Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Volgens deze BBC-theorie wint België het WK

WK voetbalVanaf donderdag strijden 32 landen om eeuwige roem op het WK voetbal in Rusland. Het gros van de bookmakers tipt Brazilië als topfavoriet, maar BBC gooide het over een andere boeg. Het Britse medium keek naar de trends, statistieken en patronen van voorafgaande grote toernooien, en wat blijkt: volgens de nieuwssite mag straks... België met de wereldbeker naar huis. Dit is hoe die boude voorspelling tot stand kwam.

17 reacties

  • Guido Mertens

    6 jaar geleden
    De voorspellingen komen uit....
  • Marco brilmans

    6 jaar geleden
    Komisch en tragisch hoe we ons steeds laten gekmaken door ofwel negatieve vooroordelen of zo van die waanzinnige voorspellingen.. Belgen kunnen nooit eens 'normaal' naar een EK of WK stappen zonder dat de PR en reclame ons de das omdoen alvorens we de eerste wedstrijd hebben gespeeld.
  • Theo Wuyts

    6 jaar geleden
    Het ergste van al deze heisa is het feit dat we nog veel zotter en gekker doen dan de Nederlanders toen die een gouden generaties voetballers naar het WK in 1974 stuurden ! Toen was ik een twintiger en dacht "hoe zot kan men de mensen maken" We doen nu dus nog heftiger
  • x x

    6 jaar geleden
    Dromen zijn bedrog...
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Dromen mag ..... Maar de realiteit is nog anders helaas .... Bij de laatste vier eindigen zou al een mooie prestatie zijn !