Overig
  • 7
Ten diepste wordt het Joodse volk geen plaats op de wereld gegund. Aan ons daarom de taak en plicht om op te komen voor Israëls bestaansrecht, betogen Kees van der Staaij en Henri Krooneman.Het is eind 2015. In Syrië zijn inmiddels meer dan 200.000 (!) doden gevallen. Miljoenen burge ...

7 maanden geleden door Febee

REAGEER MET EEN EMOJI
13
3
12

Waarom zal ik deze mensen geloven. Ik denk meer dat de VN gelijk hebben met hun resoluties.

1 rlw    
7 maanden geleden door rlw
9
Meld

Kabinet moet sancties opleggen aan Israel.

2 beastyboy    
7 maanden geleden door beastyboy
16
Meld

Het Kabinet doet meer dan genoeg voor Israël. Er is geen ander land dat ongesanctioneerd zoveel resoluties aan zijn laars kan lappen.

3 PuurHagelslag    
7 maanden geleden door PuurHagelslag
14
Meld

Israël kan heel goed voor zichzelf opkomen, vooral met de grote broer you es ef ee (usa)...

4 Moszkowicz    
7 maanden geleden door Moszkowicz
2
Meld

Dus het Reformatorisch dagblad stemt feitelijk in met het structureel gebruik van dumdum munitie tegen burgers... Ben benieuwd hoe ze dat met hun "Christelijke normen en waarden" (in het bijzonder het 6de gebod) in overeenstemming brengen.

5 TedjeR    
7 maanden geleden door TedjeR
16
Meld

@5 Je haalt oorzaak en gevolg door elkaar. Het is terreurorganisatie Hamas die structureel burgers gebruikt om de voor hen bedoelde kogels op te vangen.

6 Belazerd    
7 maanden geleden door Belazerd
10
Meld

Je kunt niet van elk land in de wereld bijhouden wat zij doen, of bijsturen.
Je moet dan accepteren dat die landen dat bij ons ook gaan doen.

7 Hein2    
7 maanden geleden door Hein2
1
Meld

Wat een onzinnig verhaal!
Die twee kletsmajoors laten heel subtiel laaghartige aanvallen van Israël op haar buurlanden zoals in 1956 op Egypte en de aanvallen op Libanon en de 100 (en meer) bombardementen op Syrië weg.
Ook laten de twee griezels weg dat er niet één land de UNANIEME resoluties van de VN Veiligheidsraad zò grof negeert!
Kortom: deze landverraders verkrachten de feiten en het Internationaal Recht waar Nederland met haar Vredespaleis, Interpol, Internationale Tribunalen en Internationaal Gerechtshof pal voor staat question

8 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
20
Meld

@6

U heeft het tegen iemand met een verstandelijke achterstand als het over Israël gaat. Tuurlijk is Hamas in deze de hoofdschuldige maar dat zal nooit erkent worden omdat men een bepaalde blokkade in de hersenen heeft die ontstaan is door indoctrinatie.

Geen geweldsactie vanuit Gaza, geen reactie vanuit Israël.........dat is voor velen onder ons logisch, niet voor allen helaas!

Natuurlijk komen ze dan met landje pikken en gestolen land maar de Joden hebben hun land gekocht, tegen woekerprijzen trouwens, van de toenmalige eigenaren de Arabieren. Daarmee zijn ze rechtmatige eigenaar van hun land. Dat men daarna bufferzones heeft gecreëerd t.b.v. de veiligheid en bescherming van de burgers is ook weer een reactie op acties van ...........

question

9 ikzelf66    
7 maanden geleden door ikzelf66
7
Meld

Ik schrok even, ik dacht dat de medeschrijver van dit artikel, beleidsmedewerker buitenlandse zaken Henri Krooneman, werkelijk wat te vertellen had op BZ. Blijkt dat hij medewerker is van de fractie van de SGP met in zijn portefeuille Buitenlandse zaken. https://www.sgp.nl/partij/bestuur/henri-krooneman/12

Na van de schrikbekomen te zijn is het duidelijk dat dit stuk geheel en al uit de SGP koker komt. En eigenlijk lezen we dus wat jarenlange religieuze indoctrinatie teweeg brengt. Bijvoorbeeld een volkomen blinde vlek voor de vierde conventie van Genève. Is ook een wereldse wet en voor de SGP stijgt de Bijbel daar kennelijk boven uit. Voor het zijn de Joden een instrument in hun geloof in de eindtijd, niet meer en niet minder. Dat begaan zijn met Israël en de bevolking van Israël is in puur eigenbelang. Lees maar eens over de eindtijd,
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Eindtijd

10 Hendrianus    
7 maanden geleden door Hendrianus
20
Meld

@9 ikzelf66

U schrijft, "Geen geweldsactie vanuit Gaza, geen reactie vanuit Israël.........dat is voor velen onder ons logisch, niet voor allen helaas!"

Er gaat nog 'iets' aan vooraf. Joods/Arabische burgeroorlog in 1947 uitmondend in de gewelddadige oprichting van Israël en de sinds 1967 illegale kolonisatie van de bezette gebieden. Dat dit leidt tot verzet vind ik dan weer volkomen logisch. Helaas, u vindt dat niet.

11 Hendrianus    
7 maanden geleden door Hendrianus
20
Meld

@9 ikzelf66

De Joodse land aankopen bedroegen net geen 7 procent van het Palestina dat overbleef na de afscheiding van Trans Jordanië. http://www.palestineremembered.com/Acre/Maps/Story571.html

12 Hendrianus    
7 maanden geleden door Hendrianus
20
Meld

@11

De Arabische delegatie wilde het volledige land hebben en ook hier weer werd daarna Israël en zijn burgers aangevallen door palestijnen. Het is nu en toen volkomen logisch dat men zich dan verdedigt tegenover de agressor.

@12

3,3% was in het bezit van de lokale Arabieren.
25,1% was In het bezit van Joden (inclusief het opgekochte land van Arabieren die bv in Beiroet of Damascus woonde)
71,6% was in het bezit van de Britse mandaat.

Misschien even een onafhankelijk berichtgeving gebruiken?

question
13 ikzelf66    
7 maanden geleden door ikzelf66
4
Meld

@13

De agressor indertijd waren de zionisten die naar Palestina emigreerden om daar een Joodse staat te stichten. Dat de autochtone meerderheid van de bevolking (A,rabieren), zich daartegen verzetten is, en u onderschrijft dat, volkomen logisch.

Verder geeft het aankopen van land geen recht om daar een eigen staat te stichten. U suggereert in @9 dat de Joden honderd procent van wat nu Israël is gekocht land is. Niets is minder, daar is geen enkele bron voor te vinden. U geeft ook geen bron aan, ook niet voor uw cijfers in @13

14 Hendrianus    
7 maanden geleden door Hendrianus
21
Meld

@14

Volgens de normale normen en waarden is de agressor diegene die de ander aanvalt en laten nu de palestijnen de Israëlisch aanvallen dus uw "logica" is niet logisch. In 1947 was hiervan ook sprake.........dat weet u zelf ook wel!

Vroeger waren de mensenapen voor het grootste gedeelte de autochtone bevolkingsgroep! Hoe ver wilt u terug in de tijd gaan om iets te claimen? Complete onzin dus!

Verder geeft het aankopen van een stuk land weldegelijk het recht op het land. Zal ook vreemd zijn dat als u een stuk land zal kopen en een boos persoon zal het claimen omdat zijn voorouders er een vroeger op hetzelfde stuk land in een tent hadden gewoond en kampvuurtjes bouwde en niet alleen uw stuk aangekocht land, nee ook van uw aangrenzende buurman die het aangekocht heeft wordt ook het land geclaimd en hetzelfde verhaal ook.........U begrijpt het wel!

Met bronnen bedoeld u daarmee bv de bronnen die u aanvoert zoals www.palestineremembered.com wat ik dus niet zie als een betrouwbare en neutrale informatie bron. U kunt mijn bronnen rustig terug zoeken op o.a. Wikipedia en andere neutrale sites.

Vreemd eigenlijk dat u bijna op alles commentaar heeft behalve over het feit dat de Arabische delegatie het volledige land claimde terwijl de verhouding 1 miljoen Arabieren en 600.000 Joden op dat moment was.
Men was dus vanaf het begin er al op uit om de Joden te verjagen op hun eigen land!

Succes met u "waarheid"!

question

Zeker is 100% van wat nu Israël is niet aangekocht maar ook u weet dat Israël bufferzones heeft gecreëerd om zijn en haar burgers te beschermen tegen de agressie van buiten af.

15 ikzelf66    
7 maanden geleden door ikzelf66
3
Meld

@8 U laat juist "laaghartig" weer informatie achter:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Suezcrisis

16 Snuggles    
7 maanden geleden door Snuggles
3
Meld

@16 Snuggles
En wat klopt er niet??
Of moet ik van elke aanval van Israël vermelden wanneer die was of zo??

17 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
12
Meld

@13 ikzelf66
Je schrijft:
3,3% was in het bezit van de lokale Arabieren.
25,1% was In het bezit van Joden

Waar haal je deze onzin vandaan??

18 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
14
Meld

@3 en zo is dat

19 info    
7 maanden geleden door info
9
Meld

@18

Als jij het onzin vindt moet het de waarheid zijn!
Dank je wel voor de bevestiging en het identificeren van de waarheid.

question

20 ikzelf66    
7 maanden geleden door ikzelf66
3
Meld

Joden en omringende volkeren liggen al duizenden jaren te klieren met elkaar en dat zal nog wel een paar duizend jaar zo door gaan.

En Europa in haar huidige roes van mondiale politieke correctheid kan daar, na twee wereldoorlogen, weinig aan doen.

21 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
3
Meld

@20 ikzelf66
Hoe ziek kan je zijn?
Gewoon onzin vertellen en dan zo'n reactie question

Maar goed.
Jouw cijfers:
3,3% was in het bezit van de lokale Arabieren.
25,1% was In het bezit van Joden

De werkelijkheid:
16,5% was van Arabieren die elders in de Arabische wereld woonden.
3,3% was van de lokale Arabische bevolking.
8,6% was van Joden.
Zie voor deze cijfers het Survey of Palestine, 1946 van de Britse gezaghebber in het Mandaatgebied

Van de 1,6 miljoen inwoners was op dat moment 1 miljoen Arabisch en 600.000 Joods. Het land was grotendeels publiek bezit van het Britse mandaatsgezag, 16,5% was van Arabieren die elders in de Arabische wereld (onder andere Beiroet en Damascus) woonden en de lokale Arabische bevolking bezat 3,3%. Joden hadden 8,6% van het land in handen [8]
https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Isra%C3%ABl

22 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
13
Meld

@22

Je weet toch dat die 16,5% van de Arabieren die ergens anders wonen (o.a. Beiroet en Damascus) hun land verkocht hebben aan de Joden tegen woekerprijzen?

Hoeveel is nu dan 8,6% + 16,5% ??????????

Juist slimpie, 25,1%...............Bedankt voor de bevestiging weer van jou eigen domheid!

Wel blijven opletten hè, trouwens goeie site question

question

23 ikzelf66    
7 maanden geleden door ikzelf66
3
Meld

@23 ikzelf66

Onzin.
Die grond heeft de Israëlische regering in beslag genomen zonder enige schadevergoeding.
Niet-joden raakten hun grond kwijt als ze niet in Israël woonden.
Joden raakten hun grond NIET kwijt als ze niet in Israël woonden.

Puur racisme dus!

24 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
13
Meld

@24

"De zionistische Joden hebben niet het 'beste' land van Arabische landeigenaren gestolen, maar in feite hebben ze verlaten stukken woestijn en moeras gekocht van afwezige Arabische eigenaren gekocht, die het dolgraag wilden verkopen."

Dit werd bevestigd door Hajj Amin al Husseini, grootgrondbezitter en moefti (islamitisch leider) van Jeruzalem. 

Wie praat hier nou weer onzin? Jij dus..........

question

25 ikzelf66    
7 maanden geleden door ikzelf66
3
Meld

@25 ikzelf66
Ja, zo zijn de joden aan die 8,6% gekomen.

De uitspraak van het Internationaal Gerechtshof over de illegale landroof.
https://web.archive.org/web/20100706021237/http://www.icj-cij.org/docket/files/131/1671.pdf

NOS over de illegale landroof.
https://nos.nl/artikel/2156898-illegale-nederzettingen-israel-nu-per-wet-legaal.html

The Guardian over de illegale landroof
https://www.theguardian.com/world/2017/feb/06/israel-likely-pass-bill-retroactively-legalising-jewish-settlements

.... en zo kan ik nog héél lang doorgaan!

26 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
12
Meld

@25  ikzelf66
Zo zijn joden aan hun grond gekomen:

In hetzelfde jaar 1950 nam de Knesset de eerste van een reeks wetten aan die gaan over eigendom van afwezige eigenaren (WEAE). Internationaal bekend onder hun engelse naam: Absentee's Property Law. Tijdens de Arabisch-Israelische oorlog waren veel oorspronkelijke - Palestijnse - bewoners van het land verdreven en gevlucht; 531 van hun dorpen waren verwoest en 11 van hun wijken in steden waren ontvolkt.[32] In deze wetten eigende de Staat Israel zich juridisch hun eigendom toe. De eerste wet van 1950 is WEAE 5710, gevolgd in 1953 door de "Landverwervingswet 5713", de WEAE 5718 in 1958, de WEAE 5725 (van 1965), WEAE 5727 (1967) en WEAE 5733 (1973). Deze eigendommen kwamen ten goede aan de vele joodse immigranten en aan instellingen als bv. het Joods Nationaal Fonds.

Niet GEKOCHT maar GEROOFD.


https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Isra%C3%ABl#Wetgeving

27 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
12
Meld

@26 en @27

Onzin dus Hajj Amin al Husseini, grootgrondbezitter en moefti (islamitisch leider) van Jeruzalem dit bevestigd heeft!

Drogredenen staat u om bekent...................


question

28 ikzelf66    
7 maanden geleden door ikzelf66
4
Meld

@28 ikzelf66
Interessant!
Je blijft een zin herhalen die ik niet kan vinden.
Misschien kan je een link geven waar en wanneer hij dit heeft gezegd?
Met die link kan je me misschien wel meteen helemaal overtuigen!

29 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
11
Meld

@28 ikzelf66
En nog iets om te overdenken....
Als ik (als Nederlander) grond heb gekocht in België is dat stukje België daarmee nog geen Nederlands grondgebied geworden!

30 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
11
Meld

@29 Kun je lang op wachten denk ik.
Hij heeft dat namelijk nooit gezegd.

31 MARCUSAURELIUS    
7 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
5
Meld

Dat mag tijd worden. Verplaats gewoon de Nederlandse ambassade naar Jeruzalem en afgelopen met de dubbelrol.

32 Harry Kroepoek    
7 maanden geleden door Harry Kroepoek
1
Meld

@32 Beter is alle betrekkingen met het Zio-Nazistische roversnest te verbreken.

33 MARCUSAURELIUS    
7 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
4
Meld

@30

Een idiote en onzinnige vergelijking -waar u om bekend staat, hier. Immers, wat er gekocht werd van die arabieren was onderdeel van het Brits Protectoraat met een compleet andere wetgeving dan België, wat al een soevereine staat is. Dus je kletst onzin.

34 weerman    
7 maanden geleden door weerman
3
Meld

@33 Zio-Watzistische? Is dat vergelijkbaar met Stalinistische linkse terreur netwerken met antisemitische einddoelen? Of in de volksmond links/communistische lieden die het liefst iedere religieuze jood dood zien ten faveure van de Soenniet?

Sorry vage shit verdient vage shit. Ik weet ook niet wat ik schi=rijf.

35 Harry Kroepoek    
7 maanden geleden door Harry Kroepoek
2
Meld

@34 Kijk daar hebben we de Zio_Nazistische Ufoloog ook weer.

36 MARCUSAURELIUS    
7 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
6
Meld

@ Uit Den Haag En wat als meerdere landen een land aanvallen en het aangevallen land veroverd dan gebieden van de aanvallende landen. Van wie is die grond dan?

37 Dumper    
7 maanden geleden door Dumper
2
Meld

@36 Wat is er mis met Ziu-Nazastische Ufologie? Straks gaat u ook nog bekennen dat u voor vaccinatie bent en niet in chemtrails gelooft.

38 Harry Kroepoek    
7 maanden geleden door Harry Kroepoek
1
Meld

Er is niemand die tegen Israëls bestaansrecht is en er op uit is om die te vernietigen.
"Ten diepste wordt het Joodse volk geen plaats op de wereld gegund."
Ook weer zoiets: waar in welke landen zijn joden niet welkom ?

39 B55    
7 maanden geleden door B55
5
Meld

@39 Arabische landen? Islamistische landen? Oostblok? Palestina?
Met name het keppeltje of aan de buitenkant zien dat iemand joods is dat is vaak een probleem. En dat heul erg lang.

Zou u ermee willen ruilen? Verdreven uit meer dan 400 steden en landen.

40 Harry Kroepoek    
7 maanden geleden door Harry Kroepoek
1
Meld

@40 Toevoeging ik heb er wel respect voor dat die mensen ondanks alles hun cultuur en erfgoed weten te behouden. ongekend in de menselijke geschiedenis op deze manier.

41 Harry Kroepoek    
7 maanden geleden door Harry Kroepoek
1
Meld

@36
Je bent dus gewoon de zoveelste scheldende Trol. Ach ja. Enig niveau is jou onbekend.

Kortom: nu alle joden- en Israëlhaters, de Hamas-fans, de Hezbollah-adepten en meer van dat soort gespuis weer bijeen zijn om een potje ruzie te schoppen, mensen uit te schelden en om onzin te verkopen, groet ik jullie. Blijkbaar is de enorme hoeveelheid suiker van dat suiker'feest' al wat hersens aan het vergiftigen. hoe triest, hoe dom.

En welterusten maar, en plezier met die smerige Trollen, hier.

42 weerman    
7 maanden geleden door weerman
2
Meld

@40 Ook in Arabische landen wonen joden. Kijk naar Marokko en Egypte. Bij de andere Arabische landen weet ik het niet, maar hier wordt gesteld dat joden nergens op de wereld welkom zijn en dat is pertinent onjuist. Gewoon propaganda.

43 B55    
7 maanden geleden door B55
4
Meld

@43 Ja joh je moet ze met een vergrootglas zoeken maar ze wonen er. Omdat ergens bepaalde mensen wonen wil dat nog niet zeggen dat ze het makkelijk hebben in dat land.

44 Harry Kroepoek    
7 maanden geleden door Harry Kroepoek
1
Meld

@39 O.a. in Frankrijk want ze trekken daar massaal weg. Heb jij onder een steen geleefd ofzo?

45 Querulijn Xaverius,    
7 maanden geleden door Querulijn Xaverius,
1
Meld

Lol worden jullie allemaal niet moe van jezelf.

46 Yisrael    
7 maanden geleden door Yisrael
5
Meld

@43 Met 'geen plaats op de wereld gegund' bedoelt men dat Israël ze niet gegund is volgens velen. Dat ze in de VS en een aantal Europese landen uit medelijden opeens een een soort status hebben is op zichzelf al racistisch. Dat ze nu een eigen plek hebben is een doorn in het oog van meer dan een miljard mensen. Er zijn maar heel weinig joodse mensen. Wie heeft er dan een balk in zijn oog?

47 Harry Kroepoek    
7 maanden geleden door Harry Kroepoek
1
Meld

O jee, een pro-Israel mening.

48 Wild Rover    
7 maanden geleden door Wild Rover
1
Meld

@48 En dat is verkeerd want?

49 Harry Kroepoek    
7 maanden geleden door Harry Kroepoek
1
Meld

@47 De Arabische oppermoslims lijken het aardig te kunnen vinden met Israël, weliswaar vanwege de afkreer van Iran maar toch..
Dat wat straatBerbertjes er hier boos om worden, lijkt me niet zo belangrijk.

50 Wild Rover    
7 maanden geleden door Wild Rover
1
Meld

@49 Niks verkeerds aan.
Maar dan gaat het hier weer los. question

51 Wild Rover    
7 maanden geleden door Wild Rover
1
Meld

@50 Het blijft een zandbak. Kern blijft religie in al deze bullshit. Ze doen het uiteindelijk allemaal zichzelf aan.

52 Harry Kroepoek    
7 maanden geleden door Harry Kroepoek
1
Meld

@32 Harry Kroepoek
question
Nederland heeft zijn ambassade in Jeruzalem gehad.
Maar door het gedrag van Israël.....

Trump, let op! Hoe Jeruzalem van 16 ambassades naar nul ging
De VS en andere landen verhuizen hun ambassades naar Jeruzalem. Maar in het verleden stuurden andere landen - waaronder Chili, Nederland en Kenia - ambassadeurs naar de stad .... en vertrokken weer. ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/292061-trump-let-op-hoe-jeruzalem-van-16-ambassades-naar-nul-ging

53 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
9
Meld

@35 Harry
Je schrijft:
Of in de volksmond links/communistische lieden die het liefst iedere religieuze jood dood zien ten faveure van de Soenniet?

En laat het nou juist precies Israël zijn die de terroristische Soennitische bewegingen van wapens en munitie voorzien!
question

Israël vergroot de steun voor de Syrische rebellen.
'Israël bewapent 7 verschillende groepen'
Tientallen rebellen die spraken met de Israëlische analiste Elizabeth Tsurkov beschreven een belangrijke wijziging in het hoogte van de steun die zij uit Israël ontvangen. "Bovendien, ten minste zeven organisaties van de soennitische (....) rebellen in de Syrische Golan krijgen nu wapens en munitie ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/255361-israel-vergroot-de-steun-voor-de-syrische-rebellen-israel-bewapent-7-verschillende-groepen

54 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
9
Meld

@37 Dumper
Daar zijn ALLE landen ter wereld (inclusief de VS en Nederland) het unaniem over eens:
Israël moet zich terug trekken uit de bezette gebieden,

Enne....
in 1967 viel Israël haar buurlanden aan, tot stomme verbazing van de buurlanden en de rest van de wereld.

55 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
9
Meld

@42 weerman
Och, daar gaat die ouwe weer!
Scheldend, tierend, zuigend en ziedend!

De bloemlezing uit één bijdrage van deze "meneer"

alle joden- en Israëlhaters
Hamas-fans
de Hezbollah-adepten
dat soort gespuis
om een potje ruzie te schoppen
mensen uit te schelden
om onzin te verkopen
blijkbaar is de enorme hoeveelheid suiker van dat suiker'feest' al wat hersens aan het vergiftigen. hoe triest
hoe dom
die smerige Trollen

Ik raak er steeds van overtuigd:
Een aantal fans van Israël zijn ernstig ziek.

56 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
9
Meld

@44 Harry Kroepoek
question
We zullen zeggen dat de miljoenen Palestijnen in de bezette gebieden "het makkelijk hebben in dat land"
question

57 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
9
Meld

@45 Querulijn Xaverius,
Dat suggereert de Israëlische propaganda-machine.
Maar heb jij aantallen van joden die vanuit Frankrijk permanent naar Israël verhuizen (en niet meer teruggaan naar Frankrijk!) ??
Het aantal is blijkbaar zò klein, dat ik die cijfers niet kan vinden!

58 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
10
Meld

@29

Misschien moet je je horizon verbreden en niet alleen op pro-palestijnse sites je informatie zoeken!

@30

U maakt een grote denkfout!
Het land wat nu Israël is was vroeger een Britse mandaat en dus geen palestijns grondbezit. Israël is na goedkeuring van de VN ontstaan nadat de Britse mandaat was opgeheven. De palestijnen wilde het hele gebied voor hun alleen hebben en de Joden van hun land onteigenen en verjagen (of vermoorden) en Dát wilde men dus voorkomen.

Uw voorbeeld over België is dus een schoolvoorbeeld van een drogredenen die gebaseerd is op onwetendheid!

Misschien moet u eens eerst gaan nadenken voordat u iets gaat typen dan hoef ik u onzin niet te lezen. Win, win situatie lijkt mij, u stelt geen domme vergelijkingen of opmerkingen meer en ik hoef dan minder te lezen!

Fijne dag!

question

59 ikzelf66    
7 maanden geleden door ikzelf66
2
Meld

@59 ikzelf66
Het valt me op dat je wel vaker ter plaatse iets verzint wat je totaal niet kan onderbouwen.....
En op beleefde vragen zoals @29 totaal niet reageert.
En feiten zoals bij @26 en @27 totaal negeert....

60 Uit Den Haag    
7 maanden geleden door Uit Den Haag
12
Meld

@60

Nog steeds je horizon niet verbreedt?

Omdat het jou niet past of aanstaat wat ik hier typ wil niet zeggen dat het verzonnen is!
Zo verbreed je je horizon natuurlijk ook nooit.

Je leest jezelf alleen maar in met eenzijdige informatie uit niet echt betrouwbare bronnen en als dan de bron wel betrouwbaar is probeer je je eigen verhaal er aan te geven.

Bv. bij @27 praat jij over wet voorstellen uit 1950 nadat Israël de Palestijnse agressor had verjaagt en hun grond toe eigende als bufferzones. U vergeet dat dit niet had gehoeven als men Israël niet had aangevallen en dat men dit dus deed uit veiligheidsmaatregelen ter bescherming van hun burgers.

Verder moet u dit dus niet verwarren met de grote gedeeltes land die de Joden al hadden gekocht in 1947-1949 waar we het over hadden.

Dus gewoon GEKOCHT!

Zullen we maar niet beginnen over feiten negeren terwijl u deze nog steeds verdraait en ontkent!

Zoals ik al zei bij @59 , verbreedt u horizon, verdraai geen feiten, erken de echte feiten, denk eerst eens na voordat u iets typ en een fijne dag gewenst!

question


61 ikzelf66    
7 maanden geleden door ikzelf66
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Video – Moslimjongeren richten in Utrec...
Moslimongeren hebben woensdagavond na afloop...

11 uur geleden door Crezee

'Ex-vrouw PVV-Kamerlid Dion Graus doet a...
In De Telegraaf beschuldigt ze Graus ervan da...

1 dag geleden door NOS

'Politie schiet geel hesje in achterhoof...
Afgelopen weekend heeft een agent een geel he...

8 uur geleden door Scorpio

Naziknokploeg Pegida wil demonstreren bij mos...
De nazibeweging Pegida wil vanavond demonstre...

1 dag geleden door Schildpad

Moslim Broederschap: 'wij zijn bezig met...
Een journalist reist naar Duitsland, vermomd...

1 dag geleden door Spraypaint


ADVERTENTIE


Laatste reacties
info
Video – Moslimjongeren richten in Utrecht r...
@573 heel goed mogelijk. heb de video verder...

1 minuut geleden door info

kritischelezer
Trump's gelekte vredesplan: Nepnieuws of proe...
Trump zoekt weer een reden om zijn schoonzoon...

2 minuten geleden door kritischelezer

Mrs. K
Eerder veroordeelde man (53) uit Klazienaveen...
@25 Of uiterst rechts, die vegen alles wat di...

2 minuten geleden door Mrs. K

sec
Eerder veroordeelde man (53) uit Klazienaveen...
@19 Denk dat u het zo moet zien, we hebben al...

3 minuten geleden door sec

info
Video – Moslimjongeren richten in Utrecht r...
@582 u bent een uitermate scheinheilig Roosje...

3 minuten geleden door info

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig