• 37
  • 1438x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

en dit is geen grap, want Duitsers maken geen grappen

0
51 Mijn waarheid

Beschönigungskultur (Vergoelijkingscultuur).


Deze volksvertegenwoordiger van CDU stelt een statistisch verband: iemand die sterft aan een doodsoorzaak , moest dood. De doodsoorzaak doet er niet toe.

Het statistische verband bestaat niet.
Er is geen enkele noodzakelijkheid dat een meisje dat het slachtoffer wordt van moord, anders het slachtoffer zou zijn geworden van een auto-ongeluk , of om een andere reden vermoord zou zijn.

De politica fluistert bovendien via het onbewuste in dat het meisje altijd zo lichtzinnig en onvoorzichtig was dat het wel leek alsof ze levensmoe was.
'Ze kwam te dicht bij mannen. Ja dan wordt je verkracht en vermoord.' Zoals sommigen hierboven opmerken, een typisch denkbeeld voor islamitische culturen.
'Ze was onvoorzichtig in het verkeer. '
'Ze trad zo provocerend op dat iemand haar daarvoor vermoord zou hebben.'

Dit is een ongekende belediging aan het adres van de nabestaanden. Die haar of slecht hebben opgevoed, Of een ernstig geestesziek kind niet naar artsen zouden hebben gestuurd.

De moedwillige suggestie is dat het slachtoffertje schuldig is aan de moord op haarzelf.
Merkel moet publiekelijk verontschuldigingen aanbieden voor de uitlating van haar partijgenote. De betrokken dame kan geen volksvertegenwoordiger zijn. Niet als je zo tegen kiezers, burgers en getroffen ouders tekeer gaat.

Indien wetgevers in Duitsland dit soort denkbeelden en uitingen ventileren , kan Duitsland geen rechtsstaat zijn. Indien Lang geen verwerpelijke uitzondering is, wat loopt er dan rond in het justitiële apparaat, bij de immigratiedienst en in de pluriforme pers?
Is het bestuur in Duitsland gegijzeld door een Beschönigingskultur?


Er is maar één schuldige: de dader. Er is geen enkele logische reden waarom het meisje verongelukt of vermoord zou zijn, indien haar pad niet dat van de betrokken Irakees had gekruist.

0
52 duurendaal

Wat kan een zo lang vooraanstaand Europees land als Duitsland afzakken......en Nederland is maar één stap verwijderd van dezelfde idiotie; Rutte die 21 miljoen doneerde aan moordende jihadisten in Syrië maar alle vragen hierover uit de weg gaat.....!

2
53 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

54 Manja

Linkse logica die ik hier ook wel eens zie als mensen met ongemakkelijke feiten worden geconfronteerd.

2
55 Dune

Het is hier in Nederland niet anders hoor. Het tuig wordt onder luid gejuich binnengehaald, beschermd en krijgen alles vergoed en in de kont gestoken. Zijn ze het ergens niet mee eens, schreeuwen ze "DISCRIMINATIE" en het wordt allemaal geregeld. Hebben nog nooit 'n poot uitgestoken en worden al overladen met woning, huisraad, geld, zorg enz. Hier moeten wij veel voor betalen. EN, wij betalen voor hen mee!

0
56 Robbedoes

De Ruyters zeggen: "Dit is de burgeroorlog die (S)LINKS aan het ontketenen is."
De bevolking zal en moet alles door hun strot geduwd krijgen van de Europeesche politici.

Rechts moet zich beter gaan organiseren, zodat we een blok maken tegen al dit slappe gelul van die politici. Aan de paal nagelen heet dat!!!"

2
57 De Ruyters van Michiel

Ik kwam net dit tegen over dat meisje,dit ga je niet geloven.

0
58 Truffelaar

De Ruyters zeggen : "Wir haben es nicht gewüsst!"

2
59 De Ruyters van Michiel

eigenlijk is dat een opmerking van het kaliber ´hitler´.

0
60 ongelovenloos

** gebruiker verwijderd **

@17 : E.meel en WijzeDwaas? Vergeet dat maar.

61 verwijderd9139144

@55 Nee geen linkse logica. CDU zijn christenen. Nu weet ik niet hoe dat met Duitsland zit maar in Nederland is er een klein percentage orthodoxe christenen die gelooft in de voorbeschikking (predestinatie). Het boek van je leven is als voor je geboorte geschreven en daar kun je zelf geen invloed op uitoefenen. Die orthodoxe christenen mogen zich ook niet verzekeren (ook niet medisch) omdat ze daarmee tegen de wens/toorn van God ingaan. Met een verzekering koop je immers onheil af dat mogelijk van God af komt. Dus in de ogen van de (kleine) groep van orthodoxe christenen was het voorbeschikt dat Suzanne zou sterven: gebeurd het niet op de ene wijze dan wel op een andere wijze. Ik had vroeger een collega die zo dacht en aangezien ik gevaarlijk werk doe vroeg ik me altijd af of ie me gaat helpen als ik in de problemen kom of dat hij denkt dat het voorbeschikt is (wens van God) en me laat liggen.

0
62 Conradijntje

@55

Deze import van mensen is een rechtse politieke keuze, men wil goedkope werkkrachten hebben, voor meer winst.

Daarom zijn het allemaal hoogopgeleide personen om het acceptabel te maken voor de bevolking, terwijl het personen zullen zijn die lage loon arbeid zullen uitvoeren en deze markt onder druk zullen zetten.

Al sinds de jaren 60 vorige eeuw, de natte droom van ondernemend Nederland.

12
63 garriet

@63 Deze import niet hoor.

3
64 solidsteel

@63 vluchtelingen komen gewoon dat is geen politiek keuze

10
65 Eastwood

@64

De rechtse politici zullen alles aangrijpen voor lage lonen en meer winst voor het bedrijfsleven.

Daar valt deze import ook onder, ze zullen van alles aanvoeren, onder andere te weinig geboortes, vergrijzing, etc. om hun beleid gestalte te geven.

Dat er af en toe een rotte appel tussen zit, dat moet dan maar, de bevolking vangt de schade wel op.

1
66 garriet

Gewoon een dom correct doorgeslagen muts die waarschijnlijk snachts droomt genomen te worden door dergelijke wilde mannen.

Klaar voor psychische hulp.

0
67 Eastwood

@66 Aangezien het merendeel van deze import niet werkt, dus niet.

3
68 solidsteel

@65 "vluchtelingen komen gewoon dat is geen politiek keuze"

Maar of de deur voor hen wordt opengehouden of dat men die dicht houdt is wel degelijk een politieke keuze.

0
69 Mappie

Totaal verblind. Zulke mensen moet je opsluiten in een kamertje waar ze zichzelf niet verder kunnen verminken. Lees: in een dwangbuis.

0
70 samcash

Wat een hersenloos wijf. Dus als ik haar goed begrijp, mag ik naar haar dochter lopen, die compleet overhoop steken en dan zou ze er geen traan om laten want ze zou anders toch gestorven zijn????? Wedden dat ze anders zou reageren? Met dit soort bestuurders begin ik echt te vrezen voor Duitsland. Compleet van het padje af. Deze dame mag wat mij betreft ontslagen worden uit haar functie. Beseft ze wel wat voor leed ze veroorzaakt bij de ouders van dit meisje?

0
71 Gezond boerenverstand

" een partijlid" plaatst een domme tweet, we kunnen bezig blijven.

Zullen we twitter gaan doorspitten op domme tweets van " partijleden" van FvD of van de PVV, oh nee dePVV heeft geen leden.

Maar wel afgevaardigden die de ene hitshoax na de andere tweeten, gaan we dat allemaal bespreken?

zullen we dan maar gewoon met z'n allen naat twitter verhuizen?

17
72 morandi

In Duitsland begint de oorlog. Mind my words.

0
73 Sjaan

@72 Elke domme tweet van een politicus die het land bestuurt is er één teveel. Het zegt genoeg over capabiliteit. Ben je in staat een land te besturen met bepaalde denkbeelden. Heel goed dat uitspraken van mensen met grote verantwoordelijkheden onder een vergrootglas worden gelegd.

0
74 Sjaan

@72 De dame zegt in haar tweet dat de grenzen sluiten tegen het christelijk gedachtegoed ingaat. Dat is geen oprisping. Dat is beleid. Daar mag je iets van vinden.

0
75 Sjaan

@72 Voordat je me corrigeert, inderdaad een partijlid maakt niet direct beleid en bestuurt zelf geen land. Maar als de partij achter deze uitspraken staat en geen afstand ervan neemt én ook niet van het partijlid, dan zegt dat iets over een regerende partij.

0
76 Sjaan

@72 En ik las ook uw post over de ontmenselijking van vluchtelingen enz. daar ben ik het mee eens, dar is gevaarlijk. Maar het is één kant van het verhaal. Het feit dat een deel van het volk slechts één kant van het verhaal belicht (humanistische kant, lot van vluchtelingen, positie in maatschappij, onze christelijke plicht, racisme), kortom steeds wijst op ónze verantwoordelijkheden, terwijl veel nieuwkomers en leden van etnische groepen die niet nemen en ons cq. onze waarden niet respecteren, stuit velen tegen de borst. is zelfs gevaarlijk en staatsondermijnend.

Check ook dit http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6928

0
77 Sjaan

@68 ; Dat hun visie, methode, niet werkt wil nog niet zeggen dat dat hun visie en methode niet is. De plannen/visie/methodes van de VVD en het huidige D66 werken voor het volk sowieso niet en op de lage termijn voor de elite ook niet. Wat dat betreft is er dus niets nieuws achter de horizon.

De VVD is de partij van de elite in optima forma en die elite wil goedkope arbeidskrachten om maximale winst te behalen uit de productie en verkoop van goederen voor de consumenten. Ze zijn alleen te dom om te beseffen dat die consumenten grotendeels bestaan uit die arbeidskrachten en zo dus steeds minder geld hebben om die producten van hen te kopen. LOL

0
78 Mariska3

@76
nader onderzoek toont dat ze een vakbondsleider is, wat alleen indirect iets een politieke partij temaken heeft.

5
79 morandi

@77
uiteraard zitten er tussen migranten bijzonder nare mensen , maar ook bijzonder fijne mensen en de meesten zijn gewoon, zoals u en ik, een beetje tussen de twee. question

door ze niet meer als een verzameling van individuele mensen te zien gaat die werkelijkheid verloren

13
80 morandi

Merkel is geestelijk niet in orde...maar dat wisten we al.

0
81 TouchScreen

@80 Hoe ik als privé persoon over mijn allochtone buurman denk of hoe beleidsmakers beleid over/voor een grote groep mensen moeten maken zijn 2 verschillende zaken. Vooral linkse mensen halen micro/persoonlijke meningen en macro beleid nog wel es door elkaar.
Macro beleid gaat over grote lijnen en landsbelangen verdraagt niet teveel persoonlijke hormoon gestuurde emoties.

0
82 Conradijntje

@82


Ja dat klopt natuurlijk, maar beleid wordt beinvloed door publieke opinie ( kiezers) en opinie wordt beinvloed door het beeld dat wordt gecreeerd door " beinvloeders"

Dus geluiden die mensen afschilderen als gevaarlijk en bedreigend beinvloeden daar uiteindelijk het beleid mee.

9
83 morandi

* Verwijderd door de redactie *

84 Nakhon

Dat is ongeveer hetzelfde als hier een politicus zou zeggen, als Anne Faber niet door Michael P. was vermoord was ze misschien met haar fiets onder een trein gekomen question

Wat een idioot domme uitspraak!!!

Wat zou er zijn gebeurd als een vluchteling/moslima zou zijn verkracht en vermoord door een idiote Duitser en er wordt in de politiek hetzelfde als deze mevrouw Venja Lang daarop gereageerd? Ik durf te wedden dat de hel dan losbreekt en wereldwijd te horen zal zijn!

0
85 Nieuwsgierig

@54 : Hou als eerste eens op met rare vergelijkingen te maken. Ieder normaal denkend mens verwerpt de stelling van deze dame. Dat heeft niets met eng-rechtse politiek te maken. Hoe bekrompen ben je dan weer. Je zit in een tunnelvisie.

Wat hier gebeurt is oorzaak en gevolg verdraaien op een manier die enkel als kwetsend ondervonden kan worden. Ik begrijp haar intentie wel en wat ze wil zeggen maar dit komt zo verrot uit haar strot, dat dit een typisch gevalletje is van "soms is het beter om niets te zeggen". Ze heeft het echter wel gedaan en moet daarom ook voor haar woorden bloeden. Er wordt niets aan verdraaid. Soms moet je gewoon niet willen twitteren of andere social media gebruiken. Trump wordt er ook aan lopende band om afgestraft. Is het daar wel ok van maar van deze dame niet?

0
86 Gezond boerenverstand

twee vragen :
1.Als het thuisland voor deze (zogenaamde )asielzoeker zo onveilig was waarom dan wel daarheen gaan na deze mislijkmakende daad?
2 hoegaat ze de cijfers in diezelfde tweet (https://de.m.wikipedia.org/wiki/Ausl%C3%A4nderkriminalit%C3%A4t#Statistiken) recht praten dan volgens die cijfers zijn de buitenlanders in duitsland goed voor ruim 30 tot 40% van alle misdaden die daar begaan worden!
Dit terwijl ze maar minder dan 10% van de bevolking uitmaken! en als men nog verder kijkt ziet men dat hun aandeel alleen maar aan het groeien is! En nu willen ze nog meer hierheen halen waardoor hun aandeel alleen maar nog groter wordt!
Dit individu zou haar ogen uit haar kop moeten schamen met dergelijke opmerkingen!
Vast staan feit is dat dit onschuldig slachtoffer nog had geleefd als deze ten onterechte in duitsland verblijvende personen tegelijk terug gestuurd waren! Al het andere is speculatie
Zoals mevrouw redeneert kan men ook zeggen dat kans op een medicijn voor kanker niet meer gevonden wordt want wie weet misschien had het slachtoffer wel het medicijn tegen kanker uitgvonden had ze nog geleefd!

0
87 psje

@23 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

1
88 vis

Ik ben benieuwd of deze politica deze uitspraak ook had gedaan als het haar eigen dochter was geweest die verkracht en vermoord was.
Ik denk het eigenlijk niet. Dit soort mensen zijn vaak behoorlijk hypocriet.

0
89 Kaksaboemsa

Raakt de Europese burger nu langzaam maar zeker de weg kwijt of hebben de Europese leiders ergens op een top voedselvergiftiging opgelopen?!

In ieder geval wordt tegenspraak niet geduld en worden hele bevolkingsgroepen steeds vaker te gen elkaar op gezet en bestempeld tot populist.

Heren/dames bestuurders, dit gaat echt niet goed hoor.

0
90 Garp

** gebruiker verwijderd **

Sommige politici gaan met hun uitspraken veel verder dan de politici van de AfD.

91 verwijderd5929219

Zo te lezen hebben we hier wederom te maken met de verdorven geesten van het cdu.
Doet me denken aan Matheus 23
Jezus benoemde dat schorem terecht.
https://www.yssa.nl/nl/whatjesusdid/1402/mattheus-23-27-28.html

0
92 Voordevuistweg

Er zijn altijd idioten. De meeste partijleden van Merkels partij verafschuwen deze daad.
Maar net als je die niet allemaal over 1 kam kunt scheren, kun je dat ook met vluchtelingen niet.


We moeten weg uit het Midden-Oosten en stoppen met het geweld daar dan krijgen we ook geen vluchtelingen.

0
93 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

94 Captain Hero

@54 hier een printscreen van het twitter bericht.
https://www.jihadwatch.org/wp-content/uploads/2018/06/Venny-Lang.png

0
95 FeHa

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@15 Tot pulp slaan, nog wel. En wat is er precies respectloos aan het meedoen aan een competitie met vrouwen? ...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Rinze
FVD-intellectueel John Laughland FILEERT Rusland-roeper Helga Salemon: 'Ze wordt betaald door de NAVO!'

Zou Oeps 112 ook door Rusland betaald worden ?...

1 minuut geleden geplaatst door Rinze

RobP
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@23 Ben je weer de onnozele aan het uithangen?...

5 minuten geleden geplaatst door RobP

Reconquista
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@11Een link kopieer je gewoon dus daar kan niet veel fout gaan. Ik denk dat het iets met NK heeft te maken want ik had een week geleden precie...

6 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Strongoli
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@21Het zit meestal tussen de oren en wordt aangepraat door de woke-club.Wat de mannen sporten betreft, daar zouden ze ook geen vrouwelijke g...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Oeps112
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

ONGEKENDE PEILING! PVV op 25% van de stemmen bij Europese Verkiezingen: HISTORISCHhttps://www.stichting-jas.nl/2024/03/ongekende-peiling-pvv...

8 minuten geleden geplaatst door Oeps112

RobP
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@16 Jij vindt...Nou, wat je vindt mag je houden. :-)Transgenders (in dit geval) waren van origine mannen (kerels) en zijn omgebouwd naar vro...

9 minuten geleden geplaatst door RobP

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13 Wat ik vind? Ik vind dat ik mensen daar gewoon op mag aanspreken. Ik snap het wel dat het je stoort omdat jij ook graag respectloos spreekt ...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

Botlleneck
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@4.Dan betaald COA [wij dus] de renovatie....

12 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Strongoli
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13Daar krijg je toch geen antwoord op want trollen stellen alleen vragen en antwoordden alleen maar terug met snerende, persoonlijke reacties...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Singer Sunitha SexChick PassThe IncestablesLatinafucktourHorror Porn FreeCartun Porn VideoHope Davis NudeOld Lady PornBojpuri Xxx VideosImdianpornSex Desi Hindi VideoSex Slave MovieBeautiful Female PornstarsPita Ne Beti Ko ChodaShitpornEbonyhomemade PornDickdrainers Jessica MarieWww.spankbang.comPoopeegurlsBabita JixxxFull Hd Chudai VideoAlex Harper PornHome Sex KeralaBabylon EsscortTube NudesSikwapBrezzer HdLondon XvideoTapsee Sex VideosBestxxxWife Sharing HotAll Comic PornCuchold CreampieFemale MastrubationOliviamaebaee1996 Wimbledon StreakerJerking Brother OffJuliana SexFree Japen PornHardcore SmutPlease Yes PornXxvnX Hd VideoLana Rhoades MovieJav Wife CheatingNude Celebrity VideosAdult PornographyPorn Hannah MontanaIndei NudesWomen HavingsexSex Videos LinkBlue Film Video BengaliFree Porn LesbansAmbsofficial OnlyfansJapenese CuckoldA I Big TitsBloodlust CeremeSwiprIntermetchicksFilme PornoxxxxxFilm PronographiqueJoshikousei No KoshitsukiAnimation Porn CompilationRimming Lesbian PornX Video Com HindiMom Dirty TalkingJemontremasextapRedheads SexualBrtual XWife Pics NakedXx Video LadiesPorn PinauDaughter Sucking DadPornpicksBeefcakehunterSxi VedioTelugu Bf FilmGavran PornDaysi EstoneFamily ThreesomepornEmber Snow Pizza DeliveryDogfart NetwokJavhuruLiliana Hearts RedditMarta EturaBedroom PornXnxx Bangbros ComCute Naked GuysJameliz PornPoran Star XxxXxx PundaiPorn MakeupStacey SaranMelenie Lynskey NudeNepali Sex PhotoLisa PornFukedHot Marathi Sex VideoPorn Movie JpAnime HintiTiny TabbyNnxnxnRedheaded Big TitsAditi Mistry NudeCharlotte Flair FeetJr NudesFootjob SleepingJogos Porn Para AndroidElsa Jean XxxHttp PornhubPregnantkinkCarolina Samani Onlyfans LeakIndian Pornstar Sex VideoTeenageporn VideosPlay Free Sex GamesPorn.escortsXx Video 2White ChasmaSex Boobs MilkAll Heroine BfJav PregnantWww.youporn.copmCodplay NudeLive Escort ReviewsJenna JamesonShraddha Kapoor Hot XxxGibi DeepfakeIn Another World With My Smartphone HentaiLetddoitNude Bodybuilding WomenAnushka Hot PicsYor R34Dallas HookersHooker HandjobLana Roadhes PornNip Slip GirlfriendHentais Manga Sem CensuraKay ValerieMalayalam New Sex StoriesBhabhi CamDirty Talking AsmrPotrno GratisErotica LactatingVixen Hot PornHot Sex Marathi VideoSeexx CinaMikakoabeLouise Roberts Fitness ModelPorndunesTransexual Nuas