door Havermout in Buitenland  ·  71 Reacties

  • 16
  • 959x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Duitse media melden dat de presentatie van het plan nu wordt uitgesteld tot begin juli, na de EU top over migratie."

En dan worden ze daarna weer binnengelaten met enkele cosmetische "verbeteringen" als excuus.

0
51 Wendel

Wat heeft Merkel toch met die asielzoekers? Schuldgevoel komt bij Duitsers tachtig jaar traag of zo?

Het lijkt me heel redelijk wat Seehofer wil. Migranten zonder papieren, kan je niets mee. En mensen die al zijn afgewezen, hebben hun kans gehad.

1
52 Yisrael

Sinds wanneer zijn alle asielzoekers islamieten? Duitsland kiest al 12 jaar voor Merkel en niet voor de criminelen van Afd.

8
53 moya155

Dat is dan uw probleem.

4
54 moya155

Hoe bedoelt u ''ontwrichten;''?

De grootste stroom kwam in 2015, 1 miljoen op 500 miljoen Europeanen.
Sindsdien is dat flink afgenomen.

De ontwrichtende landen zijn Hongarije en nu Italië. Bij weigering van boten moeten deze uitwijken naar andere landen. Of dacht u dat men thuisbleef zolang de omstandigheden zijn zoals ze zijn in sommige landen? Dat is naïef. De enige oplossing is verdelen.

6
55 moya155

U kunt het dus niet. Dat vermoedde ik al.

3
56 moya155

@52 op 2:54 :


George Soros zijn organisatie, wil vrij verkeer van mensen en super nationale structuur zoals de EU, Hij gaf er recentelijk 18 miljard euro aan de EU, zijn invloed in Brussel is werkelijk ongelovelijk groot.

George Soros is ook pro-islam : https://www.geenstijl.nl/5119352/soros_nog_eens_15_miljoen_naar/

Angela Merkels Duitsland wil een 4e rijk, een super-nationaal Europa zonder grenzen. De EU beschermd Georg Soros met hand en tand : http://politiek.tpo.nl/2017/07/13/frans-timmermans-dreigt-hongarije-met-hof-van-justitie-vanwege-aanpak-george-soros-en-ngos/

0
57 Ruud100

De Duitsers zouden met duizenden gelijk de straat op moeten gaan. Gewoon vreedzaam, maar zo massaal dat het niet te ontkennen valt. Meer nog dan in '45 staan vrijheid, democratie, kunst, cultuur, sport, vrijheid, gelijkheid en welvaart op het spel. In '45 waren het de Joden, nu zijn alle niet-moslims in gevaar.

0
58 Soare

Hier zijn er meer dan in Nederland.

3
59 moya155

Merkel: "Voor mij geldt, dat we ons aan de Europese wet houden, omdat ik alleen een oplossing zie in de Europese regelgeving." Dat zal kloppen, want die regel"geving" (regels krijg je niet opgelegd, welnee, die worden gegéven bij wijze van kadootje) is zo krom als een hoepel en laat zo'n beetje alles en iedereen toe.

1
60 Ness

@2 Door haar eigen verknipte geest.

0
61 Querulijn Xaverius,

@16 De enige oplossing is verdelen.

Leer vierendelen nou eens fatsoenlijk te schrijven zonder spelfouten.

0
62 in holland

De directeur van het Duitse onderzoekscentrum van de wereldwijde Islam, Prof. Dr. Susanne Schröter heeft een alarmerend signaal afgegeven, ze is een antropoloog.
Volkomen eens met dit signaal wat ze afgeeft aan de Duitse regering en de politiek.
https://www.uni-frankfurt.de/43551644/schroeter

https://www.welt.de/politik/ausland/article177254820/Forscherin-zum-Fall-Susanna-F-Das-ist-jetzt-kein-Einzelfall-mehr.html

Sorry, de vertaling is hier en daar wat krom (Google translate), maar geen zin om hier een tijdje op te zitten om het helemaal te corrigeren, de tekst klopt zoals ik het vlug gelezen heb redelijk met het origineel:

De etnoloog Susanne Schöter noemt met betrekking tot de zaak Susanna F. nieuwe concepten in de omgang met 'jonge mannen uit patriarchale structuren'. Ze ziet een "culturele botsing", maar waarschuwt voor polarisatie en racisme.

Vanuit het oogpunt van de expert moet de Duitse samenleving, uiterlijk na het geval van Susanna, nadenken over concepten voor het omgaan met patriarchaal beïnvloede en agressieve mannen. "Dit is geen alleenstaand geval meer," zei de antropoloog en directeur van het onderzoekscentrum Global Islam aan de Goethe Universiteit in Frankfurt, Susanne Schröter, met uitzicht op andere zaken, zoals de Keulse New Year's Eve of Kandel.

"Het is een nieuwe situatie, en het heeft iets te maken met de vele jonge mannen uit patriarchale structuren en culturen." De zaak van de gedode Susanna uit Mainz heeft in het hele land een sensatie veroorzaakt. De Iraakse vluchteling Ali B. zou de 14-jarige na de eerste onderzoeksresultaten hebben verkracht en vermoord.

De grenzen van open communicatie
In de islam, zoals in andere religies, zijn er patriarchale normen die geweld en aanranding legitimeren, aldus de onderzoeker. In het geval van Susanna zou dit de achtergrond kunnen zijn: "Deze jongeman had duidelijk helemaal geen respect." Noch voor de Duitse samenleving, noch voor vrouwen of politieagenten, zegt de onderzoeker. Hij zag het meisje alleen als seksueel object.

"Geen algemene veroordeling"
In Duitsland zijn er vele, overwegend islamitische jonge mannen die vrouwen en waarden respecteren en zelfs strijden tegen de patriarchale structuren, Schröder: "Dit is niet een deken veroordeling van vluchtelingen uit de Arabische mannen of moslims." Ook komt seksueel geweld in veel contexten voor.

"Maar we hebben op het moment dat iets wat ik zou een cultuur clash noemen." De crisis vluchteling, veel mannen kwamen uit overwegend islamitische landen naar Duitsland, wiens vrouwenbeeld volkomen anders is. Ze maakten onderscheid tussen "respectabele", vroeg gehuwde vrouwen in huis en andere vrouwen die rechten en vrijheden opeisen.

"Volgens deze normen zijn we allemaal sletten - omdat we ons niet verbergen, want in de zomer zien we huid, omdat onze kleren zijn aangebracht, omdat we alcohol, roken, et cetera te drinken."

Susanne Schroter
De etnoloog Susanne Schröter is hoofd van het Global Islam Research Center aan de universiteit van Frankfurt Goethe
Bron: dpa / private

Toegevoegd aan het culturele karakter is dat er meer jonge mannen dan vrouwen in Duitsland zijn. "We hebben ten minste een miljoen jonge mannen voor wie er geen jonge vrouwen hier beschikbaar zijn." De jonge mannen in de leeftijd tussen 16 en 30 wilden een partner en de neiging tot agressie, als dat niet lukt. "Ze hebben geen enkele kans om een ​​vriendin te krijgen, omdat er niet genoeg vrijgezelle meisjes en vrouwen in deze leeftijdsgroep zijn. Dit zijn vrij ongunstige omstandigheden ", zegt Schröter.

Schröter ziet de politiek voor grote opgaven staan
De taak van de politiek en de verantwoordelijken in staats- en niet-gouvernementele instellingen is nu om te differentiëren tussen diegenen die willen integreren en agressors.

Degenen die bewezen hebben deel te willen uitmaken van onze samenleving, moeten de hand schudden: "En ze niet verwarren met permanente bedreigingen." Anderen die dat niet willen, moeten sneller uit het land worden gehaald. Politici moeten verstandige concepten nastreven en implementeren in plaats van het vluchtelingendebat te misbruiken voor politieke strijd.

"Men moet de ernst van de situatie begrijpen," zei Schröter. Als dit niet lukt, blijft de polarisatie vooruitgaan: rechtse groepen winnen aan populariteit en migranten krijgen steeds meer met racisme te maken. "Je kunt dat vermijden, maar je moet het ook willen aanpakken"

0
63 Nieuwsgierig

Die veranderd wel van mening want Angela blijft gewoon drammen totdat je opgeeft.

0
64 niet-alles-geloven

Nog meer Merkel Lego in de straten.

0
65 Zeekomkommer

@16
'De enige oplossing is verdelen'
lijkt me niet, er is een betere....retour afzender met de groeten van Europa question

0
66 tewarm

* Verwijderd door de redactie *

67 tomaatje

Zolang dat hele slappe gezwam maar tot gevolg heeft dat de DUITSERS wakker worden geschut en gaan inziens wat Merkel in werkelijkheid uitvoert en het snel voetje lichten!

0
68 Zie Hier

Rausch mit Frau "wir schaffen das" Merkel

0
69 SergioLeone

Dat wijf is echt knettergek.

0
70 annie

Ik hoop dat deze coalitie uit elkaar valt en dat Merkel asiel moet aanvragen in een moslim land.

0
71 SergioLeone

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@4 Zeker, die zullen er uiteraard ook zijn. Wel steeds minder denk ik nu Gaza in puin ligt....

zojuist geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@16 De vrijheid om met meer dan een beperkt aantal (10.000 ) mensen op beschaafde en waardige wijze de slachtoffers van de 2e wereldoorlog te ...

zojuist geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Statushouders ook in de wachtrij

@1,Ik denk dat hij stiekem ook een grote dierenvriend is!...

1 minuut geleden geplaatst door progressiefliberaal

ThWil
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Die andere partijen willen wel maar durven dat gewoon niet. Zonder de pvv zal er ook weinig tot niets gebeuren aan die enorme instroom. Als excu...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

Rio Grande
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@5Woke is juist ondemocratisch en tegen sociale gerechtigheid. Ze willen andersdenkenden aanvallen, cancelen en zelfs vermoorden. Fortuyn verg...

2 minuten geleden geplaatst door Rio Grande

ongelovenloos
Meer meldingen van discriminatie: 'Topje van een ijsberg'

"Yücel Aydemir, voorzitter van de Ulu Moskee in Utrecht, ziet dat veel islamitische mensen geen melding durven te doen. “Vaak krijgen moslims...

3 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Hendrianus
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Gaat daanook de huidige regering en alle leden van de vorige regeringen een lesje over de NAKBA krijgen als ze de Israëli weer eens de hand bov...

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

ThWil
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@3 Ook overwogen dat die gazanen gewoon hamasfans kunnen zijn? ...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@16 Waarom moet je daar lang over nadenken? Kijk om je heen en zie wat er gebeurt in westerse landen. Maar wellicht wordt dat door jou gewenst. ...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@6 "Jammer, dat dit allemaal ten koste gaat, van vrijheden, waar vroeger zo voor gevochten is."Zoals de Godsdienstvrijheid die jij graag afg...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Indian Desi Bhabhi SexGal Gadot Sex SceneIndian Girl First NightStep Daughter SeduceTelugu New PornFriends Mum Sex VideoSanylun XxxTiavapornBokep Mom JpangHenta MangaLindi Nunziato PornRough AnalMelimtx NudeAdrienne Bailon NudeAsion Lesbian PornAlana Soares NudeCame Toe PussyX Video ActressXx ViedosArbian XnxxAlia Bhatt Xxx Sex VideoDifloration ComEsterbron NudeThenicoletPorn ForBig Porn SiteMom AssfuckedAngela White 2023Captainjack InterviewsNaked Light SkinBoy Vs Boy SexKustuntuniyaPorn Video Step Mom And SonFapalituCandauliste.netPower Ranger PornhubDonkey Punched PornIndian Big Boobs FuckXxx Adult Full MovieMom Sleeping NakedSasha Foxx BlowjobKim Cattrel NudeSvs ComicsNudeviataListcrawler AugustaEmily Wills SexXxx Sexy FreeBig TiitsXxxx Tamil MovieAngelina Jolie PornhubHqpronerFoto De Mulher Pelada AmadorInd X VideoXxxx VodoWww Rapidxxx ComNaked On A Nude BeachThemarilynmsTrue Anal.comTonicmociesPornhdhdClose Up PusySexy Milf MomLesbian Clit LickersCouple Having SexP Orno AnalLiza_wilsoonIndian Chut PicBrother And Sister Group SexBig Oiled TittiesPorn Tv ChannelsGe Hentai EnglishFilme Pornô TranssexualJogos PornográficasKim K NudesAliss BonythonBlack EroticismOlivia Munn LeakedNatily Portman NakedBig Boobs XSlim And StackedSex Wale VideoFur Coat PornItadaki SenkaiSex Kahani Mp3Begging For CreampieTeens With Saggy TitsAdult HotmoviesThedivinityofher NudePorn Video DasiHorny PhotosParadise NudesVideos Pornogrsficos GratisBoss X VideoGirls Do Porn VideoRoughest PornMobile Game PornItsrandalinCdnaturallyXxx Blue Film Blue FilmMature PornolarHentaishowsPtstripchatXxx MmsBrazzers Family SexVillage Sex Videos DownloadWw Ladies FightWww Kerala Xxx ComBad Dragon DidloFetlife.cokmJulie K Smith NudePorn Eng SubMadonna PornAmateur Wife Swap PornShemalesuperstarCoco VanfiPawg PovPorn Montana FishburnCumshotsinmouthXxx Video 2011Incest Porn VideosSunny Xxx Video ComFubuki H E N TaiXnx Sex Video DownloadAwesome XxxDanny D ThreesomeNaked Mother And DaughtersNadia Ali SexxxLeaked Celeb VideoVoyeur BeqchGrannygodumb NudeWillow Ryder BbcReddit BackshotsSexual Animated GifJenny Blugheساشا گریPics Of Nude BoobsPorn Videos Of Desi GirlsLesbian Lap DamceCockroach PornSexo Lesbica AmadorScarlet Maiden PornhubIggy Azalea Nude OnlyfanGay Piss PornAirtel Blue FilmIndian PirnBlack Sadi XxxMia Khalifa SextapeEscort AgenciesWww Sexsi Video ComHot Bhabhi X Video