest conservatieve Duitsers aan het denken en verliest de CDU van Merkel die het in de kern moet hebben van oer conservatieve christelijke Duitsers steeds meer aanhang.
"
-
Merkel is veel te ver gegaan met het telkens beschermen en koesteren van moordende en verkrachtende moslim immigranten. Zij heeft deze moordenaars en verkrachters moedwillig op haar eigen volk los gelaten. Tot op het laatst heeft zij het criminele neoliberale EU beleid proberen uit te voeren en zelfs nu gaat zij er nog mee door. De stemming slaat echter zelfs bij het Duitse volk nu om. Erg laat, maar het gaat nu dan eindelijk gebeuren.
-
De uitvoering van de Coudenhove-Kalergi doctrine, een van de belangrijkste beleidsonderdelen van de EU: het omvolken van Europa, gaat nu groot gevaar lopen; en daarmee de gehele EU. En mogelijk gaat het volk de criminele politici dan nu eindelijk ter verantwoording roepen.
Deze meisjes zijn door het beleid van deze waanzinnige politici gestorven en dat mag niet ongestraft voorbij gaan. Ook in Nederland zullen de politici ter verantwoording moeten worden geroepen; net zoals in de gehele EU.
-
Hopelijk gaan wij van nu af aan een geheel ander beleid in Europa zien. Een beleid waarmee wel de belangen van burgers in de EU wordt behartigd en beschermd.
Laat de levens van deze meisjes die op een verschrikkelijke manier om het leven zijn gekomen niet zomaar verspild worden. Wij zullen onszelf en vooral onze kinderen tegen deze gelukzoekers moeten beschermen. Bijna alles is daarbij geoorloofd; er wordt immers een oorlog tegen ons gevoerd en wij mogen ons verdedigen tegen deze wrede vijand.
/-
-

2 MrCally1    
7 dagen geleden door MrCally1
2
Meld

Dat mens is een gevaar voor de staatsveiligheid van Duitsland maar nog erger zij is dat ook, voor alle andere landen binnen Europa.

3 welofniet    
7 dagen geleden door welofniet
2
Meld

Die motie van wantrouwen en dergelijke hoor ik al een jaar of 3, maar volgens mij wint mevrouw vandaag weer dik de verkiezingen als die er zouden zijn.
Het WO2 trauma in Duitsland is dusdanig groot dat ze zichzelf liever helemaal kapot maken dan voor een leider kiezen die orde op zaken gaat stellen.

4 Spraypaint    
7 dagen geleden door Spraypaint
1
Meld

@4 "volgens mij wint mevrouw vandaag weer dik de verkiezingen als die er zouden zijn"

Dat denk ik ook. En dat komt niet door een trauma van meer dan 70 jaar geleden.

5 Criticaster    
7 dagen geleden door Criticaster
10
Meld
7 Moszkowicz    
7 dagen geleden door Moszkowicz
3
Meld

Merkel moet aftreden; zij identificeert zich zelf te veel met asielzoekers als voormalige oost-Duitse van een gespleten Duitsland.opzouten.

8 Dalon    
7 dagen geleden door Dalon
3
Meld

@8 Als ze geen draagvlak zou hebben voor haar beleid, ja dan zou aftreden een optie zijn.

Maar ze heeft nog steeds een stevig draagvlek.

9 Criticaster    
7 dagen geleden door Criticaster
20
Meld

Bezie de Europese landen als harde schijven.
Dan een Lowlevel format daarop loslaten, en opnieuw alles, béter installeren.
Men zal zien, met dan ook een nieuw, ander (lees: beter), systeem erop- en daarbij een goede "Firewall", en een: "Virusscanner", loopt alles daarna weer als een tierelier, zonder problemen.
Doen we dat niet ? Prima. Maar dan schrijf de Europese landen maar af.

10 Flipper    
7 dagen geleden door Flipper
2
Meld

@10 Water en kwik laten zich niet vermengen en dat geldt ook voor de op vele fronten uiteenlopende Europese- en voormalige oostblok EU-landen. economien,culturen, mentaliteiten,
corruptiemoraal, belastingmoraal, welvaartsnivau,religies en loyaliteit zijn breekpunten.

11 Dalon    
7 dagen geleden door Dalon
1
Meld

Uit eerdere interviews met asielzoekers is ook duidelijk geworden wat het effect is geweest van Merkel haar oproep "wir schaffen das, wilkommen". Zie bron, vluchteling stelt : "Merkel heeft zelf gezegd dat we mogen komen."9. "Ze wist dat er geen andere weg was, dan via de smokkelaars" "Wij zijn goederen voor hen. Ze kopen en verkopen ons."

Bron : http://nos.nl/artikel/2105956-wanhoop-in-idomeni-merkel-zei-zelf-dat-we-mochten-komen.html

12 Ruud100    
7 dagen geleden door Ruud100
1
Meld

Mooi!
Frautje merkel, al schaffend, wegbonjouren en met alle macht proberen de orde weer te herstellen (illegalen en uitgeprocedeerden Duitsland uit en snel).

13 Jan met de korte achterlul    
7 dagen geleden door Jan met de korte achterlul
2
Meld

@9
Ze heeft geen draagvlek, ze is een pisvlek in Duitsland geworden.

14 Jan met de korte achterlul    
7 dagen geleden door Jan met de korte achterlul
2
Meld

Al sedert mijn dagen bij Nujij heb ik stukken geschreven dat politieke correctheid niet alleen een aanval is op de democratie , maar ook op de rechtsstaat.

1. Op de democratie, omdat feiten en gegevens die hard nodig zijn voor het nemen van juiste besluiten, worden achtergehouden en verdonkeremaand.
Zo komen half verkeerde, of volkomen verkeerde besluiten tot stand, die , met cumulatief effect, tot toenemende problemen leiden.
Vervolgens treedt een kettingreactie in werking: de machthebbers en hun partijen wensen de macht niet te verliezen en gaan nog extremere besluiten nemen en nog meer feiten en gegevens taboe verklaren.

2. Op de rechtsstaat: de feiten en gegevens die niet toelaatbaar zijn in het beraadslagingen van het parlement en het politieke bedrijf, zijn dat evenmin in het opsporingswerk door de politie, in de waarheidsvinding door het OM en het onderzoek ter zitting door de Rechterlijke Macht.
Slachtoffers van ernstige vergrijpen, hun familieleden of nabestaanden worden genegeerd, afgescheept, of men probeert te verhinderen dat zij hun recht halen op de dader(s).
Misdadigers krijgen op grond van criteria als afkomst of godsdienst vrijgeleide, of worden ongemoeid gelaten.


Nadat Mevr. Merkel 1,5 mln migranten had toegelaten had zij ogenblikkelijk politie, justitie en de immigratiedienst sterk moeten uitbreiden. Toegenomen risico's voor de openbare ruimte en de maatschappij verplichten tot flankerend beleid.
Zij en haar vorige regering, evenals de huidige zijn sterk nalatig geweest. Want ze zijn politiek correct.

Wat ik in de punten 1 en 2 schets, op basis van de bekende theoretische inzichten en uit eerdere observaties, zet zich in Duitsland nu onmiskenbaar, niet te missen , door.
Het laat zien wat er gebeurt wanneer regeringen meer ophebben met hun internationale netwerken en in wezen niet-democratische NGO’s en andere belangen dan met democratie en de rechtsstaat.


De familie van het vermoorde kind heeft recht op de beëindiging van de politieke carrière van Frau Merkel. Onderzoek moet vaststellen of de nalatigheid van de vorige regering strafbaar is geweest. Welke feiten en gegevens de Bondsdag eventueel zijn onthouden en of de regering het functioneren van de rechtsstaat heeft verwaarloosd of gehinderd..

15 duurendaal    
7 dagen geleden door duurendaal
3
Meld

@11 Vandaar ook eerst geen normale formattering, maar een LowLevel Formattering.
Dan overal het gelijke- en betere systeem erop, en voila, daar gaat ie...

@15 Tsja, maar de kiezers, die willen het gewoon zo, zo als het gaat. Misschien te wijten aan wat in een andere topic staat hier op NK: 'IQ: Sinds 1975 worden we dommer'... Wie weet ?
Maar dramatisch is dat wel- en vooral voor de generaties na ons !

16 Flipper    
7 dagen geleden door Flipper
1
Meld

dreigen met een motie, maar indienen, ho maar. stelletje lamzakken, net als hier

17 Roomboterbabbelaar    
6 dagen geleden door Roomboterbabbelaar
1
Meld

Dat haar eigen partij afstand van haar gaat nemen is het beste wat er kan gebeuren. Hopelijk gaat de CSU tot het uiterste.

18 Soare    
6 dagen geleden door Soare
1
Meld

@9 Als je met "ze heeft nog steeds een stevig draagvlak" haar kont bedoelt dan ben ik het met jou eens.

19 Dalon    
6 dagen geleden door Dalon
1
Meld

Is Merkels hoogverraad dan nu pas opgevallen ??.......of zijn ze wakker geschrokken van de gigantische toename van geweldsdelicten en verkrachtingen door deze .............."Vluchtelingen" ???

20 Gr@ndioos    
6 dagen geleden door [email protected]
1
Meld

Dit speelde al voor de verkiezingen en ook de formatie heeft met een reden eindeloos geduurd. Hopelijk gaat Merkel alsnog het veld ruimen vanwege haar roekeloosheid en ijdelheid.

21 Akiron    
6 dagen geleden door Akiron
2
Meld

Hitler wilde een superras terug kweken dat ten onrechte Ariërs genoemd werd, de huidige leiders denken dat ze een superras zijn en willen een bevolking kweken die gewillig en makkelijk te controleren is, een afbraak van alle bestaande culturen, afbraak van sociale, morele en ethische waardes.
Het is een oud plan dat telkens weer de kop opsteekt bij megalomanen en dit is wat telkens weer de ondergang betekent, door rotting van binnenuit.

Imo zijn heel veel mensen, zeker Duitsers, er weer ingetrapt en is het al vijf over twaalf om dit in den minne weer goed te krijgen.
De partij moet natuurlijk nu iets zeggen omdat het begint op te vallen maar waarschijnlijk blijft het bij wat geblaat en gaat het plan gewoon door.

22 Proemevla    
6 dagen geleden door Proemevla
2
Meld

Wat een show allemaal.. wetend dat het te laat is, en dan de gevolgen van een eigen gemaakte oorzaak benoemen. Ik hoop dat Europa zo snel mogelijk gedestabiliseerd wordt. Men krijgt wat hij verdiend en meer. Rechts zal uiteindelijk zege vieren in een teleurgestelde natie. Zo kreeg Hitler 2 miljoen mensen in 2 weken dat zijn leven wilde geven voor het behoudt van zijn cultuur. Onze Islamitische Trojaanse paard zal op rij worden open getrokken. De gelovigen tegen de ongelovigen.. het is een kwestie van tijd. Dit is de basis filosofie van een 3de wereldoorlog. Het toelaten van gastarbeiders en het bombarderen met een open grenzen beleid stond al vast direct na de 2de wereldoorlog.

23 4lb3rt P1k3    
6 dagen geleden door 4lb3rt P1k3
1
Meld

@15 Zoals altijd ++++++ voor uw reactie.

24 Nakhon    
6 dagen geleden door Nakhon
3
Meld

We zijn m.b.t. de vluchtelingenpolitiek overgeleverd aan domineesdochter Merkel met haar DDR-trauma en aan EU-dronkelap Juncker. Hoe erger kan het nog worden?

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/12/video-stomdronken-eu-chef-juncker-waggelt-zich-een-weg-door-rome/

25 wiseguy    
6 dagen geleden door wiseguy
0
Meld

@15 kop,spijker en raak..

26 Captain Hero    
6 dagen geleden door Captain Hero
1
Meld

@25 Vergeet psychopaat en EU-nazi Verhofstadt niet...

27 Akiron    
6 dagen geleden door Akiron
1
Meld

@10 "(...)een nieuw, ander (lees: beter), systeem(...)". Definieer "beter".

@15 "(...) omdat feiten en gegevens die hard nodig zijn voor het nemen van juiste besluiten(...)". Definieer "juiste".

Overigens hier een iets genuanceerder bericht (voor wat het waard is op NK): https://nos.nl/artikel/2236453-cdu-bereid-tot-compromis-in-duitse-asielcrisis.html

28 rolstoeltje    
6 dagen geleden door rolstoeltje
12
Meld

@3 "...Dat mens is een gevaar voor de staatsveiligheid van Duitsland maar nog erger zij is dat ook...."

Dat mens doet, tegen beter weten in, gewoon wat Soros & co haar opdragen.....en Soros & co hebben maling aan nationale staten, hun burgers en hun veiligheid.....

29 CoolMemories    
6 dagen geleden door CoolMemories
0
Meld

De Ruyters zeggen: "Het ziet er niet goed uit voor Mutti en als we geluk hebben valt het kabinet daar nog deze maand. Ook heel erg leuk voor Kokos macroon in Frankrijk en de hele EU maffia."

En het is ook logisch dit kan je ook gewoon niet recht Lullen wat er nu allemaal bij onze Oosterburen gebeurt.

Het word tijd dat het volk in actie gaat komen

30 De Ruyters van Michiel    
6 dagen geleden door De Ruyters van Michiel
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Marokko vecht op WK voor zijn laatste kans: &...
Het Marokkaanse elftal neemt het vanmiddag bi...

17 uur geleden door RTL Nieuws

Baudet met mond vol tanden: ‘Hebben jul...
Thierry Baudet werd dinsdagavond tijdens het...

19 uur geleden door Brynnar

DENK plande een nepnieuwscampagne
DENK plande in de aanloop naar de Tweede Kame...

16 uur geleden door beastyboy

Trump komt met oplossing voor 'grenskind...
De Amerikaanse president Donald Trump zal van...

10 uur geleden door RTL Nieuws

Het einde van de Zweedse sociaal-democratisch...
De beroemde brug van Denemarken naar Zweden,...

19 uur geleden door Vaartuig


ADVERTENTIE


Laatste reacties
rabartels
'Minderjarige bezorgers bij Deliveroo'...
Simpel gewoon lok bestellingen plaatsen en d...

minder dan een minuut geleden door rabartels

Spraypaint
Zorgverzekeraars hebben meer zorgfraude vastg...
Hier ook de Turken met stip op 1 net als bij ...

2 minuten geleden door Spraypaint

Spraypaint
'Buitenlandse student voelt zich buitengeslot...
Lekker in je heimat gaan studeren dan. ...

4 minuten geleden door Spraypaint

rabartels
'Forse belastingverhoging nodig om huizen en ...
En dan nog niet te vergeten van al die boet...

6 minuten geleden door rabartels

Ivo
Trump komt met oplossing voor 'grenskinderen'...
En trouwens, als ouders een misdrijf begaan e...

13 minuten geleden door Ivo

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig