door Kiki in Binnenland  ·  339 Reacties

  • 8
  • 1289x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@295 Onzin. In alle gebieden (Krim, Zuid-Ossetië, Transnistrië en Oost-Oekraine) was het de bevolking zelf die de onafhankelijkheid uitriep via een referendum met een ruime meerderheid.

3
301 Dune

@300 Dit zijn gewoon gebieden die vallen onder de Russische republiek hoe jij ze noemt dan maakt mij niet uit. Ik vind het ook prima dat jij pleit voor het Russische piramide systeem in Rusland.

Waarbij je naast de normale economie een zwarte economie hebt, je betaald overal onder tafel geld dus als voorbeeld, je betaald aan de dokter onder tafel 500 roebel, de dokter mag dan 50 roebel houden, de hoofd dokter heeft 10 dokter krijgt dan 5000 roebel, die mag 500 roebel houden. De verantwoordelijke man in gemeente heeft 10 van die klinieken die krijgt dan 50.000 roebel en die mag dan 5000 roebel houden. De persoon in de provincie heeft dan 10 steden etc tot het omhoog gaat tot de minister van gezondheidszorg en die deelt die miljarden met Poetin.

En dat is niet alleen in de gezondheidszorg dat gaat met iedere overheidsinstelling. Ik vind het niet erg dat je pleit voor het Russische systeem maar ben er dan open over!

5
302 mike45

@301 onzin eerst bezet en toen een referendum gehouden met Russische militair mensen dwingen te stemmen.

6
303 mike45

@301 Dune zeg nu gewoon ik vind Rusland helemaal super met alles erop en eraan, maar ik adviseer je echt je er even in te verdiepen en misschien een paar jaar te gaan wonen voordat je een oordeel velt.

5
304 mike45

@301 verdiep je in het systeem want je hebt geen idee hoe Rusland werkt je praat gewoon als een kip zonder kop. Je hebt iets in je hoofd gehaald en hebt daar een ideaal beeld van geschapen maar dat beeld is echt totaal anders.

De werkelijkheid in Rusland is echt een hele ander wereld als jij je in Nederland in je hoofd hebt gehaald. Als je mij niet geloofd nodig ik je graag uit mag je in een appartement van wonen in Zaporizhia in Oekriane, we hebben hier nog steeds het Russische systeem kun je het in levende lijven mee maken hoe het werkt.

6
305 mike45

@303 Als ze tegen hun zin moeten stemmen zullen ze niet pro Rusland hebben gestemd.

2
306 solidsteel

Verhofstadt krijgt zijn steekpenningen van de heer George Soros.

3
307 DONKEY R

@306 @307 ook jullie zijn uitgenodigd om kennis te maken met het Russische systeem, kom hier een wonen, ik zorg voor huisvesting daarna laat ik jullie alleen en mogen jullie genieten.

6
308 mike45

@308 En dat is relevant hoe?

2
309 solidsteel

@308 Jij bent ook uitgenodigd bij Rutte in zijn kantoor, dan krijg je een cursus liegen van hem.

4
310 DONKEY R

@306 @307 @301 stop praten over waar je geen verstand van hebt, wil je het mee maken je bent welkom ik heb een Russische sovjet flat beschikbaar voor jullie. Dan weten jullie na een jaartje hoe het Russische systeem werkt lol!

5
311 mike45

@306 @307 @301 nogmaals kom eens wonen in het Russische systeem dan praten over een jaartje hoe het jullie vergaan is en hoe zich dit verhoud tot Nederland en de EU. Dat is toch niet te veel gevraagd als je van mening bent dat dit systeem als voorbeeld moet dienen voor Nederland. Als je nu niet bereid bent dat te doen dan ben je dus niet overtuigd van jullie ideale systeem.

5
312 mike45

Ik ken Verhofstadt nog als aanstormend talent bij de PVV maar die man is langzamerhand verworden tot een zure waarzegger die nepnieuws verspreidt.

2
313 JackKropotkin

@312
Dat zal wat worden voor een Westerse die in Rusland gaat wonen....
Totaal gewend aan Propaganda en half Zombie in een land waar mensen nuchter zijn, zelfs na 1 fles Vodka.
Dat gaan ze niet redden.

0
314 techcenter

@312 Waar heeft iemand het over het ideale systeem dan en wat zou dat ertoe doen?

1
315 solidsteel

Eigenlijk zouden al die azijnzeikers eens een poosje in Rusland moeten verblijven.
Wij hier in het Westen hebben, met dank aan de media, zo'n verkracht beeld van de Russen en Rusland dat het haast laster is wat ze ons voorschotelen.
Neem Poetin.
Wij komen niet verder dan 'dictator dit, dictator dat' maar de mensen daar lopen met hem weg.
Natuurlijk heeft hij ook 'vijanden' en mensen die hem liever vandaag nog zien vertrekken dan morgen.
Maar zo vreemd is dat niet.
Wij leven toch ook niet in een land waarin 17 miljoen mensen Mark Rutte 'aanbidden'.

4
316 Malinois

@311 dus u bent Poetin fan, want u vind dat fijn wonen

4
317 chouffleur

@302 t/m @305 Jij begon volledig off-topic te reageren op mijn @290 . Waar het om ging was dat jij beweerde dat Rusland uit is op destabilisatie van de EU. Daar is geen enkel bewijs voor. Wél duidelijk is dat het immigratiedrama inmiddels een aantal dissidente landen heeft opgeleverd: VK, Polen, Hongarije, Oostenrijk en Italie. In plaats van te zoeken naar eenheid, begint de EU-leiding steeds harder te dreigen, wat de instabiliteit alleen maar verergerd.

Hoe Rusland intern functioneert of niet-functioneert doet niet ter zake.

2
318 Dune

verergert

1
319 Dune

@318 destabilisatie van landen om de EU is destabilisatie van de EU. Maar goed dat jij niet bereid bent om te leven in het paradijs dat zegt genoeg. Ben je wel eens in Rusland of Oekraine geweest? Heb je enig idee waar je over praat als je over Rusland en de Oekraine praat? Ik woon er al 10 jaar namelijk!

3
320 mike45

@320 Ik heb diverse mensen in dienst gehad uit die regio, inclusief Rusland en Oekraïne. Daarnaast nog enkele in mijn kennissenkring. Over het algemeen vind ik Russen tamelijk luidruchtig en onbeschoft, maar na een fles wodka zijn het je beste vrienden. Verder vind ik dat niet zo relevant. Door die tien jaar Oekraïne lijk je elke objectiviteit kwijt te zijn geraakt. Je ziet overal het Russische spook achter, terwijl het toch echt de EU zelf is die EU-landen van zich vervreemdt.

3
321 Dune

Ik zie geen Russische spoken ze schieten op mijn familie en vrienden, als ik in Mariupol ben dan hoor ik iedere nacht de inslagen van Russische raketten! Dat zijn geen spoken dat RUSSISCHE RAKETTEN DIE OP OP MIJ EN MIJN VRIENDEN WORDEN AFGESCHOTEN!

6
322 mike45

Verhofstad ziet het juist, maar vergeet wat:

De rechtspopulisten in Europa krijgen niet alleen geld en intel, maar ook neonieuws en trollen.
Alles met het doel om Europa de destabiliseren.

En Geenstijl? Die polariseert vrolijk verder, waarmee ze ook vandaag weer zo'n geweldige bijdrage leveren aan een beproefde methode van de Russen.

Geenstijl maakt de boodschapper af, en roept wat over gebrek aan bewijs. Terwijl we allemaal weten dat de diverse EU rechtspopulisten leningen uit Rusland hebben gekregen, we worden bestookt met Russisch nepnieuws, met hulp van door Rusland betaalde trollen.

Maar goed, populistisch rechts kijkt maar wat graag weg van deze buitenlandse inmenging. De vijand van mijn vijand is mijn vriend, nietwaar!
.

3
323 hippodepippo

* Verwijderd door de redactie *

324 MARCUSAURELIUS

@322 Datzelfde geldt voor de granaten van het Oekraïense leger op onschuldige burgers wiens enige fout het was om in 2014 de onafhankelijkheid uit te roepen en een referendum uit te schrijven.

2
325 Dune

@324 ja dat zal wel omdat de Oekrainers niet meer uitgemolken willen worden door de Russen worden ze nu dagelijks beschoten door de Russen. Als je niet naar de pijpen van Poetin dans krijg je raketten op je land. @325 Er is helemaal geen referendum geweest in 2014 er is een referendum geweest in 1992. De enige fout die Oekraine gemaakt heeft is om niet zoals Polen en andere voormalige USSR landen direct aan te sluiten bij de EU en de NATO. Dan was deze ellende ze bespaard gebleven.

2
326 mike45

@326 Vreemd, volgens mijn informatie was er op 11 mei 2014 een referendum voor afscheiding, uitgeschreven door de separatisten.

1
327 Dune

@327 nee hoor er is nooit een referendum geweest het enige officiële referendum is geweest in 1992 en toen heeft zowel Donbas als de Krim voor een onafhankelijk Oekraine gekozen. En het is belachelijk dat Rusland dagelijks tot op gisteren raketten afschiet op Oekraine. Dat dat jij dat goed praat is een schande!

2
328 mike45

@326 Jullie heulden met Hitler-Duitsland en dat doen jullie nog steeds, jullie hebben je Nazie verleden nooit afgezworen.

Nogmaals Stalin had jullie hier keihard voor moeten straffen en de overlevenden naar Siberië moeten verbannen.

Poetin doet hooguit dat wat Stalin in zijn goedertierenheid heeft verzaakt.

2
329 MARCUSAURELIUS

Smaad , laster en nep-nieuws van een belangrijke eu politicus ... tijd voor een aanklachtje

1
330 Vageali6888

@328 Het is een schande dat het Oekraïense leger in april 2014 in actie kwam tegen de eigen burgers in plaats van een referendum uit te schrijven, dat er uiteindelijk toch kwam. In zowel Donetsk als Luhansk.

2
331 Dune

@329 Staat genoteerd .. blijkbaar hield je je in tot op heden. Hoewel ik al langer doorhad, dat je iets met het Oosten had en niet met Nederland. Dank voor de verduidelijking.

0
332 User76

Ze worden steeds banger de pro EU mafkezen

Verhofstadt/Biden/van Baalen/ Rutte/ Pechtold/ Verhoeven

allemaal geopolitieke gestoorden

3
333 Bollieboos

@333

Je vergeet Ollongren!

3
334 WijzeDwaas

@334 Ollegrutje valt onder de eerste regel net als jij Dwaas

2
335 Bollieboos

@335

Oh…dus ik moet bang zijn? Dank voor de tip! Ik ga meteen oefenen!

2
336 WijzeDwaas

@333
Welkom in de twilight Zone.

1
337 techcenter

Een ongelooflijke oen, die Verhofstadt.
Boze tongen beweren van hem dat hij veel geld verdient aan het lobbyen voor de vereniging van Tandheelkundige klinieken.....

0
338 Venividivici

@331 het is inderdaad een schande dat als Rusland raketten afvuurt op een land dat een land zich verdedigd. Sarcasme off!

0
339 mike45

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@7Ik heb geen geloof en ik leef nu in het heden ten dage en niet in de geschiedenis. In de geschiedenis vind je vuile was van ieder volk en re...

zojuist geplaatst door Reconquista

Rinze
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@7Welke vrijheden heb je precies ingeleverd ?...

3 minuten geleden geplaatst door Rinze

Snorrie
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Natuurlijk is hij op het feestje van de man die hem zijn vrouw heeft toegewezen.Natuurlijk wel met zijn russische speldje op de revers....

5 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Reconquista
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

""dan heeft de supermarkt in ieder geval extra bewijs voor de politie."'Vertederend dat Dirk nog denkt dat de politie daar iets mee doet. Er...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@3 Kijk dan de geschiedenis van je eigen fijne geloof even na....

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

   Ga je met de trein Geert? ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@99Ik weet niet of je het door hebt maar ze pruimen onze cultuur nu al niet. We zijn toch racisten en de standbeelden van onze voorouders moet...

10 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@98 Sorry hoor maar jij was toch echt degene die mij aansprak op @60.En op @92 begon jij weer jij weer te zeuren "alweer niet goed gelezen" te...

16 minuten geleden geplaatst door Bop

sockknitter
Hermes groeit in alle markten

Waarom wordt er Hermes geschreven en niet Hermès?Hermes is namelijk een pakketdienst....

18 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

"Dat zijn historische Prinsenvlaggen, die misbruikt werden door de NSB." En dat nsb-verleden wetende, die als PVV en PVV-aanhangers tó...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Reese Witherspon NudePranitha XxxRoe-164Madrastra FollaMassage Room ComBusty Asian NudeSpring Break TittsForced Porn With MomStepdaughter Forced PornHannah Marbles NudeVeronicamartin_Sex Bf Xxx VideoBesch VoyeurTimothy Champagne PornTiktoknfswLezbiyenler PornosuTifanny TowersGay Sex AnimeHot Sex Video ComDesi Lady Sex VideoPorn Mom BlondeSareesexvideosMeilleur Video PornoSearch Lit EroticaCollin SimpsonUncharted PornIndian Girl MasturbatingRyan Conner PornDanni Rivers BlackedSoftball PornPorn PrivatesocietyDefloinPornmovesSunny Leone Xxx BoySexo SuaveLocal X VidioCodi MiloP O R N PicSite Porno JaponaisHot Indian Sex ScenesSunny Deol SexyDesi Cum EatingSites HentaiIndian Web Series XxxCombia XxxFree Brazzwrs PornCousin SexstoriesCaligula 1979Xnx Brazzers VideoNaked Redheaded WomenRae Lil Black Full PornPorn Star MovirsSissy Bbc HypnoPornografia AmadoraSalma Heyak NakedSsbbw SexSiokarubiSydney Sky PornHentaianime UncensoredFlicks And Threesome FucksAsian In PornFilmes PoornograficosCollege Girl Sexy Video HdXxxii Indian VideoDeepika Porn VideoHell Kight Ingrid欧美av.Porn AinmeR/analPornographie StarHot Naked AsiansJav ProRough Bbc PornXxx Hot HdIndian College Girl Mms VideoImages Of PenisesMomsfeetXnxxx SleepSexy Men PornBengali College Girl SexTamil Sex Long VideosXhamster FreePornstarlook AlikeFlesh Light MakingGiselle DrillerSex Videos VideoMiss Teacher Movie DownloadBbw MmfAundreana ReneEating VaginaWrestling With Mom PornAll PorntubesBest Porn TubeHuge Tits MomCleaning House In The Nude.xhamsterCelebridades PeladaWesley WoodsXxx StapmomBig Tits DoggyTony T XxxJaden Jaymes PornTv Jacquie MichelBomgacansKim Possoble Porn4k PornhubMilf Gives Blow JobFrench Stream.mangaMarried Porn StarsJuicy PussyJapanese Group XxxRemi Lacroix OnlyfansBlack DreadheadDeepthroat TraingWww Proprn ComPornografia Com VelhosMature ErotPunished FemdomShit PornCine Prive VideoKiara Advani XxxElephant Xxx VideoRape Fantasy Porn VideosPron Hindi AudioJust This One Time Emily WillisPhotoacampanhatesUnbanned From OmegleMan Licking Pussy3 Orangutans 1 BlenderMuslimassBbw Girl XxxFitsid BbwTrina MichaelsProstate Massage How To VideoJav FullFemboy Furry HentaiHorny Lilly TamilScarlet Johanson Sexy SceneAdukt VideoReddit Girls PoopingXnx XvideoSex Video Indian TeenSex Video RojaMallu Reshma BoobsCuck ChairNastasia LuxXxxxv VideoX Vedio JapaneseMuslim Xxx HotPorn Hd Hindi Video