Veel meer teer en nicotine in sigaretten (trouw.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Gezondheid  ·  36 Reacties

  • 8
  • 910x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Lees steeds van zulke dingen over sigaretten, maar nooit over shag.wordt dat nooit getest ofzo?

1
1 Moetffmijneikwijt

@1
Ook nooit over slechtheid van bommen en granaten, dat kan nooit genoeg zijn.

1
2 Nerva

@1
Daar zeg je inderdaad wat. Ik vraag me af wat het verschil is. Shag lijkt me, omdat het vaak zonder filter gerookt wordt, nog slechter.

1
3 David

Het vervolg op de indoctrinatie tegen het roken !!!! (Ik ben zelf geen roker maar ook geen fanatieke anti roker; leven en laten leven)

4
4 Tiidmasine

Ze zijn net zo slecht als ze altijd al waren en het "gif" is dus wat er altijd al in zat. Alleen de beweerde hoeveelheid teer en nicotine die op de verpakking staat, is veel hoger, waarschijnlijk, dan men zegt, dat je binnenkrijgt, bij "normaal" gebruik.

Er is dus niets veranderd behalve dat de berekening van die getallen niet klopt en moet worden aangepast op de verpakking. Mensen krijgen niet meer "gif" binnen (lekker dramatisch) dan eerst, plotseling.

1
5 Wendel

@4 : Jammer genoeg is het tevens indoctrinatie tegen de roker, mensen die roken. Wat een haat en nijd, zelfs in de Middeleeuwen waren er niet hele groepen die zo grondig tot paria werden verklaard van staatswege en met pek en veren de gemeenschap uit gejaagd.

2
6 Wendel

@3 : Shag stoppen ze in hulzen (lege sigaretten) met een klein apparaatje om er sigaretten van te maken. Daar heb je dat met die gaatjes niet.

1
7 Wendel

Waar Blokhuizen zo van schrikt is al jaaaaren bekend. Zo worden we met alles besodemieterd. Normen van bijvoorbeeld radioactieve straling in voeding worden ook naar boven bijgesteld als het moet onder het mom voedselschaarste tegen te gaan na een kernramp. Het roken is dadelijk voorbestemd voor de rijken net als 't autorijden. Wordt allemaal onbetaalbaar voor de gewone man.

3
8 Robbedoes

@4 En dan??? Dan over een paar jaar de Nederlandse Staat aanklagen omdat ze nooit goed gewaarschuwd hebben tegen de gevaren van roken? Leer mij de Nederlanders en hun advocaten kennen....

3
9 LoydMorris

@9 En dan ? Valt het nou echt niemand op dat er steeds nieuwe "feiten" over tabak worden gepubliceerd om het elke keer een graadje erger te maken ?? Min of meer zo onopvallend dat de doctrine steeds makkelijker wordt. Als je van iets dood kunt gaan o.k. maar er meerdere keren aan dood gaan ?? Kan helemaal niet. einde verhaal is einde verhaal. Punt uit !!

4
10 Tiidmasine

@10 : Het gaat er ook wel om, het normaal te maken dat de overheid groepen binnen de eigen bevolking aanvalt, discrimineert, buitensluit, vooral autochtonen, terwijl zij tegelijkertijd van diezelfde groepen "inclusief gedrag" naar islamieten toe eisen. Het Cordon Sanitaire rond PVV was en is toch ook een ongehoorde verkrachting van de democratische rechtsstaat, net zo goed.

6
11 Wendel

@4
Rare redenatie houdt u er op na vind ik. Ik word geacht criminele zogenaamde vluchtelingen zielig te vinden en als ik mijn mening geef dan ben ik een Pegida zwijn of vergelijkbaar met andere verwerpelijke vondsten. Ik moet van de overheid mijn organen afstaan tenzij ik aktie onderneem?
Dus hoezo leven en laten leven? En mijn mening is dat je je lichaam geen groter plezier kan doen dan te stoppen met die stomme gewoonte. Maar mensen die stug door roken scheld ik niet uit.

4
12 Al

@1 Men spreekt enkel over "sigaretten" omdat dit nu eenmaal wat makkelijker klinkt..... als u denkt, dat shag een stuk gezonder is, dan heeft u ook pech. In shag zit exact dezelfde zooi en gifstoffen.

1
13 LoydMorris

@4
" leven en laten leven "
Wanneer dat roken betreft vind ik dat knap cynisch....

8
14 Janzzen

@11
Er is nooit een cordon sanitaire opgetrokken rond de PVV.
Dat de PVV zichzelf uitgesloten heeft is alleen Wilders zélf aan te rekenen.
Je mag stoppen met je eigen geheugen te vervalsen.

8
15 Janzzen

@15 Een staaltje taqiyya, Janzzen?(mohammed)

8
16 Positivo

Weet wel waar het heen gaat in het lichaam hangen ook geen schilderijen maar schrik toch best wel wat de makers in de sigaretten stoppen en sommige mensen weg roken.
Ook geen wonder dat ze zo verslaafd blijven. Misschien moeten deze mensen een schoorsteen van binnen bekijken want daar doet me dit aan denken als ik het zo lees.

Als de mensen massaal stoppen met roken verliezen hun hun inkomsten waarmee hun baan.
Dit hebben de makers volgens mij nooit gewild dat zoveel mensen er zo ziek van werden als het toen de sigaret in opkomst was vroeger geweten hadden waren ze er misschien nooit mee begonnen.

Heel goed dat er zoveel door de artsen aandacht aan geschonken wordt en er meer bekend over wordt.

2
17 Erika

Met andere woorden ze hebben willens en wetens de rokende bevolking staan te vergiftigen en zijn er altijd mee weg gekomen omdat ze een goede lobby hadden.

7
18 Rattocasi

Sigaretten gelijkstellen aan heroïne. Klaar.

1
19 Mac Benac

@18 Vroeger wist men blijkbaar niet beter.... Sterker nog... menig arts adviseerde mensen om te gaan roken echter de laatste 30 jaar weet iedereen dat roken ongezond en dodelijk is. Je bent echt een grote sukkel als je willens en wetens door blijft roken. En ja.... ik weet dat het voor een verslaafde heel moeilijk is om te stoppen. Maar iedereen die de afgelopen 10, 20 jaar begonnen is met roken is vreselijk eigenwijs of oerdom....

2
20 LoydMorris

Na 3 keer behoorlijk ziek te zijn geweest de afgelopen winter ben ik 2 weken geleden gestopt met roken en mensen wat valt dat tegen.
Er zijn ook al vele positieven hoor, beter ademen, betere reuk en noem ze maar op, maar het gemis is groot!

0
21 Koortje

De ervaring leert echter dat de leukste vrouwen rokende vrouwen zijn. Zo zijn ze relatief spontaner en hebben een mooier figuur dan niet-rokende vrouwen.

8
22 Black65

@22 Nu ze 'n jaartje of twintig zijn, klopt het aardig..... Moet je ze zien als ze rond de vijftig zijn.
Weinig rock 'n roll meer.....

Gerimpelde grauwsluiers die zich puffend en kreunend voortbewegen.....

1
23 LoydMorris

Autofabrikanten liegen al jaren over het gemiddelde verbruik en bijvoorbeeld over de actieradius die een electrische auto met een volle accu kan afleggen. Kennelijk is het dus normaal om mensen te beduvelen en verwacht ook hierover dat men zijn schouders op zal halen. Daar mikt de fabrikant al bij voorbaat op.

0
24 Al

Kijk dan, hoe dom is de roker. De tabaksfabriekant doet stoer door te stellen dat EU richtlijnen en Canada richtlijnen verschillen als centimeter en inches. Denkende dat de rokers nu OVERTUIGD zijn. Maar weet je wat? Canada heeft het METRISCHE stelsel en meet helemaal niet in inches. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Metrication_in_Canada zo leugenachtig zijn deze gifmengers. En oja. Je bent oerdom als je rookt.

1
25 Chaimileh

Staat er naast het merk dan meer info? Heb ik nooit op gelet.

0
26 upanddown

@19 Dacht dan eerder aan alcohol. Deze is bovendien veel schadelijker voor de verkeersveiligheid.

1
27 Black65

We leven nou eenmaal in een leugenachtig systeem, zie Rutte, de EU, alle politici, sjoemeldiesels, nepmedicijnen, leugenadvertenties, valse vlag aanslagen, en oorlogen onder valse voorwendselen.

7
28 Positivo

Also iemand zijn rookgedrag af laat hangen van de info op de pakjes. Wat er op staat wordt ter kennisgeving aangenomen.

0
29 Spraypaint

@28 De overheid, vele officiële instanties en artsen waarschuwen al jaren voor de gevaren van roken en tabak en toch blijven velen het bagatelliseren....
Hoe duidelijk wil je het dan hebben?

1
30 LoydMorris

@22 ,

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik kan niet enthousiast worden van naar rook stinkende vrouwen.

1
31 progressiefliberaal

De marketing die de tabaksindustrie gebruikt verschilt niet van marketing in het algemeen. Deze dateert van de tweede wereldoorlog toen Amerika lekker gemaakt moest worden om hun jongens in Europa te laten sneuvelen. Amerika was op dat moment pacifistisch. De marketing strategieën die toen als oorlogspropaganda zijn bedacht zijn nog steeds de basis van de huidige marketing.

0
32 Myth63

@25 : Ik zal een individu niet snel 'dom' noemen mits ik diegene beter ken.

Maar ik begin steeds meer de neiging te krijgen om juist mensen zoals u 'oerdom' te noemen omdat u meegaat in de hetze tegen een bepaalde bevolkingsgroep die simpelweg geniet op zijn of haar manier en, volgens u, geen idee hebben waar ze mee bezig zijn.

Ik ben in elk geval van plan om u niet als voorbeeldig te beschouwen.

1
33 Garp

@22 Ja, en ze hebben een stem als hese bouwvakkers. Je moet er maar van houden. Nee geef mij maar een frisse vrouw die niet stinkt en mooi blijft, ook op latere leeftijd.

0
34 Vrijdenker

@33 we verschillen allemaal. Ik ben beter dan rokers.

1
35 Chaimileh

@31 Op zich ben ik het als niet-roker met je eens, die rooklucht went immers nooit, maar het oog wil ook wat.

1
36 Black65

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Als je een Europese databank zou hebben , zouden deze figuren al getraceerd kunnen zijn, inderdaad opvallend dat familieleden en bekenden zwijge...

1 minuut geleden geplaatst door 21st Century Guy

Weetal
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

@1Ik denk niet, dat burgervliegtuigenzo laag over woonwijken vliegen.Vliegtuigen in een scherpe bocht enlagere snelheid (landing)kunne...

1 minuut geleden geplaatst door Weetal

GreyB
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Geschokt??LOL.. diegene die hem nog niet door hadden waarschijnlijk....

2 minuten geleden geplaatst door GreyB

21st Century Guy
‘Landverrader’, ‘Proleet!’ Over parlementaire vechtersbazen als NSB’er Rost van Tonningen

Zie je gewoon een vrouw met een hoofddoek "Iraanse stijl"dus afhangend....

5 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@2Ik denk dat zoiets inmiddels al gebeurt ...

10 minuten geleden geplaatst door Rinze

LoydMorris
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

Zou een overvliegende C-130 van de KLu echt meer gevaar opleveren dan een laagvliegend vliegtuig van Transavia, Ryanair, TUI, Corendon? Of i...

16 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@3 Helaas. . . VOL En wat mijn buurtjes aangaat, zij zijn het inmiddels ook aardig zat aan het worden. Zij begrijpen heel goed dat het o...

23 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@1 Jij hebt toch ook zulke fijne buurtjes? Geen plek bij jou in de buurt voor deze mensen?...

26 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

Het zijn blijkbaar niet de snuggersten die dit beleid doorvoeren. . . ....

27 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Oeps112
Hugo de Jonge's zoveelste zeperd Economen ontmaskeren woonministers wanbeleid

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/hugo-de-jonges-zoveelste-zeperd-economen-ontmaskeren-woonministers-wanbeleid...

28 minuten geleden geplaatst door Oeps112

NK. App
Film PornographirClaire DeslunesTelugu Aunty Sex Videos DownloadLondon Ki BfKolkata Bf VideoNew Malayalam Sex StoriesSoft Sex VideosMiss XxxDipika Padukon SexBig BbobsIndian Fat Women Sex VideoVillage Sex Hd Video DownloadPorn TeveMatur PornGaymaletubwMika MaeAnime BrazzersJob Xxx VideoKelsi Monroe CreampiePorn Hd Video 4kDropbox PornXxxxxxxxhindiCartoonporn AnimeAmatrices VoyeurBig Latina TitsEnglish Movie XvideoPornhub DowloaderBokep JapanaseYofa PornBhabhi X MovieUncensored Korean PornBest Real DollThreesome With DogPunjabi Lady Sex VideoVjavPawg TeensHit Xxx VideoCutesy PornJamcian PornDaddy Daughter PronPorn DauCum In ThroatWww Old SexDesi Sex Indian VideoFan CentroRajwapIndian Actress XxxDesi Night SexPrincess Hentaiافضل مواقع السكسScan HentColton FordSex Tv ComBf MasalaSara Fun XxxSexes GratuitXvideo LoucosRhea Ripley TitsSamdhi In EnglishHindisex VedioHot Babe SexOegging PornPorn GiphyPornos AsieManga18.vlubWe Are HaoryBig Titty BossesPelículas Pornográficas Completas En EspañolAsianfemdomKate Marley OrgyR/porninfifteensecondsAcompanhante BbwHentai Hq One PieceRakhi Sawant Hot VideoXxx Punjabi KudiMuslm PornInterview BlowjobsNsfw Discord ServerMelhores Sites Pornográficos GratuitosIndian Celebrities Leaked MmsH Entai AnimeLaura Croft PornFuck AssMother And Son Xxx Sex VideoRomantic Tamil Sex VideosPawn P O R NLola.lynnJapani PronSki Slope TitsRunning Away PornSmall PronShufuniAshton Pierce PornGelburoSites PirnoLive Camera PornBig CocksJenny Mod PornWife SwallowWww Teen77 ComWife Swap.pornHamster XImmeganlive PornExtreme CbtChaturbate RecordedLive Mature NudeAnal In PornJade AmberBlue Film VidioNubile PornSecu PornHot Wife Double PenetratedAnime Hentai Sub IndoSexe Français GayFemme Sexy SexeNora Fatehi HottestKajal Agarwal BoobsBig Tit DropLesbians Sucking TitsRiver Ann OnlyfansAustralian NudeMilf FemdomSexo FuertementeXxxxxxxxxxxxxxBig Boobs SuckingAvella Danger XxxCptpopcornNxnn PornTarjan XnxxMrathi XnxxSunny Leone Movie DownloadStocking TeaeEuroprofile PornSexo No TiktokFilmes Pornô Com VirgemUllu Full VideoHot Indian Girls In SareeDani HotDesi Indian SuhagratStep Mom Seduces DaughterLargre PornReal BlowjobsXhamster CuteCcinnamonBlacked Porn HotFatal MocelAtomic Heart Sex SceneJoanna Jedrzejczyk NudeWww Home Porn King ComSouth Indian Actress Sex Videos