Buitenland
  • 10
Een continent dat wordt overlopen, heeft uiteindelijk niets meer te bieden ...

7 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
2
1
6
LEES MEER OVER

Dat doen ze expres want ook dit jaar kunnen we weer een enorme aanvoer verwachten. Die eerst doorlaten en dan na maanden gezeur en getrek een paar maatregelen nemen die achteraf niet blijken te werken, en ondertussen stug doorgaan met mensen bijproppen. Omvolking moet! Zo redden we de "economie"! Meer outkierings, meer kosten van opvang, meer misdaad, meer schade op korte en lange termijn, algehele verlaging van elk peil, altijd goed!

1 Ness    
7 maanden geleden door Ness
1
Meld

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de bevolkingsexplosie in Afrika en het Midden Oosten, wij zijn niet verantwoordelijk voor de corruptie en criminaliteit in die landen, wij zijn niet verantwoordelijk voor de discriminatie, de haat en het geweld onder de islam. Kortom we hebben alle recht om de grenzen te sluiten, profiteurs en criminelen terug te sturen en islamisering te ontmoedigen.

2 Soare    
7 maanden geleden door Soare
0
Meld

"Maar het belangrijkste is dat er in Europa geen maatschappelijk draagvlak is voor deze massa-immigratie. Een studie van het gerenommeerde Chatham House toonde dat in West-Europese landen de meerderheid van de bevolking hier niet voor is. Dr. Renate Köcher van het bekende Duitse Institut für Demoskopie Allensbach ontdekte bij onderzoek dat 70 procent van de Duitsers deze massa-immigratie niet wil, maar dat niet hardop durft te zeggen uit angst om voor rechts uitgemaakt te worden."

3 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
0
Meld

Heel eng om te zien, allemaal 1 richting op ..... https://www.youtube.com/watch?v=4ddt8fz9YVU

4 Snowflake    
7 maanden geleden door Snowflake
0
Meld

Het is al aan het kenteren..langzaam maar zeker zal door schade, schande, moord en verkrachting de domheid van de beslissers naar de autochtone bevolking aangetoond worden..dan is men niet rechts of een rasist of wat dan ook..men is realistisch en voor rust en vooruitgang binnen onze eigen samenleving. En mensen die tegen hoge prijzen in rubberbootjes gaan zitten en die dan lek steken om gered te worden...breng je terug vanwaar ze kwamen.

5 Gerritruyter    
7 maanden geleden door Gerritruyter
0
Meld

@4 Lijkt angstig veel op een sprinkhanenplaag.

6 Scholar002    
7 maanden geleden door Scholar002
0
Meld

@6 ....... Wat zo eng is, het gaat allemaal 1 kant op net als een sprinkhanenplaag, ZE weten ook waarheen ze moeten hè!? Men kent de aanzuigende werking maar al te goed. Het is ook Europa's eigen schuld met dat mens van Merkel voorop. "AL TE GOED IS BUURMAN'S GEK".
Dit kan echt niet zo doorgaan. Op het eind wordt het echt verschrikkelijk, een tsunami aan sprinkhanen. Dat die Wilders het al jaren geleden zag aankomen, lijkt wel helderziende.

7 Snowflake    
7 maanden geleden door Snowflake
0
Meld

@6 goede vergelijking; als er niets meer te halen valt (of als het geweigerd wordt) trekken ze pas verder ..

8 Opa    
7 maanden geleden door Opa
0
Meld

@5 Nee, het is niet aan het kenteren en @7 het kan wel degelijk zo doorgaan. Punt is dat ieder in zijn eigen bubbeltje leeft, hier op NK zijn er inderdaad wel een aantal bewust van wat er speelt en wat er gebeurt, maar tegelijkertijd zijn anderen volop naar voetbal aan het kijken of bezig met een serie op netflix. Dat zie je ook aan de uitslag van verkiezingen waarbij duidelijk word dat het effectief tegengaan van immigratie er niet in zit. Het is net zoiets als dat eigenlijk iedereen wel weet dat er iets zou moeten gebeuren, en toch gebeurt niets.

9 doxbar    
7 maanden geleden door doxbar
0
Meld

@9 Als voorbeeld wilde ik nemen de klimaatverandering, dit viel weg, daarvan is ook wel duidelijk dat indien er niets veranderd aan de uitstoot van o.a. CO2 dat het klimaat er op veranderd. Toch gebeurt niets, het gaat gewoon door.

10 doxbar    
7 maanden geleden door doxbar
0
Meld

@9 ....... Ooit keert de wal het schip en hopelijk zonder een bloedige revolutie. De Europese overheden MOETEN op tijd ingrijpen om een menselijk drama in Europa te voorkomen.

@9 U schrijft: Het is net zoiets als dat eigenlijk iedereen wel weet dat er iets zou moeten gebeuren, en toch gebeurt niets.

Dat is tot nu toe wel een feit, als het aan de NL polder kiezers ligt gaat het nog een tijdje zo door maar gelukkig is men in andere EU landen wel verder. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat 500 miljoen Europeanen gaan werken om 500 miljoen allochtonen te gaan onderhouden! Aan alles komt sowieso een einde behalve misschien het universum.

11 Snowflake    
7 maanden geleden door Snowflake
0
Meld

9/11 was het geplande begin van het einde. Dit noemt men een geplande filosofische doorgedachte destabiliseringsproces. Zonder haat en andersdenkende is er ook psychologisch geen rede tot veranderingen. Alles draait om wat de burger denkt, anders had men allang zijn Neerlandsche trots beschermd. Stap voor stap en daarbij onbewust zal men vergeten wie hij is en ooit is geweest. De politiek maakt meer kapot dan men lief is. Kapitalistische kortzichtige plannen is de basis voor een alles naar 1 piramide systeem.. consoliderend d.m.v gecontroleerde crisissen en oorlogen.

12 4lb3rt P1k3    
7 maanden geleden door 4lb3rt P1k3
0
Meld

Wat is hier zo bijzonder aan...liggen die politici alleen te slapen? Of hebben ze een 2e agenda achter gesloten deuren?

13 Rapunzel    
7 maanden geleden door Rapunzel
0
Meld

Met hartelijke dank aan Merkel en de linkse-wegkijkclub!

Als je zo dom bent dat je niet het verschil weet tussen het helpen van echte vluchtelingen en goudzoekers roep je dat soort zaken op je af!

14 Zie Hier    
7 maanden geleden door Zie Hier
0
Meld

@12 De grootste geldroof ooit in de geschiedenis.

15 Rapunzel    
7 maanden geleden door Rapunzel
0
Meld

@12 Het is inderdaad vreemd dat voor de burger pyramide spelen verboden en strafbaar zijn, terwijl we leeg getrokken worden door inflatie? Wat is daar anders aan?

16 Rapunzel    
7 maanden geleden door Rapunzel
0
Meld

@12 Ik bedoel natuurlijk belasting , de manier om van bovenaf nog meer te verdienen. En de burger de illusie te geven dat het systeem rechtvaardig is.

17 Rapunzel    
7 maanden geleden door Rapunzel
0
Meld

Criminelen, psychopaten, narcisten regeren deze wereld. De burger is gewoon Collateral Damage.

18 Rapunzel    
7 maanden geleden door Rapunzel
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Gruwelijke mishandeling maakt Nederland boos
De politie doet onderzoek naar een gruwelijke...

21 uur geleden door K.Meel

Bernie Sanders: Trump is een racist
Bernie Sanders, de voormalige presidentskandi...

1 dag geleden door AD

Asieladvocaten zijn NSB’ers
Over de rug van de belastingbetaler (Hierrr m...

17 uur geleden door Inter

Ex-militair tegen Baudet: Ik zat in Uruzgan t...
Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FVD...

11 uur geleden door AD

Klimaatakkoord: PVV en FvD naaien De Burger g...
Sargasso staat voor hopeloze nuance, maar som...

22 uur geleden door Brynnar


ADVERTENTIE


Laatste reacties
GOTCHA666
Shirin Musa (Femmes for Freedom): ‘Sharia e...
@13 Ik begrijp goed engels zo goed zelfs Da...

1 minuut geleden door GOTCHA666

Hangingmen
PVV: Stoppen met bouw sociale huurwoningen...
@11Dat zal losstaan van het voorkeursbeleid...

3 minuten geleden door Hangingmen

LoydMorris
Gemeente kwam eigen afspraken vreugdevuren-co...
@34 En vanaf nu geen "vreugdevuren" meer toes...

3 minuten geleden door LoydMorris

ModReset
Klimaatakkoord: PVV en FvD naaien De Burger g...
Tuurlijk joh. Een berg dode planten materiaal...

4 minuten geleden door ModReset

Janzzen
'Het is hier -24, in het binnenland -34', maa...
@15Een zootje?We hebben het spoor met de ...

4 minuten geleden door Janzzen

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig