REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Merkel: "Migratievraagstuk is beslissende test voor Europese cohesie"

Het migratievraagstuk wordt een beslissende test voor de toekomst en de cohesie van Europa. Dat heeft de Duitse bondskanselier Angela Merkel gezegd na een onderhoud met premier Charles Michel in Berlijn. Merkel onderstreept het belang van een collectieve Europese aanpak van het migratievraagstuk. 

77 reacties

  • johny daneels

    6 jaar geleden
    Weg met Merkel, Wilders kan over nemen, eigen volk eerst!!! Zo hoort het want ik betaal de rekeningen en niet de nieuwkomers
  • Olivier Magnus

    6 jaar geleden
    Die cohesie zal barsten mevrouw Merkel. Oa dankzij u en andere naïeve politiekers.
  • frans vullings

    6 jaar geleden
    Merkel is het probleem zij heeft ze uitgenodigd, alleen zij die willen dat gelukzoekers hier blijven moeten er ook voor betalen en niet alles afschuiven op de burgers die willen dat gelukzoekers vertrekken al dan niet vrijwillig
  • mieke vermeulen

    6 jaar geleden
    Belgie is er nog veel slechter aan toe dan Duitsland , hier in Belgie zijn alle grote steden ingenomen door mensen van vreemde afkomst , waar onze politiekers niets meer kunnen aan doen , jammer genoeg staan veel politiekers daar achter , jammer voor onze kinderen .
  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    Neen...Merkel zelf is een probleem voor de Europese cohesie...zij heeft al eerder unilateraal meer dan één miljoen mensen toegang verschaft tot de EU en hiermee het Schengen-akkoord mbt de bescherming van de EU-buitengrenzen volledig genegeerd...en nu worden andere EU dan maar beschuldigd van gebrek aan solidariteit omdat ze hetzelf niet meer "schaffen"...komaan zeg..