door chouffleur in Politiek  ·  84 Reacties

  • 33
  • 1899x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@19 : Jawel. Die waren "roomser dan de paus" wat betreft het zich houden aan NL fatsoensnormen, ook de ongeschreven, want ze hadden wat te bewijzen, vond iedereen inclusief zijzelf. En zó hoort het als je in een vreemd land immigreert, terwijl zíj het recht hadden, ze waren op NL grondgebied geboren/opgegroeid en dus Nederlander, en terecht.

1
51 Wendel

Het is simpel: islam is vanaf het begin een ideologie geweest, vermomd als religie, om Mo aan geld, aanzien en macht te helpen, en wel door middel van geweld. Daarom had hij ook geen opvolger benoemd, hoewel hij wist dat hij stervende was, want het kon hem niets schelen. Na mij de zondvloed, enzo. Het ging om zijn persoonlijke ego, macht, gerief, en niets anders dan dat.

0
52 Wendel

.
islam = vrouwenonderdrukking

Kan allang niet meer in Nederland.

Stop vrouwendiscriminatie!

Maak NL haram!

#FREETOMMY

0
53 Ook maar gewoon een duts

@25 : Zij zijn overal waar ze binnentrekken, en ze dringen overal binnen, een probleem qua gewelddadigheid zodra ze een bepaalde kritische massa overschrijden. Altijd al zo geweest, zal niet veranderen. Wereldwijd, nergens gaat het anders.

0
54 Wendel

@31 : Komen uit. Dat zegt alles.

0
55 Wendel

Ach, verzuiling.
Geeft niks, ieder z'n plekkie.

3
56 Wild Rover

Ten eerste jokt de schrijver dat er pas in 2060 zo'n hoog percentage zal zijn, ten tweede dat er zoveel autochtonen over zullen zijn, ten derde heeft hij een hekel aan nationalisten, die hij populisten noemt en vooral de voet dwars wil zetten.

Ook doet hij net alsof hij niet weet, dat NL tegen die tijd allang niet meer zal bestaan en zal zijn opgeknipt tot stadsregio's van de grote staat EU. Voor het oog zullen de nationale grenzen op de landkaarten blijven voorkomen, maar ze zullen totaal niet meer ter zake doen, zoals een landstreek binnen Griekenland of Italië die genoemd is naar een vroeger koninkrijk, dat volledig is ingelijfd in een groter land en tot een soort provincie met beperkt zelfbestuur zijn gereduceerd.

2
57 Wendel

Hij doet net alsof hij kritiek levert, ertegen is, maar in werkelijkheid is hij aan het geruststellen en bagatelliseren. Doen er veel meer, alleen hij doet het heel, heel goed.

1
58 Wendel

** gebruiker verwijderd **

Tegen die tijd is de bevolkingsopstand in Europa afgelopen en zijn de indringers weer verjaagd naar de woestijn.

59 verwijderd5929219

De "weg met ons" politiek van de afgelopen decennia gaat zijn wrange vruchten afwerpen....

0
60 Sandokan

Op de radio vamorgen het interview één op één met hem gehoord.
Met scherpe vragen .
De eindsconclusie ook van hem : “het kan zo gaan maar het kan ook heel anders gaan . Over zo lange periode kun je nooit iets voorspellen”.
Dus hup in de prullenbak met dat verhaal.
Maar goed , het heeft de man van de straat gehouden .
En dat is misschien ook wel fijn .

11
61 No newstoday

@46

Hun voorgangers geven daar bepaald niet het goede voorbeeld van .
Als het aan hun ligt , sterven ze uit.

10
62 No newstoday

@57 : Aan de andere kant, Wendel, wie dit 5 of 10 jaar geleden hardop zei werd voor complottertje uitgemaakt en weggehoond, al kon het toen net zo goed berekend worden. Nu ben je geen gek meer als je dit zegt en dat is mede dankzij de bemoeienis van van Beek, die het onderwerp bespreekbaar heeft gemaakt - door zijn carriëre op het spel te zetten. Nu wordt hij gehoord. Al laat hij idd niet het achterste van zijn tong zien - anders wordt hem het praten onmogelijk gemaakt. En daar schiet niemand wat mee op. Bovendien gaat van Beek uit van een tempo van import dat door de politiek bepaald wordt, en/of de hoeveelheid omhooggestoken hooivorken. Gaat het tempo omhoog dan gebeurt dit al over 60 jaar idd of zelfs eerder.

1
63 Ness

@50

Tot dan was het hier ook een stuk onaantrekkelijker.
Vanaf die tijd kon het niet op.
Logisch dus.
Bovendien was de macht van media tot die tijd veel minder.

10
64 No newstoday

Ik heb net een boek gelezen over Iran.
De sjah voorspelde dat Iran over slechts 25 jaar een westerse samenleving zou zijn.
En toen kwam Khomeini ....
Dus ach , voorspellen is en blijft ern glazen bol.

11
65 No newstoday

@61
nou nee fijn is het niet als mensen met een glazen bol, stellige uitspraken doen in de media en daardoor bijdragen een een bepaalde doemsfeer waar sommigen belang bij hebben.

We weten niet hoe het zal gaan, hangt allemaal samen met allerlei geopolitieke en ecologische ontwikkelingen.

Dat we goeie tijden achter de rug hebben en dat de toekomst er minder rooskleurig uit lijkt te zien kan gesteld worden, maar hoe en wanneer dat weer ombuigt is helemaal de vraag.

In ieder geval, ten lange leste wordt het inderdaad een multicultureel feestje als de gepriviligeerden op hun plaats gezet zijn ttz niet boven maar naast andere aardbewoners.

6
66 morandi

@66 [In ieder geval, ten lange leste wordt het inderdaad een multicultureel feestje als de gepriviligeerden op hun plaats gezet zijn ttz niet boven maar naast andere aardbewoners.]

Wat bedoel je daarmee?

0
67 Civ

@67
Ik bedoel dat doorgedreven diversiteit onontkoombaar is en dat de invloed van vrouwen wereldwijd en gekleurde mensen in het westen zal toenemen. En dat ik dat een positieve ontwikkeling vind question

5
68 morandi

A. U. B. Geen artikelen meer plaatsen achter een betaalmuur !
Wat heeft dit voor zin als we het toch niet kunnen lezen ?

0
69 B55

@68 Waarom is het een positieve ontwikkeling als 'gekleurde' mensen invloed krijgen in Europa? Is hun huidskleur relevant?

0
70 Civ

Van de Beek berekent dat de verzorgingsstaat tegen een bepaald tijdstip niet vol te houden valt. Voorts rolt uit berekeningen dat er tegen het einde van de eeuw nog maar 8 mln autochtonen zullen zijn.

De antropoloog , het andere vak waarin hij is opgeleid , zou hem kunnen influisteren dat ontwikkelingen niet lineair verlopen , maar in stroomversnellingen.

Van belang is dat vrijheid en democratie al eerder in het gedrang komen.
Vrijheid is gebaseerd op 2 beginselen.
1. Het wederkerigheidsbeginsel: 'Zoals U aan mij kunt komen, kan ik aan U komen'.
2. Het zelfbeschikkingsbeginsel: ieder heeft het recht zijn eigen leven vorm te geven.

Beide beginselen komen voort uit de samenwerking binnen menselijke verbanden.
Het is verstandig ieder zijn faire aandeel te gunnen uit de vruchten van die samenwerking. Zo vervult zich het wederkerigheidsbeginsel.
Het is verstandig de ander te gunnen dat hij middels dat aandeel zijn eigen leven vorm kan geven. Dan gunt hij het mij ook. Zo vervult zich het zelfbeschikkingsbeginsel.

Indien mensen op deze basis samenwerken , kan eenmalige samenwerking uitgroeien tot reeksen van gemeenschappelijk ondernemen met meervoudig profijt. Men overwint problemen, krijgt dingen gedaan ; ieder krijgt het aandeel dat hem toekomt en kan ermee zijn eigen leven inrichten.
De deelnemers behandelen elkaar te goeder trouw, krijgen zelfvertrouwen en vertrouwen in de anderen. Wat op zijn beurt de wederzijdse gunfactor versterkt. Zo werkt maatschappelijke ontwikkeling.

En zo ontstaat vrijheid. En democratie: de overkoepelende ordening van een groot samenwerkingsverband van mensen. Democratie is gebaseerd op het vertrouwen dat de kiezer aan de gekozene kan komen, zoals de gekozene aan de kiezer. Via one man, one vote. De gekozene bevordert de mogelijkheden van de kiezers om hun eigen leven vorm te geven.


Noord-Afrikaanse maatschappijen zijn geen samenlevingen van vertrouwen, maar van wantrouwen.
Een man vertrouwt hooguit zijn zonen, zijn broers en eventueel neven. Hoe verder van de eigen familie verwijderd , des te groter het wantrouwen.
Er is geen echte wederkerigheid. Zeker niet ten aanzien van de niet-islamitische samenlevingen waarheen men geëmigreerd is. Men gunt een ander niet diens leven naar eigen inzichten in te richten. Men wijst vrijheid en democratie af, of heeft er een verdraaid beeld van.


Hoger opgeleide Nederlanders, bedrijven en mensen met de middelen daartoe zullen Nederland verlaten, zodra democratie en vrijheden al te zeer gaan haperen. Belastinginkomsten zullen dalen, niet alleen in Nederland, maar ook elders in de EU. Met schuldencrises tot gevolg. De verzorgingsstaat kan dan evenmin blijven bestaan.


Tot slot kan van de Beek in zijn hoedanigheid als antropoloog ook vermoeden dat de multiculturele samenleving niet langer kan samenwerken en dingen gedaan krijgen. Laat staan de vruchten van succesvolle samenwerking (herver)delen.

Deze effecten laten zich niet wiskundig berekenen. Ik zou zeggen, verwacht de stroomversnelling in de uittocht van kansrijke Nederlanders , bedrijven en investeerders vanaf de jaren dertig van deze eeuw. Mijn model wijst op een financieel-economisch crisis in 2033. Voor wat een model waard is.

0
71 duurendaal

* Verwijderd door de redactie *

72 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

73 Captain Hero

Tsja,
Als je het stempel allochtoon 'eeuwig' doorvoert zijn zowat alle Nederlanders allochtoon.
Al eeuwen.
.

4
74 hippodepippo

@1 Helemaal mee eens. Maar helaas, zo zal het wél gaan. Reken maar.
Maarrrr, het tij is nog best te keren, mits we massaal ons potloodje in een ander vakje durven te zetten bij de volgende verkiezingen. Dan kan het misschien nog....
En hiermee geef ik eigenlijk aan dat het aan jullie zelf ligt, jawel: de kiezers.

0
75 Flipper

@75
Kan je ook al ergens met een potloodje in een vakje kleuren om een GeIslamiseerde te worden?
Oh wacht.... De kleurpotloden wedstrijd van Wilde.....

-- Sarcasm --

5
76 techcenter

@76 Ik zie graag dat alles op een legale manier gebeurd. Je moet het ook niet anders willen !
En zo'n legale manier, dat is in het stemhokje.
En daar verrekt een meerderheid dat.
'Liever dood en sterven', lijkt het parool, 'dan het potloodje in een ander vakje'.
Vreselijk.

0
77 Flipper

Het hele probleem is onze (links/liberale) politieke elite die behekst door Soros en bezeten van de Universele Wereldorde niet anders kunnen dan volharden in de afbraak van alle oudere structuren en machten (nihilisme)....dáár is hun macht op gebaseerd en die macht zullen ze nooit opgeven.....de ultieme macht in het ontkennen van (politieke) macht (weg-met-ons!), vandaar de afkeer en haat tegen Trump die de politieke macht potentieert en alle scenario's van de universele wereldorde (Linkse Kerk) en triomf van 'Het Sociale' op zijn kop zet.......ontreddering en koortsachtige samenspanning bij alle (linkse) globalisten….!

0
78 CoolMemories

Multiculturisme lijkt me geen probleem, ik leef ook tussen vele culturen en antionaliteiten.
Het grootste probleem wat ik zie is dat bepaalde culturen worden gedemoniseerd worden, en dat bij bepaalde personen onder die culturen een vijandige houding kan veroorzaken.
Gelukkig bij een kleine groep die daar niet tegen bestand is, vaak verstandelijk beperkt, mensen die helder kunnen nadenken herkennen de demonisering wel.
We leven nu eenmaal in zo´n tijd waar de leugens hun werk zo goed mogelijk willen doen maar helaas voor de leugens falen ze.

1
79 techcenter

@79 Correctie
-- antionaliteiten.-- is natuurlijk ´ Nationaliteiten´ voor de bijzienden die een woord niet kunnen herkennen wanneer 1 of 2 letters in de verkeerde volgorde staan.

1
80 techcenter

@79 techcenter
Verschillende culturen door elkaar heen hoeft op zich geen probleem te zijn. Toch levert het in de praktijk altijd wel (kleine of grotere) problemen op.

De Islam-cultuur (religie ideologie) die naar Europa gehaald is, dat is toch wel een verhaal apart.
In vrijwel alle moslim-landen ter wereld zijn er problemen tussen moslims en de niet-moslims. Vaak zelfs functioneren die landen niet eens op een (voor ons) normale manier. Ook in vrijwel alle landen waar moslims neerstrijken onstaan er problemen.
Je hoeft alleen het nieuws maar te lezen.

0
81 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@79 techcenter
Wordt de islam of moslims gedemoniseerd in Egypte, in Indonesie, in Noord Afrika?
Werd de Islam voor het huidige conflict gedemoniseerd in Syrie?

Nee. Waarom werden Christenen (en Joden en Jezidi's) dan altijd al gediscrimineerd door moslims in Syrie?
Waarom worden Christenen en Joden al 100 jaar gediscrimineerd in Egypte?
Waarom worden er in Indonesie kerken in de brand gstoken door moslims?
Waarom wordt een Christen in Noord Afrika opgepakt en in de cel gezet als hij iemand wil bekeren?

0
82 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@78

Onze (rechtse/liberale) politieke elite heeft ook veel in breng maar daar kijkt men wel heel graag voor weg. Tja want als de schoen rechts niet past is het links he



Verschillende culturen zijn geen probleem die zijn hier al jaren het er mee omgaan dat is het probleem het wederzijds respect is er niet en nooit geweest net als duidelijke regels liever en zeker aan de rechter kant wijst men graag iets oplossen met verstand want weg jagen is geen oplossing

0
83 magikeven

Wir schaffen das

0
84 Zeekomkommer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

43 minuten geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

44 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

4 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

4 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Cyberpunk 2077 PornAdultsexchatSara CalixtoJane HazeAunty Boobs SuckingNortheast Sex VideoSpeedhandjobJerkmate. ComBang Bang XxxMia Khalifa Birthday DateXxx JapniLittle Miss TootsThedicksuckersPorn NashvilleMassaging Big BoobsBbwchan DrawPorngaeFliz Movies WebsiteRebecca Black TitsVideosde PornografiaKink.ckmLatina MasturbationOlivia Stark PornMelons PornEnglish Romantic SexBts PronOnlyfans Site교복 섹스Futa Hentai GameMlif Porn VideosNipple Peircing PornHypnosis FetishNhentia .netGqy Daddy PornPic Naked WomenPyt LeakedNude FlashingCelebritys PornGf Nude SelfieKarnataka Sex XxxSex Hot BhabhiDanny D New PornMia Malkova PornvideoPorngraphy WallpapersNegrafollandoJangal Me SexStrawberrytabbyyBhabhi Suhagrat SexXnxxstuckChanel Preston CuckoldPorrno FriSasur Aur Bahu SexGonzo Porno.Porn Back Room Casting CouchDesi Xxx BhabhiNehal Vadoliya Web SeriesSlave Leia NudeAcomp VivalocalLinda LusardiJikage RisingEbonyayesMichell Rodriguez NudeXxx PotosMolly Jane VideosPorn EpisodesNude RappingFluffer VideosAv视屏Big Titty Blonde TeensJungle Me MangalBf SareeCogiéndome A Mi HijaAmy Sedaris NudeIndian Gf XvideoLiya Silver VixenNaughty-sg-girl-blowjob-and-fuck-by-boyfriendPorn Asian BigtitsHot Wife ComTokyo Sex VideoDesi Sex DesiDefeated SexfightMarica Hase CreampieBrother Sister MasturbateComic Xxx EspañolFabswingeesTik Tok PornografiaPornô Sem DóSquirt Porn BlackShae Summers AnalBlack And White Porn HdSkye Blue PovPeliculas Pornoen EspañolTitsguruSee More Sex VideoLayla Jenner TorrentNip Slip CompKat Karma OrgasmicLana Rhodes GangbangOnline.porn DownloaderSofia Black D Elia NudeBefsexFprced Anal4k Adult MoviesHd Porn Download IndianBrandipornEroemVoir Films Pornos GratuitsXxx Hot StoryHindi Bp Sex VideoSani KagithamBusty Indian XxxI.g Models OnlyfansReal Amateur PornSexs TiktokSexy Bf Blue PictureMaid PussySareessexSanni Leone Xxx.comMoriah Mills LesbianTop Of PornstarMassage Parlor PornhubBueatiful PornHot Girl XnxxIndian Actors XnxxHyderabad Sex GirlsPussy From BehindTannermaysBbw-chanFotos PornograficBig Tits AmaterNnxn VideoAmanda And Goro Milking And MatingMalayalam Sex SiteGay XtapesSecretbeneBunnyfapNidhi Agarwal XnxMms SexNeonpornKhole KapriChatuebtaeJapani Girl BfCallgirlsexLong Hair PronNakedpicturesSeymour ButtsPornerbrosLatest Hot SexXxxvideoeSexy Move Porn