REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Kim Jong-un doet avondwandeling in Singapore en wordt er toegejuicht als popster

Kim Jong-un/TrumpKim Jong-un koppelt het nuttige aan het aangename tijdens zijn verblijf in Singapore. De Noord-Koreaanse leider maakte er vanavond -met politie-escorte- een avondwandeling langs de belangrijkste toeristische trekpleisters. Morgen vindt de historische ontmoeting met de Amerikaanse president Donald Trump plaats.

23 reacties

  • Luc Lepoudre

    6 jaar geleden
    Bravo voor de Kleine Raketman! Het voortdurend diaboliseren door de Westerse pers komt nu als een boemerang in hun gezicht terug. Straks krijgt hij de Nobelprijs. Welk liedje gaan ze dan fluiten?
  • jaak Peeters

    6 jaar geleden
    Als de wereld wat veiliger wordt, is deze top voor mij geslaagd! Wat we verder over de twee heren denken maakt niet uit.
  • Robert Opdebeeck

    6 jaar geleden
    Weg met die dictators
  • censor

    6 jaar geleden
    Moest de Pers daar minder aandacht aan besteden, zou dat al beter zijn. Zelfde met Trump, iedere stap die hij zet heet "Bjorn Soenen" gezien. Die wordt door de Vrt precies betaald per woord die hij uitkraamt. In de "Pop" wereld zelfde ...de boekskes..brengen alle onheil aan. Op radio 1 heel de ochtend over die ontmoeting, en dan is men verwonderd van het "Pop" gehalte...
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Het lijkt wel een circus, iemand toejuichen die een deel van zijn volk in kampen steekt.