Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Al Qaida wil Geert Wilders laten neersteken om cartoonwedstrijd

De Mohammed cartoonwedstrijd die PVV-leider Geert Wilders in het leven heeft geroepen komt hem op nieuwe doodsbedreigingen te staan. Terreurorganisatie Al Qaida roept nu op hem neer te steken.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Steekaanval

Gisteren maakte PVV-leider Wilders bekend dat hij groen licht heeft gekregen van de Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding om een Mohammed-cartoonwedstrijd in de Tweede Kamer te organiseren. De ludiek bedoelde actie zet veel kwaad bloed, vooral op Sociale Media. Op internet wordt nu al openlijk gedreigd met een steekaanval.  

Al Qaida

Ook de terroristische organisatie Al Qaida heeft weet gekregen van Wilders’ voornemen om cartoontekenaars die de profeet Mohammed beledigen in het zonnetje te zetten. Dat stelt Azazel van den Berg, die op internet infiltreert in radicaal islamitische chatgroepen om in de gaten te houden wat daar wordt besproken rondom aanslagen en dergelijken. Op Twitter schrijft Azazel:

Bloed vergieten

De PVV-leider heeft de laatste jaren veelvuldig doodsbedreigingen naar zijn hoofd gekregen, maar deze klinkt wel weer een stuk serieuzer. Dat wordt de komende maanden extra goed opletten voor Wilders en zijn beveiligersteam.