Binnenland
  • 8
Naast Joenk, Italiaan, Fijnproever, Wielrenner, Politiek beest, Roeper, Europeaan, Gentenaar, Cultureel omnivoor en Voluntarist is Gekke Guy ook Onderzoeksjournalist! Hij heeft namelijk ontdekt dat Geert Wilders vanuit het Kremlin wordt gefinancierd en bovendien gevoed wordt met geheime in ...

5 maanden geleden door Kiki

REAGEER MET EEN EMOJI
2
27
1
3

@295 Onzin. In alle gebieden (Krim, Zuid-Ossetië, Transnistrië en Oost-Oekraine) was het de bevolking zelf die de onafhankelijkheid uitriep via een referendum met een ruime meerderheid.

301 Dune    
5 maanden geleden door Dune
3
Meld

@300 Dit zijn gewoon gebieden die vallen onder de Russische republiek hoe jij ze noemt dan maakt mij niet uit. Ik vind het ook prima dat jij pleit voor het Russische piramide systeem in Rusland.

Waarbij je naast de normale economie een zwarte economie hebt, je betaald overal onder tafel geld dus als voorbeeld, je betaald aan de dokter onder tafel 500 roebel, de dokter mag dan 50 roebel houden, de hoofd dokter heeft 10 dokter krijgt dan 5000 roebel, die mag 500 roebel houden. De verantwoordelijke man in gemeente heeft 10 van die klinieken die krijgt dan 50.000 roebel en die mag dan 5000 roebel houden. De persoon in de provincie heeft dan 10 steden etc tot het omhoog gaat tot de minister van gezondheidszorg en die deelt die miljarden met Poetin.

En dat is niet alleen in de gezondheidszorg dat gaat met iedere overheidsinstelling. Ik vind het niet erg dat je pleit voor het Russische systeem maar ben er dan open over!

302 mike45    
5 maanden geleden door mike45
5
Meld

@301 onzin eerst bezet en toen een referendum gehouden met Russische militair mensen dwingen te stemmen.

303 mike45    
5 maanden geleden door mike45
6
Meld

@301 Dune zeg nu gewoon ik vind Rusland helemaal super met alles erop en eraan, maar ik adviseer je echt je er even in te verdiepen en misschien een paar jaar te gaan wonen voordat je een oordeel velt.

304 mike45    
5 maanden geleden door mike45
5
Meld

@301 verdiep je in het systeem want je hebt geen idee hoe Rusland werkt je praat gewoon als een kip zonder kop. Je hebt iets in je hoofd gehaald en hebt daar een ideaal beeld van geschapen maar dat beeld is echt totaal anders.

De werkelijkheid in Rusland is echt een hele ander wereld als jij je in Nederland in je hoofd hebt gehaald. Als je mij niet geloofd nodig ik je graag uit mag je in een appartement van wonen in Zaporizhia in Oekriane, we hebben hier nog steeds het Russische systeem kun je het in levende lijven mee maken hoe het werkt.

305 mike45    
5 maanden geleden door mike45
6
Meld

@303 Als ze tegen hun zin moeten stemmen zullen ze niet pro Rusland hebben gestemd.

306 solidsteel    
5 maanden geleden door solidsteel
2
Meld

Verhofstadt krijgt zijn steekpenningen van de heer George Soros.

307 DONKEY R    
5 maanden geleden door DONKEY R
3
Meld

@306 @307 ook jullie zijn uitgenodigd om kennis te maken met het Russische systeem, kom hier een wonen, ik zorg voor huisvesting daarna laat ik jullie alleen en mogen jullie genieten.

308 mike45    
5 maanden geleden door mike45
6
Meld

@308 En dat is relevant hoe?

309 solidsteel    
5 maanden geleden door solidsteel
2
Meld

@308 Jij bent ook uitgenodigd bij Rutte in zijn kantoor, dan krijg je een cursus liegen van hem.

310 DONKEY R    
5 maanden geleden door DONKEY R
4
Meld

@306 @307 @301 stop praten over waar je geen verstand van hebt, wil je het mee maken je bent welkom ik heb een Russische sovjet flat beschikbaar voor jullie. Dan weten jullie na een jaartje hoe het Russische systeem werkt lol!

311 mike45    
5 maanden geleden door mike45
5
Meld

@306 @307 @301 nogmaals kom eens wonen in het Russische systeem dan praten over een jaartje hoe het jullie vergaan is en hoe zich dit verhoud tot Nederland en de EU. Dat is toch niet te veel gevraagd als je van mening bent dat dit systeem als voorbeeld moet dienen voor Nederland. Als je nu niet bereid bent dat te doen dan ben je dus niet overtuigd van jullie ideale systeem.

312 mike45    
5 maanden geleden door mike45
5
Meld

Ik ken Verhofstadt nog als aanstormend talent bij de PVV maar die man is langzamerhand verworden tot een zure waarzegger die nepnieuws verspreidt.

313 JackKropotkin    
5 maanden geleden door JackKropotkin
2
Meld

@312
Dat zal wat worden voor een Westerse die in Rusland gaat wonen....
Totaal gewend aan Propaganda en half Zombie in een land waar mensen nuchter zijn, zelfs na 1 fles Vodka.
Dat gaan ze niet redden.

314 techcenter    
5 maanden geleden door techcenter
0
Meld

@312 Waar heeft iemand het over het ideale systeem dan en wat zou dat ertoe doen?

315 solidsteel    
5 maanden geleden door solidsteel
1
Meld

Eigenlijk zouden al die azijnzeikers eens een poosje in Rusland moeten verblijven.
Wij hier in het Westen hebben, met dank aan de media, zo'n verkracht beeld van de Russen en Rusland dat het haast laster is wat ze ons voorschotelen.
Neem Poetin.
Wij komen niet verder dan 'dictator dit, dictator dat' maar de mensen daar lopen met hem weg.
Natuurlijk heeft hij ook 'vijanden' en mensen die hem liever vandaag nog zien vertrekken dan morgen.
Maar zo vreemd is dat niet.
Wij leven toch ook niet in een land waarin 17 miljoen mensen Mark Rutte 'aanbidden'.

316 Malinois    
5 maanden geleden door Malinois
4
Meld

@311 dus u bent Poetin fan, want u vind dat fijn wonen

317 chouffleur    
5 maanden geleden door chouffleur
4
Meld

@302 t/m @305 Jij begon volledig off-topic te reageren op mijn @290 . Waar het om ging was dat jij beweerde dat Rusland uit is op destabilisatie van de EU. Daar is geen enkel bewijs voor. Wél duidelijk is dat het immigratiedrama inmiddels een aantal dissidente landen heeft opgeleverd: VK, Polen, Hongarije, Oostenrijk en Italie. In plaats van te zoeken naar eenheid, begint de EU-leiding steeds harder te dreigen, wat de instabiliteit alleen maar verergerd.

Hoe Rusland intern functioneert of niet-functioneert doet niet ter zake.

318 Dune    
5 maanden geleden door Dune
2
Meld

verergert

319 Dune    
5 maanden geleden door Dune
1
Meld

@318 destabilisatie van landen om de EU is destabilisatie van de EU. Maar goed dat jij niet bereid bent om te leven in het paradijs dat zegt genoeg. Ben je wel eens in Rusland of Oekraine geweest? Heb je enig idee waar je over praat als je over Rusland en de Oekraine praat? Ik woon er al 10 jaar namelijk!

320 mike45    
5 maanden geleden door mike45
3
Meld

@320 Ik heb diverse mensen in dienst gehad uit die regio, inclusief Rusland en Oekraïne. Daarnaast nog enkele in mijn kennissenkring. Over het algemeen vind ik Russen tamelijk luidruchtig en onbeschoft, maar na een fles wodka zijn het je beste vrienden. Verder vind ik dat niet zo relevant. Door die tien jaar Oekraïne lijk je elke objectiviteit kwijt te zijn geraakt. Je ziet overal het Russische spook achter, terwijl het toch echt de EU zelf is die EU-landen van zich vervreemdt.

321 Dune    
5 maanden geleden door Dune
3
Meld

Ik zie geen Russische spoken ze schieten op mijn familie en vrienden, als ik in Mariupol ben dan hoor ik iedere nacht de inslagen van Russische raketten! Dat zijn geen spoken dat RUSSISCHE RAKETTEN DIE OP OP MIJ EN MIJN VRIENDEN WORDEN AFGESCHOTEN!

322 mike45    
5 maanden geleden door mike45
6
Meld

Verhofstad ziet het juist, maar vergeet wat:

De rechtspopulisten in Europa krijgen niet alleen geld en intel, maar ook neonieuws en trollen.
Alles met het doel om Europa de destabiliseren.

En Geenstijl? Die polariseert vrolijk verder, waarmee ze ook vandaag weer zo'n geweldige bijdrage leveren aan een beproefde methode van de Russen.

Geenstijl maakt de boodschapper af, en roept wat over gebrek aan bewijs. Terwijl we allemaal weten dat de diverse EU rechtspopulisten leningen uit Rusland hebben gekregen, we worden bestookt met Russisch nepnieuws, met hulp van door Rusland betaalde trollen.

Maar goed, populistisch rechts kijkt maar wat graag weg van deze buitenlandse inmenging. De vijand van mijn vijand is mijn vriend, nietwaar!
.

323 hippodepippo    
5 maanden geleden door hippodepippo
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

324 MARCUSAURELIUS    
5 maanden geleden door MARCUSAURELIUS

@322 Datzelfde geldt voor de granaten van het Oekraïense leger op onschuldige burgers wiens enige fout het was om in 2014 de onafhankelijkheid uit te roepen en een referendum uit te schrijven.

325 Dune    
5 maanden geleden door Dune
2
Meld

@324 ja dat zal wel omdat de Oekrainers niet meer uitgemolken willen worden door de Russen worden ze nu dagelijks beschoten door de Russen. Als je niet naar de pijpen van Poetin dans krijg je raketten op je land. @325 Er is helemaal geen referendum geweest in 2014 er is een referendum geweest in 1992. De enige fout die Oekraine gemaakt heeft is om niet zoals Polen en andere voormalige USSR landen direct aan te sluiten bij de EU en de NATO. Dan was deze ellende ze bespaard gebleven.

326 mike45    
5 maanden geleden door mike45
2
Meld

@326 Vreemd, volgens mijn informatie was er op 11 mei 2014 een referendum voor afscheiding, uitgeschreven door de separatisten.

327 Dune    
5 maanden geleden door Dune
1
Meld

@327 nee hoor er is nooit een referendum geweest het enige officiële referendum is geweest in 1992 en toen heeft zowel Donbas als de Krim voor een onafhankelijk Oekraine gekozen. En het is belachelijk dat Rusland dagelijks tot op gisteren raketten afschiet op Oekraine. Dat dat jij dat goed praat is een schande!

328 mike45    
5 maanden geleden door mike45
2
Meld

@326 Jullie heulden met Hitler-Duitsland en dat doen jullie nog steeds, jullie hebben je Nazie verleden nooit afgezworen.

Nogmaals Stalin had jullie hier keihard voor moeten straffen en de overlevenden naar Siberië moeten verbannen.

Poetin doet hooguit dat wat Stalin in zijn goedertierenheid heeft verzaakt.

329 MARCUSAURELIUS    
5 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
2
Meld

Smaad , laster en nep-nieuws van een belangrijke eu politicus ... tijd voor een aanklachtje

330 Vageali6888    
5 maanden geleden door Vageali6888
1
Meld

@328 Het is een schande dat het Oekraïense leger in april 2014 in actie kwam tegen de eigen burgers in plaats van een referendum uit te schrijven, dat er uiteindelijk toch kwam. In zowel Donetsk als Luhansk.

331 Dune    
5 maanden geleden door Dune
2
Meld

@329 Staat genoteerd .. blijkbaar hield je je in tot op heden. Hoewel ik al langer doorhad, dat je iets met het Oosten had en niet met Nederland. Dank voor de verduidelijking.

332 User76    
5 maanden geleden door User76
0
Meld

Ze worden steeds banger de pro EU mafkezen

Verhofstadt/Biden/van Baalen/ Rutte/ Pechtold/ Verhoeven

allemaal geopolitieke gestoorden

333 Bollieboos    
5 maanden geleden door Bollieboos
3
Meld

@333

Je vergeet Ollongren!

334 WijzeDwaas    
5 maanden geleden door WijzeDwaas
3
Meld@334 Ollegrutje valt onder de eerste regel net als jij Dwaas

335 Bollieboos    
5 maanden geleden door Bollieboos
2
Meld

@335

Oh…dus ik moet bang zijn? Dank voor de tip! Ik ga meteen oefenen!

336 WijzeDwaas    
5 maanden geleden door WijzeDwaas
2
Meld

@333
Welkom in de twilight Zone.

337 techcenter    
5 maanden geleden door techcenter
1
Meld

Een ongelooflijke oen, die Verhofstadt.
Boze tongen beweren van hem dat hij veel geld verdient aan het lobbyen voor de vereniging van Tandheelkundige klinieken.....

338 Venividivici    
5 maanden geleden door Venividivici
0
Meld

@331 het is inderdaad een schande dat als Rusland raketten afvuurt op een land dat een land zich verdedigd. Sarcasme off!

339 mike45    
5 maanden geleden door mike45
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Bijna 200.000 euro ingezameld voor hoger bero...
Na een kleine week van inzamelen op doneeract...

1 dag geleden door AD

Kick Out Zwarte Piet wil protesteren in Dokku...
Kick Out Zwarte Piet (KOZP) wil zaterdag gaan...

1 dag geleden door Ignatia

Dit jaar 19 doden en 93 ernstig zieken en t&o...
Dit jaar zijn 93 mensen besmet met de snel op...

1 dag geleden door AD

Playmobil maakt weer Zwarte Piet-poppetjes
Playmobil produceert opnieuw Zwarte Piet-popp...

1 dag geleden door Schildpad

SCP: 'Eritreeërs leiden geïsol...
Eritreeërs met een verblijfsvergunning vinden...

19 uur geleden door Nu.nl


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Grootmoeder
Playmobil maakt weer Zwarte Piet-poppetjes...
@158ik vind U niet integer!...

minder dan een minuut geleden door Grootmoeder

Tyler
Is Mike Pence loyaal? Trump vraagt het zich a...
@2 ik geloof graag dat mensen in jou wereldje...

minder dan een minuut geleden door Tyler

Jan met de korte achternaam
Marathon-kerkdienst in de Haagse Bethelkerk d...
Zou een oplossing zijn maar mag volgens de we...

minder dan een minuut geleden door Jan met de korte achternaam

LanCaster
Diesel is schoner dan benzine...
@4 o....

1 minuut geleden door LanCaster

Endandit
Jim heeft voorlopig z'n perspas voor het Witt...
@75Het enige dat je hebt bewezen is dat j...

1 minuut geleden door Endandit

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig